40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Έχασες ναι. Ποστάρανε νεκροφόρες για πάρτη σου. :oΈχασα τον τελευταίο μήνα τίποτε;

Έχασες ναι. Ποστάρανε νεκροφόρες για πάρτη σου. :oΈχασα τον τελευταίο μήνα τίποτε;
Βασικά πίστεψε ότι αυτοκτόνησες από την τόση δημοκρατία,δεν άντεξες.Τί έλεγε; Τί ήθελε;
Να του εξηγήσω εάν το "Habemus Papademum" είναι και Nomimum;![]()
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αν μη τι άλλο, είναι προκλητικό να μιλάς για καβάντζες σήμερα.
Άσε που έχω περιπτώσεις γνωστών μου, που έχουν τα πενταπλάσια και βάλε του Τέρας στην άκρη και κάνουν τουςμισοκακόμοιρουςαγανακτισμένους προλετάριους...
Ρεεεε όλος ο καλός ο κόσμος εδώ.
Μέχρι και Τραμουντάνας συνδεδεμένος. Και οι νατσοσκασκάδες.
Πύργκαυλοι, Άλεξ και Στρητ (φίλιαι δυνάμεις) τί λέει;
Έχασα τον τελευταίο μήνα τίποτε; Κανένα μπανάκι, κανένα θανατικό; Φάγανε κανένα δικό μας; Αλλαξοπίστησε ωρε κανείς;
Συμφωνώ με τον Χέκτορα. Μια χαρά είναι η ογδονταρού σήμερα, ειδικά αν δεν χρωστάς πουθενά.
Στην χειρότερη σε βγάζει μια πενταετία, και εκεί το πράγμα θα έχει δείξει.
Πάντως ρε τράνυ, χωρίς πλάκα, όταν έλεγες για καβάντζες είχα εντύπωση ότι μιλούσες για μεγαλύτερο ποσό.
Παραβλέπω ότι απουσίαζες τη στιγμή που η κυβέρνηση παπαδήμου χρειαζόταν τη στήριξή σου!
Γρήγορα όπλο- κράνος εξάρτυση και βουρ στη μάχη!
Άντε μπας κ δοθεί λύση στο πρόβλημα επιτέλους.Την έχει τη στήριξη. Όχι για όλη τη θητεία της Βουλής όμως...
Έκτη δόση, δανειακή ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Μεχρι και το περιεχομενο του τραπεζικου σου λογαριασμου μαθαμε.Τελικά τα μαθαίνουμε όλα εδώ μέσα.
Η ισχυρή οικογένεια του μπου. (Δε με εξαιρώ).
![]()
Μου επιτρέπεις τη διόρθωση εν υπόγα αδελφέ...
Την έχει τη στήριξη. Όχι για όλη τη θητεία της Βουλής όμως...
Έκτη δόση, δανειακή ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εντάξει, τώρα καλύπτεις αυτά που έλεγες για καβάντζες. Βέβαια μην παραβλέπεις το γεγονός ότι το ποσό αυτό καλύπτει όχι μια αλλά τρεις οικογένειες, εκτός και αν έχεις σκοπό τα παιδιά σου να ψοφήσουν από την πείνα. Διατηρώ μια επιφύλαξη στο σημείο που αναφέρεις ότι περιμένεις χρήματα, γιατί η εποχή είναι περίεργη και οι ασπίδες πολλές. Λεφτά είναι αυτά που έχεις στο χέρι, τίποτα άλλο.
ΥΓ. Το περί Ε9 σχόλιο σου δεν ξέρω αν απευθυνόταν σε μένα, πάντως δεν βλέπω λόγο γιατί να ζηλεύεις κάποιον με μεγάλο Ε9 πλέον...
Εσύ τουλάχιστον θα κάνεις με δικά σου.έχουσιν γνωσιν οι φύλακες και ο κίνδυνος είναι μοιρασμένος ;)
δεν εννοω εσένα ρε φίλε... εννοώ κάποιους οι οποίοι το υπερηφανευόντουσαν και το γράφανε με κεφαλαία γράμματα (και ας κάνανε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα)... και δεν τους ζηλεύω.. τους λυπαμαι...
Του Μαρκεζινη εννοεις?Ρε λεφτάδες, τα μηδενικά του Ράλλη σας λένε κάτι?
Ρε λεφτάδες, τα μηδενικά του Ράλλη σας λένε κάτι?
Του Μαρκεζινη εννοεις?
Μάην καμαράντ, οι περιπτώσεις που έχω στο νου μου, δεν το παίζουν αγανακτισμένοι.
Οι περισσότεροι ασχολούνται με το να διαβάζουν τι θα κάνουν τις καβάντζες τους...
(κάποιοι διαβάζουν οικονομικές αναλύσεις, κάποιοι βελόπουλο. Που ν' ανακαλύψουν και το μπου.κομ...)
Ρε λεφτάδες, τα μηδενικά του Ράλλη σας λένε κάτι?
Φον Στρητ, εδώ και κάμποσο καιρό, όταν κάποιος γνωστός μου αρχίζει τα αγανακτισμένα, απαντάω δια της ερωτήσεως: Ελβετία, Αγγλία ή Κύπρο; Και αν επιμείνει, ξαναρωτάω: Λίρες, ελβετικά φράγκα ή δολάρια;
Νομίζω τα πολλά μηδενικά ήταν και μετά το Ράλλη...
Σε κάθε περίπτωση, αν γυρίσουμε σε φάσεις που τα χρήματα τα μετράς με ζυγαριά τότε δύο κατηγορίες θα βγουν κερδισμένες... Αυτοί που χρωστάνε εντός και αυτοί που έχουν καταθέσεις εκτός. Αν αυτά τα δύο συνδυάζονται, έχουμε τζακ ποτ...
και ποιός σου είπε ότι υπαρχει σωφρων ανθρωπος που να έχει το περίσσευμα εν Ελλάδι ???