Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αν μη τι άλλο, είναι προκλητικό να μιλάς για καβάντζες σήμερα.
Άσε που έχω περιπτώσεις γνωστών μου, που έχουν τα πενταπλάσια και βάλε του Τέρας στην άκρη και κάνουν τους μισοκακόμοιρους αγανακτισμένους προλετάριους...

Μου επιτρέπεις τη διόρθωση εν υπόγα αδελφέ...

Ρεεεε όλος ο καλός ο κόσμος εδώ.

Μέχρι και Τραμουντάνας συνδεδεμένος. Και οι νατσοσκασκάδες.

Πύργκαυλοι, Άλεξ και Στρητ (φίλιαι δυνάμεις) τί λέει;

Έχασα τον τελευταίο μήνα τίποτε; Κανένα μπανάκι, κανένα θανατικό; Φάγανε κανένα δικό μας; Αλλαξοπίστησε ωρε κανείς;

Παραβλέπω ότι απουσίαζες τη στιγμή που η κυβέρνηση παπαδήμου χρειαζόταν τη στήριξή σου!
Γρήγορα όπλο- κράνος εξάρτυση και βουρ στη μάχη!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συμφωνώ με τον Χέκτορα. Μια χαρά είναι η ογδονταρού σήμερα, ειδικά αν δεν χρωστάς πουθενά.
Στην χειρότερη σε βγάζει μια πενταετία, και εκεί το πράγμα θα έχει δείξει.

Πάντως ρε τράνυ, χωρίς πλάκα, όταν έλεγες για καβάντζες είχα εντύπωση ότι μιλούσες για μεγαλύτερο ποσό.

είπα και έγραψα ότι είναι μία πρόσθεση στην καβάτζα το ποσό αυτό..

και θα προστεθούν και αυτά που έχω για τα 60,62 και 65  (αρκετά σεβαστα ποσά και οπωσδήποτε μεγαλύτερα λόγω μεγαλύτερης διάρκειας)

και το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο εξαψήφιο (το μπροστινό ψηφίο απέχει αρκετά του 1) και θα γίνει αρκετά μεγαλυτερο (ίσως ξεπερνώντας το 5) ώστε να εξασφαλίζω το ευ ζήν μου (με τις οποιες αδυναμίες, χόμπυ και σπορ ασχολούμαι  ;) αλλά πάντα χωρίς μαλακίες και χαιλίκια) και μία καλή εξασφάλιση για το μέλλον των παιδιών μου...

και η εξασφάλιση που θα προσφέρω στα παιδιά μου θα είναι τέτοια ώστε να τους καλύπτει σε δύσκολες ώρες αλλά όχι στην καθημερινότητα την οποία θα πρέπει να την κερδίζουν από μόνα τους και μπορούν να συμπληρώνουν κάτι καλύτερο (χωρίς ακρότητες) από τα έτοιμα...

βλέπεις όσοι δεν γεννήθηκαν από χρυσά αρχίδια δεν μπορούν να έχουν τρείς σελίδες Ε9 σνα κάτι μερικούς μερικούς... (και ας μην το εφτιαξαν μόνοι τους βεβαίως)
αυτά...

και να σκάσουν οι οχτροί μας... στην υγειά σας... πίνω το τσιπουράκι μου τώρα και γελάω με κάτι μαγκάκια σαν τον περσόνα, τον νάτσο και λοιπά λιμά

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παραβλέπω ότι απουσίαζες τη στιγμή που η κυβέρνηση παπαδήμου χρειαζόταν τη στήριξή σου!
Γρήγορα όπλο- κράνος εξάρτυση και βουρ στη μάχη!

Την έχει τη στήριξη. Όχι για όλη τη θητεία της Βουλής όμως...

Έκτη δόση, δανειακή ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τελικά τα μαθαίνουμε όλα εδώ μέσα.
Η ισχυρή οικογένεια του μπου. (Δε με εξαιρώ).

:cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Εντάξει, τώρα καλύπτεις αυτά που έλεγες για καβάντζες. Βέβαια μην παραβλέπεις το γεγονός ότι το ποσό αυτό καλύπτει όχι μια αλλά τρεις οικογένειες, εκτός και αν έχεις σκοπό τα παιδιά σου να ψοφήσουν από την πείνα. Διατηρώ μια επιφύλαξη στο σημείο που αναφέρεις ότι περιμένεις χρήματα, γιατί η εποχή είναι περίεργη και οι ασπίδες πολλές. Λεφτά είναι αυτά που έχεις στο χέρι, τίποτα άλλο.

ΥΓ. Το περί Ε9 σχόλιο σου δεν ξέρω αν απευθυνόταν σε μένα, πάντως δεν βλέπω λόγο γιατί να ζηλεύεις κάποιον με μεγάλο Ε9 πλέον...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μου επιτρέπεις τη διόρθωση εν υπόγα αδελφέ...

Μάην καμαράντ, οι περιπτώσεις που έχω στο νου μου, δεν το παίζουν αγανακτισμένοι.
Οι περισσότεροι ασχολούνται με το να διαβάζουν τι θα κάνουν τις καβάντζες τους...
(κάποιοι διαβάζουν οικονομικές αναλύσεις, κάποιοι βελόπουλο. Που ν' ανακαλύψουν και το μπου.κομ...)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Την έχει τη στήριξη. Όχι για όλη τη θητεία της Βουλής όμως...

Έκτη δόση, δανειακή ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

+1...
Βέβαια αρχίζω και φοβάμαι ότι όλο και κάποια άλλη έκτακτη ανάγκη μπορεί να βρεθεί για να παρατείνει τη θητεία της... Μην ξεχνάμε ότι και η 6η δόση σιγουράκι ήταν αλλά ξαφνικά έγινε θρίλερ για να μην πω ταινία τρόμου...
Θα δείξει, ο φλεβάρης δεν είναι μακρυά και δεδομένου ότι οι εκλογές προκυρήσσονται ένα μήνα πριν, και το Μάρτιο να γίνουν (απώτατο όριο κατ΄εμέ) θα το ξέρουμε από τότε...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε λεφτάδες, τα μηδενικά του Ράλλη σας λένε κάτι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εντάξει, τώρα καλύπτεις αυτά που έλεγες για καβάντζες. Βέβαια μην παραβλέπεις το γεγονός ότι το ποσό αυτό καλύπτει όχι μια αλλά τρεις οικογένειες, εκτός και αν έχεις σκοπό τα παιδιά σου να ψοφήσουν από την πείνα. Διατηρώ μια επιφύλαξη στο σημείο που αναφέρεις ότι περιμένεις χρήματα, γιατί η εποχή είναι περίεργη και οι ασπίδες πολλές. Λεφτά είναι αυτά που έχεις στο χέρι, τίποτα άλλο.

ΥΓ. Το περί Ε9 σχόλιο σου δεν ξέρω αν απευθυνόταν σε μένα, πάντως δεν βλέπω λόγο γιατί να ζηλεύεις κάποιον με μεγάλο Ε9 πλέον...

έχουσιν γνωσιν οι φύλακες και ο κίνδυνος είναι μοιρασμένος  ;)

δεν εννοω εσένα ρε φίλε... εννοώ κάποιους οι οποίοι το υπερηφανευόντουσαν και το γράφανε με κεφαλαία γράμματα (και ας κάνανε μηνμόσυνο με ξένα κόλυβα)... και δεν τους ζηλεύω.. τους λυπαμαι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έχουσιν γνωσιν οι φύλακες και ο κίνδυνος είναι μοιρασμένος  ;)

δεν εννοω εσένα ρε φίλε... εννοώ κάποιους οι οποίοι το υπερηφανευόντουσαν και το γράφανε με κεφαλαία γράμματα (και ας κάνανε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα)... και δεν τους ζηλεύω.. τους λυπαμαι...
Εσύ τουλάχιστον θα κάνεις με δικά σου. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάην καμαράντ, οι περιπτώσεις που έχω στο νου μου, δεν το παίζουν αγανακτισμένοι.
Οι περισσότεροι ασχολούνται με το να διαβάζουν τι θα κάνουν τις καβάντζες τους...
(κάποιοι διαβάζουν οικονομικές αναλύσεις, κάποιοι βελόπουλο. Που ν' ανακαλύψουν και το μπου.κομ...)

Φον Στρητ, εδώ και κάμποσο καιρό, όταν κάποιος γνωστός μου αρχίζει τα αγανακτισμένα, απαντάω δια της ερωτήσεως: Ελβετία, Αγγλία ή Κύπρο; Και αν επιμείνει, ξαναρωτάω: Λίρες, ελβετικά φράγκα ή δολάρια;

Ρε λεφτάδες, τα μηδενικά του Ράλλη σας λένε κάτι?

Νομίζω τα πολλά μηδενικά ήταν και μετά το Ράλλη...
Σε κάθε περίπτωση, αν γυρίσουμε σε φάσεις που τα χρήματα τα μετράς με ζυγαριά τότε δύο κατηγορίες θα βγουν κερδισμένες... Αυτοί που χρωστάνε εντός και αυτοί που έχουν καταθέσεις εκτός. Αν αυτά τα δύο συνδυάζονται, έχουμε τζακ ποτ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φον Στρητ, εδώ και κάμποσο καιρό, όταν κάποιος γνωστός μου αρχίζει τα αγανακτισμένα, απαντάω δια της ερωτήσεως: Ελβετία, Αγγλία ή Κύπρο; Και αν επιμείνει, ξαναρωτάω: Λίρες, ελβετικά φράγκα ή δολάρια;

Νομίζω τα πολλά μηδενικά ήταν και μετά το Ράλλη...
Σε κάθε περίπτωση, αν γυρίσουμε σε φάσεις που τα χρήματα τα μετράς με ζυγαριά τότε δύο κατηγορίες θα βγουν κερδισμένες... Αυτοί που χρωστάνε εντός και αυτοί που έχουν καταθέσεις εκτός. Αν αυτά τα δύο συνδυάζονται, έχουμε τζακ ποτ...

+1000000000000000000000000000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom