You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πάνε κάνε τα χρυσό(θα ναι ένα δόντι) κ σηκωσέ τα,κρίμα θα'ναι να χάσεις τέτοια περιουσία.Έχω 204 ευρώ στην τράπεζα.![]()
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μη τα ακους τα κουναβια. σημερα 80 χιλιαρικα ειναι λεφτουμπες οχι αστεια
μιλάμε για πακτωλό.
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
μάλιστα για τρελλό χρήμα...
μάλιστα ο ζάμπλουτος τράνυ γνωρίζει ότι οι κωδικοό 659 απαλλάσσονται απ τον υπολογικσμό της έκτακτης εισφοράς αλληλλεγγύης.
αααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τράνννννννννννννννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ δώκε μου ένα πενηντάρι να βάλω μπεζίνα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααμια καλή αυξηση του μπαγιόκου είναι... ;)
κάτσε γιατί βαριέμαι να ψάχνω το ποστ με το διαμέρισμα που αγοράσατε απο κοινού με τη γυναίκα σου στους αμπελόκηπους με στεγαστικό.
αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχααχαχ
τι να λέμε......
μπρούκληςςςςςςςςςςςς
αααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααα
Επισκέπτης
τράνννννννννννννννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ δώκε μου ένα πενηντάρι να βάλω μπεζίνα
Σιγά μη σου δώκει ρε.
Μαζεύονται τέτοια υπέρογκα ποσά άμα σκορπάς 50άρικα??
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
4 στούντιο κι από ένα ευρώ για το αστικό;Πάνε κάνε τα χρυσό(θα ναι ένα δόντι) κ σηκωσέ τα,κρίμα θα'ναι να χάσεις τέτοια περιουσία.
Καλά είναι.

pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
κάτσε γιατί βαριέμαι να ψάχνω το ποστ με το διαμέρισμα που αγοράσατε απο κοινού με τη γυναίκα σου στους αμπελόκηπους με στεγαστικό.
αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχααχαχ
τι να λέμε......
μπρούκληςςςςςςςςςςςς
αααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααα
Δε θα πέσετε στην ανάγκη του στράκια,θα δείτε εσείς...Σιγά μη σου δώκει ρε.
Μαζεύονται τέτοια υπέρογκα ποσά άμα σκορπάς 50άρικα??
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ούτε εγώ να ήσουν!!!!4 στούντιο κι από ένα ευρώ για το αστικό;
Καλά είναι.![]()

ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μιλάμε για πακτωλό.
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
μάλιστα για τρελλό χρήμα...
μάλιστα ο ζάμπλουτος τράνυ γνωρίζει ότι οι κωδικοό 659 απαλλάσσονται απ τον υπολογικσμό της έκτακτης εισφοράς αλληλλεγγύης.
αααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αν σου ελεγε ενα μυριο θα τον εκραζες οτι ειναι πουλημενος διαπλεκομενος. ακρη δε βρισκει κανεις μαζι σας πουστακια οταν θελετε να κανετε καζουρα.
εγω τελευταια νιωθω σκατα καθε φορα που βγαινω εξω. ειτε θα ακουω τα προβληματα στα πηγαδακια ειτε θα βλεπω εικονες ντροπης με πεινασμενους. οταν ακουω περιπτωσεις που εχουν και 5 φραγκακια στην ακρη χαιρομαι.
σημερα μαγκες οποιου του περισσευουν 5 δραχμες χωρις να χρωσταει ειναι στο ιδιο ποσοστο με τον εκατομμυριουχο. σπανια ειδη και τα δυο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
αν σου ελεγε ενα μυριο θα τον εκραζες οτι ειναι πουλημενος διαπλεκομενος. ακρη δε βρισκει κανεις μαζι σας πουστακια οταν θελετε να κανετε καζουρα.
εγω τελευταια νιωθω σκατα καθε φορα που βγαινω εξω. ειτε θα ακουω τα προβληματα στα πηγαδακια ειτε θα βλεπω εικονες ντροπης με πεινασμενους. οταν ακουω περιπτωσεις που εχουν και 5 φραγκακια στην ακρη χαιρομαι.
σημερα μαγκες οποιου του περισσευουν 5 δραχμες χωρις να χρωσταει ειναι στο ιδιο ποσοστο με τον εκατομμυριουχο. σπανια ειδη και τα δυο.

Επισκέπτης
Κάπου το'χασες λίγο, αλλά δε γαμιέται??
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ με τον Χέκτορα. Μια χαρά είναι η ογδονταρού σήμερα, ειδικά αν δεν χρωστάς πουθενά.
Στην χειρότερη σε βγάζει μια πενταετία, και εκεί το πράγμα θα έχει δείξει.
Πάντως ρε τράνυ, χωρίς πλάκα, όταν έλεγες για καβάντζες είχα εντύπωση ότι μιλούσες για μεγαλύτερο ποσό.
Στην χειρότερη σε βγάζει μια πενταετία, και εκεί το πράγμα θα έχει δείξει.
Πάντως ρε τράνυ, χωρίς πλάκα, όταν έλεγες για καβάντζες είχα εντύπωση ότι μιλούσες για μεγαλύτερο ποσό.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όλα έχουν την εξήγησή τους σε τούτο τον κόσμο. Μην προτρέχεις.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όλα έχουν την εξήγησή τους σε τούτο τον κόσμο. Μην προτρέχεις.
δε καταλαβα τι λες κανε εξπλειν
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δε καταλαβα τι λες κανε εξπλειν
Είμαι κατίνα σε όσους ξέρω και ποτέ δημόσια.
Οπότε όχι.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Είμαι κατίνα σε όσους ξέρω και ποτέ δημόσια.![]()
Οπότε όχι.![]()
τι δουλεια εχει ρε ορνεο αυτο που ειπα εγω με αυτο που παρεθεσες εσυ και με την κατινια στο τελος. εχεις κουδουνισει απο τα χορτα?

Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι δουλεια εχει ρε ορνεο αυτο που ειπα εγω με αυτο που παρεθεσες εσυ και με την κατινια στο τελος. εχεις κουδουνισει απο τα χορτα?![]()
Καφέ ήπιες ή ακόμα?
Ο Περσόνας κι ο Νάτσος τα λένε γενικά αυτά ή ειδικά?
Δεν έχεις το αποκλειστικό στη φιλευσπλαχνία, χαλάρωσε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως δεν διαβασε καλα αυτο που παρεθεσε, και εγραψε ασυναρτησια.τι δουλεια εχει ρε ορνεο αυτο που ειπα εγω με αυτο που παρεθεσες εσυ και με την κατινια στο τελος. εχεις κουδουνισει απο τα χορτα?![]()
Τι θελεις τωρα εσυ, να το παραδεχτει?
karamitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για την ώρακαι το 83730
και που είσαι πέρσυ... οι καταθέσεις, τόκοι καταθέσεων, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και ομόλογα και το προιόν αυτών [size=30pt]δεν θεωρείται φορολογητέο εισόδημα[/size] αλλά φορολογείται αυτοτελώς (εαν φορολογείται)...
μάθε και μετά μίλα

Αν είναι αυτή η περίφημη καβάτζα σου, μάντεψε, την γάμησες.
Άλλαξε τροπάριο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Κατα εναν περιεργο τροπο, διάφοροι θεωρουν οτι οποιος εβγαλε απο καπου μια ογδονταρα, τη γαμησε, ενώ οποιος δεν εχει δεκαρα ειναι προφανως μια χαρα.Για την ώρα![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είναι αυτή η περίφημη καβάτζα σου, μάντεψε, την γάμησες.
Άλλαξε τροπάριο.
Αδυνατω να παρακολουθησω αυτη τη λογικη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις