Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
 καλα νταξ
 να σου πλεξω ψιλοβελονια τα φρυδια σου με 230 grains να γινεις λεπτοφρυδος σαν την Μενεγω
 και που'σαι ε???
 δεν θα εχεις ουτε σημαδακι στο μεσοφρυδο

ασε που με τον Μπενυ δεν αστοχεις ουτε ΕΣΥ που κλεινεις τα ματια οταν τραβας

αααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα
Θέλω να πω ότι προφανώς δεν βγαίνεις να κυνηγήσεις βίσωνα με όπλο κ σφαίρες για μπεκάτσες,οπότε ελπίζω να σου κόψει να αλλάξεις πυρομαχικά,αλλιώς το πολύ-πολύ να τραυματίσεις κανέναν.

Θέλω να μου μάθεις σημάδι κ να μην κλείνω τα μάτια όταν τραβάω,μια φορά έριξα με καραμπίνα σε έναν γάμο κ όντως έκλεισα τα μάτια,αν δεν ήταν προς τα πάνω ίσως είχαμε θύμα!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θες μήπως να πούμε και για άλλες εικόνες επανάστασης?

1713663.jpg
Μην ξεχάσω και τον διμοιρίτ... εεεεεεεχμμ, το σύντροφο που είχε την ευθύνη συντονισμού της περιφρούρησης.

kotzamanis.JPG
Δεν απαντώ σε άθλιους προβοκάτορες που σκοπό έχουν να σπιλώσουν το λαϊκό κίνημα. :birdman: :birdman: :birdman:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θέλω να πω ότι προφανώς δεν βγαίνεις να κυνηγήσεις βίσωνα με όπλο κ σφαίρες για μπεκάτσες,οπότε ελπίζω να σου κόψει να αλλάξεις πυρομαχικά,αλλιώς το πολύ-πολύ να τραυματίσεις κανέναν.

ακου για να μαθαινεις περι κυνηγετικων οπλων (που τα "παραβλεπεις")

Τα κυνηγετικα ειναι ικανοτατα για οτιδηποτε,αναλογως αποστασεων,μεγεθους σκαγιων και βαρος θηραματος

Ο Γαλλος στρατηγος Ζουρνε (αν θυμαμαι καλα-ο μεγαλυτερος βλητικος περι κυνηγετικων) ειχε γραψει τον τυπο
 F=P/5000 οπου F ειναι η κινητικη ενεργεια σκαγιου για ικανο πληγμα και P το βαρος θηραματος,και ολα αυτα για αποστασεις
 30-35 μετρων...

Ετσι αν εχουμε ενα ζωαδι 150.000 γραμμαριων (150 κιλα πανω κατω δεν ειναι ο λεγαμενος???)
 150.000 / 5000 = 30 γραμμαρια σκαγι θελει στα 35 μετρα...

Τοσο ειναι ενα φτηνιαρικο μονοβολο,της σειρας
 Τα καλα ειναι πανω απο 35-40 γραμμαρια,και δυναμαι να εχω μεχρι τρια στην αποθηκη
 Ασε που αμα ακουσεις τις ποδολιβρες θα παθεις....

Θέλω να μου μάθεις σημάδι κ να μην κλείνω τα μάτια όταν τραβάω,μια φορά έριξα με καραμπίνα σε έναν γάμο κ όντως έκλεισα τα μάτια,αν δεν ήταν προς τα πάνω ίσως είχαμε θύμα!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

πως τα ξερω ε???

να σου μαθω ρε κορακιασμενο,αλλα θα το παιζεις επαναστατης οπλοφορος μετα....
 ασε που θα σε φοβουνται τα κοριτσα με το μοβορο σου το βλεμμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλά ρε μαλάκα, κάθισες και έψαξες τόση ώρα για να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό για το πότε ακριβώς ξεκίνησαν οι φωτιές το 2007???  :idiot:

Κάτι καλύτερο δεν έχεις να κάνεις στη ζωή σου;

Γι’ αυτό έχεις πάνω από 50.000 μηνύματα στο bourdela;

Τόσο ασήμαντη είναι η ζωή σου και τη περνάς παρέα με το bourdela;

Άσε μεγάλε, μη μου δίνεις εμένα σημασία.

Κατά πως φαίνεται, εσύ έχεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να παλέψεις…  :helpplea:
πάλι στα 50 χιλιάρικα ρε γελοίε;
αυτό είναι το επιχείρημα στα ψέμματα που αράδιασες;
ουστ ρε γαμημένη ράτσα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα σε φοβουνται τα κοριτσα με το μοβορο σου το βλεμμα
Θα με φοβούνται λες,δε θα καυλώνουν από την λίμπιντο που θα τους βγάζω ως σκληρός κ άγριος με το μοβόρο βλέμμα που θα τις καρφώνω;;; :sunglasses:

once-upon-a-time.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η καλύτερη ζημιά γίνεται από μέσα ρε παπάρα..
Πώς γίνεται ρε γμτ όλοι οι επαναστάτες να είστε του συστήματος...εσύ έχεις πολυεθνική,ο σκασκούλης δουλεύει σε πολυεθνική,μες στην επαναστατικότητα μου'στε. :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα με φοβούνται λες,δε θα καυλώνουν από την λίμπιντο που θα τους βγάζω ως σκληρός κ άγριος με το μοβόρο βλέμμα που θα τις καρφώνω;;; :sunglasses:

once-upon-a-time.jpg

αρκει να μην κατεβαζεις το καπελλο τοσο χαμηλα μεχρι τα αυτια

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
  αρκει να μην κατεβαζεις το καπελλο τοσο χαμηλα μεχρι τα αυτια

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Σωστά,να φαίνεται το σέξυ κ μοβόρικο βλέμμα που θα τις κολάζει!!!! :grin:

:cum: :cum: :cum: :cum:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πώς γίνεται ρε γμτ όλοι οι επαναστάτες να είστε του συστήματος...εσύ έχεις πολυεθνική,ο σκασκούλης δουλεύει σε πολυεθνική,μες στην επαναστατικότητα μου'στε. :grin:
τους έγραψα πρόσφατα στο πάμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
 κανεις λαθος
 οι κυβερνωντες τοτε,εκοβαν τα ιματια τους κομματια για το ποσο αναπτυξιακη
 δυναμικη εχει η ελληνικη οικονομια,για τα θετικα προσημα,για το οτι γινομαστε η Γερμανια
 του Νοτου.Θυμασαι τον Παπαντωνιου ή να ψαξω για το βιντεακι???

τοτε που σε συνεργασια με τις τραπεζες,εδιναν γαμωδανεια για να γαμουμε καλυτερες και
 ακριβοτερες πουτανες πολυτελειας

ψεμματα μας ειπαν,ψεματα μας λενε

μονο λεπιδι ειναι η λυση,στα του οικου μας τουλαχιστον...

Έτσι. Δουλειά του κράτους είναι, να το πω παλά να εξασφαλίζει το ψωμί στο λαό. Σου λέει δοσε μου εξουσία, στάξε τα μου και εγώ είμαι εδώ, θα εγγυηθώ για όλα. Και ξαφνικά βγαίνει και λέει " ααααα να δε πήγαμε καλά έτσι αλλιώς αλλιώτικα". Άρα?

Το ένα είναι ωστόσο να πέσει το λεπίδι αλλά το άλλο είναι πως θα βγει αυτό το ψωμί? Γιατί εδώ έρχονται και συγκλίνουν οοοολες οι απόψεις. Από ακρο-αριστερές κοινής συνδιαχείρισης μέχρι ακρο-δεξιές ή άκρως νεοφιλελεύθερες. Από αναρχικές από τα αριστερά δλδ απουσία κράτους με κοινοκτημοσύνη μέχρι αναρχικές από δεξιά δλδ απουσία κράτους με ιδιοκτησία και καπιταλισμό.
Το θέμα είναι πως έφτασαν μια χώρα να τη βουλιάζουν κρυφά και ξαφνικά αποκαλύφθηκε ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ η γύμνια. Και τώρα έχουμε μείνει παράλυτοι και μουδιασμένοι. Γιατί εύκολο να λες οκ βάζω φωτιά στο κούγκι και το ανατινάζω. Για κάντο όμως. Εύκολο να λες η χρεοκοπία εύκολη αλλά για βάλτο μπρος να το κάνεις. Η καλύτερη πράξη αντίστασης είναι η αυτο-οργάνωση και η αυτοδιαχείριση και πείτε το όπως θέλετε, αναρχικο  , φασιστικό κλπ. Και να πεις πως στην πράξη είσαι ανεξάρτητος. Αλλά τι να το κάνεις όταν τόσα εκατομμύρια συμπολίτες συμμαχούσαν με τους εγκληματίες και καναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα επειδή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κέρδιζαν? Για ρώτα αν αυτοί θέλουν τώρα ξαφνικά να σταματήσει η κάνουλα του κράτους. Ο άλλος θέλει εκεί το κομματάκι του θέλει την ασφάλειά του  Κοντά σε αυτούς κέρδιζαν και άλλοι και έτσι προχωρούσε. Είχαμε και όλοι μαζί σκοινί κορδόνι ότι η ευρωπη ναναι καλά και πάντα θα ναι εκεί να εγγυάται. Και φτάσαμε εδώ. Τώρα το κύριο πρόβλημα δεν είναι η τρόικα και το μνημόνιο. Αλλά ότι δεν υπάρχει ρευστο στη χώρα και δε κινείται η οικονομία. Δλδ άντε και φεύγει η τρόικα πιάνεις και τους φοροκλέφτες κλπ και συγκεντρώνεις ας πουμε καμια 50-60 δις. Τα τρως για ένα δυο χρόνια. Μετά τι κάνεις? Την πεθαμένη οικονομία πως την ανεβάζεις? Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που είναι άλυτα. Τα πράγματα θα ταν εύκολα αλλά δυστυχώς είναι σκύλα και χάρυβδη. Βέβαια με το ένα διασφαλίζεις πως γίνεται ένας ολικός χαμός και τουλάχιστον ίσως εξαφανιστούν και οι βδέλες που ρουφούσαν το αίμα του λαού τόσα χρόνια. Και από αυτή την άποψη μακροπρόθεσμα θα ναι ένα μικρό βήμα προόδου για την κοινωνία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πέρα από την πλάκα έχετε όλες τις προδιαγραφές για να γίνετε επαναστάτες τύπου Φιντέλ κ Λένιν(και αυτοί απ΄όσο ξέρω το φυσούσαν). :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ετσι,ναι.Για την ανεπαρκη αντισταση στα κακως κειμενα.

Επειδη ομως υπαρχουν ΤΑΞΙΚΕΣ διαφορες στη χωρα και το"μαζι τα φαγαμε"στο οποιο καταληγει νομοτελειακα ο πρωτος πληθυντικος δεν ισχυει,επετρεψε μου να μην μοιραστω και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ κοστος μνημονιων και μεσομακροπροθεσμων με καρατζαφερογαπολουκαδες και σια.

Εγώ φιλαράκι δεν διαφωνώ σε ένα κόμμα από αυτά. Αλλά ας ακούσουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Ένα δρόμο πως να ζήσει η κοινωνία και η χώρα. Μια λύση για το μεθαύριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom