Ε αυτό λέω βρε παληκάρι μου. Ο γερμανός φταίει? Την τσέπη του θα κοιτάξει. Η εμείς οι τρόμπες εδώ? Είπα μήπως έλεγες πάλι για τον κακό γερμανό βιομήχανο. Παρεπιπτόντως ο γερμανός βιομήχανος σου συνέστησε να πας στη δραχμή! Δε τον ακούς και τώρα κλαίγεσαι που ανοίγει εργοστάσια στο Μεξικό και τις ΗΠΑ! Αν βέβαια πάλι άνοιγε εδώ κάτι άλλα χαιβάνια θα κλαίγοταν για το γερμανικό κεφάλαιο και ιμπεριαλισμό που μας εκμεταλλεύεται. Κατα τα άλλα βέβαια οι ίδιοι μετά κλαίγονται και γιατί πέφτουν οι μισθοί κλπ.
και ποιός σου είπε ότι δε συμφωνάω με το γερμανό;
με μια μεγάλη προυπόθεση.
να είναι σωστός απο δω και στο εξης.
γιατί μπορεί να ήμουνα λάθος τόσα χρόνια ως έλληνας αλλά κάποιος πούστης και καλά πειθαρχημένος και σοβαρός λαός
α.
ενώ είχε σκοτώσει πολλούς έλληνες και είχε εξαθλιώσει τη χώρα μου χρωστάει ΑΚΟΜΑ πολλά δις πολεμικές αποζημιώσεις.
β.
πάρτυ σε ελληνικά σκάλδαλα δεν έκαναν αμερικανικές ή ελληνικές αλλά κάτι εταιρείες αμιγώς γερμανικες, κολοσσοί μάλιστα ονοματι siemens. Για τα C4I και τους ολυμπιακούς έχουμε ολόκληρο δικαστικό κεφάλαιο
γ.
κάτι μονοπώλια σε ελληνικά αεροδρόμια κάτι γερμανικές εταιρείες έχουν ακόμα. κατά τα λοιπά τα ελεύθερα επαγγέλματα πρέπει να ανοίξουν.
δ.
κάτι γερμανοί πολιτικοί ωρύονται ότι η ελλάδα δεν πρέπει να φύγει απ το ευρώ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
α.
αφού δικαστούν σε ελληνικά δικαστήρια όλα τα γερμανομουνιά που εμπλέκονται και εκδόσουν στην ελλάδα για λυντσάρισμα τους γερμανούς υπηκόους
β.
αφού πληρώσουν όλα τα κατοχικά δάνεια και τις πολεμικές αποζηνιώσεις
γ.
αφού σταματήσουν να συμπεριφέρονται σε ένωση κρατών ως ηγεμονία.
δ.
αφού σταματήσουν να μιλάνε για νομισματική ένωση και επενδύουν τα υπερκέρδη τους εντός ΕΕ σε Ινδία Αιγυπτο ΗΠΑ και Μεξικό
τότε ως Ελληνας
α.
θα δεχθώ να πληρωσω όλα τα χαράτσια.
β.
θα αναγνωρίσω το χρέος που δεν είναι απεχθές
γ.
θα αποφασίσω εάν θα μείνω εντός ή εκτός Ευρώ.
Αλλά μέχρι τότε.
ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΕΕ όταν τα μουνιά οι γερμανοί κάνουν ακριβώς αυτό που βρίζουμε τους Ελληνες επιχειρηματίες που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους σε Σκόπια και Βουλγαρία.
Θα γράφω όλη την ΕΕ στ αρχίδια μου
θα γράφω και το Ευρώ στ αρχίδια μου
και όποιον πούστη Γερμανό βλέπω να έρχεται διακοπές στην Ελλάδα θα του γαμάω τα γενέθλια στα μπινελίκια και στα γαμωσταυρίδια (ευτυχώς ξέρω και γερμανικα) μέχρι να σταματήσει να μου το παίζει σωστός και πολιτισμένος και να με διασύρει δια μέσου των πολιτικών/τραπεζιτων λαμόγιων του σε όλο τον κόσμο όταν αυτός εδώ και 4 χρόνια μου έχει γαμήσει τα γενέθλια αφήνοντας στο απυρόβλητο όλα τα δικά του πουστοσυμφέροντα.
Πρόχειρα και μιας και ο ελληνικός λαός είναι σοφός το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι και πλέον το ψάρι είναι καρχαρίας και δε μιλάει καν ελληνικά.
Υ.Γ.
Κάποτε χαιρόμουνα που επιτέλους αφήσανε το γερμανικό λαό να επανενωθεί.
Τώρα βλέπω έναν πουστολαό που ενώ τον αφήσανε να ενωθεί και απορρόφησε όλη την εξαθλίωση του άλλου μισού λαού σε μια νύχτα, να επιτρέπει σε μια ρασοκαριόλα απ το εξαθλιωμένο γερμανικό κομμάτι να εξαθλιώνει τη μισή Ευρώπη λες και ο πληθωρισμός είναι σημαντικότερη κοινωνική αξία απ τις ανθρώπινες ζωές.
Την επόμενη φορά καριόλια (που ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ με αυτή την πορεία ΣΙΓΟΥΡΑ) εάν δεν τα καταφέρετε ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
καλημέρες σε όλους.