Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Συμφωνώ σχετικά με την μέτρηση της προσφοράς των εθνών στον πολιτισμό.
(μην σου πω ότι γουστάρω κι όλας, όταν τα λένε δημοκράτες αυτά).

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Στην ευρώπη ανήκουν και η ... Αλβανία.

Θα ήθελα να μου υποδείξεις την εισφορά των Αλβανών στον ευρωπαϊκό πολιτισμό.Συγγραφείς, φιλοσόφους , επιστήμονες, ζωγράφους, γλύπτες, συνθέτες , ποιητές , αρχιτέκτονες ,τα πάντα.

Στην ευρώπη ανήκει και η ... βουλγαρία ...

Θα ήθελα να μου υποδείξεις την εισφορά των Βουλγάρων στον ευρωπαϊκό πολιτισμό.Συγγραφείς, φιλοσόφους , επιστήμονες, ζωγράφους, γλύπτες, συνθέτες , ποιητές , αρχιτέκτονες ,τα πάντα.

Το 98% του ευρωπαϊκού πολιτισμού
έχει ελληνική προέλευση.

Και όταν λέω ελληνική
όχι μόνο αρχαία ελληνική
αλλά και από το μεσαιωνικό ελληνισμό
τους ρωμιούς του βυζαντιου.

Εντός ευρώπης,
υπάρχουν πολλοί υπάνθρωποι
όπως οι Αλβανοί και οι βούλγαροι
με μηδενική διαχρονικά πολιτισμική προσφορά.
ξεχασες τους σουπερ καθυστερημενους ρομα!!!
τς τς τς θα σε μαλωσω.. :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν υστερούμε στον τεχνολογικό τομέα, απλά όλη η έρευνα που γίνεται εντός των συνόρων φεύγει έξω.
εκτός από έρευνα, εξάγουμε και πολλούς επιστήμονες... και δε λέω αυτούς που πήραν το πτυχίο τους και πήγαν να δουλέψουν έξω, αλλά λέω για διδακτορικούς οι οποίοι είτε τελειώνουν το διδακτορικό και φεύγουν, είτε το κάνουν έξω και μένουν εκεί.
όσο αναφορά τον τομέα μου, έχω την τιμή να είμαι μαθητής του ανθρώπου που έθεσε τα θεμέλια για την RISC αρχιτεκτονική, έφτιαξε τον 1ο ασύγχρονο επεξεργαστή και έχει 100 σελίδες βιογραφικό από έρευνες και paper αλλά αυτός ότι έργο παράγει είτε μένει σε αναξιοποίητο είτε αγοράζετε από εταιρίες όπως η Philips,Samsung,IBM και πόσες άλλες που δεν ξέρω.

οπότε μάλλον επιβεβαιώνεται ο αντισθένης. no money, no honey

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το να βρίσκεσαι 12 ώρες σε ένα γραφείο και να παίζεις τέτρις δεν σημαίνει πως εργάζεσαι
ξέρεις...το πιο σημαντικό μέτρο απόδοσης σε μια εταιρία δεν είναι το πόσες ώρες εργάζεσαι αλλά το πόσο παραγωγικός είσαι

ας μην το συζητήσουμε παραπάνω...

Μοικανε..., επειδή οι δασκαλες ( δεν καθονται σε ενα γραφειο 12 ωρες) και δεν παίζουν ΤΕΤΡΙΣ μην γραφεις οτι θελεις..
για Δ/Υ μιλησα Γερμανους με Ελληνες ("τεμπέληδες")..

και μαθε και τις ΑΠΟΔΟΧΕΣ και τις ωρες εργασιας εδω / εκει για να κρίνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως ακομη δεν εχω βρει καποιον έλληνα πισω απο σημαντικότατες ανακαλύψεις στην τεχνολογια.

Αν εξαιρεσουμε τα μαθηματικα βεβαια.... που ειναι μεγάλη βάση.

Προ λιγου κοίταζα για το πρότυπο MP3 αυτο δουλεύει με PCM η PCM
ειναι του Shannon ο οποίος πέρα απο τα θεωρήματα για την δειγματοληψία
αναλογικού σήματος και την χωρητικότητα ενος καναλιού έχει ανακαλύψει και την PCM
(Pulse Code Modulation)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παντως ακομη δεν εχω βρει καποιον έλληνα πισω απο σημαντικότατες ανακαλύψεις στην τεχνολογια.

αναλογικού σήματος και την χωρητικότητα ενος καναλιού έχει ανακαλύψει και την PCM
(Pulse Code Modulation)

κοίτα να δεις...
όταν στον υπόλοιπο κόσμο γινόταν τεχνολογική και γενικότερη αναγέννηση εμείς είχαμε τους τούρκους. μετά την τουρκοκρατία βρισκόμαστε διαρκώς σε αγώνα επιβίωσης, οπότε δεν έχουμε χρήμα για τεχνολογικές ανακαλύψεις. όσον αφορά τους αρχαίους έλληνες, τους ένοιαζε περισσότερο το πνεύμα και το είχαν ρίξει στη φιλοσοφία. αν είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την τεχνολογία πιστεύω ότι σήμερα θα είχαμε πάει και σε άλλο γαλαξία. εδώ κοίτα ο τύπος τι έφτιαξε και μάλλον δεν ασχολήθηκε κανεις μαζί του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ουτε εδω βλέπω κάτι.
Η ξενογλωσση wikipedia θεωρειται αρκετα αξιοπιστη πηγη.
Φυσικα έχει και ενα καρο αναφορές απο κατω... αλλα γενικα ουτε τους
κρυπταλγοριθμους MDx , DES , AES κτλπ βλεπω απο καποιον ελληνα δουλεια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

(Pulse Code Modulation)
εξαρτάται τι εννοείς. γιατί πολλά από αυτά που παράγονται μέσω έρευνας δεν έχουν απτή εφαρμογή σε καθημερινές ασχολίες.
ή αυτό γενικώς υπάρχουν πράγματα στα οποία έχουν συμβάλει καταλυτικα έλληνες ερευνητές, αλλά είναι μέρος ενός γενικότερου προιόντος και δε γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό ο "εφευρέτης"/"καινοτόμος" (όπως θες πες το)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοίτα να δεις...
όταν στον υπόλοιπο κόσμο γινόταν τεχνολογική και γενικότερη αναγέννηση εμείς είχαμε τους τούρκους. μετά την τουρκοκρατία βρισκόμαστε διαρκώς σε αγώνα επιβίωσης, οπότε δεν έχουμε χρήμα για τεχνολογικές ανακαλύψεις. όσον αφορά τους αρχαίους έλληνες, τους ένοιαζε περισσότερο το πνεύμα και το είχαν ρίξει στη φιλοσοφία. αν είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την τεχνολογία πιστεύω ότι σήμερα θα είχαμε πάει και σε άλλο γαλαξία. εδώ κοίτα ο τύπος τι έφτιαξε και μάλλον δεν ασχολήθηκε κανεις μαζί του

Ποιος να ασχοληθει ρε μαν οι καθηγητες του κωλου στα ελληνικα πανεπιστημια που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται?  :S
Οταν έκανα την πτυχιακη μου ο καθηγητης δεν ηξερε να μου πει σε τι γλωσσα θελει την υλοποιηση και το απεφευγε... ασε που δεν μου απαντουσε... στα emails... μονος μου την εκανα... μου ειχε βγει το λαδι... και στο τελος οταν του την πηγα έτοιμη μου ειπε θα την κοιταξω και ειχε περασει ηδη 1.5 μηνας οποτε μπουκαρα μια μερα στο γραφειο του και του ειπα "κοιτα θελω να τελειωνω αν δεν σε πειραζει και σενα..." μου λεει εδω θελω να τα αλλαξεις και να βαλεις αλλα... του κανω με συγχωρειτε αλλα οταν προσπαθουσα να σας βρω δεν τα καταφερνα... κατανοω πως ειχατε τις δικιες σας δουλειες και δεν ειχατε χρονο για μενα αλλα τωρα αν η πτυχιακη αυτη ετσι οπως ειναι πιανει το 5 θα προτιμουσα να μου το βαλετε για να τελειωνω γιατι εχω να παω φανταρος (ψεμματα του ειπα) ετοιμος να τον καρυδωσω ημουν.... το σκεφτηκε λιγο και λεει καλα... και φυσικα δεν εβαλε 5... και μετα εμαθα πως σε μια διαλεξη στο μαθημα του χρησιμοποιησε αποσπασμα απο την δικη μου πτυχιακη...

α και γαμηθειτε επιτελους ωρες ωρες χαιρομαι που αυτη η χωρα επαθε αυτα που επαθε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα το τι νευρα ειχα εκεινη την μερα θυμαμαι δεν περιγραφονται που ο τυπος
δεν ειχε ασχοληθει καθολου με την παρτη μου περα απο 2 συναντησεις
που μου εδωσε απλα το γενικο περιγραμμα για καθε κεφαλαιο και κατι ψευτοpaper (μονο για την μιση πτυχιακη)
και ειχε και απαιτησεις να αλλαξω ολοκληρο κεφαλαιο μετα. Σιγα μην ασχολιομουν αλλο με την παπαρια του.

Παλι καλα που δεν τον βουτηξα να χασω το πτυχιο και να με διαγραψουν. Ευτυχως καπνιζα τοτε και ειχα βγει εξω να κανω ενα τσιγαρο.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξαρτάται τι εννοείς. γιατί πολλά από αυτά που παράγονται μέσω έρευνας δεν έχουν απτή εφαρμογή σε καθημερινές ασχολίες.
ή αυτό γενικώς υπάρχουν πράγματα στα οποία έχουν συμβάλει καταλυτικα έλληνες ερευνητές, αλλά είναι μέρος ενός γενικότερου προιόντος και δε γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό ο "εφευρέτης"/"καινοτόμος" (όπως θες πες το)

Καλα ναι δεν εχεις αδικο. Εδω παραλιγο να ξεχασουν τον Ritchie επειδη ο ανθρωπος
δεν ηταν της δημοσιοτητας και πηγαν να βγαλουν τον Jobs ως τον παντοκρατορα ολων.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αντώνη, τέρμα τα ψέματα... έπεσαν οι μάσκες.

Ο Τράγκας έγινε και jingle στον best χα χα. :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]Το ζευγάρωμα αναβλήθηκε γιατί οι αρσενικοί πιγκουίνοι ήταν γκέι[/move]
Δύο αρσενικοί αφρικανικοί πιγκουίνοι, ο Πέντρο και ο Μπάντι (oι δικοί μας λέγονται Γαπ και Τόνυ αντιστοιχα :2funny: :2funny:), έγιναν ζευγάρι στον Ζωολογικό Κήπο του Τορόντο. Μένουν χωριστά από τους άλλους και έχουν συμπεριφορές φλερτ και ζευγαρώματος, που παρατηρούνται μόνο μεταξύ αρσενικών και θηλυκών. Το πρόβλημα είναι ότι ο Πέντρο και ο Μπάντι ανήκουν σε ένα είδος που βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης. Ετσι, οι υπεύθυνοι του κήπου πρόκειται να τους χωρίσουν, παρά τις διαμαρτυρίες των ζωόφιλων. Ανακοίνωσαν όμως πως μόλις γονιμοποιήσουν τις θηλυκές συντρόφους τους, θα τους εγκαταστήσουν δίπλα δίπλα για να εκκολάψουν μαζί τα αυγά τους, σαν καλοί μπαμπάδες…ΝΕΑ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[move]Το ζευγάρωμα αναβλήθηκε γιατί οι αρσενικοί πιγκουίνοι ήταν γκέι[/move]
Δύο αρσενικοί αφρικανικοί πιγκουίνοι, ο Πέντρο και ο Μπάντι (oι δικοί μας λέγονται Γαπ και Τόνυ αντιστοιχα :2funny: :2funny:), έγιναν ζευγάρι στον Ζωολογικό Κήπο του Τορόντο. Μένουν χωριστά από τους άλλους και έχουν συμπεριφορές φλερτ και ζευγαρώματος, που παρατηρούνται μόνο μεταξύ αρσενικών και θηλυκών. Το πρόβλημα είναι ότι ο Πέντρο και ο Μπάντι ανήκουν σε ένα είδος που βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης. Ετσι, οι υπεύθυνοι του κήπου πρόκειται να τους χωρίσουν, παρά τις διαμαρτυρίες των ζωόφιλων. Ανακοίνωσαν όμως πως μόλις γονιμοποιήσουν τις θηλυκές συντρόφους τους, θα τους εγκαταστήσουν δίπλα δίπλα για να εκκολάψουν μαζί τα αυγά τους, σαν καλοί μπαμπάδες…ΝΕΑ

Λίγο άσχετο σύντροφε ή υπάρχει κρυφός συμβολισμός κ σημασία την οποία δεν αντελήφθην;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τελικά ρε σεις έχουμε πρωθυπουργό ή δεν έχουμε ακόμα;;;
:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ  ο άλλος το μεσημέρι έλεγε πως οι ευρωπαίοι δεν είναι πολιτισμένοι και έφερε επιχείρημα τις ...σταυροφορίες!
αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα ρε παπαρα;

πρόχειρα για όλα τα ζωντόβολα με τις παρωπίδες...
άλλος θεωρεί τον ευρωπαικό πολιτισμό κολοσσιαίο, για άλλον δεν υπάρχει αλλος πολιτισμός πλην των αρχαίων....
πρόχειρα και για όσους έχουν ακόμα το σύμπλεγμα του ότι "ο μπαμπάς μου την έχει μεγάλη" και οι άλλοι μπαμπάδες δε γαμουν....
πολιτσιμοί έκτος απ τον ελληνικο που επι της ουσίας δε σας τον μαθαίνουν απλα σας βάζουν να διαβάζετε όμηρο και και νας λένε πόσο γαμάτοι ήταν οι πρόγονοί σας υπήρξαν πολλοί και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερα επιτεύγματα...
απο που να ξεκινήσω; απ τους Φοίνικες, τους Αιγυπτίους τους Ινκας του Μαγια;

ακόμα και τους Αραβες που θεωρείτε αξεστους έχουν προσφέρει στα μαθηματικά όσο κανενας άλλος πολιτισμός μαζί με τους αρχαίους.
αλλά στην ελλάδα θεωρούμε μοναδικό τον πολιτισμό του Αριστοτέλη που θεωρούσε την Γη το κέντρο του κόσμου και θρησκεία έχουμε των αμόρφωτων τζομπάνηδων που ο εθνάρχης τους αποφάσισε ότι στο βουνό που πήγε εκδρομή ήρθε ο θεός και του είπε ότι αυτος και ο λαός του είναι ο εκλεκτός...
έτσι απλά γιατι τάιζαν καλά τα ζώα.
αιντε με συγχύσατε πρωινιάτικα μαλάκες.
κατά τα λοιπά καλημέρες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα ρε παπαρα;

πρόχειρα για όλα τα ζωντόβολα με τις παρωπίδες...
άλλος θεωρεί τον ευρωπαικό πολιτισμό κολοσσιαίο, για άλλον δεν υπάρχει αλλος πολιτισμός πλην των αρχαίων....
πρόχειρα και για όσους έχουν ακόμα το σύμπλεγμα του ότι "ο μπαμπάς μου την έχει μεγάλη" και οι άλλοι μπαμπάδες δε γαμουν....
πολιτσιμοί έκτος απ τον ελληνικο που επι της ουσίας δε σας τον μαθαίνουν απλα σας βάζουν να διαβάζετε όμηρο και και νας λένε πόσο γαμάτοι ήταν οι πρόγονοί σας υπήρξαν πολλοί και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερα επιτεύγματα...
απο που να ξεκινήσω; απ τους Φοίνικες, τους Αιγυπτίους τους Ινκας του Μαγια;

ακόμα και τους Αραβες που θεωρείτε αξεστους έχουν προσφέρει στα μαθηματικά όσο κανενας άλλος πολιτισμός μαζί με τους αρχαίους.
αλλά στην ελλάδα θεωρούμε μοναδικό τον πολιτισμό του Αριστοτέλη που θεωρούσε την Γη το κέντρο του κόσμου και θρησκεία έχουμε των αμόρφωτων τζομπάνηδων που ο εθνάρχης τους αποφάσισε ότι στο βουνό που πήγε εκδρομή ήρθε ο θεός και του είπε ότι αυτος και ο λαός του είναι ο εκλεκτός...
έτσι απλά γιατι τάιζαν καλά τα ζώα.
αιντε με συγχύσατε πρωινιάτικα μαλάκες.
κατά τα λοιπά καλημέρες.
:2funny: :2funny: :2funny:

καλημέρα :coffee:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα πω του Μανωλάτσι να μην σε περάσει ποτέ.

Δεν είναι δυνατόν τέτοιο καθυστερημένο.....
μη γίνεσαι μαλάκας.
εάν κάποιος δε σε ξέρει προσωπικά μπορεί να υποθέσει ότι είσαι ένα μαλακισμένο κομματικό στέλεχος χωρίς παιδεία.
καμμιά σχέση αυτά που γράφει κάποιος στο νετ με την πραγματική ζωή.
επίσης είναι γνωστό ότι ένας άριστος φοιτητής μπορεί να είναι τελείως ανιστόρητος ή ανορθόγραφος ή ακαλλιέργητος ή μπουλης.
το τι πράττει όμως στην προσωπική του ζωή δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που μπορεί να πετύχει ακαδημαικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το μεσημέρι ανακοινώνονται νέος Πρωθυπουργός και κυβέρνηση
Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να γίνει δεκτός από τον...

Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλλει την παραίτησή του και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή όσων επιθυμούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο του στην Βουλή συνεργαζόμενος με τους στενούς του συνεργάτες, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Νίκο Αθανασάκη.

Μέχρι αργά τη νύχτα παρέμενε στην Βουλή και ο Πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον έφεραν να έχει αποδεχτεί πρόταση να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Άντε να δούμε τι μας περιμένει.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom