Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άντε να δούμε τι μας περιμένει.........
χαλάρωσε....
το Σταυρό του Γολγοθά στον έχουν περάσει βερνίκι και οι πρόκες είναι γαλβανιζέ για να μη σε μολύνει η σκουριά.........

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσο καύλα όταν μιλάς με συμβολισμούς!!!! :grin:
όπου σταυρό βάλε δανειακή σύμβαση και όπου γαλβανιζέ πρόκες βάλε ευρώ........
το τέλος βέβαια το ξέρουμε κι οι δυό....
η έλλειψη μόλυνσης απλά παρατείνει το βασανιστήριο.........

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειπε επισης οτι οι αρχαιοι σπαρτιατες ηταν εφαμιλλοι του Χιτλερ επειδη πεταγαν τους αναπηρους στον Καιαδα.

ο Καιαδας ειναι φιδιες. καπου ειχε παρει το ματι μου την αμφισβητηση και το ειχα γουγλαρει γιατι μαρεσουν οι Σπαρτιατες  :grin:

αποσπασμα
Το παραμύθι περί «…ωραίων Σπαρτιατών, Καιάδα ανάπηρων τέκνων» άλλωστε δεν συμπορεύεται με τον ποιητή Τυρταίο (εκ γενετής τυφλόν), τον βασιλιά Αγησίλαο της Σπάρτης (εκ γενετής χωλόν) και πλείστους άλλους διακεκριμένους Σπαρτιάτες, οι οποίοι δεν ήταν αρτιμελείς, καθώς και από την επίσημη ιστορία. Χαρακτηριστικό είναι δε, πως όταν κάποτε ειρωνεύτηκαν έναν κουτσό Σπαρτιάτη που πήγαινε να πολεμήσει, αυτός απάντησε πως «ο πόλεμος χρειάζεται άτομα που μένουν στη θέση τους και όχι άτομα που το βάζουν στα πόδια», ενώ σε παρόμοια περίπτωση τυφλού Σπαρτιάτη, αυτός απάντησε πως «και τίποτα να μην κάνω, όλο και κάποια λεπίδα του εχθρού θα στομώσω με το σώμα μου».  :rockon:

ολοκληρο

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Σε τουλάχιστον  10 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια υπολογίζεται η ποσότητα του φυσικού αερίου που βρέθηκε στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ.Μπράβο ΑΔΕΡΦΙΑ με τις μαλακίες και εσείς αλλά η ΜΠΙΖΝΑ,ΜΠΙΖΝΑ,που βοηθάει και την ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Σημίτης προ των πυλών;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειπε επισης οτι οι αρχαιοι σπαρτιατες ηταν εφαμιλλοι του Χιτλερ επειδη πεταγαν τους αναπηρους στον Καιαδα.

ο Χιτλερ την ειχε ψωνισει με τους σπαρτιατες

Όπως μαρτυρεί ο ίδιος ο Α. Χίτλερ στο έργο του "Ο Αγών Μου" (II, σελ. 28), το πρότυπο της φυλετικής καθαρότητας της Άριας φυλής το εμπνεύστηκε από την κοινωνική οργάνωση των Δωρικών φυλών της Σπάρτης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Καιαδας ειναι φιδιες. καπου ειχε παρει το ματι μου την αμφισβητηση και το ειχα γουγλαρει γιατι μαρεσουν οι Σπαρτιατες  :grin:

αποσπασμα
Το παραμύθι περί «…ωραίων Σπαρτιατών, Καιάδα ανάπηρων τέκνων» άλλωστε δεν συμπορεύεται με τον ποιητή Τυρταίο (εκ γενετής τυφλόν), τον βασιλιά Αγησίλαο της Σπάρτης (εκ γενετής χωλόν) και πλείστους άλλους διακεκριμένους Σπαρτιάτες, οι οποίοι δεν ήταν αρτιμελείς, καθώς και από την επίσημη ιστορία. Χαρακτηριστικό είναι δε, πως όταν κάποτε ειρωνεύτηκαν έναν κουτσό Σπαρτιάτη που πήγαινε να πολεμήσει, αυτός απάντησε πως «ο πόλεμος χρειάζεται άτομα που μένουν στη θέση τους και όχι άτομα που το βάζουν στα πόδια», ενώ σε παρόμοια περίπτωση τυφλού Σπαρτιάτη, αυτός απάντησε πως «και τίποτα να μην κάνω, όλο και κάποια λεπίδα του εχθρού θα στομώσω με το σώμα μου».  :rockon:

ολοκληρο
είναι ωραίο να διαβάζεις πώς ακαλλιέργητ αζώα παραποιούν τα λόγια μου.
στο ποστ περί σπαρτιατών είχα πει πως τον πολιτισμό δεν τον κρίνω με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια ή τα κριτήρια αλλων αλλά τα δικά μου.
ο πολιτισμός των σπαρτιατών υπήρξε (αυτός που ήταν) ασχέτως εάν κατα την δική μου κοσμοθεωρία είναι απολίτιστοι.

τώρα, μαλάκας σαν κάτι ζώα εδώ μέσα δεν πρόκειται να γίνω. Η ιτσορία είναι αυτή που είναι και γράφεται με τον τρόπο που γράφεται.
αυτοί που προσπαθούν να ύσουν τα προσωπικά τους κόμπλξ παραποιώντας την ή θεωρώντας ότι ο "μπαμπάς" τους είχε την μεγαλύτερη παίρνουν αυτό που τους αξίζει απο τα παιδιά μποαμπάδων που την είχαν μέν μικρότερη αλλά γέννησαν παιδιά με πολύ μεγαλύτερη απ τη δική τους και του μπαμπά τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Χιτλερ την ειχε ψωνισει με τους σπαρτιατες

Όπως μαρτυρεί ο ίδιος ο Α. Χίτλερ στο έργο του "Ο Αγών Μου" (II, σελ. 28), το πρότυπο της φυλετικής καθαρότητας της Άριας φυλής το εμπνεύστηκε από την κοινωνική οργάνωση των Δωρικών φυλών της Σπάρτης.
χρειάζεται πολύ μυαλό να το καταλάβεις........

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Σε τουλάχιστον  10 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια υπολογίζεται η ποσότητα του φυσικού αερίου που βρέθηκε στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ.Μπράβο ΑΔΕΡΦΙΑ με τις μαλακίες και εσείς αλλά η ΜΠΙΖΝΑ,ΜΠΙΖΝΑ,που βοηθάει και την ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εμείς έχω την εντύπωση ότι ακόμα δεν έχουμε οριοθετήσει ΑΟΖ. Go figure. :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είναι ωραίο να διαβάζεις πώς ακαλλιέργητ αζώα παραποιούν τα λόγια μου.
στο ποστ περί σπαρτιατών είχα πει πως τον πολιτισμό δεν τον κρίνω με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια ή τα κριτήρια αλλων αλλά τα δικά μου.
ο πολιτισμός των σπαρτιατών υπήρξε (αυτός που ήταν) ασχέτως εάν κατα την δική μου κοσμοθεωρία είναι απολίτιστοι.

τώρα, μαλάκας σαν κάτι ζώα εδώ μέσα δεν πρόκειται να γίνω. Η ιτσορία είναι αυτή που είναι και γράφεται με τον τρόπο που γράφεται.
αυτοί που προσπαθούν να ύσουν τα προσωπικά τους κόμπλξ παραποιώντας την ή θεωρώντας ότι ο "μπαμπάς" τους είχε την μεγαλύτερη παίρνουν αυτό που τους αξίζει απο τα παιδιά μποαμπάδων που την είχαν μέν μικρότερη αλλά γέννησαν παιδιά με πολύ μεγαλύτερη απ τη δική τους και του μπαμπά τους.

και το πολιτισμενο βυζαντιο που λενε καποιοι παραταγε τα αναπηρα παιδια σε σπηλιες τα λεγομενα "αντρα".
τεσπα την εννοια του πολιτισμου την εχουμε κανει λαστιχο. αλλος θα θεωρει πολιτισμενο αυτον που θα πιασει συζητηση με τον βιαστη της κορης του να τον πεισει για το λαθος του. εγω θα θεωρησω πολιτισμο να του βαλω το συκωτι σε ενα μπωλακι. κλπ.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αλλος θα θεωρει πολιτισμενο αυτον που θα πιασει συζητηση με τον βιαστη της κορης του να τον πεισει για το λαθος του. εγω θα θεωρησω πολιτισμο να του βαλω το συκωτι σε ενα μπωλακι. κλπ.
Δεν σου είναι προφανές ότι η 2η επιλογή είναι ο νόμος της ζούγκλας και απλά θα έχεις επαναλήψεις των βιασμών, ενώ με την παιδεία που είναι ο πρώτος δρόμος λογικά θα μειώσεις τα περιστατικά στο μέλλον; :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν σου είναι προφανές ότι η 2η επιλογή είναι ο νόμος της ζούγκλας και απλά θα έχεις επαναλήψεις των βιασμών, ενώ με την παιδεία που είναι ο πρώτος δρόμος λογικά θα μειώσεις τα περιστατικά στο μέλλον; :rolleyes:

οχι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]«Τρελός και καταθλιπτικός ο Γ. Παπανδρέου»[/move]

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011, 10:09

«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί τον Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Le Parisien».

Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, αμφότεροι οι ηγέτες έκριναν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των κουβουκλίων μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.

Στη συνομιλία του με τον Αμερικανό πρόεδρο ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας χαρακτήρισε επίσης «ψεύτη» τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Επρεπε να μας το πει ο τριπίθαμος ψηλοτακούνιας για να το καταλάβουμε????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τεσπα την εννοια του πολιτισμου την εχουμε κανει λαστιχο. αλλος θα θεωρει πολιτισμενο αυτον που θα πιασει συζητηση με τον βιαστη της κορης του να τον πεισει για το λαθος του. εγω θα θεωρησω πολιτισμο να του βαλω το συκωτι σε ενα μπωλακι. κλπ.

σημασία έχει να έχεις αρκετό πολιτισμό να ανέχεσαι τον πολιτισμό του άλλου εφόσον δεν εμπλέκεται στον δικο σου πολιτισμό....
και επειδή εδώ και καιρό σας τα λέω πες στα πολιτισμένα ζώα τύπου άλεξ να ετοιμάζονται......

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…

Και επειδη τα αρθρα εξ Ελβετιας αποδεινκυονται τον τελευταιο καιρο “προφητικα” αλλο ενα που προετοιμαζει τον κοσμο για την δραχμη. (Ο αριθμος της σελιδας δεν φαινεται ολοκληρος, ειναι το 17). Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις. Ο προεδρος του ιδρυματος Ifo του Μοναχου, Hans-Werner Sinn, αναμενει την εξοδο της Ελλαδος απο την Ευρωζωνη. “Οι Ελληνες δεν εχουν καμμια δυνατοτητα να γινουν ανταγωνιστικοι στην Ευρωζωνη. Θα επρεπε να μειωσουν τους μισθους τους κατα το ημισυ. Αυτο γινεται μονο με εξοδο και υποτιμηση”, ειπε ο Sinn στην γερμανικη εφημεριδα “Wirtschaftswoche”.

Για να αποφευχθει η αναληψη χρηματων απο τις τραπεζες σε κατασταση πανικου, θα πρεπει η ελληνικη κυβερνηση να προετοιμασει την επιστροφη στη δραχμη μυστικα και με απολυτη εχεμυθεια. “Το καλλυτερο θα ηταν να επανελθει η δραχμη στην περιοδο των Χριστουγεννων”, συγκεκριμενοποιησε ο εμπειρογνωμονας Manfred Neumann απο το πανεπιστημιο της Βοννης.

Οικονομολογοι πιστευουν οτι το νεο ελληνικο νομισμα θα χασει παρα πολυ απο την αξια του αμεσως μετα την εισαγωγη του στην αγορα. Γι αυτο το λογο θελουν τουριστικοι πρακτορες να ασφαλισουν τις πληρωμες τους σε ελληνικα ξενοδοχεια. Η εταιρεια Hotelplan Suisse εχει επισυναψει συμφωνιες με τους Ελληνες εταιρους της, διαβεβαιωσε η εκπροσωπος της εταιρειας Prisca Huguenin-dit-Lenoir στην εφημεριδα “Sonntag

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom