Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τοσο πολεμοχαρής .... μα γιατι ?  ελατε να σας εξαγοράσω φιλικά ...... εχω τον τρόπο μου .....

be friends not warriors .....
Nτάξει οκ με έριξες,ειρήνη,άντε κάνε έρωτα κ όχι πόλεμο(με το γκομενάκι ε,όχι με εμένα,μην σου μπαίνουν ιδέες :2funny:)!!!

Επισκέπτης
με ενα πλασματάκι που προβάλλει κατακόκκινα χειλάκια πως αλλιως μπορώ να είμαι ?

πιστεύω τα ποτα μας θα τα γευτουμε σε απολυτη αρμονία .... αν θελήσεις ....
Δε θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση.Μια αναρχοάπλυτη,φτωχή ελληνίδα είμαι που πάντα είχε όνειρο να μπει στον καλό κόσμο.Έχεις και κότερο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φερθείτε έξυπνα ... η εκκλησία αποτελλεί εξαιρετικά ενδιαφέροντα χώρο για κάθε - υπογραμμίζω το καθε - δραστηριότητα ....
Δεν το χα σκεφτεί ποτέ έτσι,έχει φοβερά γκομενάκια ο χώρος,έχεις δίκιο. :sunglasses:

Σου γιάλυσε ο αριστερός ή ο δεξιός ψάλτης;;; :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση.Μια αναρχοάπλυτη,φτωχή ελληνίδα είμαι που πάντα είχε όνειρο να μπει στον καλό κόσμο.Έχεις και κότερο?
Και μάντεψε...θα πάτε κ μια βόλτα!!! :2funny:

Επισκέπτης
Αφου το ριξαμε στα τραγουδακια ας αφιερωσω κι εγω ενα στον φιλο μας τον Ευρωπαιο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Με κάνεις ευτυχισμένο !!  ενα υπέροχο θηλυκό .... γλυκό και malleable .... ας είναι οτι αγαπά .... καλό κοσμο ..... θα σας εχω διπλα μου ... τιμή μου ....

κοτερο το καλοκαιράκι ναι .... όπου και οσο επιθυμώ .... στο Bodrum το καλοκαιρι σκαρί τρικάταρτο /// και απο κει παντού στο Αιγαίο ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωπαααααααα τωρα το επιασα το υπονοουμενο "αμα ερθω ελλαδα" και "δε θα λερωσω τα χερια μου".

νταρια λατρεια εχεις κανα φιλο χωριανο σου να βοηθησει να τριξει τα δοντια που με απειλουνε? ελα αγαπη κανε κατι  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με κάνεις ευτυχισμένο !!  ενα υπέροχο θηλυκό .... γλυκό και malleable .... ας είναι οτι αγαπά .... καλό κοσμο ..... θα σας εχω διπλα μου ... τιμή μου ....

κοτερο το καλοκαιράκι ναι .... όπου και οσο επιθυμώ .... στο Bodrum το καλοκαιρι σκαρί τρικάταρτο /// και απο κει παντού στο Αιγαίο ....
Μόλις θυμήθηκα μια άλλη ελληνική ταινία.....τυχαία.

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom