Επισκέπτης
Μα δε θα πας στον καυγά?Μη σε απασχολώ και δεν πας και σε λένε κότα μετά.μμμ.... όμορφα .... τα λέμε πριβέ ?
Μα δε θα πας στον καυγά?Μη σε απασχολώ και δεν πας και σε λένε κότα μετά.μμμ.... όμορφα .... τα λέμε πριβέ ?
Χαβιάρι κ σαμπάνια σε βαρκάδα στην Ελβέτια...τί θες να χει ρε,πίπες έχει όπως κάθε φορά.
Χαβιάρι κ σαμπάνια σε βαρκάδα στην Ελβέτια...τί θες να χει ρε,πίπες έχει όπως κάθε φορά.
Δέρνεις κ γυναίκες ή ψάχνεις στραπόνιασμα για απόψε;;;;ευχαριστώ για την κατανόηση .... αλλά υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα να πούμε .... δεν νομίζεις ?
Μα δε θα πας στον καυγά?Μη σε απασχολώ και δεν πας και σε λένε κότα μετά.
Πες εσύ κ μην σε νοιάζει....από πιάτο που δεν τρως ... τι να στα λέω ?
Πω πω όλοι της υψηλής κενωνίας εδώ μέσα....Τι μου θυμισες ρε ατομο ? Εχω χρονια να παω για βαρκαδα στην Ελβετια
Θα στειλεις κοσμο επανω?από πιάτο που δεν τρως ... τι να στα λέω ?
από πιάτο που δεν τρως ... τι να στα λέω ?
Πες μου τί φοράνε εκεί στας Ευρώπας οι κυρίες γιατί εγώ έχω μείνει με ένα βρακί.Ταξίδεψέ με στον κόσμο σου.ευχαριστώ για την κατανόηση .... αλλά υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα να πούμε .... δεν νομίζεις ?
Μα δε θα πας στον καυγά?Μη σε απασχολώ και δεν πας και σε λένε κότα μετά.
Οι Ευρωπαίες ετέρες δεν φοράνε βρακί,βασικά φοράνε αλλά μόλις που διακρίνεται.Πες μου τί φοράνε εκεί στας Ευρώπας οι κυρίες γιατί εγώ έχω μείνει με ένα βρακί.Ταξίδεψέ με στον κόσμο σου.
...και στραπ ον.αν ηταν να πάω κάπου ... θα ερχόμουν σε ένα υπέροχο θηλυκό με ουσία και νόημα ....
Θα καταδεχτείτε να συνεβρεθείτε με μια ξεβράκωτη,χρεοκοπημένη ελληνίδα?Με κολακεύετε.οχι κορίτσι μου ... όχι .... αν ηταν να πάω κάπου ... θα ερχόμουν σε ένα υπέροχο θηλυκό με ουσία και νόημα ....
Μην βιάζεσα........δεν είναι αύτο πού νομίζεις .......Πες εσύ κ μην σε νοιάζει....
Πω πω όλοι της υψηλής κενωνίας εδώ μέσα....
Έμπαινε μεγάλε,το χεις το κορμί!!!!!οχι κορίτσι μου ... όχι .... αν ηταν να πάω κάπου ... θα ερχόμουν σε ένα υπέροχο θηλυκό με ουσία και νόημα ....
Πες μου τί φοράνε εκεί στας Ευρώπας οι κυρίες γιατί εγώ έχω μείνει με ένα βρακί.Ταξίδεψέ με στον κόσμο σου.
Πες μου τί φοράνε εκεί στας Ευρώπας οι κυρίες γιατί εγώ έχω μείνει με ένα βρακί.Ταξίδεψέ με στον κόσμο σου.
και στραπ ον.Άντε βρε πείτε τα.
Θα σου πάρει βρακιά ο άπλας.
...και στραπ ον.
πού ξέρεις εσύ τί φοράνε οι Ευρωπαίες πτωχέ?Άσε να μας πει ο λόρδος.Κρέμομαι από τα χείλη του.Οι Ευρωπαίες ετέρες δεν φοράνε βρακί,βασικά φοράνε αλλά μόλις που διακρίνεται.
Τσεκαρισμένο!!!!
Κι αυτός?Τί σκατά κολλητικό είναι εδώ μέσα?...και στραπ ον.