Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ο νικητης κερδιζει ενα 3ημερο (....all inclusive) στο Μανταριν Οριενταλ,....Πραγκ
ο νικητης κερδιζει ενα 3ημερο (....all inclusive) στο Μανταριν Οριενταλ,....Πραγκ
σωστό το σκεπτικό σου.
η αλήθεια βεβάιως είναι πως ο μισθός σου είτε με ευρώ είτε με δραχμές σε 1-2 χρόνια δε θα ξεπερνάει τα 500 ευρώ.....
συγγνώμη, αλλά έχεις κάνει τίποτα για να αποφύγεις τα 500 ευρώ με το παρόν νόμισμα; κάποιος έγραψε ότι εισάγουμε λάδι από την ιταλία. ο γείτονάς μου που είναι αγρότης, εκτός από τα 200 στρέμματα βαμβάκι που σπέρνει, έχει και 60 ρίζες ελιές και μου πουλάει το λάδι 5 ευρώ το λίτρο. αν σκεφτείς ότι τις μαζεύει σχεδόν μόνος του, χρησιμοποιώντας τα μέλη της οικογένειάς του, άντε να πληρώνει και 2 μεροκάματα έναν αλβανό, με το κόστος από το λιοτρίβι να είναι γύρω στο 1 ευρώ το λίτρο. ε, άμα δω εγώ στο ράφι του σουπερ μαρκετ ιταλικό λάδι με 3 ευρώ το λίτρο δεν θα το αγοράσω; θα δώσω τα διπλά στο γειτονά μου για να μπορεί να κυκλοφορεί με μπεεμβε;
Ναι αυτό με την προετοιμασία είναι αυτονόητο...
εγώ θα το παίξω χ, και θα μας γαμήσουν και τα λεφτά θα τα πάρουν.παντα αισιοδοξο αυτο τ παιδι
με τ 'monetary transmission' τ 8ειου Ντραγκι της ΕΚΤ τι 8α κανουμε;
με τ 40% productivity GAP (.... ) = κολ μι money supply;
τελος, με τ οφ μπαλανς λιαμπιλιτις της Φραυ Μερκελ...;
φουντ φορ 8οτ: τ EFSF διαπραγματευεται 151 μβ πανω στο Γερμανικο....μπειλ αουτ στο μπειλ αουτ
εγώ θα το παίξω χ, και θα μας γαμήσουν και τα λεφτά θα τα πάρουν.
Ολα θα αλλαξουν στην "καινουργια" Ελλαδα. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια υπο επιτηρηση! >
Θα γίνουμε τελικά ''Δανία του νότου''Ολα θα αλλαξουν στην "καινουργια" Ελλαδα. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια υπο επιτηρηση! >
εστω.καλα να παθουμε.ας ειναι αυτο το φαρμακο.ας μην καναμε μαλακιες να μην ψηφιζαμε αυτους που ψηφιζαμε και να ασχολουμασταν με το πως να παει η χωρα μπροστα οχι εμ ψευτικη αναπτυξη και οικονομια και δανεικα και τεμπελια.Ολα θα αλλαξουν στην "καινουργια" Ελλαδα. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια υπο επιτηρηση! >
Θα γίνουμε τελικά ''Δανία του νότου''
Θα γίνουμε τελικά ''Δανία του νότου''
πόσα δις του ΕΣΠΑ περιμένουν κι εμείς απλώς τα κοιτάμε και ξερογλυφόμαστε, σαν αυτόν τον αρχαίο στη μυθολογία που τον είχαν καταδικάσει σε αιώνια δίψα κι έβλεπε το νερό να κυλάει και δεν μπορούσε να πιεί;
μπούλη το Φλεβάρη που θα γίνουν εκλογές να πεις του Αντωνάκη στις προγραμματικές να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι το νέο νόμισμα θα λέγεται "εβρω"Αντε παλι δραχμη. Για ονομα του θεου πια.
έχεις λάθος.συγγνώμη, αλλά έχεις κάνει τίποτα για να αποφύγεις τα 500 ευρώ με το παρόν νόμισμα; κάποιος έγραψε ότι εισάγουμε λάδι από την ιταλία. ο γείτονάς μου που είναι αγρότης, εκτός από τα 200 στρέμματα βαμβάκι που σπέρνει, έχει και 60 ρίζες ελιές και μου πουλάει το λάδι 5 ευρώ το λίτρο. αν σκεφτείς ότι τις μαζεύει σχεδόν μόνος του, χρησιμοποιώντας τα μέλη της οικογένειάς του, άντε να πληρώνει και 2 μεροκάματα έναν αλβανό, με το κόστος από το λιοτρίβι να είναι γύρω στο 1 ευρώ το λίτρο. ε, άμα δω εγώ στο ράφι του σουπερ μαρκετ ιταλικό λάδι με 3 ευρώ το λίτρο δεν θα το αγοράσω; θα δώσω τα διπλά στο γειτονά μου για να μπορεί να κυκλοφορεί με μπεεμβε;
ας γυρίσει η Κύπρος στη λίρα και γυρνάμε κι εμείς σε ευρώμπούλη το Φλεβάρη που θα γίνουν εκλογές να πεις του Αντωνάκη στις προγραμματικές να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι το νέο νόμισμα θα λέγεται "εβρω"
έτσι και ο έλληνας ψυχολογικά θα είναι ήσυχος και οι ξένοι θα κάνουν αυτό που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια.
Καλήμερα.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΥΞΕΛΩΝ,ΚΑΙ Ε.Ε.Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,νομίζω ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,αν δεν ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.μπούλη το Φλεβάρη που θα γίνουν εκλογές να πεις του Αντωνάκη στις προγραμματικές να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι το νέο νόμισμα θα λέγεται "εβρω"
έτσι και ο έλληνας ψυχολογικά θα είναι ήσυχος και οι ξένοι θα κάνουν αυτό που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια.
η κύπρος θα γυρίσει σε ρούβλια.ας γυρίσει η Κύπρος στη λίρα και γυρνάμε κι εμείς σε ευρώ
βάλτο...Καλήμερα.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΥΞΕΛΩΝ,ΚΑΙ Ε.Ε.Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,νομίζω ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,αν δεν ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.