Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σωστό το σκεπτικό σου.
η αλήθεια βεβάιως είναι πως ο μισθός σου είτε με ευρώ είτε με δραχμές σε 1-2 χρόνια δε θα ξεπερνάει τα 500 ευρώ.....

συγγνώμη, αλλά έχεις κάνει τίποτα για να αποφύγεις τα 500 ευρώ με το παρόν νόμισμα; κάποιος έγραψε ότι εισάγουμε λάδι από την ιταλία. ο γείτονάς μου που είναι αγρότης, εκτός από τα 200 στρέμματα βαμβάκι που σπέρνει, έχει και 60 ρίζες ελιές και μου πουλάει το λάδι 5 ευρώ το λίτρο. αν σκεφτείς ότι τις μαζεύει σχεδόν μόνος του, χρησιμοποιώντας τα μέλη της οικογένειάς του, άντε να πληρώνει και 2 μεροκάματα έναν αλβανό, με το κόστος από το λιοτρίβι να είναι γύρω στο 1 ευρώ το λίτρο. ε, άμα δω εγώ στο ράφι του σουπερ μαρκετ ιταλικό λάδι με 3 ευρώ το λίτρο δεν θα το αγοράσω; θα δώσω τα διπλά στο γειτονά μου για να μπορεί να κυκλοφορεί με μπεεμβε;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
συγγνώμη, αλλά έχεις κάνει τίποτα για να αποφύγεις τα 500 ευρώ με το παρόν νόμισμα; κάποιος έγραψε ότι εισάγουμε λάδι από την ιταλία. ο γείτονάς μου που είναι αγρότης, εκτός από τα 200 στρέμματα βαμβάκι που σπέρνει, έχει και 60 ρίζες ελιές και μου πουλάει το λάδι 5 ευρώ το λίτρο. αν σκεφτείς ότι τις μαζεύει σχεδόν μόνος του, χρησιμοποιώντας τα μέλη της οικογένειάς του, άντε να πληρώνει και 2 μεροκάματα έναν αλβανό, με το κόστος από το λιοτρίβι να είναι γύρω στο 1 ευρώ το λίτρο. ε, άμα δω εγώ στο ράφι του σουπερ μαρκετ ιταλικό λάδι με 3 ευρώ το λίτρο δεν θα το αγοράσω; θα δώσω τα διπλά στο γειτονά μου για να μπορεί να κυκλοφορεί με μπεεμβε;

Ολα θα αλλαξουν στην "καινουργια" Ελλαδα. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια υπο επιτηρηση!  >:(

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παντα αισιοδοξο αυτο τ παιδι  :grin:

με τ 'monetary transmission' τ 8ειου Ντραγκι της ΕΚΤ τι 8α κανουμε;

με τ 40% productivity GAP (.... :grin:) = κολ μι money supply;

τελος, με τ οφ μπαλανς λιαμπιλιτις της Φραυ Μερκελ...;

φουντ φορ 8οτ: τ EFSF διαπραγματευεται 151 μβ πανω στο Γερμανικο....μπειλ αουτ στο μπειλ αουτ
εγώ θα το παίξω χ, και θα μας γαμήσουν και τα λεφτά θα τα πάρουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ολα θα αλλαξουν στην "καινουργια" Ελλαδα. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια υπο επιτηρηση!  >:(

πόσα δις του ΕΣΠΑ περιμένουν κι εμείς απλώς τα κοιτάμε και ξερογλυφόμαστε, σαν αυτόν τον αρχαίο στη μυθολογία που τον είχαν καταδικάσει σε αιώνια δίψα κι έβλεπε το νερό να κυλάει και δεν μπορούσε να πιεί;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εστω.καλα να παθουμε.ας ειναι αυτο το φαρμακο.ας μην καναμε μαλακιες να μην ψηφιζαμε αυτους που ψηφιζαμε και να ασχολουμασταν με το πως να παει η χωρα μπροστα οχι εμ ψευτικη αναπτυξη και οικονομια και δανεικα και τεμπελια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

πήγανε, λέει κι ανοίξανε τους λογαριασμούς των γιατρών και τους είπαν "πού τα βρήκατε τα λεφτά;". κι αυτοί τους έδειξαν τα κερδισμένα κουπόνια από το πάμεστοιχημα. βρε αρχιλαμόγια, την έστησε ποτέ κανένας έξω από το ιατρείο τους και την ώρα που θα βγει ο πελάτης να του πουν "για δείξε μας φίλε την απόδειξη";

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Επισκέπτης
πόσα δις του ΕΣΠΑ περιμένουν κι εμείς απλώς τα κοιτάμε και ξερογλυφόμαστε, σαν αυτόν τον αρχαίο στη μυθολογία που τον είχαν καταδικάσει σε αιώνια δίψα κι έβλεπε το νερό να κυλάει και δεν μπορούσε να πιεί;

Μα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
προτιμά να χαθούν
παρά να πάρουν έστω και λίγα φράγκα
και μη-ΠΑΣΟΚοι.
Γι'αυτό δεν ασχολείται παρα μόνο με λεφτά
που μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα πάνε σε πράσινες τσέπες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τα χρηματηστηρια στην Ασια επανω, προβλεπω και τα Ευρωπαικα χρηματηστηρια αυριο προς τα πανω με τις καινουργιες εξελιξεις στην Αθηνα.

Εμεις ξερο ψωμι και ΔΝΤ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αντε παλι δραχμη. Για ονομα του θεου πια.
μπούλη το Φλεβάρη που θα γίνουν εκλογές να πεις του Αντωνάκη στις προγραμματικές να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι το νέο νόμισμα θα λέγεται "εβρω"

έτσι και ο έλληνας ψυχολογικά θα είναι ήσυχος και οι ξένοι θα κάνουν αυτό που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις λάθος.
το πληρώνεις γιατί ξέρεις πως είναι παρθένο λάθι και όχι ένα ξέπλυμα
το κόστος του είναι μόνο το λιοτρίβι και οι εργατοώρες; τι λες μωρέ; δεν ποτίζει; δεν ρίχνει λίπασμα; δεν ρίχνει φάρμακα για τα ζιζάνια; α, ξέχασα, αυτά τα παίρνει τσάμπα απο εσένα

το λαδάκι στο σούπερ με τα 3 ευρώ όντως είναι πιο φτηνό, αλλά είναι απόλυτα σίγουρο πως δεν έχει την ίδια ποιότητα και γεύση. Αμα σε ενδιαφέρει η τιμή, πάρε μουρουνόλαδο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπούλη το Φλεβάρη που θα γίνουν εκλογές να πεις του Αντωνάκη στις προγραμματικές να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι το νέο νόμισμα θα λέγεται "εβρω"

έτσι και ο έλληνας ψυχολογικά θα είναι ήσυχος και οι ξένοι θα κάνουν αυτό που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια.
ας γυρίσει η Κύπρος στη λίρα και γυρνάμε κι εμείς σε ευρώ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755

Καλήμερα.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΥΞΕΛΩΝ,ΚΑΙ Ε.Ε.Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,νομίζω ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,αν δεν ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλήμερα.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΥΞΕΛΩΝ,ΚΑΙ Ε.Ε.Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,νομίζω ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,αν δεν ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.
βάλτο...
είναι σα να βάζεις πρόεδρο της χρεοκοπημένης πρότον τον προβόπουλο και να του δινεις τα ίδια λεφτά που παίρνει στην ΤτΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom