Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μου αρεσει ρε μαλάκηδες που προσπαθείτε να κανετε διαλογο με αμετανοητα πασοκόσκυλα.
κανένα διάλογο με τα σκουπίδια.
σε όποιον αρέσει.
αρμπάιτ μαχτ φράι.
τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παπαρίδη πίξι, δεν βρέχει ρε, σε φτύνουν.
Κατάλαβε το επιτέλους ηλίθιο πασοκεμόν.
μην ασχολείσαι αλλο.
ειπα και πιο πριν.
ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τα σκουλίκια.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
μπουρδες,
στις αλλες χωρες δηλαδη που ειναι τα παντα ιδιωτικα, δεν υπαρχουν ελλειματα? ακομη και η ιδια η Γερμανια εχει μονη της το μισο χρεος της Ευρωζωνης...

Και τελος ειναι απειρως πιο συμφερον και πιο βολικο για ολους, να μπορεις να κανεις ΟΛΕΣ τις δουλειες σου στα ΚΕΠ, μεχρι αργα το απογευμα και να πληρωνεις και κατι ελαχιστο ωστε να καλυπτονται τα λειτουργικα εξοδα της υπηρεσιας! Εγω προσωπικα θα προτιμουσα με 1000 να μπορω να παρω μια ενημεροτητα ή να πληρωσω ΦΠΑ στις 9 το βραδυ χωρις να χρειαζεται να χασω μια δυο μερες και ας πληρωνα και 2-3 ευρω για το κωλοχαρτο! Απλη λογικη ειναι!
1. Άλλο χρέεος, άλλο ελλείμματα.

2. Σε ποιο πλανήτη ζείτε ρε πούστη; Μέχρι πρότινος το κράτος δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους είχε, ο ισολογισμός δε στο βαθύ κράτος είναι άγνωστη λέξη.

Ενημερότητα θα έπρεπε να παίρνεις online, μόνο που τότε καθιστάς τη θέση υπαλλήλων και του αρμόδιου προϊσταμένου... άχρηστη. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

2. Σε ποιο πλανήτη ζείτε ρε πούστη; Μέχρι πρότινος το κράτος δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους είχε, ο ισολογισμός δε στο βαθύ κράτος είναι άγνωστη λέξη.

Ενημερότητα θα έπρεπε να παίρνεις online, μόνο που τότε καθιστάς τη θέση υπαλλήλων και του αρμόδιου προϊσταμένου... άχρηστη. ;)
έτσι.
60 χιλιάρικα σκουπίδια δεν έχουν εμφανιστεί να διεκδικήσουν τις συντάξεις του ΙΚΑ. γιατί άραγε;

Επισκέπτης
Λούγκρα, κανείς δε ρώτησε τη γνώμη σου.
Γύρνα στα υπόγεια της Συγγρού να κλαφτείς στη Τζοτζόλα.

Γι'αυτό κάνεις σαν υστερικιά;

Πες μου πως τρολλάρεις και γελάς πίσω απ'την οθόνη να σου βγάλω το καπέλο.
Αλλιώς...............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πες μου πως τρολλάρεις και γελάς πίσω απ'την οθόνη να σου βγάλω το καπέλο.
Αλλιώς...............
ρε μαλάκα ακόμα να τον καταλάβεις;
εδώ ό τύπος μου λεει να βαρέσω καμμιά μαλακία απ την αγαμία και νομίζει ότι είμαι ο πλέζουρας.

φαντάσου εάν τον είχαμε μαζί το καλοκαίρι πόση δουλειά θα έπαιρνε για το σπίτι. παρακαλοπουτάνας και μας μιλάει για αγαμίες.

μην ασχολείσαι αλλο. δε βλέπεις;

Επισκέπτης

Στον ύπνο σας τον βλέπετε και πετάγεστε :2funny: :2funny:

εδώ ό τύπος μου λεει να βαρέσω καμμιά μαλακία απ την αγαμία και νομίζει ότι είμαι ο πλέζουρας.

φαντάσου εάν τον είχαμε μαζί το καλοκαίρι πόση δουλειά θα έπαιρνε για το σπίτι. παρακαλοπουτάνας και μας μιλάει για αγαμίες.

Είπα μήπως ρε μαλέα.
Δε μπορεί να είναι τόσο.
Κανείς δε μπορεί να είναι τόσο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
:headbang: :headbang:MALAKA MOY  :headbang: :headbang:ειναι ανεξαντλητη πηγη μαλακιας τελικα τα κωμματα...ΜΑΛΛΟΝ εχουν μπαζο-μαλακομαγνητη στην πορτα τους....ΔΕΝ εξηγειτε αλλιως ρε πουστη μου...Τζοτζολα  :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: κανει και δηλωσεις η γκατζολα ρε σεις του τυπου -"η οικονομια ειναι σαν τον μουσακα"-και δεν την εχουν μαζεψει ακομα την βλαμμενη λεμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΙΝΤΑ προβατα ψηφιστε και με τα 2χερια λεμε στις εκλογες...να στε διπλα ευχαριστημενοι! :jerking: :jerking: :jerking:
ΤΖΟΤΖΟΛΑ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φαντάσου εάν τον είχαμε μαζί το καλοκαίρι πόση δουλειά θα έπαιρνε για το σπίτι. [size=20pt]παρακαλοπουτάνας[/size] και μας μιλάει για αγαμίες.

αααααχααααααχαχαχαχαχα γαμει η λεξη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στον ύπνο σας τον βλέπετε και πετάγεστε :2funny: :2funny:

Είπα μήπως ρε μαλέα.
Δε μπορεί να είναι τόσο.
Κανείς δε μπορεί να είναι τόσο.

απο παλαιότερες εποχές .......
μέχρι και πρόταση γάμου της είχε κάνει.....
πάρε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα......

Βριλησσού 55, συνεχίζεται αυτές τις άγιες μέρες το προσκύνημα στην Αγία Πάολα, θαυματουργή προστάτιδα των απανταχού μπουρδελιάρηδων. Όσοι πιστοί προσέλθετε μέχρι τις 5μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον πρωτοσύγκελο της ιεράς μητρόπολης του bourdela.com κ.κ. Giorgospapa. 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η κακογουστιά και το σκουπιδαριό σε όλο τους το μεγαλείο

μαλακία στην μαλακία και καπάκι μαλακία

ντεμέκ αστειάκια

μακράν ο πιο μαλάκας-κομπλεξικός-σκουπιδαριό χρήστης του σάιτ

7.000 ποστ όλα υβριστικά

από έναν 'αεργο που είναι 24 ώρες το 24ωρο στα....πλήκτρα

Θυμίζει σε καγκουριά εκείνον τον φίλο του Ψάλτη στο ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,τον Σώτο!!!!

άσπρη κάλτσα,φορτηγάκι,μαλλί αφάνα και καρπαζιά από όλους για τις μαλακίες που έλεγε!!!!!

ΥΓ ρε σκουπίδι,σου έχει στείλει άνθρωπος ποτέ πμ εδώ και 5 χρόνια????? :2funny: :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
η κακογουστιά και το σκουπιδαριό σε όλο τους το μεγαλείο

μαλακία στην μαλακία και καπάκι μαλακία

ντεμέκ αστειάκια

μακράν ο πιο μαλάκας-κομπλεξικός-σκουπιδαριό χρήστης του σάιτ

7.000 ποστ όλα υβριστικά

από έναν 'αεργο που είναι 24 ώρες το 24ωρο στα....πλήκτρα

Θυμίζει σε καγκουριά εκείνον τον φίλο του Ψάλτη στο ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,τον Σώτο!!!!

άσπρη κάλτσα,φορτηγάκι,μαλλί αφάνα και καρπαζιά από όλους για τις μαλακίες που έλεγε!!!!!

ΥΓ ρε σκουπίδι,σου έχει στείλει άνθρωπος ποτέ πμ εδώ και 5 χρόνια????? :2funny: :2funny: :2funny:
?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

1. για να φτασεις να εχεις τοσο χρεος σημαινει οτι ουτως η αλλως εχεις πρωτογενη ελλειματα! επιπλεον η Γερμανια εφαρμοζει το ιδιο στατιστικο μοντελο μαγειρεματος που καναμε και εμεις. Ξαφνικα χθες ο γερμανος Χορν βρηκε πλεονασμα 55.555.555.555,55....

2. Δεν ηξερε γιατι ποτε κανεις δε νοιαστηκε να το ψαξει. Αυτο τι σημαινει δηλαδη? οτι επειδη ενας παπαρας δεν εκανε σωστα τη δουλεια του πρεπει να γινουν τα παντα ιδιωτικα? εγω λεω να ξεσκισεις τον παπαρα! αυτη ειναι η διαφορα μας...

3. Μου αρεσει που οσοι γενικευουν με φρασεις του στυλ "μαζι τα φαγαμε", στις προτασεις τους εχουν ως αξιωμα οτι ο κοσμος γυρναει γυρω τους...  ποιος σου ειπε οτι ο καθε ενας γνωριζει να χειριζεται το ιντερνετ? δεν ειναι ολοι οι εργαζομενοι στελεχη σε Α.Ε. φιλαρακι, υπαρχουνε και αγροτες, τσοπανηδες, αγραμματοι κ.λ.π. οι οποιοι εργαζονται , φορολογουνται και πρεπει να εξυπηρετουνται! Και απορω πως στην εποχη που χακευεται μεχρι και το κινητο σου, ακομη καποιοι θεωρουν ως αξιοπιστη λυση τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ... θεϊκο το ιντερνετ για ενημερωση και ψυχαγωγια αλλα μεχρι εκει!Δεν εχει αποδειξει ακομη οτι ειναι τοσο αξιοπιστο ωστε ολοκληρα κρατη να του εμπιστευονται τους προϋπολογισμους τους!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η απαντηση σου ειναι οτι αυτοι ειναι 300  και εμεις 10εκατ. αρα δεν ειναι αυτο δημοκρατια
:idiot:

ρε συ αναρωτιέμαι, τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Το οτι οι νομοι δεν εφαρμοζονται για τους πολιτικους σου ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;
το οτι σου κανανε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ κωλοχαρτο ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;
το οτι παιρνουν αποφασεις αντιθετες με αυτες τις πλειοψηφιας του ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;

το οτι δεν eξουσιοδοτηθηκαν για να σου φερουν 2 Μνημονια ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;
το οτι η Mερκελ εχει την λιστα της ΖΙΜΕΝΣ και εκβιαζει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;
το οτι διαγραφετε ο βουλευτής που διαφωνεί με την "ΚΛΙΚΑ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;;

θέλεις και αλλα ...;;;;

Από που είσαι;;; :headbang:

Υ.Γ. Το ότι βρήκαν 60.000 ασφαλισμένους του ΙΚΑ που δεν εμφανίστηκαν, ποιος φταίει ο πολίτης;;;
    για πες μας, για να γελάσουμε.  :cheesy:
    γιατι σε εχω ικανο να πεις οτι τα δικαιολογητηκα τους τα έφτιαξαν ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ  :uglystupid:
    επισεις σε εχω ικανο να πεις οτι οι υπηρεσιες του κρατους δεν θα πρεπει να μπορουν να ΣΥΝΕΝΟΥΝΤΑΙ
    αλλα να καταλαβαινουν οτι καποιος πεθανε μετα απο 30 ΧΡΟΝΙΑ ή αν εχει την καλωσυνη καποιος εκτος
    απο το ληξιαρχειο να το δηλωνει ΠΑΝΤΟΥ (επειδη το κρατος δεν μπορει να ΞΕΡΕΙ  :jerking:)

Τελικα εσυ εισαι ενα συστημα απο μονος σου...   :jerking:

Αγορινα μου αν και το σωμα σου ειχε την ιδια νοοτροπια  :cheesy: θα πέθαινες απο μια απλη μολυνση
    διοτι το σωμα σου δεν θα μπορουσε να επικοινωνησει με τα υπολοιπα μερη του σωματος σου ετσι ωστε
    να αντισταθει στην μολυνση γιατι θα περιμενε απο το ΤΙΜΙΟ μικροβιο να επικοινωνησει με ολα
    τα μερη του σωματος σου :uglystupid: αλλα ευτυχως δεν φτιαχτηκε με την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ  :uglystupid:

Υ.Γ2. Να τα κοιτάξεις τα συμπτώματα σου... γιατί κάτι δεν πάει καλά   :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1. για να φτασεις να εχεις τοσο χρεος σημαινει οτι ουτως η αλλως εχεις πρωτογενη ελλειματα! επιπλεον η Γερμανια εφαρμοζει το ιδιο στατιστικο μοντελο μαγειρεματος που καναμε και εμεις. Ξαφνικα χθες ο γερμανος Χορν βρηκε πλεονασμα 55.555.555.555,55....

2. Δεν ηξερε γιατι ποτε κανεις δε νοιαστηκε να το ψαξει. Αυτο τι σημαινει δηλαδη? οτι επειδη ενας παπαρας δεν εκανε σωστα τη δουλεια του πρεπει να γινουν τα παντα ιδιωτικα? εγω λεω να ξεσκισεις τον παπαρα! αυτη ειναι η διαφορα μας...

3. Μου αρεσει που οσοι γενικευουν με φρασεις του στυλ "μαζι τα φαγαμε", στις προτασεις τους εχουν ως αξιωμα οτι ο κοσμος γυρναει γυρω τους...  ποιος σου ειπε οτι ο καθε ενας γνωριζει να χειριζεται το ιντερνετ? δεν ειναι ολοι οι εργαζομενοι στελεχει σε Α.Ε. φιλαρακι, υπαρχουνε και αγροτες, τσοπανηδες, αγραμματοι κ.λ.π. οι οποιοι εργαζονται , φορολογουνται και πρεπει να εξυπηρετουνται! Και απορω πως στην εποχη που χακευεται μεχρι και το κινητο σου, ακομη καποιοι θεωρουν ως αξιοπιστη λυση τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ... θεϊκο το ιντερνετ για ενημερωση και ψυχαγωγια αλλα μεχρι εκει!Δεν εχει αποδειξει ακομη οτι ειναι τοσο αξιοπιστο ωστε ολοκληρα κρατη να του εμπιστευονται τους προϋπολογισμους τους!!!

Σε παρακαλω, ο Pyrgkavlos ειναι γνωστης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ (  :jerking::uglystupid:

εσυ δεν ΞΕΡΕΙΣ..  :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τολμάει το άεργο σκουπίδι να λοιδωρεί πχ τον Παπαθεμελή!!!!

που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του,είναι από τους πιο αξιοπρεπείς πολιτικούς που ανέδειξε η χώρα(συν την τεράστια μόρφωσή του)

και τον ειρωνεύεται [size=17pt]η....κοτοπιεξούλα[/size]....ο 24/7/365 στο κοτοπληκτρολόγιό του!!!

:cheesy:

Συνημμένα

• px-kotopiexoyla.jpg
    px-kotopiexoyla.jpg
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom