1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κανένα διάλογο με τα σκουπίδια.Μου αρεσει ρε μαλάκηδες που προσπαθείτε να κανετε διαλογο με αμετανοητα πασοκόσκυλα.
σε όποιον αρέσει.
αρμπάιτ μαχτ φράι.
τελεία.
κανένα διάλογο με τα σκουπίδια.Μου αρεσει ρε μαλάκηδες που προσπαθείτε να κανετε διαλογο με αμετανοητα πασοκόσκυλα.
μην ασχολείσαι αλλο.Παπαρίδη πίξι, δεν βρέχει ρε, σε φτύνουν.
Κατάλαβε το επιτέλους ηλίθιο πασοκεμόν.
Γι'αυτό κάνεις σαν υστερικιά;
1. Άλλο χρέεος, άλλο ελλείμματα.μπουρδες,
στις αλλες χωρες δηλαδη που ειναι τα παντα ιδιωτικα, δεν υπαρχουν ελλειματα? ακομη και η ιδια η Γερμανια εχει μονη της το μισο χρεος της Ευρωζωνης...
Και τελος ειναι απειρως πιο συμφερον και πιο βολικο για ολους, να μπορεις να κανεις ΟΛΕΣ τις δουλειες σου στα ΚΕΠ, μεχρι αργα το απογευμα και να πληρωνεις και κατι ελαχιστο ωστε να καλυπτονται τα λειτουργικα εξοδα της υπηρεσιας! Εγω προσωπικα θα προτιμουσα με 1000 να μπορω να παρω μια ενημεροτητα ή να πληρωσω ΦΠΑ στις 9 το βραδυ χωρις να χρειαζεται να χασω μια δυο μερες και ας πληρωνα και 2-3 ευρω για το κωλοχαρτο! Απλη λογικη ειναι!
έτσι.1. Άλλο χρέεος, άλλο ελλείμματα.
2. Σε ποιο πλανήτη ζείτε ρε πούστη; Μέχρι πρότινος το κράτος δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους είχε, ο ισολογισμός δε στο βαθύ κράτος είναι άγνωστη λέξη.
Ενημερότητα θα έπρεπε να παίρνεις online, μόνο που τότε καθιστάς τη θέση υπαλλήλων και του αρμόδιου προϊσταμένου... άχρηστη. ;)
Λούγκρα, κανείς δε ρώτησε τη γνώμη σου.
Γύρνα στα υπόγεια της Συγγρού να κλαφτείς στη Τζοτζόλα.
Γι'αυτό κάνεις σαν υστερικιά;
ρε μαλάκα ακόμα να τον καταλάβεις;Πες μου πως τρολλάρεις και γελάς πίσω απ'την οθόνη να σου βγάλω το καπέλο.
Αλλιώς...............
τύπου πλέζουρα
ρε μαλάκα ακόμα να τον καταλάβεις;
εδώ ό τύπος μου λεει να βαρέσω καμμιά μαλακία απ την αγαμία και νομίζει ότι είμαι ο πλέζουρας.
φαντάσου εάν τον είχαμε μαζί το καλοκαίρι πόση δουλειά θα έπαιρνε για το σπίτι. παρακαλοπουτάνας και μας μιλάει για αγαμίες.
μην ασχολείσαι αλλο. δε βλέπεις;
ρε μαλάκα ακόμα να τον καταλάβεις;
εδώ ό τύπος μου λεει να βαρέσω καμμιά μαλακία απ την αγαμία και νομίζει ότι είμαι ο πλέζουρας.
φαντάσου εάν τον είχαμε μαζί το καλοκαίρι πόση δουλειά θα έπαιρνε για το σπίτι. [size=20pt]παρακαλοπουτάνας[/size] και μας μιλάει για αγαμίες.
μην ασχολείσαι αλλο. δε βλέπεις;
Στον ύπνο σας τον βλέπετε και πετάγεστε
Είπα μήπως ρε μαλέα.
Δε μπορεί να είναι τόσο.
Κανείς δε μπορεί να είναι τόσο.
Βριλησσού 55, συνεχίζεται αυτές τις άγιες μέρες το προσκύνημα στην Αγία Πάολα, θαυματουργή προστάτιδα των απανταχού μπουρδελιάρηδων. Όσοι πιστοί προσέλθετε μέχρι τις 5μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον πρωτοσύγκελο της ιεράς μητρόπολης του bourdela.com κ.κ. Giorgospapa.
εχε χάρη που βαριέμαι να ψάχνω στα ποστς να κατουρηθείτε απ το γέλιο.αααααχααααααχαχαχαχαχα γαμει η λεξη
?η κακογουστιά και το σκουπιδαριό σε όλο τους το μεγαλείο
μαλακία στην μαλακία και καπάκι μαλακία
ντεμέκ αστειάκια
μακράν ο πιο μαλάκας-κομπλεξικός-σκουπιδαριό χρήστης του σάιτ
7.000 ποστ όλα υβριστικά
από έναν 'αεργο που είναι 24 ώρες το 24ωρο στα....πλήκτρα
Θυμίζει σε καγκουριά εκείνον τον φίλο του Ψάλτη στο ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,τον Σώτο!!!!
άσπρη κάλτσα,φορτηγάκι,μαλλί αφάνα και καρπαζιά από όλους για τις μαλακίες που έλεγε!!!!!
ΥΓ ρε σκουπίδι,σου έχει στείλει άνθρωπος ποτέ πμ εδώ και 5 χρόνια?????
ΥΓ ρε σκουπίδι,σου έχει στείλει άνθρωπος ποτέ πμ εδώ και 5 χρόνια?????
1. για να φτασεις να εχεις τοσο χρεος σημαινει οτι ουτως η αλλως εχεις πρωτογενη ελλειματα! επιπλεον η Γερμανια εφαρμοζει το ιδιο στατιστικο μοντελο μαγειρεματος που καναμε και εμεις. Ξαφνικα χθες ο γερμανος Χορν βρηκε πλεονασμα 55.555.555.555,55....1. Άλλο χρέεος, άλλο ελλείμματα.
2. Σε ποιο πλανήτη ζείτε ρε πούστη; Μέχρι πρότινος το κράτος δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους είχε, ο ισολογισμός δε στο βαθύ κράτος είναι άγνωστη λέξη.
Ενημερότητα θα έπρεπε να παίρνεις online, μόνο που τότε καθιστάς τη θέση υπαλλήλων και του αρμόδιου προϊσταμένου... άχρηστη. ;)
η απαντηση σου ειναι οτι αυτοι ειναι 300 και εμεις 10εκατ. αρα δεν ειναι αυτο δημοκρατια
1. για να φτασεις να εχεις τοσο χρεος σημαινει οτι ουτως η αλλως εχεις πρωτογενη ελλειματα! επιπλεον η Γερμανια εφαρμοζει το ιδιο στατιστικο μοντελο μαγειρεματος που καναμε και εμεις. Ξαφνικα χθες ο γερμανος Χορν βρηκε πλεονασμα 55.555.555.555,55....
2. Δεν ηξερε γιατι ποτε κανεις δε νοιαστηκε να το ψαξει. Αυτο τι σημαινει δηλαδη? οτι επειδη ενας παπαρας δεν εκανε σωστα τη δουλεια του πρεπει να γινουν τα παντα ιδιωτικα? εγω λεω να ξεσκισεις τον παπαρα! αυτη ειναι η διαφορα μας...
3. Μου αρεσει που οσοι γενικευουν με φρασεις του στυλ "μαζι τα φαγαμε", στις προτασεις τους εχουν ως αξιωμα οτι ο κοσμος γυρναει γυρω τους... ποιος σου ειπε οτι ο καθε ενας γνωριζει να χειριζεται το ιντερνετ? δεν ειναι ολοι οι εργαζομενοι στελεχει σε Α.Ε. φιλαρακι, υπαρχουνε και αγροτες, τσοπανηδες, αγραμματοι κ.λ.π. οι οποιοι εργαζονται , φορολογουνται και πρεπει να εξυπηρετουνται! Και απορω πως στην εποχη που χακευεται μεχρι και το κινητο σου, ακομη καποιοι θεωρουν ως αξιοπιστη λυση τις συναλλαγες μεσω ιντερνετ... θεϊκο το ιντερνετ για ενημερωση και ψυχαγωγια αλλα μεχρι εκει!Δεν εχει αποδειξει ακομη οτι ειναι τοσο αξιοπιστο ωστε ολοκληρα κρατη να του εμπιστευονται τους προϋπολογισμους τους!!!
τολμάει το άεργο σκουπίδι να λοιδωρεί πχ τον Παπαθεμελή!!!!
που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του,είναι από τους πιο αξιοπρεπείς πολιτικούς που ανέδειξε η χώρα(συν την τεράστια μόρφωσή του)
και τον ειρωνεύεται [size=17pt]η....κοτοπιεξούλα[/size]....ο 24/7/365 στο κοτοπληκτρολόγιό του!!!