Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχετε μπερδέψει τις έννοιες. Άλλο δημοκρατία, άλλο 'κάποια ζώα είναι πιο ίσα από άλλα'. ;)

Σε σοβαρότερες χώρες, ο μπάτσος βάζει τη φούσκα στη μάπα υπουργού ότα τον πιάνει να τρέχει με 120 μίλια 2 το πρωΐ σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο. Εδώ και στο πιο καραμπινάτο σκάνδαλο (άσχετο τι χρώμα είνα), το κύκλωμα της δικαιοσύνης κλάνει μια μάντρα από τα αρχίδια των πολιτικών (λόγω του γνωστού νόμου κλπ). ;)

Μάλλον εσύ τις έχεις μπερδέψει. Το πιο 'ίσα από άλλα' δεν είναι Δημοκρατικό πολίτευμα είναι Κομισάριοι σύντροφοι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι θα γίνει με αυτούς που μεταναστεύουν σε φτωχότερες χώρες για να βγάλουν περισσότερα φράγκα;
Εεε εκεί είναι όπως κάτσει,συνήθως όμως δεν πάει έτσι το ξέρεις,στις πλουσιότερες-ανεπτυγμένες χώρες πάνε οι μετανάστες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ρε φιλε, αλλα και εγω θελω να σου πω οτι αυτο που γραφουν τα κωλοχαρτα δεν ειναι απαραιτητα δικαιο.
και στην περιπτωση του συνταγματος μας
δεν εφαρμοζεται κιολα..

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ να εφαρμοζονται ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ και σε αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ ή χρημα..

παραδειγματα εχουμε πολλα  ;)

Οποτε η ουτοπικη ΙΣΟΝΟΜΙΑ δεν με καλυπτει  ;)
σε καλύπτει απλά δεν έχεις βρεις τρόπο να την εφαρμόσεις.
το σύνταγμα δεν έγινε κουρέλι απο μόνο του.
έχεις υπουργό οικονομικών αυτόν που το έκανε κουρέλι.

καταλήγοντας λοιπόν φταις εσύ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που αυτόν που το έκανε κουρέλι του ξαναδωσες δικαίωμα να το ξανακάνει.
μόνο που τώρα ειναι χειρότερα τα πράγματα.
ήρθε ριλόαντεντ και κάνει κουρέλι τη ζωή σου.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σε καλύπτει απλά δεν έχεις βρεις τρόπο να την εφαρμόσεις.
το σύνταγμα δεν έγινε κουρέλι απο μόνο του.
έχεις υπουργό οικονομικών αυτόν που το έκανε κουρέλι.

καταλήγοντας λοιπόν φταις εσύ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που αυτόν που το έκανε κουρέλι του ξαναδωσες δικαίωμα να το ξανακάνει.
μόνο που τώρα ειναι χειρότερα τα πράγματα.
ήρθε ριλόαντεντ και κάνει κουρέλι τη ζωή σου.

Ναι ρε φιλε αλλα γιατι θα πρεπει να βρω εγω τον τροπο να την εφαρμοσω;;

και δεν του το εδωσα εγω το δικαίωμα , ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΕΣ υποσχεσεις (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)
καμμια εξουσιοδοτηση δεν εδωσα και ειδικα για τα ΜΕΘΥΣΤΕΡΑ (c) leonoro  ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ  ;)

και.....

Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατάει εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ  ΕΣΥ ;;; που φταίω εγώ :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά ρε φίλε... ότι πεις.

Sorry για την παρέμβαση. :)

Δεν είναι ό,τι πω εγώ. Οποιοδήποτε βιβλίο Πολιτικής Ιστορίας αν συμβουλευθείς, θα δεις ότι μετά το 1789 Δημοκρατία (αστική) νοείται με Ισοπολιτεία και Ισονομία.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πραγματικά δεν έχω όρεξη να μπω στην κουβέντα μια και έχω πιει 3 ποτάκια... αλλά καταλαβαίνεις ότι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη; ;) Έχεις υπόψη σου ότι οι τελευταίες δημοτικές εκλογές είναι παράνομες, αλλά μπορεί ΠΟΤΕ να μη συγκαλεστεί η ολομέλεια του ΣτΕ για να αποφανθεί; :)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μάλλον εσύ τις έχεις μπερδέψει. Το πιο 'ίσα από άλλα' δεν είναι Δημοκρατικό πολίτευμα είναι Κομισάριοι σύντροφοι.
ωραιο το παραμυθι
αλλα πουθενα δεν υπαρχει 100% Ισονομια
ισως στις Βορειοευρωπαικες χωρες
ο γιος του Βαρδινογιαννη ο  γγ του ταδε υπουργειου και ο υπουργος κτλ παντου εχουν στεγανα
εχετε δει πολλους γονους πισω απο καγκελα λογο ναρκωτικων;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πραγματικά δεν έχω όρεξη να μπω στην κουβέντα μια και έχω πιει 3 ποτάκια... αλλά καταλαβαίνεις ότι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη; ;) Έχεις υπόψη σου ότι οι τελευταίες δημοτικές εκλογές είναι παράνομες, αλλά μπορεί ΠΟΤΕ να μη συγκαλεστεί η ολομέλεια του ΣτΕ για να αποφανθεί; :)

Ποια θεωρία;; Αυτό που ισχύει στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες;
Η συζήτηση είναι "Ακαδημαϊκή"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ  ΕΣΥ ;;; που φταίω εγώ :cheesy:

στο λέω συνοπτικά να το εμπεδώσεις.
το έγκλημα μπορεί να είναι στιγμιαίο ό διαρκές..
τωρα ακομα και με το έγκλημα που κατά τη γνώμη μου έχεις διαπράξει πάλι είμαι με το μέρος σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραιο το παραμυθι
αλλα πουθενα δεν υπαρχει 100% Ισονομια
ισως στις Βορειοευρωπαικες χωρες
ο γιος του Βαρδινογιαννη ο  γγ του ταδε υπουργειου και ο υπουργος κτλ παντου εχουν στεγανα
εχετε δει πολλους γονους πισω απο καγκελα λογο ναρκωτικων;

χαχα
ξέρεις ποιός είναι υποργος περιβάλλοντος τέως υπουργός οικονομιικών και υπουργός εξωτερικών του γαπ;

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Λεγατε πριν για την ποινη θανατου που αξιζει σε καποιους απ τους προδοτες μας. Προσωπικα γνωριζοντας οτι ενα μεριδιο ευθυνης εχω και εγω, η επιγνωση αυτη θα με κανει να δειξω μια αυτοσυγκρατηση οταν ερθουν στα χερια μου τα λαμογια. Ασε που και να τους σκοτωσεις χαρη θα τους κανεις. Αν ομως μεινουν ζωντανοι και εξαθλιωμενοι σε καποια φυλακη ισως,με δημευση των περιουσιων τους και αναγκασμενοι μεχρι να πεθανουν να υπηρετουν το κοινωνικο συνολο θα αποτελεσουν καλο παραδειγμα προς γνωση κ συμμορφωση.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στο λέω συνοπτικά να το εμπεδώσεις.
το έγκλημα μπορεί να είναι στιγμιαίο ό διαρκές..
τωρα ακομα και με το έγκλημα που κατά τη γνώμη μου έχεις διαπράξει πάλι είμαι με το μέρος σου.

Το ξερω οτι εισαι με το μερος μου.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι το συστημα της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" σε κανει να εχεις εσυ ενοχες..

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ... ΛΟΙΠΟΝ

1ον -->  διοτι δεν εχεις δημοκρατια.
και
2ον --> το να νομιζεις οτι εσυ οριζεις την τυχη σου ειναι αυταπατη του συστηματος σου.
       (ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ και εφαρμοσεις τον πραγματικο νομο τοτε αλλαζει)

(ομως είμαι με το μέρος σου..) ;)

δεν εχω κατι αλλο να πω  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ξερω οτι εισαι με το μερος μου.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι το συστημα της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" σε κανει να εχεις εσυ ενοχες..

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ... ΛΟΙΠΟΝ

1ον -->  διοτι δεν εχεις δημοκρατια.
και
2ον --> το να νομιζεις οτι εσυ οριζεις την τυχη σου ειναι αυταπατη του συστηματος σου.
        (ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ και εφαρμοσεις τον πραγματικο νομο τοτε αλλαζει)

(ομως είμαι με το μέρος σου..) ;)

δεν εχω κατι αλλο να πω  ;)
δεν έχω καμμιά ενοχή.
απλά αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες που μου αναλογούν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
17 λόγοι που μ'αρέσει η Οικονομική Κρίση

1. Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση
στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε κάνα δυο που δεν μου άρεσε η μούρη τους.

2. Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. Άσε που όλο και κάτι θα...
στέλνουν τις γιορτές.

3. Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη, και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια, κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. Άσε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη, ενώ παλιά κάναν τον Κινέζο.

4. Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

5. Επιπλέον για τις γκόμενες, είσαι σίγουρος πια 100% ότι δεν σε θέλει για τα λεφτά σου.

6. Μου αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει περισσότερο δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζούκια.

7. Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2% του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.

8. Μου αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα. Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.

9. Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

10. Μου αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι “Τι σου λείπει ρε μαλάκα ; Τη δουλειά σου την έχεις, το αμαξάκι σου, τί άλλο θες ;”

11. Μου αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια, και αν πέσεις σε τέτοιον, του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτι.

12. Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια, να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι το τελευταίο ευρώ και τώρα από “σπάταλος” έγινα “προνοητικός”, γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

13. Μου αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.

14. Μου αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία, γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

15. Μου αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ, αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.

16. Μου αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές την εβδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν “Ρε τον τεμπέλη”...

17. Μου αρέσει που θα έχω και εγώ μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και κατοχή. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο.

[video]http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/10/17_9917.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Ευτυχώς που ο έλληνας έχει ακόμα χιούμορ κ βλέπει έτσι τα πράγματα.....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν έχω καμμιά ενοχή.
απλά αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Μα με τον τροπο που το λες εχεις. (έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ)

και ετσι χρυσωνει και το ΧΑΠΙ της η υπαρχουσα "δημοκρατια" με την ΔΗΘΕΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Π.χ με την λογικη σου...

οποιος ψηφισε ΠΑΣΟΚ ειναι συνένοχος για το σημερινο ΧΑΛΙ και συνυπευθυνος επειδη ηρθαν τα 2 Μνημονια.

αυτό θεωρητικά ισχύει.... ;)

ΟΜΩΣ... πρακτικα δεν ισχύει.. γιατι κανεις δεν εξουσιοδοτησε για κατι τετοιο  ;)

οποτε Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ειδικοτερα απο αυτους... που εξαπατηθηκαν.

Το προβλημα βεβαια ειναι οτι εσενα στα ΠΛΑΣΑΡΑΝ ολα με την ¨δηθεν "ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ" ... και αναγγκαια  ;)

ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα με τον τροπο που το λες εχεις. (έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ)
κάνιες λάθος.
η αυτοκριτική δεν είναι ενοχή.
είναι μέσο για να γίνεσαι καλύτερος.
αντιθέτωε η μόνιμη αποποίηση ευθυνών είναι μέσο για να γίνεσαι χειρότερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom