Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι. Μην ξεχάσω να στείλω στεφάνι καθώς και συλλυπητήριο τηλεγράφημα στις τεθλιμμένες χήρες και τα ορφανά.   :uglystupid:

why not ? οι έλληνες είχαν ιδιάιτερες σχέσεις με τον ηγέτη της Λιβύης .... πόσες ελληνικές εταιρειες δεν έβγαλαν ψωμί εκεί .... αρφάνηδες χιόνηδες .....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλακα κανεις  :cheesy:

κοιτα μη στειλεις στεφάνι για τον ΚΑΝΤΑΦΙ.. Μαλακια θα κανεις  :uglystupid:

Στειλε ενα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο ΝΑΤΟ (το "δημοκρατικο") και στους "Νατο-Αντικαθεστωτικους" που σκότωσαν τον Κανταφι
και τωρα θα "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕΙ" η Λιβύη.. και οι λυβιοι θα οριζουν πλεον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" την τυχη τους μεσω της "ΚΑΛΠΗΣ"   :headbang:

Υ.Γ..για να δουμε τωρα..  :dancing:  τι τυχη τους περιμενει τους Λίβυους.. του ΙΡΑΚ ή της ΜΕΤΑΠΟΛΙΥΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  :dancing:

πολλοί εδώ θεωρούν μάλλον αρνητική την συμμετοχή της ελλάδος στα της δύσεως οποτε ας μετέχουν καλυτερα στο μέλλον των Λιβύων Ιρακινών και λοιπών φίλων .....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία :rockon:

''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.

Μετά τη συμφωνία Ελλάδας Αυστραλίας όπου το σύστημα απλοποιεί και περιορίζει την ταλαιπωρία των Ελλήνων που ζουν εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού δεν υποχρεώνονται πλέον να επισκέπτονται την αυστραλιανή πρεσβεία ή τα προξενεία, αίσθηση έχει προκαλέσει μετα την επίσκεψη του υφυπουργου εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στα Τυραννα, το δημοσίευμα στης Αλβανικης εφημερίδας Gazeta Shquiptare όπου ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανιας Έντμοντ Χατζηνάστο δήλωσε:''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Αλβανικής κοινής γνώμης καθώς θεωρούν ότι τα φθηνά ελληνικά εργατικα χέρια θα....
στερήσουν αλβανικές θέσεις εργασίας
.  :2funny:

Ωστόσο έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις αλβανικές περιπολίες στα σύνορα της κακαβιάς. :2funny:

1

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πολλοί εδώ θεωρούν μάλλον αρνητική την συμμετοχή της ελλάδος στα της δύσεως οποτε ας μετέχουν καλυτερα στο μέλλον των Λιβύων Ιρακινών και λοιπών φίλων .....

Και εγω το ιδιο βλεπω με αυτους.. ;)

αλλα δεν σημαινει αυτο οτι οι λυβιοι ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΣΧΗΜΑ και επρεπε να τους ΣΩΣΕΙ το ΝΑΤΟ..
γιατι πολυ απλα θα καταληξουν οπως το ΙΡΑΚ και την Μεταπολιτευτικη Ελλαδα

you know "ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ"  :cheesy:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω το ιδιο βλεπω με αυτους.. ;) δηλαδή απορίπτεις το δόγμα <ανήκομεν εισ την Δύσιν? ??

αλλα δεν σημαινει αυτο οτι οι λυβιοι ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΣΧΗΜΑ και επρεπε να τους ΣΩΣΕΙ το ΝΑΤΟ..
γιατι πολυ απλα θα καταληξουν οπως το ΙΡΑΚ και την Μεταπολιτευτικη Ελλαδα - πιθανότατα ....

you know "ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ"  :cheesy:  σύνθημα άνευ αξίας στα χέιλη των νεο-ελλήνων απο 70 και δώθε ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία :rockon:

''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.

Μετά τη συμφωνία Ελλάδας Αυστραλίας όπου το σύστημα απλοποιεί και περιορίζει την ταλαιπωρία των Ελλήνων που ζουν εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού δεν υποχρεώνονται πλέον να επισκέπτονται την αυστραλιανή πρεσβεία ή τα προξενεία, αίσθηση έχει προκαλέσει μετα την επίσκεψη του υφυπουργου εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στα Τυραννα, το δημοσίευμα στης Αλβανικης εφημερίδας Gazeta Shquiptare όπου ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανιας Έντμοντ Χατζηνάστο δήλωσε:''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Αλβανικής κοινής γνώμης καθώς θεωρούν ότι τα φθηνά ελληνικά εργατικα χέρια θα....
στερήσουν αλβανικές θέσεις εργασίας
.  :2funny:

Ωστόσο έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις αλβανικές περιπολίες στα σύνορα της κακαβιάς. :2funny:

1

η χειροτερη βρισια που εχει γραφτει εδω μεσα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kalιτερα να γελαμε με την ιστορια της μεταπολιτευσης του μπανανισταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουτε στην ουγκαντα δεν κηβερνησε το μουνι μιας αεροσυνοδου ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !!!!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kalιτερα να γελαμε με την ιστορια της μεταπολιτευσης του μπανανισταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουτε στην ουγκαντα δεν κηβερνησε το μουνι μιας αεροσυνοδου ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !!!!

γελάνε και οι Αλβανοί με την κατάντια των ελλήνων ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε εμφανισιακα πως εισαι? εγω λεω οτι εισαι αστειουλης

να σωνότανε η κατάσταση με τη δική μου την εμφάνιση το λιγοτερο θατανε ....

αλλά ....... δεν εξαρτάται απο την εξωτερική μου εμφάνιση όπως καταλαβαίνεις ... 

οταν λοιπόν φτάσατε περίγελο των Αλβανών γειτόνων σας περιμένω να δείξετε λιγο σοβαρότητα ....

ζητάω πολλά ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποια χάλια μου ρε κομπλεξικε μπαγλαμά? Επείδη σου γαργαλάει το αγγούρι τον κώλο πα να πει θα πονέσουμε όλοι μαζι? :uglystupid:

βρε νεοέλληνα λαμόγιο κοιτα να τσιμπήσεις κανα κοψίδι-αρχίδι και μετα κοιτα ψηλά κι αγνάντευε (τα χάλια σου τα μάυρα ....)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αλλά ....... δεν εξαρτάται απο την εξωτερική μου εμφάνιση όπως καταλαβαίνεις ... 

οταν λοιπόν φτάσατε περίγελο των Αλβανών γειτόνων σας περιμένω να δείξετε λιγο σοβαρότητα ....

ζητάω πολλά ?

Ροδα ειναι και γυρίζει τυπε. Η όπως λεμε κι εδω στην Κυπρον "ακατάχνωτα κι ανιγέλαστα" .

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βρε νεοέλληνα λαμόγιο κοιτα να τσιμπήσεις κανα κοψίδι-αρχίδι και μετα κοιτα ψηλά κι αγνάντευε (τα χάλια σου τα μάυρα ....)

Νεοκόρος είμαι τύπε. Το μόνο μαύρο που αγναντευώ άμα κοιτάω ψηλά είναι η κωλότρυπα του πρεσβύτερου κάτω από τα ράσα  :tits2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ζητάω πολλά ?

τυπε ειναι πολυπλοκο το θεμα. για παραδειγμα, μπορει να σε δει καποιος οικονομικα γαμημενος ελληνας και να βαλει τα ιδια γελια που θα σε δει με τον ευρωπαιο που την εχει ζαχαρη. και να γελασει και αλβανος το ιδιο.
τυπε δεν ειναι χειροτερο να γελανε ολοι με τη φατσα σου στον αιωνα τον απαντα?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ροδα ειναι και γυρίζει τυπε. Η όπως λεμε κι εδω στην Κυπρον "ακατάχνωτα κι ανιγέλαστα" .

ναι ... αλλά αυτη η ρόδα θα μείνει στο ανάποδο όπως δειχνει για καμιά 20ριά χρονάκια ...

σε βολεύει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom