trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θλιβερο θανατο????
τραβα γαμησου με κανα σκυλι ρε μαλακα
ύβρεις επιστρέφουν στον προλαλήσαντα .... οίκαδε ..... όπου και ανήκουν ....
θλιβερο θανατο????
τραβα γαμησου με κανα σκυλι ρε μαλακα
Ναι. Μην ξεχάσω να στείλω στεφάνι καθώς και συλλυπητήριο τηλεγράφημα στις τεθλιμμένες χήρες και τα ορφανά.![]()
Πλακα κανεις
κοιτα μη στειλεις στεφάνι για τον ΚΑΝΤΑΦΙ.. Μαλακια θα κανεις
Στειλε ενα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο ΝΑΤΟ (το "δημοκρατικο") και στους "Νατο-Αντικαθεστωτικους" που σκότωσαν τον Κανταφι
και τωρα θα "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕΙ" η Λιβύη.. και οι λυβιοι θα οριζουν πλεον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" την τυχη τους μεσω της "ΚΑΛΠΗΣ"
Υ.Γ..για να δουμε τωρα..τι τυχη τους περιμενει τους Λίβυους.. του ΙΡΑΚ ή της ΜΕΤΑΠΟΛΙΥΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
![]()
πολλοί εδώ θεωρούν μάλλον αρνητική την συμμετοχή της ελλάδος στα της δύσεως οποτε ας μετέχουν καλυτερα στο μέλλον των Λιβύων Ιρακινών και λοιπών φίλων .....
Και εγω το ιδιο βλεπω με αυτους.. ;) δηλαδή απορίπτεις το δόγμα <ανήκομεν εισ την Δύσιν? ??
αλλα δεν σημαινει αυτο οτι οι λυβιοι ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΣΧΗΜΑ και επρεπε να τους ΣΩΣΕΙ το ΝΑΤΟ..
γιατι πολυ απλα θα καταληξουν οπως το ΙΡΑΚ και την Μεταπολιτευτικη Ελλαδα - πιθανότατα ....
you know "ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ"σύνθημα άνευ αξίας στα χέιλη των νεο-ελλήνων απο 70 και δώθε ....
Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία
''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.
Μετά τη συμφωνία Ελλάδας Αυστραλίας όπου το σύστημα απλοποιεί και περιορίζει την ταλαιπωρία των Ελλήνων που ζουν εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού δεν υποχρεώνονται πλέον να επισκέπτονται την αυστραλιανή πρεσβεία ή τα προξενεία, αίσθηση έχει προκαλέσει μετα την επίσκεψη του υφυπουργου εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στα Τυραννα, το δημοσίευμα στης Αλβανικης εφημερίδας Gazeta Shquiptare όπου ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανιας Έντμοντ Χατζηνάστο δήλωσε:''Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία''.
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Αλβανικής κοινής γνώμης καθώς θεωρούν ότι τα φθηνά ελληνικά εργατικα χέρια θα....
στερήσουν αλβανικές θέσεις εργασίας.
Ωστόσο έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις αλβανικές περιπολίες στα σύνορα της κακαβιάς.
![]()
kalιτερα να γελαμε με την ιστορια της μεταπολιτευσης του μπανανισταν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε στην ουγκαντα δεν κηβερνησε το μουνι μιας αεροσυνοδου ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !!!!
γελάνε και οι Αλβανοί με την κατάντια των ελλήνων ....
γελα με τα χάλια σου ....
τυπε εμφανισιακα πως εισαι? εγω λεω οτι εισαι αστειουλης
Ποια χάλια μου ρε κομπλεξικε μπαγλαμά? Επείδη σου γαργαλάει το αγγούρι τον κώλο πα να πει θα πονέσουμε όλοι μαζι?![]()
να σωνότανε η κατάσταση με τη δική μου την εμφάνιση το λιγοτερο θατανε ....
αλλά ....... δεν εξαρτάται απο την εξωτερική μου εμφάνιση όπως καταλαβαίνεις ...
οταν λοιπόν φτάσατε περίγελο των Αλβανών γειτόνων σας περιμένω να δείξετε λιγο σοβαρότητα ....
ζητάω πολλά ?
βρε νεοέλληνα λαμόγιο κοιτα να τσιμπήσεις κανα κοψίδι-αρχίδι και μετα κοιτα ψηλά κι αγνάντευε (τα χάλια σου τα μάυρα ....)
να σωνότανε η κατάσταση με τη δική μου την εμφάνιση το λιγοτερο θατανε ....
αλλά ....... δεν εξαρτάται απο την εξωτερική μου εμφάνιση όπως καταλαβαίνεις ...
οταν λοιπόν φτάσατε περίγελο των Αλβανών γειτόνων σας περιμένω να δείξετε λιγο σοβαρότητα ....
ζητάω πολλά ?
Ροδα ειναι και γυρίζει τυπε. Η όπως λεμε κι εδω στην Κυπρον "ακατάχνωτα κι ανιγέλαστα" .