Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μα αυτά εγιναν στην Κίνα, λυπάμε εισαι βλάκας
ΚΑΙ συ πονηρος...Ξυπνα τρικ ,το κρατος μοιραζει κρατικο οξυγονο τρεις μηνες το χρονο,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ...δεν τσουβαλιαζω ολη την αριστερα...ξυπνα...αυτο ειναι σταλλινικο απομειναρι αλλων εποχων...ιδιες πρακτικες ιδια σκατομυαλα....αμα γουσταρεις κεντρικες επιτροπες,γενικες γραμματειες κτλ εξουσιαστικα μοντελα κατσε εκει!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Θεωρείτε ότι παρουσιάζοντας μια κατάσταση (Ν.Δ. μπροστά κατά χ ποσοστιαίες μονάδες) στέλνουν κόσμο προς τα εκεί;

Δηλαδή δεν είναι πρώτη η Ν.Δ αλλά το Πα.Σο.Κ;

Επίσης: Ό, τι λένε οι δημοσκοπήσεις ΓΡΑΦΕΙ

Νομίζω ότι αυτό που έγραψα είναι σαφές.

Τα υπόλοιπα τυγχάνουν δικές σας εκτιμήσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-ΠΩΣ το παρουσιασε η κοντη εχτες...ασφαλιτες -προβοκατωρες-οπαδοι του λαος και παιδια που παρασυρονται!!!!επισης οπαδοι του βατμαν της πατυ και νοσταλγοι των ντιουκς!ΑΛΗΘΕΙΑ τα στυλιαρια απο που τα αγοραζετε εκει στον περισσο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-κοιτα εδω κατι παραστρατημενους-αλλα νταξει αυτοι ειναι κινεζοι δεν ειναι νεκροι!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νομίζω ότι αυτό που έγραψα είναι σαφές.

Τα υπόλοιπα τυγχάνουν δικές σας εκτιμήσεις.

Ασαφές μάλλον...

Εννοείτε ότι επηρεάζουν την πρόθεση ψήφου οι δημοσκοπήσεις;

Πείτε ένα παράδειγμα ανακατεύθυνσης της κοινής γνώμης. Αφορά αυτό που λέτε την πρόθεση ψήφου;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-εδω ομαδικη παρακρουση η και αλλιως γνωστη ως προβοκατσια!ΠΟΣΕΣ ομοιοτητες ?

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μια χαρά τους ξηγήθηκε χτες το ΠΑΜΕ και το ΚΚ
Επρεπε να ανοίξουν ακόμα περισσότερα κεφάλια
Μια ψήφο κι απο μένα στις επόμενες εκλογές.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες οποιος δεν πηγε στη διαδηλωση/πορεια και γενικα δεν εχει κατεβει ποτε του ας μην πεταει βλακειες. Το παμε χτες ειχε αποκλεισει τον κοσμο απο την βουλη και δεν τον αφηνε να πλησιασει, σε βαθμο να τον κοπαναει και να τον πεταει απο σκαλες. Αναλογως με την ώρα και το που βρισκοταν ο καθενας χτες διατυπωνει διαφορετικη αποψη για το παμε. Αλλος φιλος μου που ηταν αλλου θεωρησε πως το παμε βοηθησε επειδη "τους προφυλαξε" από τους κουκουλοφορους, εγω που ειμουν πιο κοντα στη βουλη ουσιαστικα ειδα πως το παμε ειχε σχηματισει σχεδον Γ γυρω απο το συνταγμα απο την μερια της βουλης και δεν αφηνε τον κοσμο να πλησιασει. Ορισμενες φορες δε επεφτε και ξυλο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΚΑΙ συ πονηρος...Ξυπνα τρικ ,το κρατος μοιραζει κρατικο οξυγονο τρεις μηνες το χρονο,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ...δεν τσουβαλιαζω ολη την αριστερα...ξυπνα...αυτο ειναι σταλλινικο απομειναρι αλλων εποχων...ιδιες πρακτικες ιδια σκατομυαλα....αμα γουσταρεις κεντρικες επιτροπες,γενικες γραμματειες κτλ εξουσιαστικα μοντελα κατσε εκει!

Αντε από δω χάμου βλακάκο.

Μπερδευεις την πούτσα με την βούρτσα.

Τι κακό θα σου κάνουν δληδς οι κομμουνιστες;; θα σου πάρουν το σπίτι;;;;;;αφού στο έχει ήδη πάρει η τράπεζα
Θα σου πουλήσουν την χώρα;;;;;; μα ήδη την εχουν πουλήσει αυτοί που ψηφίζεις

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες οποιος δεν πηγε στη διαδηλωση/πορεια και γενικα δεν εχει κατεβει ποτε του ας μην πεταει βλακειες. Το παμε χτες ειχε αποκλεισει τον κοσμο απο την βουλη και δεν τον αφηνε να πλησιασει, σε βαθμο να τον κοπαναει και να τον πεταει απο σκαλες. Αναλογως με την ώρα και το που βρισκοταν ο καθενας χτες διατυπωνει διαφορετικη αποψη για το παμε. Αλλος φιλος μου που ηταν αλλου θεωρησε πως το παμε βοηθησε επειδη "τους προφυλαξε" από τους κουκουλοφορους, εγω που ειμουν πιο κοντα στη βουλη ουσιαστικα ειδα πως το παμε ειχε σχηματισει σχεδον Γ γυρω απο το συνταγμα απο την μερια της βουλης και δεν αφηνε τον κοσμο να πλησιασει. Ορισμενες φορες δε επεφτε και ξυλο

[size=10pt][size=10pt]χώρα σε πλήρη αναρχία χρεωκοπία  διάλυση και μιζέρια ...

ο μαυρος χειμώνας έρχεται .......
[/size][/size]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μπας και νομιζεις οτι μιλας στο λακη...πας καλα?σας εχει μοιρασει τιποτα χαπια μαλακιας η αλεκα,ΞΥΠΝΑ βοδι! τα συντηρητικα καθεστωτα δεν το χουν σε τιποτα να αμολησουν τις αιμοσταγεις πολιτοφυλακες τους....με τις μαλακιες του παμε με τα στυλιαρια θα αμολησουν τιποτα παρακρατικους και θα μας εξαφανισουν !!!!Συνεχιστε μαλακες να σιγονταρετε σε αυτο!ΕΥΓΕ ΑΛΕΚΑ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
[size=10pt][size=10pt]χώρα σε πλήρη αναρχία χρεωκοπία  διάλυση και μιζέρια ...

ο μαυρος χειμώνας έρχεται .......
[/size][/size]

Θα παριστάνεις για καιρό ακόμα το μάντη Κάλχα ρε καραγκιόζη; :jerking:
Μ' αρέσει που τις βάζεις και σε bold και με μεθυσμένα γράμματα τις σοφιστείες σου

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]  ..... Black Plague ....[/size][/size][/size][/move]

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα παριστάνεις για καιρό ακόμα το μάντη Κάλχα ρε καραγκιόζη; :jerking:
Μ' αρέσει που τις βάζεις και σε bold και με μεθυσμένα γράμματα τις σοφιστείες σου

σοφιστείες μου ?

αήμερα όλοι οι συνεργάτες μιλούσαν ειτε για τον θλιβερό θάνατο του Συνταγματάρχη Καντάφι είτε για την αναρχία στην Αθήνα ... και συνδιαστικά μεταξύ .....

είστε στο μάτι του κυκλώνα και ομφαλοσκοπείτε ....

εις ανώτερα .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Κατ' εμε το παμε προστατευει τους πολιτικους και οχι τους διαδηλωτες και για αυτο ειμαι εναντιον της στασης του παμε
ΑΠΛΑ ακριβως αυτο...ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σοφιστείες μου ?

αήμερα όλοι οι συνεργάτες μιλούσαν ειτε για τον θλιβερό θάνατο του Συνταγματάρχη Καντάφι είτε για την αναρχία στην Αθήνα ... και συνδιαστικά μεταξύ .....

εις ανώτερα .....
ειδες ειμαστε και διασημοι ! Αλλοι κανουν τα παντα για να γινουν διασημοι, εμεις μονο χρειαστηκαμε μονο εναν μπενυ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σοφιστείες μου ?

εις ανώτερα .....

Γουστάρουμε να είμαστε το κέντρο της προσοχής ρε, να ασχολούνται όλοι με μας σαν τις γκόμενες στα κλαμπ, ποιο είναι το πρόβλημα σου; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom