Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αφού με έχεις διαβάσει, θαέχεις διαβάσει πως είμαι αντίθετος προς αυτό.Μόνο σήμερα έχεις ειρωνευτεί για το ύφος της διαμαρτυρίας ίσα με 10 φορές. Για να μην πω για τις προηγούμενες.
Αν δε μπορείς να πηγαίνεις τότε σταμάτα το ειρωνικό υφάκι γι' αυτούς που κάνουν τον κόπο να κατεβούν.
Και ναι, έχει σημασία αν πηγαίνεις, γιατί το να δίνεις οδηγίες από το pc σου σε αυτούς που πηγαίνουν μου φέρνει στο μυαλό μου αυτήν την εικόνα:
Δεν έχω ειρωνευτεί - έχω δηλώσει πως ειρηνικά ΔΕΝ γίνεται.
το να κατέβω κάτω δεν το καταλαβαίνω. ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτό, γιατί να το κάνω;
Να κατέβω άμα είναι να γίνει κάτι, το να πάω για να φάω σουβλάκια και την μέρα της ψήφισης να φωνάζω λίγο πιο δυνατά δεν μου λέει τίποτα απολύτως.
Κι επειδή δεν βλέπω καμία διάθεση πραγματικής μάχης, φυσικά θα ειρωνεύομαι και δεν θα κατεβαίνω.
αν δεν σου αρέσει, να παλέψεις κανονικά (αν κατεβαίνεις εσύ)
Το.."πέρασα μια βολτα" δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Ούτε το "είδα κι εγώ τα επεισόδια"
για τους εύθικτους: το περνάω μια βόλτα σημαίνει πως καθώς πας στα μπουρδέλα της περιοχής πας και λίγο από Σύνταγμα να χαζέψεις - διαμαρτυρία δεν το λες
το είδα κι εγώ επεισόδια σημαίνει πως πήγες να δεις θέατρο και να σχολιάσεις μετά, όπως κάνουνε κάποιοι που σταματάνε και κοιτάνε το αυτοκινητιστικό ατύχημα, κοινώς μπούρδα
δεν σου αρέσει που στα λέω; στα στρογγυλά μου
δεν τα λέω για να γίνω αρεστός ούτε σε εσένα ούτε σε κανένα άλλο
λέω τη γνώμη μου.
αν θεωρείς πως μόνο εσύ έχεις γνώμη ή μόνο αυτοί που νομίζεις εσύ πως συγχνωτίζεσαι, τότε προφανώς έχεις καταλάβει λάθος τη δημοκρατία που επιθυμείς.
όσο για το πόσο αγωνίζεται ο καθένας, κι αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.