Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το ζητημα δεν ειναι αν ειμαι εγω κομμουνιστης αλλα αν το κουκουε ειναι κομμουνιστικο κομμα.

Νομιζω το εχω ξαναναφερει οτι ειναι το τελειο ΑΣΤΙΚΟ κομμα.

Αντίθετα, είναι το τέλειο κομμουνιστικό κόμμα...
Ψυχροί υπολογισμοί και λυκοφιλίες με τον ταξικό εχθρό μέχρι να έρθει η επιθυμητη συγκυρία...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.127
Πόντοι
1.686
Το ζητημα δεν ειναι αν ειμαι εγω κομμουνιστης αλλα αν το κουκουε ειναι κομμουνιστικο κομμα.

Οχι μόνο ΑΣΤΙΚΟ ,αλλά και κουρΑΣΤΙΚΟ .

Σήμερα ηταν η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για το ΠΑΜΕ ,να ξεβρακώσει τους κουκουλοφόρους ,και δεν το έκανε .
Ο κόσμος επευφημουσε το ΠΑΜΕ ,στην συμπλοκή του με τους κουκουλοφορους ,τους εντεταλμενους να διαλυουν τις διαδηλωσεις και τελικα το ΠΑΜΕ έκανε πίσω !
Ετσι θα γινει η επανασταση ?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Θα το έθετα ως "τέλειος υπερασπιστλης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας".

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
news for you
όταν χέζει κάποιος δίπλα σου βρωμάς κι εσύ ό,τι και να κάνεις
και πού είσαι....δεν είσαι ο μοναδικός που βρίσκεσαι εκτός, για να μη νομίζεις πως είσαι και έξυπνος

μα πραγματικά !! για σύνελεθε !!  σε έχω παρακολουθήσει - έχω διαβάσει τις σκέψεις σου και εκτιμώ την γενική αντίληψη που έχεις για την τρέχουσα πραγματικότητα τα ιστορικά γεγονότα και την ροή των πραγμάτων ...

έχεις υπόψη τι γνωμη έχουν σήμερα για την ελλάδα και τους έλληνες η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαιων πολιτων ?  εγω την έχω αυτη την αντίληψη και δεν νομίζω οτι χρειάζεται να την  μοιραστω μαζύ σου ... ξυπνιος έισαι ... λογίσου ....

οσο για εμένα ... ασε με στην αμάθεια και την βλακεια μου ...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αυτό βλέπω...
Το ερώτημα είναι ότι ο εμφύλιος εκείνος έγινε μεταξύ ζαχαριαδικού κκε και αστους και το διακύβευμα ήταν αν η ελλάδα θα έμενε στο δυτικό στρατόπεδο ή αν θα γινόταν σοβιετία...
Αυτοί που τον συνεχίζουν έχουν το ίδιο αίτημα;
Και αν όχι, τί ακριβώς θέλουν να πετύχουν;
Και μιας και αναφέρεσαι στη βάρκιζα, θέλεις ενοπλη αναμέτρηση με το κράτος;

Το αίτημα είναι πάντα η κοινωνική δικαιοσύνη. Και σαφώς, αυτό δεν εκφράστηκε ποτέ από το Ζαχαριάδη και το κώμα. Τώρα αν θες τη δική μου άποψη, περί ένοπλης αναμέτρησης, δεν ξέρω ούτε αν τη θέλω, ούτε αν θα πετύχαινε κάτι. Δε θα μπορούσα όμως ποτέ να είμαι με το κράτος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τέλειο αστικό κόμμα δεν είναι το ΚΚ, στο βαθμό που η πολιτική του πλατφόρμα χρειάζεται προσαρμογή στην αστική δημοκρατία.
Όσο για την σημερινή του στάση, θα φανεί στην πορεία που θα βγάλει. Εγώ εκτιμώ ότι περισσότερα θα κερδίσει παρά θα χάσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα πραγματικά !! για σύνελεθε !!  σε έχω παρακολουθήσει - έχω διαβάσει τις σκέψεις σου και εκτιμώ την γενική αντίληψη που έχεις για την τρέχουσα πραγματικότητα τα ιστορικά γεγονότα και την ροή των πραγμάτων ...

έχεις υπόψη τι γνωμη έχουν σήμερα για την ελλάδα και τους έλληνες η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαιων πολιτων ?  εγω την έχω αυτη την αντίληψη και δεν νομίζω οτι χρειάζεται να την  μοιραστω μαζύ σου ... ξυπνιος έισαι ... λογίσου ....

οσο για εμένα ... ασε με στην αμάθεια και την βλακεια μου ...
οχι μωρέ...δίκιο έχεις...δεν έχω ιδέα τι λένε οι ευρωπαίοι....
χαχαχαχαχαχα
και να πεις πως είμαι καθόλου Ελλάδα...
ένα σαββατοκύριακο και αν...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το αίτημα είναι πάντα η κοινωνική δικαιοσύνη. Και σαφώς, αυτό δεν εκφράστηκε ποτέ από το Ζαχαριάδη και το κώμα. Τώρα αν θες τη δική μου άποψη, περί ένοπλης αναμέτρησης, δεν ξέρω ούτε αν τη θέλω, ούτε αν θα πετύχαινε κάτι. Δε θα μπορούσα όμως ποτέ να είμαι με το κράτος.

To καλό με το αστικό κράτος είναι ότι σου αφήνει αρκετές επιλογές να ζήσεις και να εκφραστείς με τον τρόπο που εσύ θέλεις, ακόμη και εναντίον του...
Επιλογές που δεν θα είχες με οποιοδήποτε άλλο καθεστώς, ακόμη και κάποιας μορφής αναρχία...
Όσο για την κοινωνική δικαιοσύνη, ακόμη και ως έννοια είναι βαθύτατα υποκειμενική και ορίζεται δύσκολα...
Επί του πρακτέου, αν όλοι έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας δωρεάν, είναι μια καλή αρχή.

Επισκέπτης
Θα το έθετα ως "τέλειος υπερασπιστλης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας".
Κοιτα ρε συ ποσο ΜΠΟΥΦΟΣ ειναι ο ισιος...
Αντίθετα, είναι το τέλειο κομμουνιστικό κόμμα...
Ψυχροί υπολογισμοί και λυκοφιλίες με τον ταξικό εχθρό μέχρι να έρθει η επιθυμητη συγκυρία...
Τοσες φορες εσωσε το σουφριδι των αστων το κωμα και εκει αυτος,φαντασιωνεται οτι οι κουκουεδες συνομωτουν,ενω το ΜΟΝΟ που θελουν ειναι την νομιμοτητα τους,τα ποσοστουλια τους,καμμια επιχορηγησουλα απο ΕΕ αμαλαχει...Αιντε να κανουν και κανα σωου για τιποτε εδω και δεκαετιες νεκρα στελεχη τους.

Επισκέπτης
Ξαναζούμε μεγάλες στιγμές του ΚΚΕ

getImage.do

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κοιτα ρε συ ποσο ΜΠΟΥΦΟΣ ειναι ο ισιος...Τοσες φορες εσωσε το σουφριδι των αστων το κωμα και εκει αυτος,φαντασιωνεται οτι οι κουκουεδες συνομωτουν,ενω το ΜΟΝΟ που θελουν ειναι την νομιμοτητα τους,τα ποσοστουλια τους,καμμια επιχορηγησουλα απο ΕΕ αμαλαχει...Αιντε να κανουν και κανα σωου για τιποτε εδω και δεκαετιες νεκρα στελεχη τους.

Πόσες φορές; Για πες.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παράλληλα, επιβεβαιώνεται μάλλον ότι ο νεκρός ήταν μέλος του ΠΑΜΕ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κοιτα ρε συ ποσο ΜΠΟΥΦΟΣ ειναι ο ισιος...Τοσες φορες εσωσε το σουφριδι των αστων το κωμα και εκει αυτος,φαντασιωνεται οτι οι κουκουεδες συνομωτουν,ενω το ΜΟΝΟ που θελουν ειναι την νομιμοτητα τους,τα ποσοστουλια τους,καμμια επιχορηγησουλα απο ΕΕ αμαλαχει...Αιντε να κανουν και κανα σωου για τιποτε εδω και δεκαετιες νεκρα στελεχη τους.

Πότε έσωσε το σουφρίδι των αστών το κόμμα;
Κατέβασε μήπως κνατ το δεκέμβρη του 08 σε κάποιο άλλο μεγάλο μπάχαλο;
Ή ότι δεν θέλησε να συμπαραταχθεί με αντιεξουσιαστές που είναι ιδεολογικοί του εχθροί στην τελική από το ... 1917 το καθιστά συνεργάτη των αστών;
Όσο για το μπούφος, το κρατάω για την επόμενη φορά που θα αρχίσεις τα περί προσπάθειας θέσης του κκε εκτός νόμου...Ή για προβοκάτορες...Ή για το "δωστε τους χαρτιά να φύγουν"...ή...ή....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξαναζούμε μεγάλες στιγμές του ΚΚΕ

http://[URL unfurl="true"]www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=20452&format=.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Κοίταξα το ημερολόγιο και δείχνει 2011...

Και που΄σαι...Αν είσαι λάτρης της ιστορίας, θα ξέρεις ότι στη βάρκιζα το κκ αρχίδια οπλισμό παρέδωσε και απλά κέρδισε χρόνο για τον επόμενο γύρο, μιας και η πούτσα του δεκέμβρη του '44 ήταν νωπή ακόμη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Κοίταξα το ημερολόγιο και δείχνει 2011...

Και που΄σαι...Αν είσαι λάτρης της ιστορίας, θα ξέρεις ότι στη βάρκιζα το κκ αρχίδια οπλισμό παρέδωσε και απλά κέρδισε χρόνο για τον επόμενο γύρο, μιας και η πούτσα του δεκέμβρη του '44 ήταν νωπή ακόμη...
Με ρωτησες,σου απαντησα,αμφισβητηση δεν βλεπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom