trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε αντε γαμησου μαλακακο που το παιζεις και παραγοντας
η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτων ειναι παράγοντες .....
εσείς είσθε η κωλοτρυπίδα .....
ρε αντε γαμησου μαλακακο που το παιζεις και παραγοντας
Τύπε ούτε στο Βερολίνο επί ανατολικής τέτοιος χαμός. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τον μπάρμπα...
Σε λίγο θ' αρχίσω ν' αναρρωτιέμαι αν είμαι όντως ο στρητ.
οι λητες εχουν παρασυνθημα και συνενοουνται με τα ματ.εχω δει τυπο μπροστα μου να τον μπουζουριαζουν ματαδες και αφου κατι του λεει ο λητης του δινει μια σπρωξια και τον αφηνειτυπε θα δωσω τρελο tip τωρα. τους ηλιθιους με τους ασυρματους τους τσιμπανε οι κανονικοι αντερ καβερ. επιστημονικο ξεκαρφωμα και καλυψη
Ο στρητ είμαι εγώ... Εσύ είσαι ο φπ και ο φπ είναι ο στρέητ...
Ο μέμοσαν είναι ο νάτσο και ο υ/π είναι ο βολταίρος...
Μπαλαντέρ είναι ο πέρσονας που μπορεί να διαφωνεί και να συμφωνεί ταυτόχρονα με τους πάντες...
Γραφτηκε και εδω αλλα δεν πολυδοθηκε σημασια.Μετά την "πολιτική αποκατάσταση" του Βελουχιώτη, οι υπερασπιστές της Βάρκιζας ξανατιμούν την υπογραφή τους...
εσυ συγκεκριμενα εισαι απο την αλλη μειοψηφια.τους κωλομπες..η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτων ειναι παράγοντες .....
ο ΠΠος παλι ειναι μια κατηγορια απο μονος του ....Ο στρητ είμαι εγώ... Εσύ είσαι ο φπ και ο φπ είναι ο στρέητ...
Ο μέμοσαν είναι ο νάτσο και ο υ/π είναι ο βολταίρος...
Μπαλαντέρ είναι ο πέρσονας που μπορεί να διαφωνεί και να συμφωνεί ταυτόχρονα με τους πάντες...
οι λητες εχουν παρασυνθημα και συνενοουνται με τα ματ.εχω δει τυπο μπροστα μου να τον μπουζουριαζουν ματαδες και αφου κατι του λεει ο λητης του δινει μια σπρωξια και τον αφηνει
Μετά την "πολιτική αποκατάσταση" του Βελουχιώτη, οι υπερασπιστές της Βάρκιζας ξανατιμούν την υπογραφή τους...
αδερφε οπος το εγραψες!!!! αλλα καλα μας κανουν!!!!!!!!! ακομα στα γκαλοπ νδ πασοκ ειναι τα δυο μεγαλα κομματα ! εμεις φταιμε που μασ γαμαν!!!!!!!!!!!!!! αφου ειμαστε ζωα!!!!!!!!!! Υ.Γ και γω ζωο ειμαι γι αυτο γραφω ετσιΓΑΜΩ ρε συ νταβαριτσ την ορθογραφια σου.ΚΑΝΩ 5λ να καταλαβω τι γραφεις,αλλα εισαι ο μονος που μιλας σωστα...ΤΑ γαμηδο κνατ εστρεψαν την προσοχη αλλου σημερα!ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
ο ΠΠος παλι ειναι μια κατηγορια απο μονος του ....
εσυ συγκεκριμενα εισαι απο την αλλη μειοψηφια.τους κωλομπες..
Γραφτηκε και εδω αλλα δεν πολυδοθηκε σημασια.
.
.
Σοβαρά, θέλεις νέο εμφύλιο;
news for youη μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτων ειναι παράγοντες .....
Αυτόν δεν θέλει να τον υποδυθεί κανείς- ο ρόλος του ενέχει κινδύνους όπως συναντήσεις με ερεθισμένους πάκηδες...
Το ζητημα δεν ειναι αν ειμαι εγω κομμουνιστης αλλα αν το κουκουε ειναι κομμουνιστικο κομμα.Φίλε μου , είχα την εντύπωση πως είσαι κομμουνιστής από τα γραφόμενά σου - αλλά σήμερα παρατηρώ το εντελώς αντίθετο .
Τι ακριβώς συμβαίνει ?
Για κάποιους δεν τελειωσε ποτε...
Το ζητημα δεν ειναι αν ειμαι εγω κομμουνιστης αλλα αν το κουκουε ειναι κομμουνιστικο κομμα.
Νομιζω το εχω ξαναναφερει οτι ειναι το τελειο ΑΣΤΙΚΟ κομμα.
εδώ ξαφνικά άλλαξε στάση ο ΠιξούληςΦίλε μου , είχα την εντύπωση πως είσαι κομμουνιστής από τα γραφόμενά σου - αλλά σήμερα παρατηρώ το εντελώς αντίθετο .
Τι ακριβώς συμβαίνει ?