Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τύπε ούτε στο Βερολίνο επί ανατολικής τέτοιος χαμός. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τον μπάρμπα...
Σε λίγο θ' αρχίσω ν' αναρρωτιέμαι αν είμαι όντως ο στρητ.

Ο στρητ είμαι εγώ... Εσύ είσαι ο φπ και ο φπ είναι ο στρέητ...
Ο μέμοσαν είναι ο νάτσο και ο υ/π είναι ο βολταίρος...
Μπαλαντέρ είναι ο πέρσονας που μπορεί να διαφωνεί και να συμφωνεί ταυτόχρονα με τους πάντες...

Επισκέπτης
τυπε θα δωσω τρελο tip τωρα. τους ηλιθιους με τους ασυρματους τους τσιμπανε οι κανονικοι αντερ καβερ. επιστημονικο ξεκαρφωμα και καλυψη  :grin:
οι λητες εχουν παρασυνθημα και συνενοουνται με τα ματ.εχω δει τυπο μπροστα μου να τον μπουζουριαζουν ματαδες και αφου κατι του λεει ο λητης του δινει μια σπρωξια και τον αφηνει

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπαλαντέρ είναι ο πέρσονας που μπορεί να διαφωνεί και να συμφωνεί ταυτόχρονα με τους πάντες...

κρίση προσωπικότητος ?

Επισκέπτης
Μετά την "πολιτική αποκατάσταση" του Βελουχιώτη, οι υπερασπιστές της Βάρκιζας ξανατιμούν την υπογραφή τους...
Γραφτηκε και εδω αλλα δεν πολυδοθηκε σημασια.

"«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία... "

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο ΠΠος παλι ειναι μια κατηγορια απο μονος του .... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι λητες εχουν παρασυνθημα και συνενοουνται με τα ματ.εχω δει τυπο μπροστα μου να τον μπουζουριαζουν ματαδες και αφου κατι του λεει ο λητης του δινει μια σπρωξια και τον αφηνει

λεξη κλειδι τυπε ετσι  :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΓΑΜΩ ρε συ νταβαριτσ την ορθογραφια σου.ΚΑΝΩ 5λ να καταλαβω τι γραφεις,αλλα εισαι ο μονος που μιλας σωστα...ΤΑ γαμηδο κνατ εστρεψαν την προσοχη αλλου σημερα!ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
αδερφε  οπος το εγραψες!!!! αλλα καλα μας κανουν!!!!!!!!! ακομα στα γκαλοπ νδ πασοκ ειναι τα δυο μεγαλα κομματα ! :headbang: :headbang: εμεις φταιμε που μασ γαμαν!!!!!!!!!!!!!! αφου ειμαστε ζωα!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Υ.Γ και γω ζωο ειμαι γι  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:αυτο γραφω ετσι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο ΠΠος παλι ειναι μια κατηγορια απο μονος του .... :2funny:

Αυτόν δεν θέλει να τον υποδυθεί κανείς- ο ρόλος του ενέχει κινδύνους όπως συναντήσεις με ερεθισμένους πάκηδες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γραφτηκε και εδω αλλα δεν πολυδοθηκε σημασια.
.
.

Φίλε μου , είχα την εντύπωση πως είσαι κομμουνιστής από τα γραφόμενά σου - αλλά σήμερα παρατηρώ το εντελώς αντίθετο .
Τι ακριβώς συμβαίνει ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτων ειναι παράγοντες .....

εσείς είσθε η κωλοτρυπίδα .....
news for you
όταν χέζει κάποιος δίπλα σου βρωμάς κι εσύ ό,τι και να κάνεις
και πού είσαι....δεν είσαι ο μοναδικός που βρίσκεσαι εκτός, για να μη νομίζεις πως είσαι και έξυπνος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτόν δεν θέλει να τον υποδυθεί κανείς- ο ρόλος του ενέχει κινδύνους όπως συναντήσεις με ερεθισμένους πάκηδες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ΠΠ θελει να υποδυθει τον πιο ντιπ αντερ καβερ τη πρωτη φορα που τον ανακαλυπτουν και τρωει το βαθυτερο γαμησι  :grin:

Επισκέπτης
Φίλε μου , είχα την εντύπωση πως είσαι κομμουνιστής από τα γραφόμενά σου - αλλά σήμερα παρατηρώ το εντελώς αντίθετο .
Τι ακριβώς συμβαίνει ?
Το ζητημα δεν ειναι αν ειμαι εγω κομμουνιστης αλλα αν το κουκουε ειναι κομμουνιστικο κομμα.

Νομιζω το εχω ξαναναφερει οτι ειναι το τελειο ΑΣΤΙΚΟ κομμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για κάποιους δεν τελειωσε ποτε...

Αυτό βλέπω...
Το ερώτημα είναι ότι ο εμφύλιος εκείνος έγινε μεταξύ ζαχαριαδικού κκε και αστους και το διακύβευμα ήταν αν η ελλάδα θα έμενε στο δυτικό στρατόπεδο ή αν θα γινόταν σοβιετία...
Αυτοί που τον συνεχίζουν έχουν το ίδιο αίτημα;
Και αν όχι, τί ακριβώς θέλουν να πετύχουν;
Και μιας και αναφέρεσαι στη βάρκιζα, θέλεις ενοπλη αναμέτρηση με το κράτος;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ακριβώς συμβαίνει ?
εδώ ξαφνικά άλλαξε στάση ο Πιξούλης
μας δουλεύεις ρε συ;
τα λαμόγια έχουνε θέση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom