memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Απο το Λαιμο που μενεις φασιστακι?Πού να τρέχεις Γλυφάδα ρε μαλάκα τέτοια ώρα, να πάω εγώ?
Απο το Λαιμο που μενεις φασιστακι?Πού να τρέχεις Γλυφάδα ρε μαλάκα τέτοια ώρα, να πάω εγώ?
Απο το Λαιμο που μενεις φασιστακι?
Ναι, στα Παναγοπουλεϊκα παραδιπλα μενει και το παιζει και αναρχα το γκολντεν μποϋΛαιμό Βουλιαγμένης ο φίλτατος ?
Κοίτα τώρα, πρίν σε στραπονιάσει η σύζυγος μου ζητάει να την ποτίσω κάτι δροσερό (οχι τρελό αγόρι), οπότε εντάξει.ααααα.... σερβίρεις long drings ..... που ακριβώς ?
Εσύ που το παίζεις πατριώτης-εθνικιστής που μένεις;;;Ναι, στα Παναγοπουλεϊκα παραδιπλα μενει και το παιζει και αναρχα το γκολντεν μποϋ
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Λ Ο Ύ Γ Κ Ρ Α !!!!![/size][/size][/size][/move]
Στις λαϊκες συνοικιες των δυτικων προαστειων σαν παιδι του λαουΕσύ που το παίζεις πατριώτης-εθνικιστής που μένεις;;;
Κοιμάσαι στο περίπτερο μήπως;;;;
Οχι βέβαια ....
Εσύ που το παίζεις πατριώτης-εθνικιστής που μένεις;;;
Ναι, στα Παναγοπουλεϊκα παραδιπλα μενει και το παιζει και αναρχα το γκολντεν μποϋ
Ναι, στα Παναγοπουλεϊκα παραδιπλα μενει και το παιζει και αναρχα το γκολντεν μποϋ
Απο το Λαιμο που μενεις φασιστακι?
φαε τη χυλοπιτα αρρωστακιΤο φαντάστηκα..
Στις λαϊκες συνοικιες των δυτικων προαστειων σαν παιδι του λαου
εσενα παντως θα σ'εχω στα πουπουλα
Κοίτα τώρα, πρίν σε στραπονιάσει η σύζυγος μου ζητάει να την ποτίσω κάτι δροσερό (οχι τρελό αγόρι), οπότε εντάξει.
Που και που σερβίρω και εγώ.
Πιάσε τώρα μια μπύρα....
στο σπιτι του σκασκουλητον φωναζουνε περρυ ;)mmm... στο κ. Περικλή .....
Σου δηλώνω από τώρα ότι δεν κάνω πίπες κ δεν δίνω κώλο πάντως.εσενα παντως θα σ'εχω στα πουπουλα
mmm... στο κ. Περικλή .....
βεντουζααααα φασιστακιΡε μουνί, βρήκες την ip μου?