trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειχες διαρροια μετα την διαρροια????
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Λ Ο Υ Γ Κ Ρ Α ...................[/size][/size][/size][/size][/move]
ειχες διαρροια μετα την διαρροια????
Πόστο στο κoτέτσι του μου ετοιμάζει,του ψόφησε το τσομπανόσκυλο κ θέλει εμένα να προσέχω τα πουλερικά του;;;Κυριολεκτικά όμως
στο σπιτι του σκασκουλητον φωναζουνε περρυ ;)
(ακολουθει πραγματικος διαλογος)
σκασκουλης: μαμυ, νταντυ να παω για ιππασια με τα παιδια του μιστερ περρυ?
βρε αει γαμησου γιδοκόπριο
Σου δηλώνω από τώρα ότι δεν κάνω πίπες κ δεν δίνω κώλο πάντως.
μαρουλι σε παω φασιστακιΑ στα διάλα μαλάκα, μου πεσε η κοκα κολα
μου πεσε η κοκα κολα
Μέσα έπεσα.
στο κοκόρι μου να τα πεις αυτα
τριγυρναει με την φτερουγα κρεμασμενη στο πλαι,σαν παλιος μαγκας
του μαθαινω τωρα να βαζει και γρεζι στο κικιρικου
θα τα βρεις μπαστουνια,χαραμοφαηδες δεν ταιζω
Πόστο στο κoτέτσι του μου ετοιμάζει,του ψόφησε το τσομπανόσκυλο κ θέλει εμένα να προσέχω τα πουλερικά του;;;
Ρε μαλάκα, αυτός μας αντιγράφει
Είδες το ΠΑΣΟΚ;;;;Ελληνοελβετικές συζητήσεις για τη φορολόγηση των μυστικών ελληνικών καταθέσεων...
19/10/11 - 20:36
Την επόμεη εβδομάδα ξεκινούν οι συζητήσεις για την φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων πολιτών σε μυστικούς λογαριασμούς ελβετικών τραπεζών, σύμφωνα με το Reuters.
H Ελβετία έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με τη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία για την φορολόγηση λογαριασμών. "Η Ελλάδα επιδιώκει να συνάψει με την Ελβετία μια συμφωνία ανάλογη με αυτές της Γερμανίας και της Μ. Βρετανίας", τόνισε η Ελβετίδα Υπ. Οικονομικών, Widmer Schlumpf, στο δελτίο ειδήσεων της ελβετικής τηλεόρασης, ενώ συμπλήρωσε πως "την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει στην Ελβετία μια ελληνική αποστολή για να ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις και να ξεκαθαρίσει τεχνικά ζητήματα"
Μαλάκααααααααααα δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Σωστά δίκιο έχεις.Όχι όλο το ΠΑΣΟΚ...
Μαλάκααααααααααα δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
αγορασα κατιμά για τις τσιχλες
S32 double shot 9+10 σκαγια αναμεικτα,4.90 το κουτι
πηρα 30 κουτια για αρχη
μπορει να χρειαστουν και για αλλού