Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Aαα έτσι θα γίνει...μάιστα.Εμένα να μου κάνει;;;;
Δεν την έχω ακούσει πάντως την πρόταση ακόμα.Στο μέλλον;;;;

Προετοιμάζεται το έδαφος, έχω πολύ καλή πληροφόρηση... ;)
Ετοιμάσου να πετάξεις το ελληνικό διαβατήριο και να πάρεις αμερικάνικο.  :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προετοιμάζεται το έδαφος, έχω πολύ καλή πληροφόρηση... ;)
Ετοιμάσου να πετάξεις το ελληνικό διαβατήριο και να πάρεις αμερικάνικο.  :rockon:
Οκ man,thanks για την ενημέρωση,να φρεσκάρω κ τα αγγλικά μου λίγο να'μαι έτοιμος.  :sunglasses:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
Δεν έχεις διαβάσει αρκετά...
Η Ελλάδα γίνεται η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, η Τουρκία αποχωρεί αμέσως από την Κύπρο, η οποία ενώνεται με την Ελλάδα και έχουμε την Greece State.  :grin:
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ FUCK YOU BUSTARDS ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ GAP ΕΝΩ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤHΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ GAP

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ FUCK YOU BUSTARDS ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ GAP ΕΝΩ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤHΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ GAP
Αποφασίστε όμως,θα γίνουμε λαϊκή δημοκρατία με αρχηγό τον ΓΑΠ,αποικιά των Η.Π.Α. ή αποικία της Γερμάνιας....να ξέρω κ γω τι να κάνω με την ξένη γλώσσα,να μάθω γερμανικά,κινέζικα ή να φρεσκαρώ τα αγγλικά μου....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οκ man,thanks για την ενημέρωση,να φρεσκάρω κ τα αγγλικά μου λίγο να'μαι έτοιμος.  :sunglasses:

Ετσι, έτσι... :dancing:

Ξεχασε επίσεις και το 100....το νέο νούμερο της αστυνομίας είναι 999  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αποφασίστε όμως,θα γίνουμε λαϊκή δημοκρατία με αρχηγό τον ΓΑΠ,αποικιά των Η.Π.Α. ή αποικία της Γερμάνιας....να ξέρω κ γω τι να κάνω με την ξένη γλώσσα,να μάθω γερμανικά,κινέζικα ή να φρεσκαρώ τα αγγλικά μου....

εσύ θα φάς απέλαση.. στα Σκόπια...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

...μην χρησιμοποιείς την λέξη αποικία, τρομάζει τον κόσμο. STATE θα είμαστε, βλέπω πως δυσκολύεσαι κάπως να το πιστέψεις...

Αλήθεια ο Τσίπρας δεν μοίαζει με αμερικανάκι από NY και η Παπαρήγα γριά ινδιάνα από την Μοντάνα? :2funny:  

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΞΗ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΘΡΑΝΙΟ!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
...μην χρησιμοποιείς την λέξη αποικία, τρομάζει τον κόσμο. STATE θα είμαστε, βλέπω πως δυσκολύεσαι κάπως να το πιστέψεις...

Αλήθεια ο Τσίπρας δεν μοίαζει με αμερικανάκι από NY και η Παπαρήγα γριά ινδιάνα από την Μοντάνα? :2funny:  
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μετά κ την δημοκρατική αριστερά του Κουβέλη δεν παίζει να υπάρχει άλλος χώρος....οπότε κ να θέλει κάποιος να φτιάξει ακόμα ένα αριστερό κόμμα θα κάτσει στα αυγά του. :cheesy:
Νομίζω υπάρχει ακόμη χώρος για την Ριζοσπαστική Φιλελεύθερη Αυτοάνοση Συσπείρωση του Αλαβάνου. :rockon: :jerking: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μπατσοκ !!!!!!!!!!!!αρπαξτε τσαμπα μαστουρα και τραβατε σπιτια σας!!!!!!! καθεστος μιλαμε!!!  γεωργαρος ολε :lheel: :lheel: :lheel:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καθαρος να εισαι και ολα τα αλλα λυνονται
και γιατι δεν σκεφτηκε κανεις αντι να γινουμε αποικια των Γερμανων η των Αμερικανων
να γινουμε τμημα της Τουρκιας
καλυτερα θα περναμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom