alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Λες να εννοουσε "βενζιναδικο" τυπε?Και εγώ είμαι αστροναύτης.
Λες να εννοουσε "βενζιναδικο" τυπε?Και εγώ είμαι αστροναύτης.
Ρε Στέκα η λύση που λες πώς στέκει,μας θέλουν οι Αμερικανοί λες;;;;Χαζό μου παπάκι, δεν είναι κακό κάποιοι να συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα και να προτείνουμε λύσεις για να σωθεί η χώρα.
Επίσης καιρός είναι να κάνετε το ίδιο και εσείς εκεί στα αριστερά (αν μπορείτε ), να συμφωνήσετε και να προτείνετε λύσεις, όλοι μαζί, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ (μ-λ), ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.
Για να σας δούμε...
Ρε Στέκα η λύση που λες πώς στέκει,μας θέλουν οι Αμερικανοί λες;;;;
Οι Γερμανοί περισσότερο φαίνεται να ενδιαφέρονται.
Χαζό μου παπάκι, δεν είναι κακό κάποιοι να συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα και να προτείνουμε λύσεις για να σωθεί η χώρα.
Επίσης καιρός είναι να κάνετε το ίδιο και εσείς εκεί στα αριστερά (αν μπορείτε ), να συμφωνήσετε και να προτείνετε λύσεις, όλοι μαζί, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ (μ-λ), ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.
Για να σας δούμε...
Τι? Επικειται καμια διασπασουλα ακομη?εγώ είπα ότι είναι κακό;
συμφωνείστε τώρα και ποιος θέλετε να κάνει το κουμάντο,
ο γερμανός ή ο αμερικάνος και πείτε μας...
όσο για την αριστερά ότι συμβεί θα το μάθεις...
Τι? Επικειται καμια διασπασουλα ακομη?
Δεν είναι εύκολο φίλε, πρεπει να το παλέψουμε...για αρχή μπορούμε να δώσουμε όλο το Αιγαίο σε αμερικάνικες εταιρίες για ερευνα...όπως έκανε και η Κύπρος...
Η Κύπρος δηλαδή θέλει να γίνει αποικία των Η.Π.Α. λες;;;Δεν είναι εύκολο φίλε, πρεπει να το παλέψουμε...για αρχή μπορούμε να δώσουμε όλο το Αιγαίο σε αμερικάνικες εταιρίες για ερευνα...όπως έκανε και η Κύπρος...
...μη τον πικραίνεις, είναι και μεγάλος άνθρωπος
Ποιος ΣΕ ΕΙΠΕ ΓΑΤΑΚΙ?ΣΕ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟ?Εσυ πηγες και φωναζες, εσυ συνειδητοποιησες το ματαιο του πραγματος, αλλά ΕΜΕΙΣ ειμαστε τα γατακια?
Ποιος ΣΕ ΕΙΠΕ ΓΑΤΑΚΙ?ΣΕ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟ?
Μετά κ την δημοκρατική αριστερά του Κουβέλη δεν παίζει να υπάρχει άλλος χώρος....οπότε κ να θέλει κάποιος να φτιάξει ακόμα ένα αριστερό κόμμα θα κάτσει στα αυγά του.Τι? Επικειται καμια διασπασουλα ακομη?
εγώ είπα ότι είναι κακό;
συμφωνείστε τώρα και ποιος θέλετε να κάνει το κουμάντο,
ο γερμανός ή ο αμερικάνος και πείτε μας...
όσο για την αριστερά ότι συμβεί θα το μάθεις...
Το δημοψήφισμα ποιος θα το θέσει στον λαό,εσύ ή ο px;;;Την επιλογή θα την έχει ο λαός με δημοψήφισμα...ελπίζω να επιλέξουμε τις ΗΠΑ...
Υποθέτω πως η αριστερά έχει σημαντικά θέματα να επιλύσει. Η κομματική αποκατάσταση του Βελουχιώτη πότε θα γίνει πάπιε?
στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ του ΚΑΛΥΤΕΡΑΜετά κ την δημοκρατική αριστερά του Κουβέλη δεν παίζει να υπάρχει άλλος χώρος....οπότε κ να θέλει κάποιος να φτιάξει ακόμα ένα αριστερό κόμμα θα κάτσει στα αυγά του.
Η Κύπρος δηλαδή θέλει να γίνει αποικία των Η.Π.Α. λες;;;
Το δημοψήφισμα ποιος θα το θέσει στον λαό,εσύ ή ο px;;;
χιλιες φορες γερμανοι κι γαλλοι παρα πεμυ ζουνη, βουρος, πεταλωτης, κεφαλογιαννη, αποστολακη, ρεππας, πρωτοπαπας, γιακουματος και σια..δωσανε ψηφο στον μαλακα ευρωαλβανο κι ψηφισε τον βουρο στην βουλη
για σένα δίνουν τίποτε οι αμερικάνοι;
ή μπαααα;
Aαα έτσι θα γίνει...μάιστα.Δεν έχεις διαβάσει αρκετά...
Η Ελλάδα γίνεται η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, η Τουρκία αποχωρεί αμέσως από την Κύπρο, η οποία ενώνεται με την Ελλάδα και έχουμε την Greece State.
Εμένα να μου κάνει;;;;ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, σου κάνει? ;)