ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
o λαός ΟΦΕΙΛΕΙ να παρακουθεί το τι γίνεται. Μπορεί να πάει μια επίσκεψη στα βουλευτικά γραφεί να δει τι συμβαίνει. Και όχι μόνο για κάνα ρουσφέτι. Άσε μη μου λες τώρα μαλακίες. Τι θα πει δεν είναι τεχνοκράτης? Υποχρέωσή σου είναι να ξέρεις τι γίνεται και να παρακολουθείς και να μη σε πιάνουν κότσο. Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως πρέπει να γίνει άφεση αμαρτιών στους πολιτικούς. Είπαμε ότι αφήνω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή να μπει ο βιαστής δε πάει να πει πως αφού τον πιάσω και τον αποκεφαλίσω, ξαναφήνω την πόρτα ανοιχτή.
Ο λαός πρέπει να κοιτάξει να διορθωθεί.
Κοίταξα τις απεργίες. ΟΛΟΙ του δημοσίου ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Που οι απεργίες καθιερώθηκαν για να τις κάνει ο εργάτης σα να μειώνει την προσφορά εργασίας , για να καταδείξει πως είναι απαραίτητος στον εργοδότη. Εδώ που κάνουν οι κλειστές προνομιούχες από το κράτος συνεχνίες καταδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Το πόσο πολύ ΔΕ τους έχουμε ανάγκη και μπορούμε να βάλουμε κάλλιστα άλλους στη θέση τους. Και πολύ κακώς τόυς ανεχόμασταν τόσο καιρό.
Άλλωστε ενάντια σε ποιον στρέφονται? Κατά του εργοδότη? Τρίχες. Ποιανού εργοδότη? Ο πολιτικός τα χρήματα δεν είναι δικά του. Θέλουν να βάλει χέρι ο πολιτικός στον κορβανά που δίνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ για να πάρουν παραπάνω ( έτσι έκαναν τόσα χρόνια). Ή οι " ελεύθεροι επαγγελματίες" θέλουν να βρίσκονται τεχνητά ψηλά με αποφάσεις του κράτους.
Ο λαος οφειλει να ενημερωνεται οταν τον ενημερωνεις.. (οχι εσυ, αυτοι
ο λαος δεν οφειλει να ειναι ουτε συνταγματολόγος ουτε και δικηγόρος ουτε τεχνοκρατης.
Ο λαος δεν πρεπει να εκβιαζεται οπο την ιδια την δημοκρατια διοτι οπως εχουν πει..
"Στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα"
Απο κει και περα οταν η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχει κανει το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" περιβαλλον τοξικό
τοτε υπαρχουν ΑΔΙΕΞΟΔΑ
και εδω ειναι και το προβλημα... Αγαπητε ..
Οταν λοιπον εχεις κανει το περιβαλλον σου ΤΟΞΙΚΟ για επενδύσεις την ιδιοκτησία και για την επιχειρηματικότητα
λες οτι φταινε οι Δ/Υ και ετσι βαζεις τον ΛΑΟ να αλληλοσπαραχτεί και να παρακολουθει ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
απτόητος.
ε οχι φιλε μου το θέατρο του παράλογου, εγω δεν το παιζω, λυπαμαι..
και εμμενω οτι εισαι ΦΑΟΥΛ για το ΛΑΟ.. ;)
και ξερεις γιατι.. γιατι αυτο που γινεται εδω, εχει γινει και αλλου στο παρελθον..
και ο λαος αντεδρασε ακριβως το ιδιο.