Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
O Χατζηνικολαου στο "μαγζακι της δραχμης" ρωτησε ορθα την Παπαρηγα πως θα εισαγουμε προιοντα οταν αυτοι αναλαβουν την εξουσια.
Απαντησε απλα: Θα ζουμε με οτι παραγουμε.

Εξοχα, πετρελαιο και ρευμα με το δελτιο, αλλα ο "εγκριτος" δημοσιογραφος :jerking: , δεν μπορουσε να την ρωτησει πως θα εισαγουμε εμβολια για τα παιδια?
Θα τα χανουμε απο επιδημιες του 1930 ?
Παραγουμε πετρελαιο?
Ή εννοουσε οτι θα εξαγουμε αυτα που θα παραγουμε, και με το αντιτιμο θα αγοραζουμε πετρελαιο?
Και τι ακριβως θα παραγουμε ειπε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ανοιξε ρε συ τα στραβα σου,ακομα ζωντανος εισαι-αν και δουλος-ακομα εχεις αιμα που κυλαει στις φλεβες σου και αναπνεεις αερα -προς το παρον αφορολογητο-Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ?ΞΥΠΝΑ ΣΚΛΑΒΕ ΤΗΣ TV ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

Μια μικρή διόρθωσις...  :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έγκριτη εφημερίδα. :jerking: Το ευαγγέλιο των GS, JPM και λοιπών λαμογιών. Αυτή δεν είναι αυτή που έπαιζε τα ρέστα της να μπει και η Αγγλία στο Euro? :think:
ΑΠΛΑ ρε αδερφε δεν πρεπει να διαβαζουμε οτι διαβαζουν και οι καπιταλιστεσ??? πρεπει διλαδη να διαβαζουμε οτι μας σερβιρουν τα παπαγαλακια!!!!!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
sinthima.jpg

latuff2-gif.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παραγουμε πετρελαιο?
Ή εννοουσε οτι θα εξαγουμε αυτα που θα παραγουμε, και με το αντιτιμο θα αγοραζουμε πετρελαιο?
Και τι ακριβως θα παραγουμε ειπε?

εγω παντως λεω οτι μπορουμε να παραγουμε..
Αυτα που κατεστρεψε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κυριε εισαγγελεύς..

και μαλιστα το πετελαιο και τα φαρμακα δεν αποτελουσαν προβλημα τοτε κυριε εισαγγελεύς..
αντιθετα με το να κατασταφουν οι εγχωριες παραγωγες αναγκαστικες να δανειζεσαι για να εισαγεις
αυτα που παλαιοτερα παραγες..κυριε εισαγγελεύς..

αλλα τωρα βλεπεις μονο ΑΔΙΕΞΟΔΑ κυριε εισαγγελεύς.. :cheesy:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ειδα ολα τα πανεςλ χτες - ιδιαιτερα Παπαχελα. Ενα καταλαβα. Οτι δεν υπαρχει προηγουμενο και μονο εικασιες και what-if case studies γινονται.

ενα επίσης ειναι σιγουρο. ΔΕΝ μπορουμε να διαχειριστουμε το χρεος. Δεν εχουμε την παραγωγικη δραστηριότητα ουτε ορυκτο πλουτο για να ρεφάρουμε. Εγω θα το τραβαγα στα ακρα - δεν εχουμε, σορρυ τα χασατε. ξεκιναμε απο το μηδεν. και καπάκι κανεις ανοιγμα Ρωσία και Κίνα. Ας μας απομονωσουν οι Ευρωπαίοι. Να δουμε που θα πουλανε τα καγιεν και που θα πηγαινει το φοιτητικο συναλλαγμα 30.000 ελληνων στην αγγλια (to name a few).

Η 15χρονη ενασχόληση μου με international business και η κοινη μου λογικη μου λέει οτι οταν βλεπεις τετοια πρεμουρα για την κατασταση σου ΕΧΕΙΣ διαπραγματεςυτικη ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Εγω δεν βλέπω να την εκμεταλλευόμαστε.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Παραγουμε πετρελαιο?
Ναι. Κλάνει ο Χαρδαβέλλας και παράγει αρκετό πετρέλαιο για να κινήσει την ατμομηχανή της Ελλάδος - από πορδές. :jerking:

Επίσης παράγουμε φραπέδες, υπερπαραγωγές τύπου Αννίτα Πάνια, ηλιοβασίλεμα στην Οία και τέλος χιλιάδες λεβέντες αναρχικούς κι ωραίους που έχουν διδακτορικό στην κατασκευή μολότωφ (30+ χρόνια είναι αυτά :boobies:), πετροπόλεμο, κλεφτοπόλεμο και τα λοιπά. :rockon: :2funny:

Επίσης έχουμε ένα κόμμα (μοναδικό στον κόσμο :dancing:) σταλινικού υπερεαλισμού με υποψήφια ΓΓ του κόμματος λεσβία χούλιγκαν που έχει σα χόμπι να καπνίζει αρειμανίως στην τηλεόραση. :uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειδα ολα τα πανεςλ χτες - ιδιαιτερα Παπαχελα. Ενα καταλαβα. Οτι δεν υπαρχει προηγουμενο και μονο εικασιες και what-if case studies γινονται.

ενα επίσης ειναι σιγουρο. ΔΕΝ μπορουμε να διαχειριστουμε το χρεος. Δεν εχουμε την παραγωγικη δραστηριότητα ουτε ορυκτο πλουτο για να ρεφάρουμε. Εγω θα το τραβαγα στα ακρα - δεν εχουμε, σορρυ τα χασατε. ξεκιναμε απο το μηδεν. και καπάκι κανεις ανοιγμα Ρωσία και Κίνα. Ας μας απομονωσουν οι Ευρωπαίοι. Να δουμε που θα πουλανε τα καγιεν και που θα πηγαινει το φοιτητικο συναλλαγμα 30.000 ελληνων στην αγγλια (to name a few).

Η 15χρονη ενασχόληση μου με international business και η κοινη μου λογικη μου λέει οτι οταν βλεπεις τετοια πρεμουρα για την κατασταση σου ΕΧΕΙΣ διαπραγματεςυτικη ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Εγω δεν βλέπω να την εκμεταλλευόμαστε.

σωστος, αλλα ποιος περιμενεις να την εκμεταλευτει..

Ο ΤΖΕΦΡΥ;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι θεμα οπτικης γωνιας...αν κλεισεις την γαμιω -τηλεοραση για κανα μηνα ,θα εισαι σουπερ!ΑΣΕ που μπορει να καταλαβεις οτι το κεφαλαιο, ντοπιο η ξενο ,ΕΙΝΑΙ ο Νο1 εχθρος σου...

Να σου πω...

Εσύ δεν είσαι που έλεγες να κάνουμε ματσαραγκιές στην εταιρία μου που μας γαμεί άμα απεργούμε;

Αμα σου πω ότι αύριο μας πρότεινε remote desktop άμα είναι απροσπέλαστο το κέντρο; Βόμβα στο server;  :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι. Κλάνει ο Χαρδαβέλλας και παράγει αρκετό πετρέλαιο για να κινήσει την ατμομηχανή της Ελλάδος - από πορδές. :jerking:

Επίσης παράγουμε φραπέδες, υπερπαραγωγές τύπου Αννίτα Πάνια, ηλιοβασίλεμα στην Οία και τέλος χιλιάδες λεβέντες αναρχικούς κι ωραίους που έχουν διδακτορικό στην κατασκευή μολότωφ (30+ χρόνια είναι αυτά :boobies:), πετροπόλεμο, κλεφτοπόλεμο και τα λοιπά. :rockon: :2funny:

Επίσης έχουμε ένα κόμμα (μοναδικό στον κόσμο :dancing:) σταλινικού υπερεαλισμού με υποψήφια ΓΓ του κόμματος λεσβία χούλιγκαν που έχει σα χόμπι να καπνίζει αρειμανίως στην τηλεόραση. :uglystupid:

α... ετσι ε;;

πω πω ("ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ")

Ε, ΠΟΥΛΑ το κώλο σου να μας ξεχρεώσεις ΤΟΤΕ...  :grin:

θα τον αγοράσουν πολλοί  :dancing:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-τεσπα συνεχιστε να πιστευετε σε αυτα που σας ταιζουν περι κρισης και αλλα τετοια τρομακτικα παραμυθια με δρακους ,γαπ,δντ,μερκελ,μπεννυ και σια!Ετσι οπως παει και με την απαθεια να πω,συνδρομο της στοκχολμης να πω,ΤΡΟΜΟ να πω -οπως και να το ονοματισω-που επιδικνυουμε σαν κοινωνια,σε λιγο θα κανουν πορεια διαμαρτυριας βιετναμεζοι ακτιβιστες για τα παιδακια στην ελλαδα που ραβουν ρουχα για 0,5ε την μερα...ΞΕΦΤΙΛΕΣ ξυπνατε,κλειστε την τβ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
-τεσπα συνεχιστε να πιστευετε σε αυτα που σας ταιζουν περι κρισης και αλλα τετοια τρομακτικα παραμυθια με δρακους ,γαπ,δντ,μερκελ,μπεννυ και σια!Ετσι οπως παει και με την απαθεια να πω,συνδρομο της στοκχολμης να πω,ΤΡΟΜΟ να πω -οπως και να το ονοματισω-που επιδικνυουμε σαν κοινωνια,σε λιγο θα κανουν πορεια διαμαρτυριας βιετναμεζοι ακτιβιστες για τα παιδακια στην ελλαδα που ραβουν ρουχα για 0,5ε την μερα...ΞΕΦΤΙΛΕΣ ξυπνατε,κλειστε την τβ...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Με ποιά λογική θα δανείσουν αυτοί ενώ προηγουμένως έχουμε πει στους προηγούμενους δανειστές ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ;

Με τί ανταλλάγματα;
Με τί επιτόκιο;
Με τί λογική θα το κάνουν;
Εσύ θα το έκανες;  :think:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με ποιά λογική θα δανείσουν αυτοί ενώ προηγουμένως έχουμε πει στους προηγούμενους δανειστές ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ;

Με τί ανταλλάγματα;
Με τί επιτόκιο;

Τοτε να αντιστρεψουμε τα ερωτηματα  :cheesy:

Γιατι δανειστικες;;;
Το χρεος σου ηταν βιωσιμο;;;
Σου αξιζε να εχεις ΕΥΡΩ;;
Με τί λογική  το Εκανες (να ξεπληρωσεις 400+ ΔΙΣ);

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Με τί ανταλλάγματα;
Με τί επιτόκιο;

οι ρωσοι θελουν τα ενεργειακα και τα τουριστικα. Δινεις εκμετάλλευση για (πχ) 50 χρονια δικαιωματων αξόρυξης και λειτουργιας αγωγων (burgas).

οι κινεζοι θελουν υποδομες/logistics. Δινεις λιμανια, τρενα. 50 χρονια, ΧΨ δις €.

το ιδιο μπορει να γινει με εκμεταλλυεση τουριστικων περιοχων.

Μετα κάνεις την κίνηση ματ. Διαλεγεις ενα ακριτικο νησι, πχ Καστελλοριζο, και το κανεις ελευθερη ζωνη για εδρα ναυτιλιακων. βαζεις ενα φορο 5% και εκει τελειωνουν ολα.

Το απόλυτο turn around...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Όχι, όλα ιδέα μας είναι. Έχουμε να αποπληρώσουμε το χρέος, μπορούμε να κάνουμε και άλλες αυξήσεις στις δαπάνες μας, να ξαναπάρουμε κι άλλα δανεικά και να τα κάνουμε υπερτιμολογημένα έργα και προσλήψεις στο δημόσιο.

Η δε ύφεση ΔΕΝ υπάρχει. Αυτό που λένε ότι τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα κλείνουμε αρνητική μεταβολή ΑΕΠ είναι παραμύθια

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Αυτά τα είχες και πριν το ευρώ.
Αλλά δεν ήσουνα ζητιανος όπως τωρα.
Οι αναρχικοι , το ΚΚΕ, ο Χαρδαβελας, η Πάνια -δεν κυβερνησαν ποτε !

Η Ελλαδα θα βγει απο την κριση όπως και τις προηγουμενες φορες : με δικο της νόμισμα και αναπτυξιακή πολιτική. Φυσικά και θα διαγραψει ΟΛΟ το χρέος.
Μπορεί οχι ο ΓΑΠ ή ο Αντωνακης ή ο Τσιπρας.
Αλλά καποιος θα αναγκαστει να το κανει για να μην κρεμαστει στο Συνταγμα, απο το πεινασμενο πληθος.
Ειναι νομοτελειακο αυτό.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Να σου πω...

Εσύ δεν είσαι που έλεγες να κάνουμε ματσαραγκιές στην εταιρία μου που μας γαμεί άμα απεργούμε;

Αμα σου πω ότι αύριο μας πρότεινε remote desktop άμα είναι απροσπέλαστο το κέντρο; Βόμβα στο server;  :2funny:
Δεν μιλησα για ματσαραγκιες...ΜΙΛΗΣΑ για αλληλεγγυη προς το ατομο σου αν χρειαστει!ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ το γαμιω αφεντικο σου σε απειλει με απολυση αν απεργησεις και σου απαντησα τι μπορεις να κανεις απεναντι στην τρομοκρατια των αφεντικων!
οσο για το ρεμοτε που λες ,επικαλεσου ανυπερβλητα τεχνικα προβληματα-κανε τους χαβαλε και συ!
ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ -ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ!!!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Όχι, όλα ιδέα μας είναι. Έχουμε να αποπληρώσουμε το χρέος, μπορούμε να κάνουμε και άλλες αυξήσεις στις δαπάνες μας, να ξαναπάρουμε κι άλλα δανεικά και να τα κάνουμε υπερτιμολογημένα έργα και προσλήψεις στο δημόσιο.

Η δε ύφεση ΔΕΝ υπάρχει. Αυτό που λένε ότι τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα κλείνουμε αρνητική μεταβολή ΑΕΠ είναι παραμύθια
αγορι κλεισε την τιβι επειγοντως λεμε...Σε χει βαρεσει κατακουτελα...ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ....ΘΑ σου χαλασω λιγο την φαντασιωση....ΔΕΝ χρωσταμε τιποτα(ας τα παρουν απο αυτους που τα φαγανε και ευχαριστως να τους εκδωσουμε και για δικη)-οι δαπανες μας καλυπτουν πλασματικες αναγκες οι περισσοτερες-βεβαιως να τις μειωσουμε(ειναι και θεμα επιβιωσης),να παρεις δανεικα για πιο λογο?-δεν μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις δανεικα?τοσο πολυ αλλοτριωμενος εισαι?εργα και υπερτιμολογηση δεν χωρανε στην ιδια προταση....τοσα χρονια που τα χωραγαΝε σαν εννοιες ΚΑΙ το αποδεχομαΣΤΕ σαν λαος ,ειδες που καταντησαΜΕ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom