gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρε μαλακιστηρια, έφυγε το βλήμα παλι?
Α στα διάλα, θα πάω για ύπνο...
ναι ρε γαμωτο
να μας συμβουλευε γυρω απο θεματα βλητικης
αει πηδηξου προγκηχτηρι
Ρε μαλακιστηρια, έφυγε το βλήμα παλι?
Α στα διάλα, θα πάω για ύπνο...
Α στα γαμηδια αποψε...βαλε τα λεφτα στην καλτσα μην τα χασεις στο δρομοοοο
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Εντάξει δεν είσαι πρώτος που λέει ότι την σήμερον το "άντε γαμήσου" έχει καταντήσει ευχή,
αλλά αυτή η ομοβροντία όσο να 'ναι, ήταν κάπως υπερβολική.
Α στα γαμηδια αποψε...
ούτε λάκης, ούτε τραστ, ούτε αλεκος
ειναι ο παλερμο ομως εδω....
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
τι εχουμε εδω φασιστακια? φασιστοπαρτυ?
Στα λόγια μου έρχεσαι!!
Ο Παπαντρίκουλας "βοήθησε" την Χούντα (όχι και τόσο χωρίς αίσθημα του επερχομένου κινδύνου πιστεύω, γιατί ήταν πανέξυπνος) να έρθει στα πράγματα και μετά η Χούντα του το "ξεπλήρωσε" δίνοντας το δικαίωμα στις βλακώδεις ιδέες που πρέσβευε να πάρουν τα πάνω τους.
Να μην ξεχνάμε ποιανού οι ιδέες μας οδήγησαν στην "τυραννία" των διαφόρων ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΟΜΕ-ΟΤΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ.
Οι χουντικοί βεβαια ήταν βλάκες και είχαν άγνοια του επερχομένου κινδύνου.
Αλλα ΜΗΝ τα λες σ' εμένα!! Στον Βεντουζάτορα, που τους θαυμάζει!
Υπερποντικέ σε προλαβαίνω! Ναι (και) γι αυτό δεν μου άρεσε η Χούντα!
Και για το ότι περάσαμε (εγώ τα θυμάμαι!) 7 χρόνια στη ρουφιανιά, τον φόβο και το κιτς του "πουλιού" και των εορτασμών της "Πολεμικής Αρετής" για να καταλήξουμε στο κιτς του ζιβάγκο και του μουστακιού...
Αγαμηθείτε ρε τον προγκήξατε..
Είπα κι εγώ να τον γλεντήσω μόνος μου.
(γρέζι) Δεν περιμένω 'γω από καναν γκάμπα..
Νύχτααααααα..
ρε σεις, πάτε στο ΑΛΤΕΡ του Μάκη, μοιράζουν κάτι δις σε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής....
Ε, είπαμε να περάσουμε ευχάριστα τη βραδυά αλλά οι άλλοι ξεκίνησαν τα γκανγκ μπανγκς μεταξύ τους και την κάναμε!
Το EFSF Πηρε τον πουλο απο την Σλοβακια στην Ψηφοφορια
Ετσι ετσι ΒΕΝΤΟΥΖΑ στην κωλοΓερμανια
ακομα δεν ψοφησες ρε ;;
Ήταν συνταγματική εκτροπή πολύ χοντρή κιόλας και δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι ασκήθηκε πρωτογενής συντακτική εξουσία που έλεγε ο Μπένυ όταν ήταν φέρελπις καθηγητής συνταγματικού δικαίου...
Το ότι εν τοις πράγμασι επικράτησε και στα πλαισια της αρχής της συνέχειας του κράτους, λειτουργησε και παρήγαγε κάποιο δίκαιο, δεν αναιρεί ότι ήταν ένα άθλιο πραξικόπημα που προσπάθησε να νομιμοποιήσει ένας άθλιος μονάρχης...
Αλλα βεβαια ενας καθωσπρεπει ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ δεν μπορει να αποδεχθει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
O τότε μονάρχης, όφειλε να συλλαβει τους πραξικοπηματίες όταν πηγαν άοπλοι στο Τατόι στις 21.4.1967 μπροστα στους πανοπλους υπασπιστές του.Αντιγράφεις παραληρηματικά κείμενα
των εφημερίδων του συγκροτήματος του πράκτορα του Βενιζελισμού
που τον διαδέχθηκε η πουστάρα ο γιός του.
Ο μονάρχης , ήταν ο μόνος που έκανε τη μοναδική πράξη αντίστασης,
με το αποτυχημένο κίνημα της 13ης Δεκεμβρίου του 1967
και αυτό του στέρησε και το θρόνο του.
Βέβαια από τη μικροψυχία ενός πράκτορα-λακέ
και του πούστη γιού του
δεν περιμένεις να αναγνωρίσουν μία τόσο πασιφανή αλήθεια.
Οι ηλίθιοι που τους διαβάζουν απ' την άλλη
έχουν το ακαταλόγιστο.
Για να μην είμαστε άδικοι
την κοινή γνώμη πέρα από τις κωλοφυλλάδες του πράκτορα
και της πουστάρας του γιού του
την διαμόρφωσαν αργότερα και φυλλάδες ... λαθρεμπόρων
που σε οποιαδήποτε χώρα με έννομη τάξη
θα ήταν ... φυλακή ...
O τότε μονάρχης, όφειλε να συλλαβει τους πραξικοπηματίες όταν πηγαν άοπλοι στο Τατόι στις 21.4.1967 μπροστα στους πανοπλους υπασπιστές του.
Τα υπολοιπα ηταν κατοπιν εορτης και λιγο γραφικα.
Το ότι το καθεστως επικρατησε, μπορεί μεν νομικα να σημαίνει ότι νομιμοποιείται να νομοθετει (κατ' αναγκην, λογω της αναγκης συνεχειας του κράτους) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντελέσθηκε εσχάτη προδοσία.
Απλα πραγματα, μετρημενα.
O τότε μονάρχης, όφειλε να συλλαβει τους πραξικοπηματίες όταν πηγαν άοπλοι στο Τατόι στις 21.4.1967 μπροστα στους πανοπλους υπασπιστές του.
Το ότι το καθεστως επικρατησε, μπορεί μεν νομικα να σημαίνει ότι νομιμοποιείται να νομοθετει (κατ' αναγκην, λογω της αναγκης συνεχειας του κράτους) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντελέσθηκε εσχάτη προδοσία.