Επισκέπτης
Πανω απο το 60 δεν ξερεις να μετρας?
Όπως αστείο είναι να λες ότι η μεραρχία στην Κύπρο αποσύρθηκε πειδή δεν είχε ... ναυτική και αεροπορική κάλυψη
Αυτό το λένε
ειδικοι σε θέματα στρατηγικής , όχι εγώ.
Θα μου πεις , τι να κλάσουν οι ειδικοί
μπροστά στους παντογνώστες του forum , θαυμαστές του Κουφοντίνα
πουτους τον κάνουν φινιστρίνικάνουν παρέα Πάκια στα Εξάρχεια ...
Στα λόγια μου έρχεσαι!!
Ο Παπαντρίκουλας "βοήθησε" την Χούντα (όχι και τόσο χωρίς αίσθημα του επερχομένου κινδύνου πιστεύω, γιατί ήταν πανέξυπνος) να έρθει στα πράγματα και μετά η Χούντα του το "ξεπλήρωσε" δίνοντας το δικαίωμα στις βλακώδεις ιδέες που πρέσβευε να πάρουν τα πάνω τους.
Να μην ξεχνάμε ποιανού οι ιδέες μας οδήγησαν στην "τυραννία" των διαφόρων ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΟΜΕ-ΟΤΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ.
Οι χουντικοί βεβαια ήταν βλάκες και είχαν άγνοια του επερχομένου κινδύνου.
Αλλα ΜΗΝ τα λες σ' εμένα!! Στον Βεντουζάτορα, που τους θαυμάζει!
Όχι αλλά απονομιμοποιεί (όσο νόμιμη είναι μια χούντα) την ομάδα πεφωτισμένων αξιωματικών...
Πανω απο το 60 δεν ξερεις να μετρας?
Αφήνω σε σένα την αριθμιτική που μετράς και τις μέρες απο το γαμήσι που φαγατε. Α και που είσαι αν ξαναχρειαστεί όπως επιθυμείτε και ετοιμάζεστε πάλι πουτσα θα φάτε
Γι'αυτο εχει γκαυλα με τα γκανια,του εχει μεινει απωθημενο που δεν τον χρεωσανε οπλο.
Τον γαμημενο...
Έχω την εντύπωση
ότι στις παγκοσμίως αναγνωρισμένες αρχές του δικαίου
περιλαμβάνεται και το "επανάσταση που επικρατεί δημιουργεί δίκαιο".
Οπότε το απριλιανό καθεστως εφόσον επικράτησε, ΑΠΟΛΥΤΑ
ήταν νόμιμο .Και ήταν και παγκοσμίως αναγνωρισμένο.
Μεταξύ άλλων και από την πατρίδα του ΚΚΕ, την ... ΕΣΣΔ (αλλά και την Κίνα).
Θα μου πεις τώρα το αναρχοκουμμουνι των Εξαρχείων
που καίει κάδους σκουπιδιών ξέρει από αρχές δικαίου ;;;
ΣΩΣΤΌ !!!!
Εδώ δεν ξέρει τον πατέρα του ...
Αυτό το λένε
ειδικοι σε θέματα στρατηγικής , όχι εγώ.
Θα μου πεις , τι να κλάσουν οι ειδικοί
μπροστά στους παντογνώστες του forum , θαυμαστές του Κουφοντίνα
πουτους τον κάνουν φινιστρίνικάνουν παρέα Πάκια στα Εξάρχεια ...
Τα συνθήματα του ΚΚΕ
και στις ... δύο γλώσσες του :
Εδώ μόνο στη βασική του γλώσσα:
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/Sunthemata_sto_arkhegeio_tou_DSE_stis_Prespes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Άντε γαμήσου κι εσύ και το ΚΚΕ ρε αρχίδι.
Έχω την εντύπωση
ότι στις παγκοσμίως αναγνωρισμένες αρχές του δικαίου
περιλαμβάνεται και το "επανάσταση που επικρατεί δημιουργεί δίκαιο".
Οπότε το απριλιανό καθεστως εφόσον επικράτησε, ΑΠΟΛΥΤΑ
ήταν νόμιμο .Και ήταν και παγκοσμίως αναγνωρισμένο.
Μεταξύ άλλων και από την πατρίδα του ΚΚΕ, την ... ΕΣΣΔ (αλλά και την Κίνα).
Θα μου πεις τώρα το αναρχοκουμμουνι των Εξαρχείων
που καίει κάδους σκουπιδιών ξέρει από αρχές δικαίου ;;;
ΣΩΣΤΌ !!!!
Εδώ δεν ξέρει τον πατέρα του ...
Δεν νομίζω ότι υπήρχε τέτοιο "μακρόπνοο σχέδιο"
Απλά η χούντα λειτούργησε ως κολυμβήθρα του σιλωαμ για τα κουκούδια όπως ο εμφύλιος είχε λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του σιλωάμ για δωσιλόγους κτλ.
Πατώντας πάνω στις ενοχές αρκετών ελλήνων και με πολύ έξυπνη πολιτική δουλειά και προπαγάνδα έσβησαν το βεβαρημένο μητρώο τους και παρουσιάστηκαν ως ... υπερασπιστές της δημοκρατικής νομιμότητας. Ο ανδρέας το έπιασε αυτό και η συνέχεια είναι γνωστή...
Υπάρχει και η θεωρία συνομωσίας ότι ο ανδρέας όπως και όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα στη νότια ευρώπη λειτούργησαν ως ανάχωμα στη ριζοσπαστικοποίηση που αναπόφευκτα θα σημειωνόταν μετά την κατάρρευση των δικτατοριών...Στην Ελλάδα το ανάχωμα δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο και δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο ότι από το 1981 και μετά θυμίζαμε περισσότερο σοβιετία παρά δυτικό κρατος...
Άντε χάσου ρε κομμούνι,αμάν πια δεν παλεύεσαι σήμερα....Ήταν συνταγματική εκτροπή πολύ χοντρή κιόλας και δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι ασκήθηκε πρωτογενής συντακτική εξουσία που έλεγε ο Μπένυ όταν ήταν φέρελπις καθηγητής συνταγματικού δικαίου...
Το ότι εν τοις πράγμασι επικράτησε και στα πλαισια της αρχής της συνέχειας του κράτους, λειτουργησε και παρήγαγε κάποιο δίκαιο, δεν αναιρεί ότι ήταν ένα άθλιο πραξικόπημα που προσπάθησε να νομιμοποιήσει ένας άθλιος μονάρχης...
Άντε χάσου ρε κομμούνι,αμάν πια δεν παλεύεσαι σήμερα....
Τον καημένο τον Λάκη....ούτε στην υπόγα δεν χωράει.
Ήταν συνταγματική εκτροπή πολύ χοντρή κιόλας και δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι ασκήθηκε πρωτογενής συντακτική εξουσία που έλεγε ο Μπένυ όταν ήταν φέρελπις καθηγητής συνταγματικού δικαίου...
Το ότι εν τοις πράγμασι επικράτησε και στα πλαισια της αρχής της συνέχειας του κράτους, λειτουργησε και παρήγαγε κάποιο δίκαιο, δεν αναιρεί ότι ήταν ένα άθλιο πραξικόπημα που προσπάθησε να νομιμοποιήσει ένας άθλιος μονάρχης...