Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Χμμμ...
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά;
Ότι ο ληστής παρανόμως και απροσκλήτως μπήκε σπίτι σου...
Αντίθετα εσύ ήσουν που ασμενως έτρεξες στις τράπεζες...
Τα δε χαμηλά επιτόκια τα είδες στα στεγαστικά δάνεια, όπου με λίγη τύχη μπορούσες να έχεις στεγαστικό με επιτόκια της τάξης του 2-3% αλλά και το 4-5% χαμηλό είναι.
Ξέρω καλά τις πουστιές των τραπεζών αλλά και εδώ ισχύει αυτό που είπα για τα πολλά επίπεδα ευθύνης όπου το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Και οι τράπεζες πουτάνες και οι καταναλωτές μαλάκες- συμβιωτική σχέση.
Το ίδιο λέμε πάνω κάτω.
Και το χρώμα που επέλεξα δεν είναι τυχαίο.
Αλλάζω το παράδειγμά μου τότε και σου λέω,ότι οδηγάς,
βλέπεις 2 μουνάρες να κάνουν ωτοστοπ,
τις μαζεύεις,
και στη διαδρομή σε κλέβουν.
Φταις που είσαι μαλάκας,αλλά φταίνε κι οι τσουλίτσες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επειδή το thread κοντεύει να κλείσει 18μηνο και ακόμη δεν έχουμε χρεωκοπήσει, να ρωτήσω κάτι πιο χρήσιμο?

Τι γαμάει κανείς τέτοια ώρα στην Αθήνα?

:helpplea:

Κανα βιζιτοτηλέφωνο μόνο τύπε από γραφείο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εμφανέστατη η διαφορά ανάμεσα στην πλέμπα κ την πλουτοκρατία πάντως.

Μεταξουργείο ο ένας στα λαϊκά φτωχοκόριτσα,βίζιτες από γραφείο ο άλλος.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το ίδιο λέμε πάνω κάτω.
τις μαζεύεις,
ωραια εμεις που ειμαστε μαλακες ας πουμε παιρνουμε τον πουλο τωρα και πλερωνουμε, οι τραπεζες που περνουν τον πουλο? παλι εμεις πλερωνουμε.. καλη φαση!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το ίδιο λέμε πάνω κάτω.
τις μαζεύεις,

Το ζήτημα φίλε είναι αν πρόλαβες να τους ρίξεις κανά πούτσο πριν σε κλέψουν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το βλέπουμε από λίγο διαφορετική οπτική γωνία αλλά στο δια ταύτα δεν διαφωνούμε πολύ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Χμμμ...
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά;
Ότι ο ληστής παρανόμως και απροσκλήτως μπήκε σπίτι σου...
Αντίθετα εσύ ήσουν που ασμενως έτρεξες στις τράπεζες...
Τα δε χαμηλά επιτόκια τα είδες στα στεγαστικά δάνεια, όπου με λίγη τύχη μπορούσες να έχεις στεγαστικό με επιτόκια της τάξης του 2-3% αλλά και το 4-5% χαμηλό είναι.
Ξέρω καλά τις πουστιές των τραπεζών αλλά και εδώ ισχύει αυτό που είπα για τα πολλά επίπεδα ευθύνης όπου το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Και οι τράπεζες πουτάνες και οι καταναλωτές μαλάκες- συμβιωτική σχέση.
με μια διαφορα φασιστακι,

το "φθηνο" δανειο του 4-5% ηταν κυμαινομενο και ενιοτε συνδεδεμενο με το ελβετικο φραγκο  :grin:

επισης με ενα καρο κρυφες χρεωσεις και εξοδα, η τραπεζα προεισπραττε και ενα κρυφο επιπλεον κερδος  :grin:

επισης, σου ενεκρινε δανειο 300κ, σε τοκιζε για τα 300κ απο την πρωτη μερα αλλα τα λεφτα σου τα εδινε τμηματικα με την προοδο των εργασιων που μπορει να κρατουσαν και ενα χρονο, ετσι και γλυτωνε τους τοκους που θα επρεπε να σου πληρωσει αν ειχες τα λεφτα στο λογαριασμο σου ενω ταυτοχρονα εκανε κερδοσκοπια με τα λεφτα ΣΟΥ που δεν ειχε αποδεσμευσει και εβγαζε ΤΑ κερδη...

επισης, σε εβαζε να πληρωνεις πρωτα τους τοκους και μετα σου ξανατοκιζε το κεφαλαιο  και τους τοκους, αν δε εκανες το λαθος και καθυστερουσες και μια δοση...... :fuck1:

τελος, αν με τον χ,ψ τροπο εβρισκες τα λεφτα να ξεχρεωσεις, σε καπελωνε και με ενα επιπλεον τοκο στο υπολοιπο...

πιστευεις ακομη πως ηταν το χρημα φθηνο? εγω θα το ελεγα αριστη παραπλανηση  ;)

και δεν λεω ΚΑΝ για τα καταναλωτικα και τις πιστωτικες.....

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λεβέντες, παρακαλώ ειρήνη ...

Ακούστε για την χρεοκοπία της ΕΕ και της ... "καταστροφής της Ελλάδας"

Ποιος μαλάκας είναι ο γυαλάκιας δημοσιογράφος και τι μαλακο-συμφέροντα εξυπηρετεί ο μαλακο-τρύφτης

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Δεν το σηκώνει η γνωστή, έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω?

Εμφανέστατη η διαφορά ανάμεσα στην πλέμπα κ την πλουτοκρατία πάντως.

Μεταξουργείο ο ένας στα λαϊκά φτωχοκόριτσα,βίζιτες από γραφείο ο άλλος.

...είπε ο αναρχικός με τα prada και τα gucci....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Το ζήτημα φίλε είναι αν πρόλαβες να τους ρίξεις κανά πούτσο πριν σε κλέψουν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το βλέπουμε από λίγο διαφορετική οπτική γωνία αλλά στο δια ταύτα δεν διαφωνούμε πολύ.
Η μαλακία σε τέτοιες φάσεις είναι ότι ποτέ...
δεν προλαβαίνεις να γαμήσεις. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
με μια διαφορα φασιστακι,

το "φθηνο" δανειο του 4-5% ηταν κυμαινομενο και ενιοτε συνδεδεμενο με το ελβετικο φραγκο  :grin:

επισης με ενα καρο κρυφες χρεωσεις και εξοδα, η τραπεζα προεισπραττε και ενα κρυφο επιπλεον κερδος  :grin:

επισης, σου ενεκρινε δανειο 300κ, σε τοκιζε για τα 300κ απο την πρωτη μερα αλλα τα λεφτα σου τα εδινε τμηματικα με την προοδο των εργασιων που μπορει να κρατουσαν και ενα χρονο, ετσι και γλυτωνε τους τοκους που θα επρεπε να σου πληρωσει αν ειχες τα λεφτα στο λογαριασμο σου ενω ταυτοχρονα εκανε κερδοσκοπια με τα λεφτα ΣΟΥ που δεν ειχε αποδεσμευσει και εβγαζε ΤΑ κερδη...

επισης, σε εβαζε να πληρωνεις πρωτα τους τοκους και μετα σου ξανατοκιζε το κεφαλαιο  και τους τοκους, αν δε εκανες το λαθος και καθυστερουσες και μια δοση...... :fuck1:

τελος, αν με τον χ,ψ τροπο εβρισκες τα λεφτα να ξεχρεωσεις, σε καπελωνε και με ενα επιπλεον τοκο στο υπολοιπο...

πιστευεις ακομη πως ηταν το χρημα φθηνο? εγω θα το ελεγα αριστη παραπλανηση  ;)

και δεν λεω ΚΑΝ για τα καταναλωτικα και τις πιστωτικες.....

Το ελβετικό φράγκο δεν είναι για τον καθέναν τύπε... Οι μαλάκες έβλεπαν το χαμηλό επιτόκιο και ξεχνούσαν το συναλλαγματικό κίνδυνο. Η πλάκα είναι ότι πριν το ελβετικό φράγκο ήταν της μόδας τα γιεν... Κάποιοι ακόμη πληρώνουν.

Οι (κρυφές) χρεώσεις και τα έξοδα σταδιακά κόπηκαν, όχι φυσικα χωρίς αγώνα καταναλωτών και οργανώσεων αυτών και δικαστικές αποφάσεις και όσο κράξιμο επέτρεπαν τα μμε... Αλλά και πάλι, αν πήγαιναν να σου φορτώσουν κάτι, τους έλεγες κάτι για τη μάνα τους (στα αρχίδια τους) και ότι θα πας στην άλλη τράπεζα (αυτό τους έτσουζε) και έκαναν αντιλογισμό (στα τραπεζικά η κωλοτούμπα)...

Αυτό με τις τμηματικές εκταμιεύσεις διορθώθηκε κατα τον αυτό ως άνω τρόπο.

Τώρα για τους τόκους υπερημερίας, αυτοί που την πάτησαν δεν ξέχασαν μόνο μία δόση.

Τέλος, σήμερα έχεις καστελονόμο, όποτε στα παπάκια σου.. Τραβάς ένα κούρεμα ίσα με τις κωλότριχες και ξεμπερδέυεις...
Ας μην σε δάνειζαν στην τελική!

Να πω και κατι τελευταίο και ας παρεξηγηθώ (σαμπως είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά; ) : Δεν είναι οι τράπεζες για όλους και ακόμη περισσότερο, δεν είναι όλα τα τραπεζικά προϊόντα για κάθε πελάτη...
Ο δήθεν "εκδημοκρατισμός" των τραπεζών όπου ξαφνικά απέκτησαν πρόσβαση στο δανεισμό οι πάντες είναι ένα άλλο στρεβλό δείγμα "λαικής κατάκτησης"...
Τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδέξιους κώλους, αλλιώς πληρώνεις στουντιοκόριτσο για swedish harmony της καλής εποχής.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το σηκώνει η γνωστή, έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω?

...είπε ο αναρχικός με τα prada και τα gucci....

Δεν ξέρω δάσκαλε, πάει καιρός που έκανα χρήση..
Έκτοτε κάτι ελλεεινοδοαματούρια έχω βρει, αλλά δουλευουν έως τις 10 μμ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδέξιους κώλους, αλλιώς πληρώνεις στουντιοκόριτσο για swedish harmony της καλής εποχής.

Και εγώ περίμενα ότι με την κρίση θα γαμούσαμε SH σε τιμή studio, αλλά αρχίδια τελικά.

Έκτοτε κάτι ελλεεινοδοαματούρια έχω βρει, αλλά δουλευουν έως τις 10 μμ.

:new_shocked:

Εάν δεν βρίσκει κανείς εύκολα πουτάνες στην Αθήνα μετά τις 10μμ, έχουμε πετύχει την απόλυτη προσαρμογή στον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής. Τι άλλο στον πούτσο θέλει η Άγκελα και μας ζαλίζει?

Επισκέπτης
Τέλος, σήμερα έχεις καστελονόμο, όποτε στα παπάκια σου.. Τραβάς ένα κούρεμα ίσα με τις κωλότριχες και ξεμπερδέυεις...
Ας μην σε δάνειζαν στην τελική!

Να πω και τάι τελευταίο και ας παρεξηγηθώ (σαμπως είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά; ) : Δεν είναι οι τράπεζες για όλους και ακόμη περισσότερο, δεν είναι όλα τα τραπεζικά προϊόντα για κάθε πελάτη...
Ο δήθεν "εκδημοκρατισμός" των τραπεζών όπου ξαφνικά απέκτησαν πρόσβαση στο δανεισμό οι πάντες είναι ένα άλλο στρεβλό δείγμα "λαικής κατάκτησης"...
Σιγά που σε δανείζουν πλέον. :grin:
Την στήριξη όμως των τραπεζών και τον επωμισμό του μεριδίου τους στην οικονομική κρίση,
τον φέρουν κι οι μη επιδέξιοι κώλοι,νομίζω.
Εδώ,
υπάρχει κάτι το στρεβλόν;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και εγώ περίμενα ότι με την κρίση θα γαμούσαμε SH σε τιμή studio, αλλά αρχίδια τελικά.

:new_shocked:

Εάν δεν βρίσκει κανείς εύκολα πουτάνες στην Αθήνα μετά τις 10μμ, έχουμε πετύχει την απόλυτη προσαρμογή στον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής. Τι άλλο στον πούτσο θέλει η Άγκελα και μας ζαλίζει?
:grin:
merkel-apple.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom