Επισκέπτης
Και ποιος κερδιζει??
Μονο ο Τζον Ταραμας????
Παπαριές καμαρωτές.
Έλα ρε με το πουτανάκι των καζίνο..
Και ποιος κερδιζει??
Μονο ο Τζον Ταραμας????
οποιος δινει 40€/τμ για θερμοκηπιο να δεις τι χανει.....
![]()
![]()
![]()
Και ποιος κερδιζει??
Μονο ο Τζον Ταραμας????
Οταν θα ερθεις για κουκουρουκου στο περιπτερο, θα τα πουμε αγροτη...Όταν θα έρθεις γυρεύοντας για ένα κολοκυθάκι, θα τα πούμε περιπτερά...![]()
Ψηλέ άστο.Παπαριές καμαρωτές.
Έλα ρε με το πουτανάκι των καζίνο..
Βασίσου πάνω μου,άγρυπνος φύλακας του κήπου σου θα'μαι,κέρβερος.Όταν θα έρθεις γυρεύοντας για ένα κολοκυθάκι, θα τα πούμε περιπτερά...![]()
Οταν θα ερθεις για κουκουρουκου στο περιπτερο, θα τα πουμε αγροτη...![]()
Και θα του σπάσουν κ θα πληρώνει 5χίλιαρα την Ντάρια μετά για να το ρίξει.Ποτέ μη σώσω. Ο Τραστ θα έρθει για προφυλακτικά.
θα στειλω μια Λευκορωσσιδα και θα σου παρει μεχρι και την καραμπινα!Βασίσου πάνω μου,άγρυπνος φύλακας του κήπου σου θα'μαι,κέρβερος.
Θα του αδειάσω την καραμπίνα έτσι κ πλησιασει στα 10m![]()
Ψηλέ άστο.
Δεν υπάρχει ο τύπος.
Τον έχω χαζέψει να παίζει και να μαζεύει ότι υπάρχει στο τραπέζι.
Μμμμ ανάγκη την είχαμε την Λευκορωσίδα σου,ο σκασκούλης αν θες να ξέρεις είναι ηγετικό στέλεχος σε πολυεθνική,τα καλύτερα μουνιά θα μου φέρνει.θα στειλω μια Λευκορωσσιδα και θα σου παρει μεχρι και την καραμπινα!
να δω πως θα το δικαιολογησεις την επομενη στον σκασκουλη![]()
Ποτέ μη σώσω. Ο Τραστ θα έρθει για προφυλακτικά.
Πάσο.Ψηλέ άστο.
Μαϊμουδιές του ποουστράκου του Στερ παρέα με τον πρώην γ.γ. άρσης βαρών έκανε.
Ξέρω που σου λέω..
Ρε μαλάκα χρειάζεται πλάστης για να παρασκευάσεις κουκουρούκου;;;έχουν ζυμάρι;;;θα φυτεψουμε κακαοδενδρα να φταιχνουμε δικη μας κουκουρουκου ρε
να κανουμε τον Μεμα πελατακι
πλαστη θα εχουμε τοn pz
τον πλαστη τον θελουν για οταν ανοιγεις το στομα σουΡε μαλάκα χρειάζεται πλάστης για να παρασκευάσεις κουκουρούκου;;;έχουν ζυμάρι;;;![]()
Πάσο.
Γράφω ότι έχω δει με τα μάτια μου,παραπάνω από μια φορά.
Παρασκήνια δεν ξέρω.
Ποιός είναι ο Στερ;
Ο γ.γ είναι ο Σγουρός;
Βάλε ΣΚΑΙ να δεις Λαζαρίδη της ΝΔ να σου πω μετά τι γκάβλες θα έχεις....Ακουω Μπογιοπουλο και καβλωνω....
Εχει βαλει μπροστα αυτο το κολαρχιδο τον Αργυρη και τον πηδαει αλυπητα
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
Σοβιετία έγινε κ η Ευρώπη,σοβιετία,γαμησέ τα....Μπα, κρατικοποιήθηκαν 3 τράπεζες στας Ευρώπας??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλε ΣΚΑΙ να δεις Λαζαρίδη της ΝΔ να σου πω μετά τι γκάβλες θα έχεις....