pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτό λύνεται,θα με το δώκει έξω από το στούντιο.....Εσυ οποτε κουβαλας πανω σου λεφτα σε κλεβουνε τα πακια ρε βλημα![]()
Αυτό λύνεται,θα με το δώκει έξω από το στούντιο.....Εσυ οποτε κουβαλας πανω σου λεφτα σε κλεβουνε τα πακια ρε βλημα![]()
τα λεφτα να τα κρατας εσυ!!!Ρε τσογλάνι, στο πρώτο ταξίδι που θα έρω σαπάνου, θα φροντίσω...![]()
![]()
![]()
Μπέσα.
Πάρε κ τον Άλεκο να στα προσέχει...εγώ που πήρα στρέμματα στη σελήνη πιανονται;
Μία φορά έγινε ρε αρχίδι,ΜΙΑ κ το κάνατε σημαία,αλλά εγώ φταίω που έγραψα κ κάποιες κριτικές!!!!α και πες στην κοπελα να δωσει και μουνακι, συνηθως τον παπαβλημα με μια πιπα τον εξυπηρετουν στα στουντιο![]()
θα σε βαλουν στο προγραμμα προστασιας αγαμητωνΜία φορά έγινε ρε αρχίδι,ΜΙΑ κ το κάνατε σημαία,αλλά εγώ φταίω που έγραψα κ κάποιες κριτικές!!!!![]()
Τέλος θα ζητήσω από τις αρχές του site να με προστατέψουν.![]()
τις προαλλες που καθομουν με δυο φιλαρακια οι οποιοι ειναι και συγχωριανοι μ ειπαν οτι σκεφτοντουσαν να ασχοληθουν με την γη και συγκεκριμενα με τις κρανιες!
κ μου ειπαν οτι η αποδοση ηταν περιπου 1500 το στρεμμα απο οτι θυμαμαι..
ετσι απο περιεργεια εχετε ακουσει τπτ για αυτο?ισχυουν?
Μπα, τώρα το βουνό αγριεύει...
ίσα που πρόλαβε ο γέρος να βγάλει την πατάκα, από χτες το απόγευμα άνοιξαν οι ουρανοί...
Μήπως είναι ένας & δύο??
εγώ που πήρα στρέμματα στη σελήνη πιανονται;
Έβαλα χθες.
Μέχρι το Σ/Κ θα έχω τελειώσει & το θερμοκήπιο..
εγώ που πήρα στρέμματα στη σελήνη πιανονται;
Μία φορά έγινε ρε αρχίδι,ΜΙΑ κ το κάνατε σημαία,αλλά εγώ φταίω που έγραψα κ κάποιες κριτικές!!!!![]()
Τέλος θα ζητήσω από τις αρχές του site να με προστατέψουν.![]()
Θερμοκήπιο έχεις μόνιμο?
Τώρα το τελειώνω..
Μόνιμο εννοείται..
Πρέπει να περάσω να δω...
να πάρω καμιά ιδέα...
ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ,εγώ που πήρα στρέμματα στη σελήνη πιανονται;
Σωλήνες, πολυκαρβονικό, νάυλον, και καλό ανεμιστήρα.
Όπως θα'λεγε κι ο φπ piece of cake..
ναι μολογα τα και χωρις ξυλο εσυ!να τα ακουσει ο μπεννυ να σε πω μετα!και δεν ασπαστηκες και εικονα σημερα!Σωλήνες, πολυκαρβονικό, νάυλον, και καλό ανεμιστήρα.
Όπως θα'λεγε κι ο φπ piece of cake..
Πότε θα μας έρθεις Σόλουν τελικά γλυκιέ επαναστάτη;;;;Άσε, γιατί ακούω κάτι ποσά τρελά...
αλλά δεν είμαι μαλάκας να το δώσω εργολαβεία ;)
Πότε θα μας έρθεις Σόλουν τελικά γλυκιέ επαναστάτη;;;;
Στείλε πμ 4-5 ημέρες νωρίτερα να κλείσω κανένα καλό ctoury οκ;;;![]()