Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για διαφήμιση μίλησε, αυτό σχολίασα.
ναι, ναι....καλα....

α και πουσαι, γιατι απαγορευεται η διαφημιση των ιατρικων ή των δικηγορικών υπηρεσιών και δεν απαγορευεται η διαφήμιση άλλων υπηρεσιών? 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
μεγαλυτερο απο σενα δεν υπαρχει  :birdman:

για πες μας για το σχεδιο ΗΛΙΟΣ και ΕΛΛΑΣ και τα τεραστια ωφελη για την Ελλαδα να γελασουμε λιγο  :jerking:

Ότι πεις κοσμογυισμένε μου εσύ.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ναι, σίγουρα, το CalTech, το ΜΙΤ, το Stanford, το Berkeley έχουν ανάγκη από marketing. Αλλοιώς κανένας δεν θα ήθελε να πάει.

Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν είναι ανακοινώσιμα και τα ίδια για όλους.

Αλλά ξέχασα, πάλι περί συνωμοσίας εναντίον της πτωχής πλην τιμίου Ελλάδας πρόκειται.
Γιατί ζηλεύουν τα ΤΕΙ Μεσολογγίου και την Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας οι ξένοι.....

Φυσικά και έχουν ανάγκη από marketing και γίνεται μπόλικο, από ολόκλήρα επιτελεία. Στα πανεπιστήμια που αναφέρεις, μπορούν να πάνε περισσότεροι απ' οσους φαντάζεσαι, απλά δεν έχουν να δώσουν 50-60 χιλιάδες $ το χρόνο.

Ναι, αλλά τί κριτήρια είναι αυτά; Γιατί όταν το Χ πανεπιστήμιο είναι σε θέση να δώσει 100.000$ το χρόνο σε ένα Νομπελίστα για να έρχεται να κάνει μια φορά το μήνα μάθημα και ανεβαίνει 30 θέσεις στα Rankings, εμένα δε μου φαίνεται και τόσο αντικειμενικό μέτρο.

Δε μίλησα για συνομωσία.
Μίλησα για καλές ελληνικές σχολές και είπα πως οσοι φοιτητές βγαίνουν για να συνεχίσουν σπουδές έξω είναι αρκετά ανταγωνιστικοί.

Εν πάση περιπτώση, τα rankings που βλέπουμε είναι παραπλανητικά. Δίνουν μια γενική εικόνα, αλλά είναι αρκετά αμφισβητήσιμα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
ναι, ναι....καλα....

α και πουσαι, γιατι απαγορευεται η διαφημιση των ιατρικων ή των δικηγορικών υπηρεσιών και δεν απαγορευεται η διαφήμιση άλλων υπηρεσιών? 

Τί ναι καλά;

Με ρωτάς γιατί δεν απαγορεύουμε τη διαφήμιση γενικά; Δεν ξέρω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω, σε Ευρώπη τουλάχιστον που έχω ταξιδέψει και ζήσει, δεν έχω δει super market ανοιχτό μετά τις 21:00. Αν γνωρίζεις εσύ κάποια χώρα πες τη (μη μου πεις για ένα super-market που είδες μια φορά κι έναν καιρό το οποίο σίγουρα είχε ειδική άδεια). Στις περισσότερες κλείνουν και τα εστιατόρια/μπαρ μετά από κάποια ώρα (για διαφόρους λόγους).
Αγγλια, Ουγγαρια, Πολωνια, Αμερική, Ρωσσία υπάρχουν σουπερμαρκετ που δουλευουν 24 ωρο! Σε καποιες χώρες λειτουργούν συγκεκριμένα σουπερ μαρκετ κάθε μέρα σε καποιες άλλες δεν υπαρχει περιορισμός (π.χ. ΗΠΑ). Τα μπαρ και τα εστιατόρια κλείνουν για λόγους πυ δεν έχουν καμια σχεση με την ελληνική πραγματικότητα! Εκτός αν θεωρείς πως ενα εστιατόριο στη Μυκονο τον Αυγουστο θα πρεπει να κλεινει στις 9:30 το βράδυ...

Όχι, ο ιδιοκτήτης δεν θα κάτσει να το δουλέψει πάντα, και αυτόν που θα αφήσει στο πόδι του, δεν ξέρεις πως μπορεί να τον κρατάει εκεί.

που το ξερεις οτι δε θα καθεται ο ιδιοκτητης? Αμα δεν τον παιρνει θα καθεται ο ιδιος, αμα τον παιρνει θα προσλαβει υπαλληλο. Και δε νομιζω να εχω δει τωρα τελευταια κανεναν αλυσοδεμενο υπαλληλο να τον κραταει με το ζορι για δουλεια το αφεντικο...μαλλον το αντιθετο γινοταν τοσα χρονια λογω της απαραδεκτης εργατικης νομοθεσιας!

Γιατί να χάσει αυτός το Σάββατό του και να μη χάσεις εσύ ένα μεροκάματο; Στην τελική εσύ μπορείς να στείλεις κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά σου, αυτός όχι.
Ισως γιατι αυτος πληρωνεται απο το δικο μου μεροκαματο? Και ποιος σου ειπε οτι θα πρεπει ντε και καλα ο ιδιος υπαλληλος να δουλευει απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ? Τοσοι καθονται και ξυνονται αλλα το μεροκαματο ΜΟΥ το παιρνουν, εκει δεν εχεις προβλημα? Και στην τελικη αν ενας ΔΥ πρεπει να δουλεψει και ενα Σαββατο το μηνα, ας στειλει τη γυναικα του για ψωνια! Εγω δε μπορω να αφησω τη δουλεια μου καθημερινη επειδη ετσι θες εσυ ή ο ΔΥ γιατι ξερεις εγω δεν πληρωνομαι απο το δημοσιο βρεξει χιονισει, δουλευω δε δουλευω...

Ακριβώς για να ΜΗΝ γίνεται αυτό που περιγράφεις. Δεν διαφημίζει κανείς και κρατούνται οι ισορροπίες.
Αλήθεια εσύ τον οδοντοιατρό σου από στην τηλεόραση τον είδες; Νομίζω πάντως πως αν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, τη φτιάχνει την πελατεία.
Και πραγματικά τώρα, τί θα διαφημίσει ένας οδοντογιατρός; Ότι είναι ελαφροχέρης;
ο καθενας διαφημιζει αυτο που νομιζει οτι κανει καλυτερα απο τους αλλους....

με τη λογικη σου,
Τι να διαφημισει τοτε μια εταιρεια κινητης? Οτι κλεβει καλυτερα τους πελατες της? Οτι εχει καλυψη 99.9999% αλλα δε πιανει μεσα στο σπιτι σου? Τι να διαφημισει ενας αστρολογος? Οτι σε δουλευει με πιο εξυπνο τροπο απο οτι οι αλλοι?  Τι να διαφημισει μια εταιρεια security? Μια κατασκευαστική?

Εφοσον μιλαμε για υπηρεσιες, ο καθενας εχει το δικαιωμα να προβαλλει και να διαφημισει τη δουλεια του! Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ! ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. πολυ κουμουνιστης μας βγηκες μεξικανε....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ότι πεις κοσμογυισμένε μου εσύ.
οχι οτι πεις εσυ, μοσχοαναθρεμενε μου  :2funny:

πες μας τουλαχιστο για τις ΕΟΖ και τα δισσεκατομμυρια που θα εισπραξει η Ελλαδα απο φορους! Πες για τις Γερμανικες επενδυσεις που θα γινουν με τα λεφτα των Ελληνικων ΕΣΠΑ ! Πες μας για την πρασινη αναπτυξη στα εργοστασια επεξεργασιας πυρηνικων αποβλητων στη Μακεδονια και τη θρακη!

πες μας Ω μεγαλε Βολταιρε!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Πετάχθηκε τώρα και ο Ερευνητάκος να πει την παπαριά του.

Μπαααα, καθόλου δεν υπάρχει ενημέρωση για τους οδοντιάτρους στην Ελλάδα:

Άκου ρε κάτι συνάδελφοι του Λαλάκη, απτό το Τβερ της Ρωσίας.......
Τώρα θα μου πεις και ο Λάκη που (λέει) ότι τελείωσε Ελλάδα δεν είναι χασάπης σαδιστής....

Χαζουλη Βολταιρο ,δεν ξερεις την ελληνικη νομοθεσια ,για την ιατρικη "διαφημιση " .

Και αναφερεσαι μονο στο διαδικτυο .
Υπαρχουν και τα ΜΜΕ ,που δεν επιτρεπεται ,στην ελλαδα ,να προβληθουν ιατρικες-οδοντιατρικες υπηρεσιες .
Ποσο κολλημενο ειναι το μυαλο σου ?

Στις ΗΠΑ μπορει να προβληθει ο γιατρος και ο οδοντιατρος ,με καταχωρηση
σε εφημεριδα ,αρκει να μην αναφερει ψευδη ,ουτε διαφημιστικα "σλογκαν " .
Στην Ελλαδα ,αν ενας πχ ορθοπαιδικος χειρουργος πληρωσει για καταχωρηση σε εφημεριδα του γεγονοτος οτι εχει εξειδικευτει στην αρθροσκοπηση του γονατος και αναφερει ποσες επεμβασεις εχει κανει ,και το ποσοστο επιτυχιας ,θα περασει πειθαρχικο ,διοτι αυτο απαγορευεται ,στα ΜΜΕ πλην διαδικτυου ,αλλα και στο διαδικτυο δεν ειναι ελευθερη η προβολη ,αλλα υπο  προϋποθεσεις .
Ποσο κολλημενο ειναι το μυαλο σου και ποσο συντηρητικος ,χαζα ,εισαι !

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αγγλια, Ουγγαρια, Πολωνια, Αμερική, Ρωσσία υπάρχουν σουπερμαρκετ που δουλευουν 24 ωρο! Σε καποιες χώρες λειτουργούν συγκεκριμένα σουπερ μαρκετ κάθε μέρα σε καποιες άλλες δεν υπαρχει περιορισμός (π.χ. ΗΠΑ). Τα μπαρ και τα εστιατόρια κλείνουν για λόγους πυ δεν έχουν καμια σχεση με την ελληνική πραγματικότητα! Εκτός αν θεωρείς πως ενα εστιατόριο στη Μυκονο τον Αυγουστο θα πρεπει να κλεινει στις 9:30 το βράδυ...

που το ξερεις οτι δε θα καθεται ο ιδιοκτητης? Αμα δεν τον παιρνει θα καθεται ο ιδιος, αμα τον παιρνει θα προσλαβει υπαλληλο. Και δε νομιζω να εχω δει τωρα τελευταια κανεναν αλυσοδεμενο υπαλληλο να τον κραταει με το ζορι για δουλεια το αφεντικο...μαλλον το αντιθετο γινοταν τοσα χρονια λογω της απαραδεκτης εργατικης νομοθεσιας!
Ισως γιατι αυτος πληρωνεται απο το δικο μου μεροκαματο? Και ποιος σου ειπε οτι θα πρεπει ντε και καλα ο ιδιος υπαλληλος να δουλευει απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ? Τοσοι καθονται και ξυνονται αλλα το μεροκαματο ΜΟΥ το παιρνουν, εκει δεν εχεις προβλημα? Και στην τελικη αν ενας ΔΥ πρεπει να δουλεψει και ενα Σαββατο το μηνα, ας στειλει τη γυναικα του για ψωνια! Εγω δε μπορω να αφησω τη δουλεια μου καθημερινη επειδη ετσι θες εσυ ή ο ΔΥ γιατι ξερεις εγω δεν πληρωνομαι απο το δημοσιο βρεξει χιονισει, δουλευω δε δουλευω...
ο καθενας διαφημιζει αυτο που νομιζει οτι κανει καλυτερα απο τους αλλους....

με τη λογικη σου,
Τι να διαφημισει τοτε μια εταιρεια κινητης? Οτι κλεβει καλυτερα τους πελατες της? Οτι εχει καλυψη 99.9999% αλλα δε πιανει μεσα στο σπιτι σου? Τι να διαφημισει ενας αστρολογος? Οτι σε δουλευει με πιο εξυπνο τροπο απο οτι οι αλλοι?  Τι να διαφημισει μια εταιρεια security? Μια κατασκευαστική?

Εφοσον μιλαμε για υπηρεσιες, ο καθενας εχει το δικαιωμα να προβαλλει και να διαφημισει τη δουλεια του! Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ! ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. πολυ κουμουνιστης μας βγηκες μεξικανε....

Συνοπτικά, γιατί βαριέμαι και φοβάμαι μη πέσω σε συνομιλητή κατηγορίας 'Boltemort'.

Οι ΔΥ δεν είναι εργάτες σου και ας πληρώνονται από τη φορολογία σου. Επειδή εσύ θέλεις να μπορείς να πηγαίνεις στην εφορία το Σάββατο το βράδυ, δε σημαίνει ότι είναι και σωστό να επεκταθεί μέχρι εκεί το ωράριο.

Στα μαγαζιά που αναφέρεις δουλεύουν άτομα που καλά καλά δε γνωρίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Δεν είναι σε θέση να αρνηθουν να δουλέψουν Κυριακή αν τους ζητηθεί. Κάποιος πρέπει να τους προστατέψει.

Δεν διαφημίζει κανείς. Κανένας γιατρός, κανένας δικηγόρος. Προσωπικά το βρίσκω θετικό. Η διαφήμιση ή 'ενημέρωση' όπως κομψά είπατε, τις περισσότερες φορές δεν είναι ρεαλιστική - και δεν είναι υποχρεωμένη να είναι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Χαζουλη Βολταιρο ,δεν ξερεις την ελληνικη νομοθεσια ,για την ιατρικη "διαφημιση " .

Και αναφερεσαι μονο στο διαδικτυο .
Υπαρχουν και τα ΜΜΕ ,που δεν επιτρεπεται ,στην ελλαδα ,να προβληθουν ιατρικες-οδοντιατρικες υπηρεσιες .
Ποσο κολλημενο ειναι το μυαλο σου ?

Στις ΗΠΑ μπορει να προβληθει ο γιατρος και ο οδοντιατρος ,με καταχωρηση
σε εφημεριδα ,αρκει να μην αναφερει ψευδη ,ουτε διαφημιστικα "σλογκαν " .
Στην Ελλαδα ,αν ενας πχ ορθοπαιδικος χειρουργος πληρωσει για καταχωρηση σε εφημεριδα του γεγονοτος οτι εχει εξειδικευτει στην αρθροσκοπηση του γονατος και αναφερει ποσες επεμβασεις εχει κανει ,και το ποσοστο επιτυχιας ,θα περασει πειθαρχικο ,διοτι αυτο απαγορευεται ,στα ΜΜΕ πλην διαδικτυου ,αλλα και στο διαδικτυο δεν ειναι ελευθερη η προβολη ,αλλα υπο  προϋποθεσεις .
Ποσο κολλημενο ειναι το μυαλο σου και ποσο συντηρητικος ,χαζα ,εισαι !
εγω ζω για να δω διαφημιση του ισιου στην tv ναουμε  :rockon: :rockon:

"i'll fight for you"  κι ετσ.... :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συνοπτικά, γιατί βαριέμαι και φοβάμαι μη πέσω σε συνομιλητή κατηγορίας 'Boltemort'.

Οι ΔΥ δεν είναι εργάτες σου και ας πληρώνονται από τη φορολογία σου. Επειδή εσύ θέλεις να μπορείς να πηγαίνεις στην εφορία το Σάββατο το βράδυ, δε σημαίνει ότι είναι και σωστό να επεκταθεί μέχρι εκεί το ωράριο.

Στα μαγαζιά που αναφέρεις δουλεύουν άτομα που καλά καλά δε γνωρίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Δεν είναι σε θέση να αρνηθουν να δουλέψουν Κυριακή αν τους ζητηθεί. Κάποιος πρέπει να τους προστατέψει.

Δεν διαφημίζει κανείς. Κανένας γιατρός, κανένας δικηγόρος. Προσωπικά το βρίσκω θετικό. Η διαφήμιση ή 'ενημέρωση' όπως κομψά είπατε, τις περισσότερες φορές δεν είναι ρεαλιστική - και δεν είναι υποχρεωμένη να είναι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι εσυ παικταρα μου?  :grin:
να βαλω κωδικα? εισαι έτοιμος?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
εγω ζω για να δω διαφημιση του ισιου στην tv ναουμε  :rockon: :rockon:

"i'll fight for you"  κι ετσ.... :rockon:

Σοβαρά τώρα, γι' αυτή την 'ενημέρωση' χτυπιέσαι τόση ώρα; Εμένα δε με χαλάει πάντως που δεν υπάρχει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

μη φοβασαι, δε δαγκανω...

δηλαδη προτιμας να πληρωνεις και να καθονται ΔΥ χωρις να κανουν τιποτα παρα να δουλευουν και να εξυπηρετουν τον κοσμο? Μηπως εισαι και υπερ του να απολυθουν ως υπεραριθμοι προκειμενου να δουλεψουν Σαββατο? Και στην τελικη γιατι ειναι πιο μαγκες οι υπαλληλοι του Υπ.Πολιτισμου λ.χ. απο τους υπαλληλους της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, της αστυνομιας, του Λιμενικου, ή ακομη και τους ιδιωτικους που δουλευουν το Σαββατο?

Μαστα....και αν ενας υπαλληλος θελει να δουλεψει και Κυριακη επειδη θελει να βγαλει κανα φραγκο παραπανω να ταϊσει τα παιδια του? Και αυτον τον προστατευει το ΠΑΜΕ?  Οσον αφορα τα εργασιακα δικαιωματα, μια χαρα τα ξερουν (τα δικαιωματα) ακομη και πιτσιρικαδες με μηδεν εμπειρια που προσλαμβανονται για πρωτη φορα! Αυτο που ξεχνανε βεβαια ειναι οι υποχρεωσεις τους αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους κουμουνιστες....

Αρα λοιπον να απαγορευτουν ΟΛΕΣ οι διαφημισεις υπηρεσιων! Αυτο μας λες?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι εσυ παικταρα μου?  :grin:
να βαλω κωδικα? εισαι έτοιμος?

Ποπο, δε ζήταγα κανένα πιτόγυρο που πεινάω :cheesy:

Παραδέξου ότι μου έχεις περάσει spyware και σου ρχεται notification κάθε φορά που πληκτρολογώ το όνομά σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποπο, δε ζήταγα κανένα πιτόγυρο που πεινάω :cheesy:

Παραδέξου ότι μου έχεις περάσει spyware και σου ρχεται notification κάθε φορά που πληκτρολογώ το όνομά σου.

Τετοια ωρα πιτογυρο?  :-
Θα καταστρεψεις το στομαχι σου τυπε.
Και αυτο θα ειναι ασχημο.

Οσο για τα spyware... Τα εχω ξεχασει αυτα μιας
και εχω λινουξ εδω και κατι χρονια  :2funny: :2funny:
χρησιμοποιεις καποια διανομη ?

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το αρχείο δεν είναι απλώς "εις μνήμην"....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
μη φοβασαι, δε δαγκανω...

δηλαδη προτιμας να πληρωνεις και να καθονται ΔΥ χωρις να κανουν τιποτα παρα να δουλευουν και να εξυπηρετουν τον κοσμο? Μηπως εισαι και υπερ του να απολυθουν ως υπεραριθμοι προκειμενου να δουλεψουν Σαββατο? Και στην τελικη γιατι ειναι πιο μαγκες οι υπαλληλοι του Υπ.Πολιτισμου λ.χ. απο τους υπαλληλους της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, της αστυνομιας, του Λιμενικου, ή ακομη και τους ιδιωτικους που δουλευουν το Σαββατο?

Μαστα....και αν ενας υπαλληλος θελει να δουλεψει και Κυριακη επειδη θελει να βγαλει κανα φραγκο παραπανω να ταϊσει τα παιδια του? Και αυτον τον προστατευει το ΠΑΜΕ?  Οσον αφορα τα εργασιακα δικαιωματα, μια χαρα τα ξερουν (τα δικαιωματα) ακομη και πιτσιρικαδες με μηδεν εμπειρια που προσλαμβανονται για πρωτη φορα! Αυτο που ξεχνανε βεβαια ειναι οι υποχρεωσεις τους αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους κουμουνιστες....

Αρα λοιπον να απαγορευτουν ΟΛΕΣ οι διαφημισεις υπηρεσιων! Αυτο μας λες?

Δηλαδή αν ένας ΔΥ κάθεται όλο το πρωί τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα κάθεται και το απόγευμα; Μη σου πω ότι θα σου στοιχίσει περισσότερο η ιστορία γιατί θα αναγκαστείς να αυξήσεις τον αριθμό τους και να πληρώνεις περισσότερους (να κάθονται). Αλλού είναι το πρόβλημα.
Δεν είναι λογική αυτή. Και στα νοσοκομεία που εφημερεύουν, κάποιοι δουλεύουν και νύχτα. Τι σημαίνει αυτό; Να βάζουμε ας πούμε και τους εκπαιδευτικούς να πηγαίνουν εκείνη την ώρα στα σχολεία; Μήπως να στέλνουμε και τους μαθητές για να μη κωλοβαράνε οι προηγούμενοι;
Μη τα ισοπεδώνεις όλα. Άλλες ανάγκες η μια δουλειά, άλλες η άλλη.

Είναι θέμα ισορροπιών. Αμα θέλει να δουλέψει παραπάνω, ας πάει να κάνει άλλη δουλειά ή να πιάσει μια δεύτερη. Σου εξήγησα το πρόβλημα. Το 'δικαίωμα' του ενος δεν θα πρέπει να γίνεται 'τιμωρία' των υπολοίπων.

Αυτό έγραψα; Δεν είναι τι θέλω εγώ. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Μου έδειξες μια διαφήμηση και είπα 'χαίρομαι που δεν υπάρχουν αντίστοιχες εδώ' (μη μου πεις ότι δεν είναι γελοία, ή ότι ο τύπος εμπνέει εμπιστοσύνη).

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Τετοια ωρα πιτογυρο?  :-
Θα καταστρεψεις το στομαχι σου τυπε.
Και αυτο θα ειναι ασχημο.

Οσο για τα spyware... Τα εχω ξεχασει αυτα μιας
και εχω λινουξ εδω και κατι χρονια  :2funny: :2funny:
χρησιμοποιεις καποια διανομη ?

Debian

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δηλαδή αν ένας ΔΥ κάθεται όλο το πρωί τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα κάθεται και το απόγευμα; Μη σου πω ότι θα σου στοιχίσει περισσότερο η ιστορία γιατί θα αναγκαστείς να αυξήσεις τον αριθμό τους και να πληρώνεις περισσότερους (να κάθονται). Αλλού είναι το πρόβλημα.
Δεν είναι λογική αυτή. Και στα νοσοκομεία που εφημερεύουν, κάποιοι δουλεύουν και νύχτα. Τι σημαίνει αυτό; Να βάζουμε ας πούμε και τους εκπαιδευτικούς να πηγαίνουν εκείνη την ώρα στα σχολεία; Μήπως να στέλνουμε και τους μαθητές για να μη κωλοβαράνε οι προηγούμενοι;
Μη τα ισοπεδώνεις όλα. Άλλες ανάγκες η μια δουλειά, άλλες η άλλη.
σε ξαναρωταω,

εχουμε υπεραριθμους ΔΥ (δεδομενο) τι να τους κανουμε?

να τους απολυσουμε?

να τους εχουμε να καθονται και να παρασυρουν και τους υπολοιπους?

η να τους αξιοποιησουμε παραγωγικα?

Και μην ανησυχεις, αυτος που καθεται το πρωϊ το κανει γιατι ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και κανει τη δουλεια του καποιος αλλος! Το απογευμα που θα ειναι μονος του ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ!

Βεβαιως, αλλες απαιτησεις η μια δουλεια και αλλες η αλλη! ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ που δε μου επιτρεπει να χανω μια και δυο μερες για να παρω ενα κωλοχαρτο απο μια δημοσια υπηρεσια! Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως??

Είναι θέμα ισορροπιών. Αμα θέλει να δουλέψει παραπάνω, ας πάει να κάνει άλλη δουλειά ή να πιάσει μια δεύτερη. Σου εξήγησα το πρόβλημα. Το 'δικαίωμα' του ενος δεν θα πρέπει να γίνεται 'τιμωρία' των υπολοίπων.
Μαστα, το δικαιωμα στην εργασια εγινε τιμωρια..... ηθελα ναξερα, τους ρωτησε κανεις τους εργαζομενουν εαν θελουν ή οχι να δουλευουν τις Κυριακες και να παιρνουν και περισσοτερα λεφτα? Και γιατι θα πρεπει να τον εξουθενωσεις και να δουλευει καθε μερα σε μια δευτερη δουλεια? Για να μη δουλεψει 8 ωρες την κυριακη??? Κι εσυ ποιος εισαι που του το επιβαλλεις αυτο?? τον προστατευεις νομιζεις? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ! Τον γαμας και αυτον και χιλιαδες αλλους που ψαχνουν να βρουν μια δουλεια και δε βρισκουν!

και βεβαια οπως το περιμενα, το εκανες αβαβα για τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις των εργαζομενων....αλλωστε νομος ειναι το δικιο του εργατη, τι να λεμε τωρα...

Αυτό έγραψα; Δεν είναι τι θέλω εγώ. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Μου έδειξες μια διαφήμηση και είπα 'χαίρομαι που δεν υπάρχουν αντίστοιχες εδώ' (μη μου πεις ότι δεν είναι γελοία, ή ότι ο τύπος εμπνέει εμπιστοσύνη).
και λοιπον? επειδη καποιος επελεξε εναν ατυχη τροπο να διαφημισει τις υπηρεσιες του, αρα να απαγορευσουμε τις διαφημισεις? Λιγο φασιστικο μου ακουγεται αυτο....  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom