Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
κοίτα,κατα τη γνώμη μου και έχοντας ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο,  ελευθερη αγορά με περιορισμους για το ποτε θα δουλεψεις ΜΟΝΟ στην Ελλάδα ισχύει!  

Τελικά είσαι μεγάλο σούργελο.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μόνον 77% υποτίμηση.

Μπαααα, τίποτε....

Γιατι ρε καθυστερημενε εμαθες οτι δεν εχουν να φανε αυτοι;;;

απο τα σκουπιδια τρωνε μονο οι Ελληνες πλεον.

ειναι ενα μεγαλο επιτευγμα του ΠΑΣΟΚ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έλληνες «κρύβουν» στην Ελβετία 20 δισ. ευρώ, εκτιμά το Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης

Επί τέλους, κάποιος μιλάει με ρεαλιστικά νούμερα.

Και όχι τα 600 δισ. που αμολάει στον αέρα ο κάθε πικραμένος.

ΜΠΡΑΒΟ Ο ΔΟΛ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

οχι το ΣΠΙΓΚΕΛ  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τετοιες εφημερηδες εκανες "παρεα" στην Εξοχη ;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
κοίτα,κατα τη γνώμη μου και έχοντας ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο,  ελευθερη αγορά με περιορισμους για το ποτε θα δουλεψεις ΜΟΝΟ στην Ελλάδα ισχύει!
Εγω, σε Ευρώπη τουλάχιστον που έχω ταξιδέψει και ζήσει, δεν έχω δει super market ανοιχτό μετά τις 21:00. Αν γνωρίζεις εσύ κάποια χώρα πες τη (μη μου πεις για ένα super-market που είδες μια φορά κι έναν καιρό το οποίο σίγουρα είχε ειδική άδεια). Στις περισσότερες κλείνουν και τα εστιατόρια/μπαρ μετά από κάποια ώρα (για διαφόρους λόγους).

Δεν έχω καταλάβει λ.χ. γιατί στην Ελλάδα ειδικά ΔΕΝ πρεπει να λειτουργούν τα super market 24 ώρες ή οι τράπεζες μέχρι τις 6-7 το απόγευμα.... ποιο ειναι το πρόβλημα του κράτους ακριβώς? Μήπως προσλάβει άλλη μια βάρδια ο εργοδότης?  Ή φοβαται μη πεσουν έξω οι αλυσίδες σουπερ μαρκετ και οι τράπεζες?  Επίσης δεν έχω καταλάβει, γιατί το ΠΑΜΕ τραμπουκίζει στην Ερμού επειδή οι μαγαζάτορες αποφάσισαν να δουλέψουν μια Κυριακή παραπάνω αλλά δεν επιτρέπεται στους μαγαζάτορες αυτούς να δουλευουν καθε μέρα μέχρι τις 21:00 το βράδυ με τις αντίστοιχες προσλήψεις προσωπικού...ή να το δουλευει το μαγαζι του ο ιδιος ο ιδιοκτητης στην τελική!
Γιατί υπάρχει κόσμος που δουλεύει στα μαγαζιά που λες και πρέπει να πάει και στα σπίτια του, να φαει και να ξεκουραστεί. Στα μαγαζιά στην Ερμου, αν είσαι υπάλληλος και πεις στο αφεντικό σου ότι την Κυριακή δεν θες να δουλέψεις γιατί έχεις πολύ πιο ευχάριστα πράγματα να κάνεις, θα σου δωσει τα παπούτσια στο χέρι.
Όχι, ο ιδιοκτήτης δεν θα κάτσει να το δουλέψει πάντα, και αυτόν που θα αφήσει στο πόδι του, δεν ξέρεις πως μπορεί να τον κρατάει εκεί.

Για τον ίδιο λόγο, δεν εχω καταλάβει γιατί το Δημόσιο (που εχει και τοσους "που καθονται") δεν μπορεί να λειτουργεί μέχρι τις 21:00 ή ακόμη και Σαββατα ώστε να μπορεί ο κόσμος να κανει τη δουλειά του χωρις να πρεπει να χασει ενα μεροκάματο.
Γιατί να χάσει αυτός το Σάββατό του και να μη χάσεις εσύ ένα μεροκάματο; Στην τελική εσύ μπορείς να στείλεις κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά σου, αυτός όχι.

Ακόμη και σε αυτό που λεει ο Λακης, με ποια λογική απαγορευεται να διαφημίζουν της υπηρεσίες τους ιατροι και δικηγόροι? Μήπως για να κονομανε ΜΟΝΟ οσοι εχουν τα κοννε και βγαινουν στην τηλεόραση?
Ακριβώς για να ΜΗΝ γίνεται αυτό που περιγράφεις. Δεν διαφημίζει κανείς και κρατούνται οι ισορροπίες.
Αλήθεια εσύ τον οδοντοιατρό σου από στην τηλεόραση τον είδες; Νομίζω πάντως πως αν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, τη φτιάχνει την πελατεία.
Και πραγματικά τώρα, τί θα διαφημίσει ένας οδοντογιατρός; Ότι είναι ελαφροχέρης;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Στο ότι ξέπεσε τώρα η Κούβα ως πορνείο,τώρα έχει κ μορφωμένες γυναίκες ακόμα κ αν κάποιες είναι πόρνες,επί Μπατίστα δεν είχε,αποικία των Η.Π.Α. ήταν.

Αρα όλα αυτά έγιναν,...για να είναι μορφωμένες οι πόρνες ?
Μήπως αυτό ,δεν ήταν ...ο βασικός στόχος του Κάστρο ?
Δλδ ο Τσε Γκεβάρα θυσιάστηκε ,για να είναι μορφωμένες οι πόρνες ?
Πάντως εμείς γαμήσαμε καλά !
Και στην Κούβα λόγω Φιδελ ,και στην Ελλάδα Ρωσσίδες λόγω Λενιν -Στάλιν !
Ζήτω ο Φιδελ ,ο Λενιν και ο Στάλιν ,
όμορφες κουβανές και
όμορφες Ρωσσίδες θα γαμαμε πάλιν !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αρα όλα αυτά έγιναν,...για να είναι μορφωμένες οι πόρνες ?
Μήπως αυτό ,δεν ήταν ...ο βασικός στόχος του Κάστρο ?
Δλδ ο Τσε Γκεβάρα θυσιάστηκε ,για να είναι μορφωμένες οι πόρνες ?
Πάντως εμείς γαμήσαμε καλά !
Και στην Κούβα λόγω Φιδελ ,και στην Ελλάδα Ρωσσίδες λόγω Λενιν -Στάλιν !
Ζήτω ο Φιδελ ,ο Λενιν και ο Στάλιν ,
όμορφες κουβανές και
όμορφες Ρωσσίδες θα γαμαμε πάλιν !
το ιδιο ειναι να γαμας μια πουτανα του δημοτικου και το ιδιο μια που εχει βγαλει πανεπ. ρε τυπε? :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μόνον ένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην λίστα με τα 400 πρώτα του κόσμου.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης κάπου ανάμεσα στα 280 με 300:

Ακόμη και η Τουρκία έχει 4.

Και αυτό φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει με καμία δραχμή και με καμία πτώχευση....

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Δεν έχω καταλάβει λ.χ. γιατί στην Ελλάδα ειδικά ΔΕΝ πρεπει να λειτουργούν τα super market 24 ώρες ή οι τράπεζες μέχρι τις 6-7 το απόγευμα.... ποιο ειναι το πρόβλημα του κράτους ακριβώς?
τυπε αν γινει αυτο ο ταμιας θα πρεπει να ξερει να χειριζεται αντιαεροπορικο για να επιβιωσει! :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Δεν διαφημίζει κανείς και κρατούνται οι ισορροπίες.
Αλήθεια εσύ τον οδοντοιατρό σου από στην τηλεόραση τον είδες; Νομίζω πάντως πως αν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, τη φτιάχνει την πελατεία.
Και πραγματικά τώρα, τί θα διαφημίσει ένας οδοντογιατρός; Ότι είναι ελαφροχέρης;

Στις ΗΠΑ πως επιτρεπεται να προβάλλονται οι ιατρικές υπηρεσίες και οι οδοντιατρικές από τα ΜΜΕ και το διαδικτυο ?
Μηπως δεν ειναι αυστηρη χωρα ,στα ζητηματα ιατρικης - οδοντιατρικης ?
Μηπως μπερδευεις την ενημερωτικη προβολη ,με την διαφημιση ?
Ενημερωτικη προβολη ειναι το να προβαλλει ενας οδοντιατρος οτι εχει εξειδικευτει σε καποιες τεχνικες πχ στα εμφυτευματα ,και να αναφερει ποσοστα επιτυχιας και κοστος .
Διαφημιση ειναι να λεει "ειμαι ο καλυτερος ,ελατε ολοι σε μενα " .Αυτο ειναι διαφήμιση ,και δεν γινεται πουθενα .Αλλα στο Ελλαδισταν ,δεν αφηνουν και την ενημερωτικη προβολη του επαγγελματια γιατρου-οδοντιατρου ,την οποια βαφτιζουν λανθασμενα σαν "διαφημιση ".
Η πληροφορηση ΔΕΝ ειναι διαφημιση .

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Στις ΗΠΑ πως επιτρεπεται να προβάλλονται οι ιατρικές υπηρεσίες και οι οδοντιατρικές από τα ΜΜΕ και το διαδικτυο ?
Ενημερωτικη προβολη ειναι το να προβαλλει ενας οδοντιατρος οτι εχει εξειδικευτει σε καποιες τεχνικες πχ στα εμφυτευματα ,και να αναφερει ποσοστα επιτυχιας και κοστος .
Διαφημιση ειναι να λεει "ειμαι ο καλυτερος ,ελατε ολοι σε μενα " .Αυτο ειναι διαφήμιση ,και δεν γινεται πουθενα .Αλλα στο Ελλαδισταν ,δεν αφηνουν και την ενημερωτικη προβολη του επαγγελματια γιατρου-οδοντιατρου ,την οποια βαφτιζουν λανθασμενα σαν "διαφημιση ".

Για διαφήμιση μίλησε, αυτό σχολίασα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εγω, σε Ευρώπη τουλάχιστον που έχω ταξιδέψει και ζήσει, δεν έχω δει super market ανοιχτό μετά τις 21:00. Αν γνωρίζεις εσύ κάποια χώρα πες τη (μη μου πεις για ένα super-market που είδες μια φορά κι έναν καιρό το οποίο σίγουρα είχε ειδική άδεια). Στις περισσότερες κλείνουν και τα εστιατόρια/μπαρ μετά από κάποια ώρα (για διαφόρους λόγους).
Γιατί υπάρχει κόσμος που δουλεύει στα μαγαζιά που λες και πρέπει να πάει και στα σπίτια του, να φαει και να ξεκουραστεί. Στα μαγαζιά στην Ερμου, αν είσαι υπάλληλος και πεις στο αφεντικό σου ότι την Κυριακή δεν θες να δουλέψεις γιατί έχεις πολύ πιο ευχάριστα πράγματα να κάνεις, θα σου δωσει τα παπούτσια στο χέρι.
Όχι, ο ιδιοκτήτης δεν θα κάτσει να το δουλέψει πάντα, και αυτόν που θα αφήσει στο πόδι του, δεν ξέρεις πως μπορεί να τον κρατάει εκεί.
Γιατί να χάσει αυτός το Σάββατό του και να μη χάσεις εσύ ένα μεροκάματο; Στην τελική εσύ μπορείς να στείλεις κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά σου, αυτός όχι.
Ακριβώς για να ΜΗΝ γίνεται αυτό που περιγράφεις. Δεν διαφημίζει κανείς και κρατούνται οι ισορροπίες.

Στην Αγγλία υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ 24h ανοιχτά.
Το σκεπτικό να δουλεύουν τα μαγαζιά τις Κυριακές δεν είναι εντελώς λάθος, οι αντιδράσεις όμως έρχονται από τους υπαλλήλους γιατί το αφεντικό θεωρεί αυτονόητο πως ούτε επιπλέον ανθρώπους θα προσλάβει αλλά και αν χρησιμοποιήσει τους υπάρχοντες ΔΕΝ θα τους πληρώσει παραπάνω. Στην Αγγλία που έχω εμπειρία, πολλά μαγαζιά προσλαμβάνουν φοιτητές που βγάζουν κάποια χρήματα και η δουλειά τρέχει...
Αυτό που λες για το Σάββατο του Δ/Υ δεν στέκει... το να χάσει κάποιος ένα μερκάματο είναι πιο ισχυρός παράγοντας από το Σάββατο του υπεράριθμου Δ/Υ
Όσο για τις διαφημίσεις, έχεις ένα δίκιο πως έτσι κρατιούνται οι ισορροπίες αλλά μην έχεις στο μυαλό σου μόνο τις μεγάλες πόλεις, σε ένα πιο μικρό μέρος μια καραχώρηση στην τοπική εφημερίδα πιθανόν να κάνει έναν επαγγελματία πιο γνωστό. Το αν θα καταφέρει μετά να καταξιωθεί, θα φανεί από την δουλειά του.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Για διαφήμιση μίλησε, αυτό σχολίασα.

Εννούσε όμως επαγγελματική ενημερωτική προβολή του ,από τα ΜΜΕ και το διααδίκτυο .
Δεν εννούσε να λέει ,είμαι ο λάκης33 ,ο γαμω τους οδοντιατρους ,ελατε να σας σφραγίσω όλες τις κουφάλες ,θα με λατρέψετε .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Πετάχθηκε τώρα και ο Ερευνητάκος να πει την παπαριά του.

Μπαααα, καθόλου δεν υπάρχει ενημέρωση για τους οδοντιάτρους στην Ελλάδα:

Άκου ρε κάτι συνάδελφοι του Λαλάκη, απτό το Τβερ της Ρωσίας.......
Τώρα θα μου πεις και ο Λάκη που (λέει) ότι τελείωσε Ελλάδα δεν είναι χασάπης σαδιστής....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μόνον ένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην λίστα με τα 400 πρώτα του κόσμου.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης κάπου ανάμεσα στα 280 με 300:

Ακόμη και η Τουρκία έχει 4.

Και αυτό φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει με καμία δραχμή και με καμία πτώχευση....

Τα rankings φτιάχνονται για λόγους marketing.
Θα πρέπει να δει κανεις τις μετρικές που χρησιμοποιούν κάθε φορά (αν θέλει να είναι αντικειμενικός). Οι καλές ελληνικές σχολές είναι γνωστές και στο εξωτερικό. Όχι από τον μέσο Αμερικανό ή Άγγλο, αλλά από τους καθηγητές που βρίσκονται στις επιτροπές και κάνουν την αξιολόγιση των αιτήσεων για msc και phd.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τα rankings φτιάχνονται για λόγους marketing.
Θα πρέπει να δει κανεις τις μετρικές που χρησιμοποιούν κάθε φορά (αν θέλει να είναι αντικειμενικός). Οι καλές ελληνικές σχολές είναι γνωστές και στο εξωτερικό. Όχι από τον μέσο Αμερικανό ή Άγγλο, αλλά από τους καθηγητές που βρίσκονται στις επιτροπές και κάνουν την αξιολόγιση των αιτήσεων για msc και phd.

Ναι, σίγουρα, το CalTech, το ΜΙΤ, το Stanford, το Berkeley έχουν ανάγκη από marketing. Αλλοιώς κανένας δεν θα ήθελε να πάει.

Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν είναι ανακοινώσιμα και τα ίδια για όλους.

Αλλά ξέχασα, πάλι περί συνoμωσίας εναντίον της πτωχής πλην τιμίου Ελλάδας πρόκειται.
Γιατί ζηλεύουν τα ΤΕΙ Μεσολογγίου και την Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας οι ξένοι.....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τελικά είσαι μεγάλο σούργελο.
μεγαλυτερο απο σενα δεν υπαρχει  :birdman:

για πες μας για το σχεδιο ΗΛΙΟΣ και ΕΛΛΑΣ και τα τεραστια ωφελη για την Ελλαδα να γελασουμε λιγο  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom