observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 5.975
Kλικ .. στην εφημερίδα ... :o
>>>
>>>
τόσο μαλάκας ο έλληνας9 ΜΟΝΑΔΕΣ
έτσι μπράβοπολυ ενδιαφερουσες οι ιστοριες της συνωμοσιας ολου του πλανητη που επιβουλευεται τη πολιτιμη αυτη χωρα.
Δεν μας λεει κανεις ομως αν η Μερκελ ειπε να δινονται 400.000 εφαπαξ σε συνταξιουχους 40 ετων της ΟΑ.
Αν οι ξενοι υποχρεωσαν ποτε τους ταλαιπωρους ασθενεις να δωσουν φακκελακια για να χειρουργηθουν.
Αν η ΟΝΕ φταιει που σχεδον κανεις μας δεν πηρε ποτε απόδειξη απο μπογιατζη, υδραυλικο, ηλεκτρολογο, φροντιστη κλπ.
trust(y) mateΟ Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου 1971......
χμ....απόστρατοι υποτίθεται, αλλά πολύ νεαρόκοσμο είδα στην πορεία...θα εριχναν και εδω αλλα...βαριοντουσαν
ολο το βιντεακι εδω
κααααααλαEίσαι ... εκτός ελληνικής πραγματικότητας ...
Αν ο σφουγγοκωλάριος μηχανικός είναι στέλεχος της ΠΑΣΠ
μπορεί να διοριστεί στον ΑΚΤΩΡΑ
με 1ο μισθό 25000€ , εταιρικό Saab κτλ κτλ.
Από την άλλη ο άξιος,αν δεν είναι από τζάκι , δεν έχει λεφτά
και δεν είναι κομματόσκυλο , στην πείνα θα είναι μια ζωή.
η αλήθεια είναι πως δεν κοιμήθηκα το βράδυ από το άγχος μου για την ηλικία και την καταγωγή του ΡουβάΟ Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου 1971 και είναι δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας και οι γονείς του είναι ο Κωσταντίνος Ρουβάς και η Άννα Μαρία Παναρέτου. έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Τόλη. Ο πατέρας του ήταν οδηγός στο επάγγελμα ενώ η μητέρα του εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free.
τόσο μαλάκας ο έλληνας
ναι μάλισταΟ Έλληνας είναι (παραδόξως ομολογώ) ΣΟΦΟΣ!
Θα ήταν μαλάκας αν έδινε στην Ν.Δ. κανένα 45άρι. Όμως και με όλη αυτήν την πρωτοφανή πτώση των σημερινών (απολύτως αποτυχημένων) κυβερνώντων η Ν.Δ. παίρνει και πάλι ποσοστό ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από αυτό της εκλογικής της συντριβής του 2009, για να μην αναφερθούμε σε αριθμό ψήφων που είναι ακόμα μικρότερος λόγω της μεγαλύτερης αποχής.
Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ όσο πάει τα κάνει χειρότερα. Οι ανόητοι αυτοσχεδιασμοί του θα προκαλούσαν γέλιο αν τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά (παγκοσμίως!!) και νομίζω πως πρέπει πλέον να πάνε για "ξεκούραση" (στην καλύτερη περίπτωση, διότι στην χειρότερη υπάρχουν και τα ειδικά δικαστήρια!).
Δεν το λέω εγώ προσωπικά, ο Ελληνικός λαός στο σύνολό του το λέει. Αν συνυπολογίσουμε και την αποχή η σημερινή κυβέρνηση χαίρει της εμπιστοσύνης του 15% του εκλογικού σώματος κι όμως επιμένει να κυβερνά!
Το τί θα γίνει μετά δεν το ξέρω και δεν είναι και εύκολο να το προδικάσουμε.
Το ότι αυτοί εδώ έχουν αποτύχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ όμως είναι πανθομολογούμενο...
"γιε μου...μήπως εγινες κομμουνιστής;"ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
η αλήθεια είναι πως δεν κοιμήθηκα το βράδυ από το άγχος μου για την ηλικία και την καταγωγή του Ρουβά
οι εκλογές δεν θα φέρουνε καμία αλλαγή
Αυτό το πολίτευμα έχουμε! την κοινοβουλευτική δημοκρατία. "Χάλια είναι αλλά δεν υπάρχει κανένα καλύτερο!" (ο Τσώρτσιλ το είχε πει, δεν είναι δικό μου).
Αν κάποιος ξέρει κάποιο καλύτερο να μας το προτείνει.
κάπως έτσι γήφισα τον σημερινό καριόλη το 2009.Επί του συγκεκριμένου, σαφέστατα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για τις ικανότητες δικυβέρνησης του Αντωνάκη και των συν αυτώ ΑΛΛΑ αυτός δεν είναι λόγος για να ανέχομαι τους σημερινούς.
Δεν είναι τώρα αυτό,απλά τώρα ήρθε στην δικιά μας χώρα άλλοι τραβάνε καιρό κουπί από αυτούς το σχέδιο για πλήρες έλεγχο προχωράει αργά και σταθεράGlobal Economic Governance ...
Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση ... οτι αναζητά η Παγκόσμια Κοινότητα
και βρίσκεται προ των πυλών .... ηδη αναλαμβάνει θέσεις ...
Global Economic Governance
In its resolution 65/94 on “The United Nations in global governance”, the General Assembly recognized the need for inclusive, transparent and effective multilateral system to better address the urgent global challenges of today and reaffirmed the central role of the United Nations in ongoing efforts to find common solutions to such challenges.
In the same resolution, the General Assembly decided to include in the provisional agenda of its sixty-sixth session, under the item entitled “Strengthening of the United Nations system”, a new sub-item entitled “Central role of the United Nations system in global governance”, and requested the Secretary-General to submit an analytical report focusing on global economic governance and development, to be prepared in consultation with Member States and relevant organizations of the United Nations system, taking into account such relevant inputs as the informal thematic debate on global governance to be organized by the President of the Assembly, without prejudice to the focus of possible future debates on this issue to be determined by the Assembly.