Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στα ελληνικα με απλα λογια μπορει να το εξηγησει κανεις ?

Ταμείο βοηθείας για την καταπολέμηση των προβληματων χρέους των χωρών μελλών ΟΝΕ

Πρακτικά ένα fund εΥΡΩΠΑΙΚΉς ΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗς

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στην 4η, ειναι το '74 :sunglasses:

Δεν εχω θεμα, it will be a pleasure...Βεβαια πρεπει να σε προειδοποιησω οτι το μαρτινι το πινω με jack daniels...

είναι ήδη 41 ετών ...

as u please .... myself not a whiskey fun .... most likely brandy or even good wine .... maybe champagne ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Προεκλογικά φέρεται να δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου το "πάγωμα" των αγωγών φυσικού αερίου Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και Southstream

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά το σημερινό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" (6/10), καθώς στο φως έρχονται απόκρυφα τηλεγραφήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μέσω των οποίων καταδεικνύεται μεθοδευμένο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, αλλά και οι πραγματικές προθέσεις των Αμερικανών από την Ελλάδα.

"Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές", σημείωνε με ανακούφιση στο ενημερωτικό σημείωμα του προς την Ουάσιγκτον, μια εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ, Ντανιέλ Σπέκχαρντ, συμπληρώνοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξαδρούπολη και τη συμφωνία για τον South Stream.

Δύο χρόνια η αμερικανική πλευρά είχε ζήσει με την ανησυχία της ελληνορωσικής προσέγγισης, η οποία έθετε εν αμφιβόλω τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης στην περιοχή και απειλούσε να βάλει τέλος σε έργο ζωτικής σημασίας για εκείνη, της ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από έναν απολύτως ελεγχόμενο δρόμο, αυτού του αγωγού TGI.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι
μόνος σου συμφωνείς σε αυτά που λες
και να μην την πειράξει δια νόμου, θα αλλάξει μόλις γίνει της πουτάνας στα υπόλοιπα.
είδες όμως που όταν σε καίει κάτι το ρωτάς 50 φορές;

Το ρωτάω 50 φορές διότι ένας άνθρωπος που να ξέρει δεν έχει απαντήσει θετικά. Εσύ τί δουλειά έχεις; Ξέρω ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ αλλά δεν είμαι και νομικός...

Και σε τελική ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ εάν γίνει μια τόσο σημαντική εξέλιξη;

Ξέρω-ξέρω. Αυτοί που έχουν λυμένο το πρόβλημα με κάποιο τρόπο και αυτοί που είναι αό την άλλη πλευρά, ε; ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
είναι ήδη 41 ετών ...

as u please .... myself not a whiskey fun .... most likely brandy or even good wine .... maybe champagne ...

Eλπιζω να μην μετρας εσυ τα stock σου :grin: Ειναι 37...

Τι να κανω, εγω μεγαλωσα μπραχαμι, αν δεν την ακουω δεν το φχαριστιεμαι το ποτο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

κοκαλίνο - κοκαλίνο ... σταζι σταζι .....  ντροπήηηηηηη ......

ενα λιθαράκι απο το νεο-ελληνικο οικοδόμημα που εφερε το ελλαντα εδω που βρισκεσθε ...

ελπίζω οτι δεν διαφωνείτε αγαπητέ .... είναι προφανές ....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου είχε προταθεί να παίξω στο sex and the city αλλά επειδή δεν ασχολούμαι με μεγαλοκοπέλες που την έχουν δει προέφηβες αρνήθηκα ευγενικά...
Εσείς;

Καλά ρε μαλακα και γιατί δεν έστειλες εμένα;  :tickedoff:

Αν και καμμία εκ των τεσσάρων δεν είχε το κάτι που θέλω, αυτό το Κέρρυ Μπράντσωο ήθελα να του σπηκάρω 2-3 φωνήεντα  :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eλπιζω να μην μετρας εσυ τα stock σου :grin: Ειναι 37...

Τι να κανω, εγω μεγαλωσα μπραχαμι, αν δεν την ακουω δεν το φχαριστιεμαι το ποτο.

προσπάθησε να δεις ταυτότητα .....  δεν το κρύβει .... προσωπικά το σχολιάσαμε οι 2 μας προ μηνων στην Καλιτεχνούπολη σε κοινωνική συνάντηση .... μένω Ν.Μακρη καλοκαίρι ...

Αγ.Δημήτριος δηλαδή ?  η άλλη επωνυμία είναι αρβανιτικη νομίζω .....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στη Ρουμανια οταν επικρατησαν οι κουμουνιστες αντιπροσωπευαν το 10% του πληθυσμου. Παρ΄ ολα αυτα ενας Τσαουσεσκου τους πηδηξε μερικες δεκαετειες.
καλό θα είναι να μην πετάμε έτσι για να λέμε μια μαλακία
γιατί τον Τσαουσέσκου στη Ρουμανία τον θυμούνται αρκετοί και τον αναπολούνε. Και το κουφό είναι πως τον αναπολούν αυτοί που βγάζουνε λεφτά τώρα, βλέποντας την χρεοκοπημένη κατάσταση της χώρας και το οτι δεν τιμωρείται κανείς.

ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ, ανακαλύφθηκαν ορυχεία χρυσού στα Καρπάθια, και μαντέψτε ΠΟΙΟΙ έτρεξαν αμέως να τα πάρουνε....κάποιοι καναδοί ονόματι Gold corporation....και μαντέψτε με τι όρους...να πάρει το ρουμάνικο κράτος 4% και ό,τι βρίσκει η εταιρία να είναι δικό της! Χαλκιδική μου θυμίζει. Και ξαφνικά ο Πρόεδρος της Ρουμανίας άρχισε να λέει πως πρέπει να αρχίσει εξόρυξη...χαχαχαχχαχαχα, πότε;; αμέσως μετά την επίσκεψη ενός παλικαρά ονόματι Σόρος..δν ξέρω αν τον έχετε ακουστά....

τα ίδια σκατά παντού...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
προσπάθησε να δεις ταυτότητα .....  δεν το κρύβει .... προσωπικά το σχολιάσαμε οι 2 μας προ μηνων στην Καλιτεχνούπολη σε κοινωνική συνάντηση .... μένω Ν.Μακρη καλοκαίρι ...

Αγ.Δημήτριος δηλαδή ?  η άλλη επωνυμία είναι αρβανιτικη νομίζω .....

Ενταξει, δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο, αλλα ειμασταν μαζι φανταροι...

Αγ. δημητριος, το αλλο ισως ναι να ειναι αρβανιτικο, ισως τουρκικο, δεν ξερω. Για τους ιθαγενεις, ειδικα απο την γενια μου και πισω εχει μεινει και το λεμε ετσι.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλό θα είναι να μην πετάμε έτσι για να λέμε μια μαλακία
γιατί τον Τσαουσέσκου στη Ρουμανία τον θυμούνται αρκετοί και τον αναπολούνε. Και το κουφό είναι πως τον αναπολούν αυτοί που βγάζουνε λεφτά τώρα, βλέποντας την χρεοκοπημένη κατάσταση της χώρας και το οτι δεν τιμωρείται κανείς.

ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ, ανακαλύφθηκαν ορυχεία χρυσού στα Καρπάθια, και μαντέψτε ΠΟΙΟΙ έτρεξαν αμέως να τα πάρουνε....κάποιοι καναδοί ονόματι Gold corporation....και μαντέψτε με τι όρους...να πάρει το ρουμάνικο κράτος 4% και ό,τι βρίσκει η εταιρία να είναι δικό της! Χαλκιδική μου θυμίζει. Και ξαφνικά ο Πρόεδρος της Ρουμανίας άρχισε να λέει πως πρέπει να αρχίσει εξόρυξη...χαχαχαχχαχαχα, πότε;; αμέσως μετά την επίσκεψη ενός παλικαρά ονόματι Σόρος..δν ξέρω αν τον έχετε ακουστά....

τα ίδια σκατά παντού...

ROSIA MONTANA .... εμπλέκεται ο Αυστραλό-Ρουμανο-Εβραίος Franc Timis και οι έλληνες ΕΛΑΚΤΩΡ - Κούτρας και πλέον οι Καταριανοί μας φίλοι ....  τα υποτιθέμενα reserves ανω των US$ 300b

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει, δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο, αλλα ειμασταν μαζι φανταροι...

Αγ. δημητριος, το αλλο ισως ναι να ειναι αρβανιτικο, ισως τουρκικο, δεν ξερω. Για τους ιθαγενεις, ειδικα απο την γενια μου και πισω εχει μεινει και το λεμε ετσι.

τουρκαλβανικό θα έλεγα ....

όσο για την ηλικία ... είναι επιβεβαιωμένο ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
9 ΜΟΝΑΔΕΣ

Συνημμένα