Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Στο Μεγκα ειπαν μολις πως η τροικα ζητησε μειωση του κατωτατου μισθου στον ιδιωτικο τομεα. Ποια 500 ευρω, παμε για γενια των 350 οσονουπω
Εχει σχεση με τα οικονομικα του κρατους ο κατωτατος μισθος στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομεα?

Ε?Ας μας πουνε οι φωστηρες με τα πολλα πτυχια...Γιατι ζηταει κατι τετοιο η τροικα?

Στην τελικη τα επηρεαζει(τα δημοσιονομικα δλδ.)ΑΡΝΗΤΙΚΑ αφου μειωση του κατωτατου μισθου σημαινει μειωση στην καταναλωση,αρα μειωση των εισπραξεων απο εμμεσους φορους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
θα στο αποδειξω και αυτο... εσυ απεδειξε μου με αριθμους και οχι με ΘΕΩΡΙΕΣ
οτι το ευρω σε οφελησε στην καθημερινοτητα σου και αυξησε την αγοραστικη σου ΔΥΝΑΜΗ

οπως σου απεδειξα εγω οτι σε ΓΑΜΗΣΕ...

Αν δεν το κανεις μπαινεις αυτοματα  στη ΣΦΑΙΡΑ του γραφικου  ;)

Εσυ και ολοι σας.. οι "ευρωπαιστες"

και μετα παμε στους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ αν θελεις  :cheesy:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πώς να σου αποδείξω, ρε, κάτι που δεν πιστεύω ότι ισχύει; κι εγώ το ίδιο λέω, ότι σε γάμησε το ευρώ. γιατί το άφησαν οι κυβερνώντες να σε γαμήσει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
πού να το πάω ρε; αφού ο ένας μου λέει να καλλιεργήσω τα βουνά κι ο άλλος ότι δεν καλλιεργούνται οι πεδιάδες της αργεντινής.
κάνε τις αναγωγές σου © 1personanongrata

σόρυ. το κοπιράιτ δεν το έβαλα καλά: [size=14pt]1personanongrata[/size] ©

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απέδειξα λέει... :2funny: :2funny: :2funny:

Καταρχήν με τέτοιο avatar, μόνο σα γραφική φιγούρα μοιάζεις. ;)

ααα τωρα σου φταιει το avatar... ( κατι αλλο εχει να πεις με νουμερα.. )

Ακου να σου πω Εμενα στα αρχιδια μου η πολιτικη ΓΝΩΣΗ...

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.. (και δεν θα επιδιώξω την "Πολυποθητη σου" γνωση)

Εγω κρινω μονο πεπραγμένα και δεν αναπτυσω θεωριες του κωλου και της Ε.Κ.Τ και Δ.Ν.Τ

Αν μπορειτε Απαντηστε ΓΙΑ την ΩΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ στην καθημερινοτητα μας με το ΕΥΡΩ με ΝΟΥΜΕΡΑ

εκει θα δω ποσο μαγκες εισαστε.. ;)

ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ  :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πώς να σου αποδείξω, ρε, κάτι που δεν πιστεύω ότι ισχύει; κι εγώ το ίδιο λέω, ότι σε γάμησε το ευρώ. γιατί το άφησαν οι κυβερνώντες να σε γαμήσει.

Λογικευεσαι λιγο.... ;)

Παμε παρακατω.... :grin:

σου αξιζε σαν οικονομια το ευρω..να εικασω;;;;;;;;;  :grin:

αν οχι γιατι το μαγείρεψες;;;;  και γιατι ο μαγειρας και μετα δεν το διαχειριστηκε σωστα;;;  :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ε?Ας μας πουνε οι φωστηρες με τα πολλα πτυχια...Γιατι ζηταει κατι τετοιο η τροικα?

Στην τελικη τα επηρεαζει(τα δημοσιονομικα δλδ.)ΑΡΝΗΤΙΚΑ αφου μειωση του κατωτατου μισθου σημαινει μειωση στην καταναλωση,αρα μειωση των εισπραξεων απο εμμεσους φορους.

Εννοείται ότι η μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα θα μειώσει και φόρους και κατανάλωση και εισφορές...
Και ήδη οι μισθοί είναι χαμηλοί, άσε που δεν πληρώνονται και πάντα.
Βέβαια, πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι κάποια πράγματα δεν τα ζητά η τρόικα αλλά τα προτείνει η κυβέρνηση...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Λογικευεσαι λιγο.... ;)

Παμε παρακατω.... :grin:

σου αξιζε σαν οικονομια το ευρω..να εικασω;;;;;;;;;  :grin:

αν οχι γιατι το μαγείρεψες;;;;  και γιατι ο μαγειρας και μετα δεν το διαχειριστηκε σωστα;;;  :cheesy:

ΟΧΙΙΙΙΙ, δεν πάω παρακάτω, διότι
1) σου γράφω κάποια πράγματα κι εσύ μετά με ξαναρωτάς τα ίδια
2) έχω γράψει τις απόψεις μου, γύρνα σελίδες και διάβασέ τες (ξέρω, κουραστικό, αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται  :grin: )

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά παλι θα μας το περασουν οτι το ζητησε η κακη Τροικα και οχι η αθωα κυβερνηση; Παλι παιχνιδια στην πλατη της Τροικας, περα απο καθυστερησεις, παλινωδιες, ελιγμους; Να δω ποτε θα μας παρουν στα σοβαρα μετα...

Επισκέπτης
Βέβαια, πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι κάποια πράγματα δεν τα ζητά η τρόικα αλλά τα προτείνει η κυβέρνηση...
Δεν με ενδιαφερει να μαθω ποιος μπατσος ειναι καλος και ποιος κακος.

AFAIC τροικα και κυβερνηση δουλευουν ΜΑΖΙ.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γι αυτο φωναζω οτι , τουλαχιστον στις εσωτερικες συναντησεις των κομματικων αρχηγων θελω πληρη διαφανεια, Big Brother κ ετσι. Λετε αληθεια κυριοι ή μας παραμυθιαζετε ολοι μαζι; Καμερες παντου λαμογια

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείται ότι η μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα θα μειώσει και φόρους και κατανάλωση και εισφορές...
Και ήδη οι μισθοί είναι χαμηλοί, άσε που δεν πληρώνονται και πάντα.
μα και να μην πει η κυβερνηση ή η τροικα για μειωση μισθων στον ιδιωτικο τομεα, αυτο θα γινοταν απο μονο του. Αφου γινεται μειωση στον δημοσιο + ανεργια = μειωνεται η ζητηση και η καταναλωση οποτε η χ εταιρεια για να βγαινει θα πρεπει να μειωσει την παραγωγη και να την κανει και πιο φτηνη για να μπορει να πουλαει = μειωση μισθων ή και απόλυση στον ιδιωτικο τομεα. Για αυτο λεμε πως ιδιωτικος και δημοσιος σε αυτη τη φαση ειναι αλληλενδετα και πως η απολυση δημοσιων υπαλληλων θα πηδηξει ΚΑΙ τον ιδιωτικο τομεα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Θελει πολλα πτυχια για να γινει κατανοητο οτι ζητειται η μειωση των μισθων στον ιδιωτικο τομεα ωστε να ευνοηθουν οι επιχειρησεις, κι ετσι αφενος μεν να μην κλεισουν, αφετερου δε να παραξουν κερδος που θα φορολογηθει?
Κυνικο, ναι. Ακατανοητο, οχι.

Επισκέπτης
Για αυτο λεμε πως ιδιωτικος και δημοσιος σε αυτη τη φαση ειναι αλληλενδετα και πως η απολυση δημοσιων υπαλληλων θα πηδηξει ΚΑΙ τον ιδιωτικο τομεα
Τωρα αρχιζουν να το καταλαβαινουν μερικοι αυτο.

Χρειαστηκε να μπει και η ψωλη του Μπενυ βεβαια...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΟΧΙΙΙΙΙ, δεν πάω παρακάτω, διότι
1) σου γράφω κάποια πράγματα κι εσύ μετά με ξαναρωτάς τα ίδια
2) έχω γράψει τις απόψεις μου, γύρνα σελίδες και διάβασέ τες (ξέρω, κουραστικό, αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται  :grin: )

Στρυφογυριζεις κουφαλιτσα διοτι...

η απαντηση ειναι οτι δεν σου ΑΝΗΚΕ το ΕΥΡΩ σαν οικονομια..

απο κει και περα αφου πηρες το ελικοπτερο (ενω δεν ηξερες να το οδηγησεις) και το ΣΤΟΥΚΑΡΕΣ  και ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ.... :uglystupid:
και πρεπει και να πουλησεις και τα σπιτια των εγγονιών σου για να ξεχρεώσεις..

αλλη φορα να μαθεις να πληροίς τις προυποθεσεις και μετα να το παιρνεις το ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ..

Εως τοτε ΠΑΡΕ ΓΑΙΔΑΡΟ.. και να μην υποθετεις που θα βρεις το ΣΑΝΟ.....αλλα καλλιέργησε τον  ;)

ΜΠΟΡΕΙΣ.....  :uglystupid:

Αν δεν μπορεις καπνισε ΧΑΣΙΣΑΚΙ και θα καλλιεργηθεί μονος του  :cheesy:

Αυτα ... και τα λεμε αργότερα..

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ"  :grin:

Επισκέπτης
Θελει πολλα πτυχια για να γινει κατανοητο οτι ζητειται η μειωση των μισθων στον ιδιωτικο τομεα ωστε να ευνοηθουν οι επιχειρησεις, κι ετσι αφενος μεν να μην κλεισουν, αφετερου δε να παραξουν κερδος που θα φορολογηθει?
Κυνικο, ναι. Ακατανοητο, οχι.
Με 20τοσο τοις εκατο ανεργια που προβλεπεται για του χρονου πως το βλεπεις το πραμα?

Θα παραχθει ΜΠΟΛΙΚΟ κερδος,ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τωρα αρχιζουν να το καταλαβαινουν μερικοι αυτο.

Χρειαστηκε να μπει και η ψωλη του Μπενυ βεβαια...
Υπηρχε δηλαδη καποιος που πιστευε οτι οι απολυσεις στο δημοσιο τομεα, ευνοουν τον ιδιωτικο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Με 20τοσο τοις εκατο ανεργια που προβλεπεται για του χρονου πως το βλεπεις το πραμα?

Θα παραχθει ΜΠΟΛΙΚΟ κερδος,ε?
Εγω σου λεω ποια ειναι η θεωρητικη εξηγηση.
Το οτι καθε θεωρια εχει ξεφτιλιστει στην Ελλαδα απο μαθητευομενους μαγους, ειναι κατι αλλο.
Εδω ακουσα οτι η Τρόικα ζητησε λεει για την επιταχυνση της δικαιοσυνης, να αναλαβουν οι συμβολαιογραφοι τις διαταγες πληρωμης, τις εγγραφες προσημειωσης και τα συναινετικα διαζυγια.
Δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ τα τρια πραγματα που ΔΕΝ επιβαρυνουν τα δικαστηρια, λογω απλοτητας.
Μαλλον τους εχουμε υπερεκτιμησει κι αυτους, στην αγνοια βρισκονται, ψαχτά πηγαινουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom