Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
η καινούργια SL είναι υπέροχη .....  με τι πορτες να ανοιγουν σαν φτερα επάνω .....

χεστο το TSI ...
Έλα ρε trust - just in time! :thumbsup:

Κάνε καμιά αξιολόγηση επενδύσεων για multi-plex στούντιο-μπουρδέλο στη Σητεία να κονομήσομεν! :rockon: :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Kαι θυμαμαι χαρακτηριστικα τοτε που γινοταν χαμος απο ανατιμησεις , να λενε οι κυβερνωντες "θα γινουν ελεγχοι εξονυχιστικοι, μπλα μπλα, θα τιμωρηθουν αυτοι που αισχροκερδουν, μπλα μπλα " κτλ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Σορρυ αλλα λες μαλακιες αν θελεις να εισαι αντικειμενικος σύγκρινε τους κατοικους με τα τετραγωνικα καλιεργησημης γης

και μετα συνεχιζουμε  :uglystupid:

δεν έψαξα να βρω. πόση είναι η καλλιεργήσιμη γη; και η μισή να είναι, πάλι σε πολύ καλύτερη μοίρα είναι

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγω θα σου αποδειξω ποσο υσχυρο σε εκανε το ευρω (το "ισχυρό" ΝΟΜΙΣΜΑ)

το μπουκαλακι το νερο το 2000 εκανε 50 ΔΡΧ και εγω επαιρνα 400.000 επαιρνα δηλαδη [size=17pt]8.000 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
σημερα και απο το 2004 καποιος που παιρνει 1200 ΕΥΡΩ (δεν σου βαζω περικοπες) και με το μπουκαλακι το νερο με 50 λεπτα

αγοραζει  [size=17pt]2.400 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
Τι να αποδείξεις ρε καρούμπαλε, που δεν έχεις ιδέα από πολιτική. :uglystupid:

Το ευρώ & η ΕΕ έφταιγε για το νεράκι ή το ανύπαρκτο Υπουργείο Ανάπτυξης, οι καραγκιοζο-ενώσεις καταναλωτών και ο μαλακο-έλληνας που το δέχτηκε;

E; :uglystupid:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στο Μεγκα ειπαν μολις πως η τροικα ζητησε μειωση του κατωτατου μισθου στον ιδιωτικο τομεα. Ποια 500 ευρω, παμε για γενια των 350 οσονουπω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Αντι να υποθετεις  (οχι υποθετα φανταζομαι  :cheesy: )
και να εικαζεις τιμες... και αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν  :uglystupid:

Εγω θα σου αποδειξω ποσο υσχυρο σε εκανε το ευρω (το "ισχυρό" ΝΟΜΙΣΜΑ)

το μπουκαλακι το νερο το 2000 εκανε 50 ΔΡΧ και εγω επαιρνα 400.000 επαιρνα δηλαδη [size=17pt]8.000 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
σημερα και απο το 2004 καποιος που παιρνει 1200 ΕΥΡΩ (δεν σου βαζω περικοπες) και με το μπουκαλακι το νερο με 50 λεπτα

αγοραζει  [size=17pt]2.400 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;;;;; ( 3,333 φορες κατω το βιωτικό σου επιπεδο σε ενα αγαθό που δεν μπορείς χωρίς αυτό)

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;; Για το ευρώ σου με δεδομένα;;; (ΔΕ ΘΕΛΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ)

γιατι εγω εχω να σου πω οτι..... :uglystupid:
τελικα εγινες ισχυρός και "μεγαλωσε" η αγοραστική σου ΔΥΝΑΜΗ με το ΕΥΡΩ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

να υποθέτω; στην αργεντινή που μου φέρνουν εδώ για παράδειγμα, η ισοτιμία με το δολάριο από 1:1 κάποια στιγμή έφτασε 1:4. δηλαδή κατ αντιστοιχία 1ευρώ=4Χ340,75 δρχ. κι εγώ που λέω 500 δρχ. με μαλώνεις;
στα υπόλοιπα τι να σου απαντήσω; αφού θα μου πεις για θεωρίες συνωμοσίες. ορίστε λοιπόν:
31/12/2001 1 μπουκάλι νερό 50 δρχ.
3/1/2002 1 μπουκάλι νερό 0,3 ευρώ = 100 δρχ.
σου ειπε ο γερμανός να κάνεις στρογγυλοποίηση 100% πάνω;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Το ευρώ & η ΕΕ έφταιγε για το νεράκι ή το ανύπαρκτο Υπουργείο Ανάπτυξης, καραγκιοζο-ενώσεις καταναλωτών και ο μαλακο-έλληνας που το δέχτηκε;

Ρε φιλαρακι εγω ειμαι ο ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ  :uglystupid:

ΙΣΧΥΕΙ ή ΟΧΙ;;;;

ΥΣΧΥΕΙ λοιπον...

απο κει και περα το τι θα επρεπε να κανεις παει στη ΣΦΑΙΡΑ του αν η γιαγια μου ειχε ΡΟΥΛΕΜΑΝ

λοιπον οτι σε χαλάει και δεν μπορείς να το διαχειριστείς να το ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ  και συγκεκριμενα σε χαλασε κατι που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕ και το διαχειριστικες και ΛΑΘΟΣ...

ΟΠΟΤΕ αν θελεις να εισαι μαγκας να βλεπεις την πραγματικοτητα και να μην ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ

ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ  :uglystupid:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο Μεγκα ειπαν μολις πως η τροικα ζητησε μειωση του κατωτατου μισθου στον ιδιωτικο τομεα. Ποια 500 ευρω, παμε για γενια των 350 οσονουπω

Και πολλά είναι ... στα Βαλκάνια EU η βάση είναι περι τα 200 Ευρω - Ρουμανία, Βουλγαρία και σύντομα Κροατία ...

η ελλάδα πολυ ψηλά είναι με 500 .... αν θέλει να ανταγωνισθεί τις αντίστοιχες χώρες της περιοχής πρέπει να ερθει στα 250-350 Ευρω ....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
να υποθέτω; στην αργεντινή που μου φέρνουν εδώ για παράδειγμα, η ισοτιμία με το δολάριο από 1:1 κάποια στιγμή έφτασε 1:4. δηλαδή κατ αντιστοιχία 1ευρώ=4Χ340,75 δρχ. κι εγώ που λέω 500 δρχ. με μαλώνεις;
στα υπόλοιπα τι να σου απαντήσω; αφού θα μου πεις για θεωρίες συνωμοσίες. ορίστε λοιπόν:
31/12/2001 1 μπουκάλι νερό 50 δρχ.
3/1/2002 1 μπουκάλι νερό 0,3 ευρώ = 100 δρχ.
σου ειπε ο γερμανός να κάνεις στρογγυλοποίηση 100% πάνω;

Ρε φιλαρακι.. αμα εχεις μια γυναίκα που δεν μπορεις να την ΚΑΛΥΨΕΙΣ ουτε να την ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Θα ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΛΕΜΕ....

Αντε παρε τη ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ που κανει για το ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΟΥ  :uglystupid:

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ρε "ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ" του κωλου :jerking:....;;;;;;;;;;;;;;

αλλα καλα σας λεω..... ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ και ΕΧΕΣΕ τον κοσμο ολο   :cheesy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

Το ευρώ & η ΕΕ έφταιγε για το νεράκι ή το ανύπαρκτο Υπουργείο Ανάπτυξης, οι καραγκιοζο-ενώσεις καταναλωτών και ο μαλακο-έλληνας που το δέχτηκε;

ρε μεγάλε μου, δεν έχεις δει τι λέει τούτος; οι γερμανοί έκαναν πριν το '80 σχέδιο αφανισμού της ελλάδας και για να το πετύχουν έβαλαν "δικούς τους" κυβερνήτες στην ελλάδα. από εκεί και πέρα ό,τι γίνεται στη χώρα είναι με βάση αυτό το πλάνο

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μ' αρέσει που προτείνεις και χασίσι. Φαντάσου ν' αρχίσουν να πίνουν κιόλας τι θα γράφουν. :uglystupid:

Το επόμενο που θ' ακούσω είναι να πάμε σε προ-ΕΕ Βουλγαρικό Λέβα. :jerking: Γιατί όχι άλλωστε; Από τη δραχμή, πιο ανταγωνιστικό θα είναι. :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγάλε μου, δεν έχεις δει τι λέει τούτος; οι γερμανοί έκαναν πριν το '80 σχέδιο αφανισμού της ελλάδας και για να το πετύχουν έβαλαν "δικούς τους" κυβερνήτες στην ελλάδα. από εκεί και πέρα ό,τι γίνεται στη χώρα είναι με βάση αυτό το πλάνο

θα στο αποδειξω και αυτο... εσυ απεδειξε μου με αριθμους και οχι με ΘΕΩΡΙΕΣ
οτι το ευρω σε οφελησε στην καθημερινοτητα σου και αυξησε την αγοραστικη σου ΔΥΝΑΜΗ

οπως σου απεδειξα εγω οτι σε ΓΑΜΗΣΕ...

Αν δεν το κανεις μπαινεις αυτοματα  στη ΣΦΑΙΡΑ του γραφικου  ;)

Εσυ και ολοι σας.. οι "ευρωπαιστες"

και μετα παμε στους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ αν θελεις  :cheesy:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εν μερει θα συμφωνησω αφου η συλλογικη καταναλωτικη ευθυνη  (η ποια; ) του Ελληνα ειναι στα ταρταρα. Κυριος ομως υπολογος για τις ανατιμησεις, σ αυτον που δινουν λογαριασμο οι οργανωσεις καταναλωτων, δεν ειναι η κυβερνηση; Αν δε λαβει αυτη μετρα που εχει το γαμημενο μαχαιρι και το καρπουζι, ποιο ΙΝΚΑ θα πραξει τι, κοροιδευομαστε; Η μηπως δεν ηταν καθηκον τους οταν ΑΥΤΟΙ εβγαιναν και ελεγαν πως εξαπελυσαν ελεγκτικους μηχανισμους και μπαρμπουτσαλα;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
οπως σου απεδειξα εγω οτι σε ΓΑΜΗΣΕ...

Αν δεν το κανεις μπαινεις αυτοματα  στη ΣΦΑΙΡΑ του γραφικου  ;)
Απέδειξα λέει... :2funny: :2funny: :2funny:

Καταρχήν με τέτοιο avatar, μόνο σα γραφική φιγούρα μοιάζεις. ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Μ' αρέσει που προτείνεις και χασίσι. Φαντάσου ν' αρχίσουν να πίνουν κιόλας τι θα γράφουν. :uglystupid:

Το επόμενο που θ' ακούσω είναι να πάμε σε προ-ΕΕ Βουλγαρικό Λέβα. :jerking: Γιατί όχι άλλωστε; Από τη δραχμή, πιο ανταγωνιστικό θα είναι. :2funny:

πού να το πάω ρε; αφού ο ένας μου λέει να καλλιεργήσω τα βουνά κι ο άλλος ότι δεν καλλιεργούνται οι πεδιάδες της αργεντινής.
κάνε τις αναγωγές σου © 1personanongrata

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom