georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
πόσα άλογα βγάζει αυτό;η καινούργια SL είναι υπέροχη ..... με τι πορτες να ανοιγουν σαν φτερα επάνω .....
χεστο το TSI ...
πόσα άλογα βγάζει αυτό;η καινούργια SL είναι υπέροχη ..... με τι πορτες να ανοιγουν σαν φτερα επάνω .....
χεστο το TSI ...
Έλα ρε trust - just in time!η καινούργια SL είναι υπέροχη ..... με τι πορτες να ανοιγουν σαν φτερα επάνω .....
χεστο το TSI ...
η καινούργια SL είναι υπέροχη ..... με τι πορτες να ανοιγουν σαν φτερα επάνω .....
χεστο το TSI ...
Με το ευρώ που πας?
Στο 2050??
Σορρυ αλλα λες μαλακιες αν θελεις να εισαι αντικειμενικος σύγκρινε τους κατοικους με τα τετραγωνικα καλιεργησημης γης
και μετα συνεχιζουμε![]()
Τι να αποδείξεις ρε καρούμπαλε, που δεν έχεις ιδέα από πολιτική.Εγω θα σου αποδειξω ποσο υσχυρο σε εκανε το ευρω (το "ισχυρό" ΝΟΜΙΣΜΑ)
το μπουκαλακι το νερο το 2000 εκανε 50 ΔΡΧ και εγω επαιρνα 400.000 επαιρνα δηλαδη [size=17pt]8.000 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
σημερα και απο το 2004 καποιος που παιρνει 1200 ΕΥΡΩ (δεν σου βαζω περικοπες) και με το μπουκαλακι το νερο με 50 λεπτα
αγοραζει [size=17pt]2.400 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
Έλα ρε trust - just in time!
Κάνε καμιά αξιολόγηση επενδύσεων για multi-plex στούντιο-μπουρδέλο στη Σητεία να κονομήσομεν!![]()
![]()
Αντι να υποθετεις (οχι υποθετα φανταζομαι)
και να εικαζεις τιμες... και αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν
Εγω θα σου αποδειξω ποσο υσχυρο σε εκανε το ευρω (το "ισχυρό" ΝΟΜΙΣΜΑ)
το μπουκαλακι το νερο το 2000 εκανε 50 ΔΡΧ και εγω επαιρνα 400.000 επαιρνα δηλαδη [size=17pt]8.000 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
σημερα και απο το 2004 καποιος που παιρνει 1200 ΕΥΡΩ (δεν σου βαζω περικοπες) και με το μπουκαλακι το νερο με 50 λεπτα
αγοραζει [size=17pt]2.400 Μπουκαλια ΝΕΡΑΚΙ[/size]
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;;;;; ( 3,333 φορες κατω το βιωτικό σου επιπεδο σε ενα αγαθό που δεν μπορείς χωρίς αυτό)
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;; Για το ευρώ σου με δεδομένα;;; (ΔΕ ΘΕΛΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ)
γιατι εγω εχω να σου πω οτι.....
τελικα εγινες ισχυρός και "μεγαλωσε" η αγοραστική σου ΔΥΝΑΜΗ με το ΕΥΡΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πόσα άλογα βγάζει αυτό;
Τι να αποδείξεις ρε καρούμπαλε, που δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Το ευρώ & η ΕΕ έφταιγε για το νεράκι ή το ανύπαρκτο Υπουργείο Ανάπτυξης, καραγκιοζο-ενώσεις καταναλωτών και ο μαλακο-έλληνας που το δέχτηκε;
E;![]()
Στο Μεγκα ειπαν μολις πως η τροικα ζητησε μειωση του κατωτατου μισθου στον ιδιωτικο τομεα. Ποια 500 ευρω, παμε για γενια των 350 οσονουπω
να υποθέτω; στην αργεντινή που μου φέρνουν εδώ για παράδειγμα, η ισοτιμία με το δολάριο από 1:1 κάποια στιγμή έφτασε 1:4. δηλαδή κατ αντιστοιχία 1ευρώ=4Χ340,75 δρχ. κι εγώ που λέω 500 δρχ. με μαλώνεις;
στα υπόλοιπα τι να σου απαντήσω; αφού θα μου πεις για θεωρίες συνωμοσίες. ορίστε λοιπόν:
31/12/2001 1 μπουκάλι νερό 50 δρχ.
3/1/2002 1 μπουκάλι νερό 0,3 ευρώ = 100 δρχ.
σου ειπε ο γερμανός να κάνεις στρογγυλοποίηση 100% πάνω;
Τι να αποδείξεις ρε καρούμπαλε, που δεν έχεις ιδέα από πολιτική.
Το ευρώ & η ΕΕ έφταιγε για το νεράκι ή το ανύπαρκτο Υπουργείο Ανάπτυξης, οι καραγκιοζο-ενώσεις καταναλωτών και ο μαλακο-έλληνας που το δέχτηκε;
E;![]()
ρε μεγάλε μου, δεν έχεις δει τι λέει τούτος; οι γερμανοί έκαναν πριν το '80 σχέδιο αφανισμού της ελλάδας και για να το πετύχουν έβαλαν "δικούς τους" κυβερνήτες στην ελλάδα. από εκεί και πέρα ό,τι γίνεται στη χώρα είναι με βάση αυτό το πλάνο
Απέδειξα λέει...οπως σου απεδειξα εγω οτι σε ΓΑΜΗΣΕ...
Αν δεν το κανεις μπαινεις αυτοματα στη ΣΦΑΙΡΑ του γραφικου ;)
Μ' αρέσει που προτείνεις και χασίσι. Φαντάσου ν' αρχίσουν να πίνουν κιόλας τι θα γράφουν.
Το επόμενο που θ' ακούσω είναι να πάμε σε προ-ΕΕ Βουλγαρικό Λέβα.Γιατί όχι άλλωστε; Από τη δραχμή, πιο ανταγωνιστικό θα είναι.
![]()