Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Η αρχή του κακού είναι η νοοτροπία του Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν νοοτροπία αρπαχτής.
Αυτή πέρα από όλα τ άλλα (ανατροφή, παιδεία, κλπ) επηρεάζονταν πολύ και από τη φτώχεια ή γενικά την οικονομική στενότητα, που τον οδηγούσε σε υπεξαιρέσεις, κλεψιές, κλπ
Αλλιώς συμπεριφέρεσαι αν προσληφθείς κάπου πχ σαν γιατρός ή δικαστής με 5000 μισθό (εξωτερικό) και αλλιώς με 1200 (Ελλάδα).
Μοιάζει λίγο με την κότα και τ αυγό. Η φτώχεια έφερε κλεψιά και η κλεψιά φτώχεια.
Το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τη χώρα. Όσοι φύγου έξω σώθηκαν ή τουλάχιστον τα παιδιά τους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εσυ δεν μας ειπες γιατι σου αρεσει να εχεις ενα νομισμα απο ξενα αρχιδια και μαγειρεμενο;;;

Μηπως καυλωνεις με το ακουσμα της GOLDMAN SACHS και του ΕΛΙΑ;;

με αυτό το νόμισμα είσαι μια οικονομική ένωση στα μέλη της οποίας μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου και να αγοράζεις από αυτούς χωρίς κινδύνους υποτιμήσεων, ανατιμήσεων και οποιασδήποτε άλλης αιτίας φέρνει αναταράξεις. τώρα, αν τα προϊόντα σου έχουν γίνει ακριβότερα από των άλλων, δεν είναι δική τους ευθύνη, αλλά δική σου γιατί μαλακίστηκες όταν σου δώθηκαν οι ευκαιρίες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εσυ μπορεις να συλλαβεις πως αυτο απαγορευεται και λεγεται υπεξαιρεση;

Στο χωριό μου, υπεξαίρεση λέγεται όταν κάποιος σου εμπιστεύεται χρήματα για τον χ λόγο και εσύ τα τσεπώνεις και τα τρως για πάρτη σου...
Περίπου δηλαδή ότι έκαναν οι έλληνες με τα κοινοτικά κονδύλια, για να δώσω ένα παράδειγμα.

Επισκέπτης
ΞΥΠΝΑ ΓΙΔΙΙΙΙΙ!
αυτοί οι 100.000 κοστίζουν στο κράτος 3 δις για να μην παράγουν ΤΙΠΟΤΑ. το κράτος τα δανείζεται αυτά τα λεφτά, άρα επιβαρύνει εσένα κι εμένα. ας πάνε όλοι αυτοί στα βουνά να βοσκήσουν πρόβατα και γελάδια να εξασφαλίσουν την αυτοκατανάλωση και να δώσουν και στον υπόλοιπο κόσμο και να κάνουμε και εξαγωγές. 1000 φορές πιο υγιές είναι για κάθε οικονομία από το να κάθονται και να τους πληρώνει με δανεικά

Όχι μονο δεν παράγουν τίποτε.
Ακόμη χειρότερα ,
εμποδίζουν την παραγωγή.

Γιατί για να έχουν αντικείμενο αυτοί
επιβαρύνεται ο κάθε επαγγελματίας με υπογραφές , πρωτόκολλα , παράβολα,
κωλόχαρτα , το μουνί της μάνας τους.

Π.χ.
για να δικαιολογηθεί η αργομισθία κάποιων μουνόπανων
του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ
(μεγάλο μπουρδέλο)
τα καινούργια ακτινογραφικά των οδοντιατρείων
τα οποία έχουν όλα τα C.E. ISO και τα κέρατά τους
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ (300€)

των οποίων οι μετρήσεις στέλνονται στην επιτροπή ατομικής ενέργειας του Δημόκριτου
και βγάζει ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
(ΆΛΛΑ 300€).

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόρριψης του ακτινογραφικού.
Μιλάμε άλλωστε για καινούργια μηχανήματα
τα οποία κοστίζουν γύρω στις 2500€.

Και επιβαρύνονται για ένα κωλόχαρτο 600€ ανά 5ετία ....

τους γαμάς το σπίτι και το μουνί που τους πέταγε ;;;;;;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
οι σφαιρες κοστιζουν.. καλυτερα ομαδικες αυτοκτονιες εν οψη της καταστροφης του κοσμου το 2012 και την ελευση των ΕΛ

Λέτε τελικά εμείς οί Ελληνάρες να σημάνουμε τό τέλος του κόσμου, τύποι μου; :rockon:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στο χωριό μου, υπεξαίρεση λέγεται όταν κάποιος σου εμπιστεύεται χρήματα για τον χ λόγο και εσύ τα τσεπώνεις και τα τρως για πάρτη σου...
Περίπου δηλαδή ότι έκαναν οι έλληνες με τα κοινοτικά κονδύλια, για να δώσω ένα παράδειγμα.
στο δικο μου χωριο οι συνταξεις πληρωνονται απο τις εισφορες των εργαζομενων στα ταμεια, επομενως το να παρει τα λεφτα αυτα το κρατος για να πληρωσει τοκους και να γραψει στα @@ του τις συνταξεις λεγεται υπεξαιρεση

Επισκέπτης
ναι αλλα ΕΔΩ ΚΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΕΔΩ ΚΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙς ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ?

Όχι αποκλειστικά.
Κάθε μήνα υπάρχει έλλειμα.
Τα έσοδα του δημοσίου
δεν αρκούν για τις δαπάνες μισθοδοσίας ...
ποιανών τη μισθοδοσία ;;;

τη δική μου ;;;

όχι , εγώ δεν παίρνω μισθό από το δημόσιο ...

ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
με αυτό το νόμισμα είσαι μια οικονομική ένωση στα μέλη της οποίας μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου και να αγοράζεις από αυτούς χωρίς κινδύνους υποτιμήσεων, ανατιμήσεων και οποιασδήποτε άλλης αιτίας φέρνει αναταράξεις. τώρα, αν τα προϊόντα σου έχουν γίνει ακριβότερα από των άλλων, δεν είναι δική τους ευθύνη, αλλά δική σου γιατί μαλακίστηκες όταν σου δώθηκαν οι ευκαιρίες

Δεν καταλαβα.. σε ρωταω ξανα γιατι κανεις τον "εξυπνο"

Εσενα ως χωρα σου αξιζε ευρω;;;;;;;;;;;;;;

για ΠΕΣ... η μηπως εισαι ισότιμος με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Παραπέμπει σήμερα ο Γιανναράς και συμφωνώ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την κατανόηση της κατάστασης της Ελληνικής Οικονομιας:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
φιλε σε πληροφορω πως τα τελευταια 10 χρονια τα μισα ειχαμε πρωτογενες πλεονασμα.
Τα ίδια και τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια ρε φίλε. Το Ελληνικό κράτος δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους είχε, η έννοια ισολογισμός στο βαθύ δημόσιο ήταν/είναι άγνωστη, οι προμηθευτές κάναν πάρτυ γιατί απλά οι άνθρωποι του Λυκείου που είχαν για προϊσταμένους δεν ξέρουν τι σημαίνει προϋπολογισμός, άσχετες δοικήσεις έπαιρναν αποφάσεις για το μέλλον των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, υφιστάμενοι και τμηματάρχες πίνουνε ούζα το μεσημέρι... να συνεχίσω; :hmm:

και εσύ μου λές για πλεόνασμα. Ε τώρα τι να πω; :dunno:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όχι μονο δεν παράγουν τίποτε.
Ακόμη χειρότερα ,
εμποδίζουν την παραγωγή.

Γιατί για να έχουν αντικείμενο αυτοί
επιβαρύνεται ο κάθε επαγγελματίας με υπογραφές , πρωτόκολλα , παράβολα,
κωλόχαρτα , το μουνί της μάνας τους.

Π.χ.
για να δικαιολογηθεί η αργομισθία κάποιων μουνόπανων
του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ
(μεγάλο μπουρδέλο)
τα καινούργια ακτινογραφικά των οδοντιατρείων
τα οποία έχουν όλα τα C.E. ISO και τα κέρατά τους
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ (300€)

των οποίων οι μετρήσεις στέλνονται στην επιτροπή ατομικής ενέργειας του Δημόκριτου
και βγάζει ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
(ΆΛΛΑ 300€).

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόρριψης του ακτινογραφικού.
Μιλάμε άλλωστε για καινούργια μηχανήματα
τα οποία κοστίζουν γύρω στις 2500€.

Και επιβαρύνονται για ένα κωλόχαρτο 600€ ανά 5ετία ....

τους γαμάς το σπίτι και το μουνί που τους πέταγε ;;;;;;

Ναι ρε φιλε αλλα πιστευεις οτι μια στο εκατομμυριο οτι αυτοι που δημιουργησαν το προβλημα (ΠΑΣΟΚΟΙ)

ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ..;;

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..;;;

Ας ξεκινησουμε απο αυτους και μετα να παμε στα πιονια  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
στο δικο μου χωριο οι συνταξεις πληρωνονται απο τις εισφορες των εργαζομενων στα ταμεια, επομενως το να παρει τα λεφτα αυτα το κρατος για να πληρωσει τοκους και να γραψει στα @@ του τις συνταξεις λεγεται υπεξαιρεση

επιτέλους, ξύπνα. οι τόκοι αυτοί δημιουργήθηκαν γιατί το κράτος δανείστηκε για να πληρώσει τους (υπερβολικά περισσότερους από το κανονικό) υπαλλήλους του. άρα υπεξαίρεση είναι και το να πληρώνεις άχρηστους να κάθονται. υπεξαιρείς τα χρήματα αυτών που παράγουν

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
K. Παπούλιας: Οι κυβερνώντες να κατανείμουν δίκαια τα βάρη

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων, ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι «ο λαός δίνει σήμερα σκληρή μάχη για την έξοδο από την κρίση και σε αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να κατανείμουν δίκαια τα βάρη.»

βρωμοπασοκατζηδες, καμαρωστε ηγετη,

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Δεν καταλαβα.. σε ρωταω ξανα γιατι κανεις τον "εξυπνο"

Εσενα ως χωρα σου αξιζε ευρω;;;;;;;;;;;;;;

για ΠΕΣ... η μηπως εισαι ισότιμος με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;;

αν μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου στη γερμανία και να αγοράζεις τα δικά τους σε κοινό νόμισμα, πού είναι το πρόβλημα; εξήγησέ μου, δεν κάνω τον έξυπνο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σε πολλά χωριά παγκοσμίως, τα κρατικά έσοδα δεν έχει σημασία από που προέρχονατι (φόρους, δάνεια κτλ) αλλά πού καταλήγουν...
Και πάμε πάλι: Από το 10 ευρώ που έχεις (5 από φόρους και 5 από δάνειο) δίνεις τα 5 σε μισθούς και τα άλλα 5 σε εξυπηρέτηση δανείων...
Έχει καμια σημασία ποια 5 δίνεις πού;

K. Παπούλιας: Οι κυβερνώντες να κατανείμουν δίκαια τα βάρη

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων, ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι «ο λαός δίνει σήμερα σκληρή μάχη για την έξοδο από την κρίση και σε αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να κατανείμουν δίκαια τα βάρη.»

βρωμοπασοκατζηδες, καμαρωστε ηγετη,

Κανά δανειάκι να ολοκληρώσουμε το τσαρδί θα δώσει ο πρόεδρας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φιλε σε πληροφορω πως τα τελευταια 10 χρονια τα μισα ειχαμε πρωτογενες πλεονασμα. Σκεφτηκες πως βγαινουν τωρα ολοι αυτοι και λενε πως τα λεφτα τα  τρωνε οι δημοσιοι υπαλληλοι με σκοπο να στρεψουν τον κοσμο εναντιον τους (οχι πως δεν καθονται και ξυνονται αλλα σε αυτο φταιει ο απο πανω που δεν τους εχει τεντωσει ας πουμε) ωστε να μπορουν να εχουν την υποστηριξη του κοσμου στο εγχειρημα να τους απολυσουν?
Τι ειχαμε λεει?
Πρωτογενες πλεονασμα?
Ποια ετη? Συγκεκριμενα παρακαλω.
Γιατι εγω ξερω οτι τα ΜΟΝΑ ετη που ειχαμε πρωτογενες πλεονασμα ΕΒΕΡ, ηταν το 1991 και το 1992.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου στη γερμανία και να αγοράζεις τα δικά τους σε κοινό νόμισμα, πού είναι το πρόβλημα; εξήγησέ μου, δεν κάνω τον έξυπνο

1> δεν μπορεις να παραξεις τιποτα που να ειναι ανταγωνιστικο σε σχεση με την ΓΕΡΜΑΝΙΑ διοτι δεν εχεις τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ.
2> Οι γερμανοι τα περισσοτερα προϊοντα τους τα παραγουν εκτος ευρωζωνης και συγκεκριμενα ΚΙΝΑ ΙΝΔΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
  και μετα σου τα πουλανε με αλυσιδες.....Γιατι αραγε...και τι κανεις εσυ;;
3> Εσυ αυτη τη στιγμη δεν εχεις κατι να τους πουλησεις εκτος απο τουρισμο, αγροτικα προιοντα που εχουν γινει
  μη ανταγωνιστικα λογω σκληρου νομισματος.. τι θα κανεις;;
4> Πες μου ποτε σαν κρατος εκτος απο το να παιρνεις δανεικα σκεφτηκες τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ και το ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΟΥ..

5> Γιατι προτιμας μια ( ΦΕΡΡΑΡΙ )απο ξενα αρχιδια ( ευρω ) τη στιγμη που εισαι ΜΠΑΤΙΡΗΣ και δεν εχεις να φας
  Θα πουλησεις το σπιτι σου να την συντηρησεις την ΦΕΡΡΑΡΙ;;;;

για λεγε..

Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε αλλα πιστευεις οτι μια στο εκατομμυριο οτι αυτοι που δημιουργησαν το προβλημα (ΠΑΣΟΚΟΙ)

ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ..;;

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..;;;

Ας ξεκινησουμε απο αυτους και μετα να παμε στα πιονια  ;)

Σαφώς και δεν περιμένω από δαύτους λύση.
Αλλά θα το γενίκευα ακόμη περισσότερο.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
να δώσει λύση ;;;;;

ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Γι'αυτό είμαι αντιδημοκράτης.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σαφώς και δεν περιμένω από δαύτους λύση.
Αλλά θα το γενίκευα ακόμη περισσότερο.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
να δώσει λύση ;;;;;

ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Γι'αυτό είμαι αντιδημοκράτης.

Συμφωνουμε απολυτα σε αυτα..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.. (αφου ξερεις) :uglystupid:

Αλλα δεν καταλαβαινω ομως γιατί είσαι υπέρ του ΕΥΡΩ (που το μαγειρεψε ο ΕΛΙΑΣ που οταν ΨΟΦΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ
και θα παω να χεσω στον ταφο του)

και οχι υπέρ ενός ΕΘΝΙΚΟΥ νομισματος;;

Πιστευεις οτι ετσι θα ειμαστε χειροτερα, και αν ναι γιατι;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τι ειχαμε λεει?
Πρωτογενες πλεονασμα?
Ποια ετη? Συγκεκριμενα παρακαλω.
Γιατι εγω ξερω οτι τα ΜΟΝΑ ετη που ειχαμε πρωτογενες πλεονασμα ΕΒΕΡ, ηταν το 1991 και το 1992.

Μπα, υπήρχε και επί Σημίτη.

Το έχω ποστάρει και στο παρελθόν το διάγραμμα αλλά βαριέμαι να το ψάχνω.

Αλλά τι να το κάνεις;
Μήπως σταμάτησαν να δανείζονται τις χρονιές που υπήρχε πλεόνασμα;
Αφού το σκεπτικό ήταν: "Να τα πάρουμε τώρα που τα δίνουν γιατί αύριο ποιός ξέρει τι γίνεται..... "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom