Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γιατι θα ειναι το χρεος σου διπλασιο? εγω σου λεω οτι αν γυρισεις στη δραχμη το διαγραφεις ολο και δε χρωστας μια!
το ζήτημα δεν είναι να μη χρωστάς μία.
είναι να χρωστάς όσα σου αναλογούν χωρίς τοκογλυφικά επιτόκια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
γιατι θα ειναι το χρεος σου διπλασιο? εγω σου λεω οτι αν γυρισεις στη δραχμη το διαγραφεις ολο και δε χρωστας μια!

πώς θα γίνει να το διαγράψεις μονομερώς; θα σε πάνε στα δικαστήρια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Ναι, η αλματωδης αυξηση των τιμων ηταν ο προθαλαμος του υπερδανεισμου των νοικοκυριων που ακολουθησε!

Εσυ βεβαια τωρα ερχεσαι και μου λες οτι καλυτερα να παραμεινει η τυροπιτα στο 1.2 που ειναι σημερα ακομη και αν ο μισθος σου φτανει για να τρως μια τυροπιτα την ημερα και τιποτε αλλο...

όχι. εγώ λέω να αναβαθμίσεις την οικονομία (μέσω διαρθρωτικών κλπ. αλλαγών), ώστε ο μισθός σου να σου φτάνει όπως πριν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
όχι
το προκάλεσαν τα ξεπουλητάρια των βρυξελλών που είχες για κυβέρνηση που δεν πέρασαν με νόμο του κράτους το πλαφόν στις τιμές των βασικών αγαθών.

όπως λχ στην Κύπρο που υπάρχει πλαφόν κερδους ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ.
τι να λέμε τώρα
ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΕΙΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
+1000 ρε μεγάλε. και στη δραχμή να επιστρέψεις, πάλι κάποιος θα σε ξεπουλήσει. τόσες εκατονταετίες τώρα, το ίδιο δεν γίνεται;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
το ζήτημα δεν είναι να μη χρωστάς μία.
είναι να χρωστάς όσα σου αναλογούν χωρίς τοκογλυφικά επιτόκια.
οκ, αλλά αν θεωρείς εσύ τούτα τα επιτόκια τοκογλυφικά, τσέκαρε λίγο με τι επιτόκια δανειζόσουν το '85

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όχι. εγώ λέω να αναβαθμίσεις την οικονομία (μέσω διαρθρωτικών κλπ. αλλαγών), ώστε ο μισθός σου να σου φτάνει όπως πριν
πως? μη την απολυση 100.000 ΔΥ σε μια νυχτα και την υπερφορολογιση σε οτι κινειται και δεν κινειται? αυτο ειναι διαρθρωτικη αλλαγη? Τα εχεις διαβασει ρε μαστορα τα πλανα των ευρωπαιων για παρτη μας η τζαμπα μιλαμε?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οκ, αλλά αν θεωρείς εσύ τούτα τα επιτόκια τοκογλυφικά, τσέκαρε λίγο με τι επιτόκια δανειζόσουν το '85
το οτι την τελευταια 10ετια, για χρεος κατα μ.ο. 250 δις, εχεις πληρωσει για εξυπηρετηση 450 δις αλλα το χρεος σου αυξηθηκε κατα 100 δις ειναι αλλωστε αποδειξη πως τα επιτοκια δανεισμου ΔΕΝ ειναι τοκογλυφικα  :uglystupid:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν θα δικαιωθούν, αφού θα έχουν δίκιο;
οχι γιατι το κρατος εχει ασυλια

ξερεις, αυτο που απεμπολισαν οριστικα και αμετακλητα και ανευ ορων με τη δαν.συμβαση του μνημονιου 1.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
πως? μη την απολυση 100.000 ΔΥ σε μια νυχτα και την υπερφορολογιση σε οτι κινειται και δεν κινειται? αυτο ειναι διαρθρωτικη αλλαγη? Τα εχεις διαβασει ρε μαστορα τα πλανα των ευρωπαιων για παρτη μας η τζαμπα μιλαμε?

είπα εγώ ότι όλα τα μέτρα που παίρνουν είναι σωστά ρε μάστορα; γιατί δεν τη στήνει κανείς έξω από το ιατρείο του μεγαλογιατρού και την ώρα που βγαίνει ο πελάτης χωρίς απόδειξη να μπουν μέσα και να τον γαμήσουν; γιατί δεν διώχνουν τώρα όλους τους λαθρομετανάστες; γιατί δεν ανοίγουν τώρα όλους τους λογαριασμούς, όλων των δημοσίων και μη υπαλλήλων και των συγγενικών προσώπων να τους ρωτήσουν πού τα βρήκαν τα λεφτά; να αραδιάσω καμιά 50αριά "γιατί";

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είπα εγώ ότι όλα τα μέτρα που παίρνουν είναι σωστά ρε μάστορα; γιατί δεν τη στήνει κανείς έξω από το ιατρείο του μεγαλογιατρού και την ώρα που βγαίνει ο πελάτης χωρίς απόδειξη να μπουν μέσα και να τον γαμήσουν; γιατί δεν διώχνουν τώρα όλους τους λαθρομετανάστες; γιατί δεν ανοίγουν τώρα όλους τους λογαριασμούς, όλων των δημοσίων και μη υπαλλήλων και των συγγενικών προσώπων να τους ρωτήσουν πού τα βρήκαν τα λεφτά; να αραδιάσω καμιά 50αριά "γιατί";
γιατι εντος Ε.Ε. δε μπορεις! you know διεθνεις συνθηκες, ελευθερη διακινηση κεφαλαιων κ.λ.π.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
οχι γιατι το κρατος εχει ασυλια

ξερεις, αυτο που απεμπολισαν οριστικα και αμετακλητα και ανευ ορων με τη δαν.συμβαση του μνημονιου 1.....

δηλ μια χώρα που χρωστάει, δεν πληρώνει και δεν γίνεται τίποτα; απλώς χάνουν τα λεφτά οι δανειστές; για πες μου πού είναι γραμμένο αυτό να το διαβάσω κι εγώ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δηλ μια χώρα που χρωστάει, δεν πληρώνει και δεν γίνεται τίποτα; απλώς χάνουν τα λεφτά οι δανειστές; για πες μου πού είναι γραμμένο αυτό να το διαβάσω κι εγώ
ναι, και πρωτος το εκανε ο Μεταξας

και μαντεψε, υπαρχει και σχετικη προβλεψη στο διεθνες δικαιο του ΟΗΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom