Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 513 άτομα (0 μέλη και 513 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τσίμπα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ....

Mercedes-Benz U.S. International (MBUSI) is a Mercedes-Benz automobile manufacturing plant near Vance, Alabama. It is located about 34 miles (55 km) miles west of Birmingham and about 19 miles (31 km) miles east of downtown Tuscaloosa. [size=18pt]The factory was announced in 1993 and produced its first vehicle, a ML320, in February 1997.[/size]

From its inception to 1999, the president and CEO of MBUSI was Andreas Renschler. When he was promoted to Head of Global Executive Management Development for DaimlerChrysler, he was succeeded by Bill Taylor. Taylor has announced his resignation and effective June 2009 was succeeded by Ola Kaellenius who himself is succeeded by Markus Schaefer in July 2010.

[size=18pt]Daimler announced in December 2009 that it will move production of the Mercedes-Benz C-Class to its Vance plant, with production beginning in 2014.[/size]

κοίτα τώρα ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΣΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ στο σουίτ χομ Αλαμπάμα και οι ελληνες "φιλοι" πεινάνε.

Mercedes-Benz U.S. International Mercedes-Benz
Type Division of Mercedes-Benz
Industry Automotive
Founded 1993
Headquarters Vance, Alabama, United States
Area served United States
Key people Markus Schaefer, President and CEO [size=18pt]Mike Benedict[/size]
Products Mercedes-Benz M-Class
Mercedes-Benz R-Class
Mercedes-Benz GL-Class
[size=18pt]Employees 4,000 (2008)[/size]
ΟΚ και μαζι σου αλλα για να μην ειμαστε και αδικοι επειδη δουλευω σε πολυεθνικη βλεπουν και καταστασεις ουγκαντας.Πανε να επενδυσουν εδω (σοβαρα μερικες φορες)και η μπανανια παει συννεφο!!!!

Επισκέπτης
ARO! Ρουμανικὴ μηχανολογία! Ὅπως Ἑλληνικὴ ὀργάνωσις ἀς εἴπωμεν.

Καὶ ἐδῶ μὲ τὰ ἐμβλήματα τῆς Χωροφυλακῆς:

Δεν τα πρόλαβα.
Εμένα με είχαν πρωτομαζέψει με τέτοιο:

peripoliko2xaipdv.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΟΚ και μαζι σου αλλα για να μην ειμαστε και αδικοι επειδη δουλευω σε πολυεθνικη βλεπουν και καταστασεις ουγκαντας.Πανε να επενδυσουν εδω (σοβαρα μερικες φορες)και η μπανανια παει συννεφο!!!!
δε διαφωνούμε.

αλλά το να μου λέει μια χούφτα τροικομαλάκες ότι για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να μας ρίξουν τα μισθά στα τάρταρα έρχομαι και διερωτώμαι
ρε μαλάκες γαμώ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
και το 22 ήσουν σύμμαχος με τους αγγλογάλλους.
και η Κύπρος μπήκε στην ΕΕ για να λυθεί το κυπριακό υπέρ ημών........
ρε μαλάκες ορισμένες φορές αναρωτιέμαι τι πίνετε ακόμα στην ελλάδα και κάνετε τέτοιες αναγωγές.

+1000
είδες τι ωραία που τα λες; άνετα σε κρατάνε τώρα λέγοντάς σου "μείνε μαζί μας για να μην πάθεις τα ίδια"

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
έχουμε τόσα πετρέλαια ώστε να καλύψουμε όλες τις δικές μας ανάγκες και να δώσουμε ακόμα περισσότερα στους ξένους;;; τι έρευνες έχεις κάνει ρε μεγάλε και τα βρήκες αυτά;
εγω δεν εχω κανει καμια ερευνα προσωπικα,

τωρα ομως που ειναι να τα παρουνε οι φιλοι σου οι Γερμανοι, ξαφνικα ανακαλυψαν ΜΟΝΟ στη νοτια Κρητη 3.5  τρις κυβικα φυσικο αεριο...Το ποσο και αν εχει αντιστοιχα κοιτασματα στο Καστελοριζο, φαινεται νομιζω απο τη σταση της Τουρκιας.  Οι Γερμανοι οι φιλοι σου ξερουν επισης πως στην Αρτα και την Πρεβεζα ειχε το'40'44 τοσο πετρελαιο που εφτανε για να τροφοδοτουνε ολο το στρατο τους που δρουσε μεσω Ελλαδας. Οταν ξεκουμπιστηκαν βεβαια ξεχασαν να σε ενημερωσουν και απλα τσιμεντωσαν τις γεωτρησεις...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δε διαφωνούμε.

αλλά το να μου λέει μια χούφτα τροικομαλάκες ότι για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να μας ρίξουν τα μισθά στα τάρταρα έρχομαι και διερωτώμαι
ρε μαλάκες γαμώ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ;
δεν ξερω ρε μαγκα, θεωριες παιζουν πολλες.Εγω εχω λιγο την αισθηση οτι θα δουμε και θα κανουμε πραγματα που ουτε στην πιο ζωηρη φαντασια μας δεν παιζανε.Δεν σημαινει οτι απαραιτητα ολες οι αλλαγες θα ειναι ασχημες,ισα ισα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
+1000
είδες τι ωραία που τα λες; άνετα σε κρατάνε τώρα λέγοντάς σου "μείνε μαζί μας για να μην πάθεις τα ίδια"

τα παθες ήδη μαλάκα.
ιν δε ντιβελοπμεντ είσαι...
κοιτα δω να μαθαίνεις και πόσο ΟΜΟΡΦΑ πλασμένη και "δεμένη" είναι η πολιτική της ΕΕ .....

ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝΕ
ΜΑΛΑΚΑ

Μercedes-Benz C-Class 2010 Mercedes-Benz C 200 CGI sedan
Manufacturer Mercedes-Benz
Production 1993–present
Assembly
Bremen, Germany
Sindelfingen, Germany
[size=24pt]Pune, Maharashtra, India
Toluca, Mexico
6th of October City, Egypt
Bogor, Indonesia
East London, South Africa
Juiz de Fora, Brazil
Thonburi, Thailand[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν ξερω ρε μαγκα, θεωριες παιζουν πολλες.Εγω εχω λιγο την αισθηση οτι θα δουμε και θα κανουμε πραγματα που ουτε στην πιο ζωηρη φαντασια μας δεν παιζανε.Δεν σημαινει οτι απαραιτητα ολες οι αλλαγες θα ειναι ασχημες,ισα ισα....
συμφωνάμε.
πάντως μην περιμένεις να δουλέυεις 8ωρο για 3 χιλιάρικα το μήνα με ΣΚ και 25 μέρες άδειας.
ακόμα και εάν έρθουν να σε επενδύσουν πρώτα θα σε "γδύσουν"

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

τωρα ομως που ειναι να τα παρουνε οι φιλοι σου οι Γερμανοι, ξαφνικα ανακαλυψαν ΜΟΝΟ στη νοτια Κρητη 3.5  τρις κυβικα φυσικο αεριο...Το ποσο και αν εχει αντιστοιχα κοιτασματα στο Καστελοριζο, φαινεται νομιζω απο τη σταση της Τουρκιας.  Οι Γερμανοι οι φιλοι σου ξερουν επισης πως στην Αρτα και την Πρεβεζα ειχε το'40'44 τοσο πετρελαιο που εφτανε για να τροφοδοτουνε ολο το στρατο τους που δρουσε μεσω Ελλαδας. Οταν ξεκουμπιστηκαν βεβαια ξεχασαν να σε ενημερωσουν και απλα τσιμεντωσαν τις γεωτρησεις...
γιατι δεν γινονται γεωτρησεις στην Αρτα και στην Πρεβεζα;
για να μην τα παρουν στο κρανιο τα Τουρκακια;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΜΙσθοι????? κατω απο 300 ευρω!!!! καλως τα παιδια 3-0

κοίτα και τι ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο "ΒΛΑΞ" ΓΑΠ όταν έλεγε όνειρό μου ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια....

Ο υπουργός Οικονομικών μιλά για τον ασύμμετρο αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, για την επίθεση που ο ίδιος δέχεται από τη ΝΔ, καθώς και για την εργασιακή εφεδρεία.
Ειδικά για την εφεδρεία, τονίζει ότι η κυβέρνηση -έπειτα από πολλές συζητήσεις με την τρόικα- έχει καταλήξει σε ένα σχήμα που βασίζεται σε «διαφανή, αντικειμενικά και απροσωπόληπτα κριτήρια», που δημιουργούν το μικρότερο δυνατό κόστος.

[size=18pt]«Οδηγεί στην εφεδρεία ανθρώπους που έχουν συγκριτικά τις περισσότερες προϋποθέσεις να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της νέας αυτής κατάστασης»[/size] εξηγεί.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
τα παθες ήδη μαλάκα.
ιν δε ντιβελοπμεντ είσαι...
κοιτα δω να μαθαίνεις και πόσο ΟΜΟΡΦΑ πλασμένη και "δεμένη" είναι η πολιτική της ΕΕ .....

ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝΕ
ΜΑΛΑΚΑ

Μercedes-Benz C-Class 2010 Mercedes-Benz C 200 CGI sedan
Manufacturer Mercedes-Benz
Production 1993–present
Assembly
Bremen, Germany
Sindelfingen, Germany
[size=24pt]Pune, Maharashtra, India
Toluca, Mexico
6th of October City, Egypt
Bogor, Indonesia
East London, South Africa
Juiz de Fora, Brazil
Thonburi, Thailand[/size]

έχεις κολλήσει με τη μερσεντές που δεν σε λυπάται και πάει και φτιάχνει εργοστάσια στην ινδία κι όχι στην ελλάδα. εδώ οι έλληνες πάνε και φτιάχνουν στα σκόπια και στη βουλγαρία κι εσύ περιμένεις να σε σώσει η μερσεντές

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

τωρα ομως που ειναι να τα παρουνε οι φιλοι σου οι Γερμανοι, ξαφνικα ανακαλυψαν ΜΟΝΟ στη νοτια Κρητη 3.5  τρις κυβικα φυσικο αεριο...Το ποσο και αν εχει αντιστοιχα κοιτασματα στο Καστελοριζο, φαινεται νομιζω απο τη σταση της Τουρκιας.  Οι Γερμανοι οι φιλοι σου ξερουν επισης πως στην Αρτα και την Πρεβεζα ειχε το'40'44 τοσο πετρελαιο που εφτανε για να τροφοδοτουνε ολο το στρατο τους που δρουσε μεσω Ελλαδας. Οταν ξεκουμπιστηκαν βεβαια ξεχασαν να σε ενημερωσουν και απλα τσιμεντωσαν τις γεωτρησεις...

ειλικρινά δεν ξέρω τα μεγέθη. όπως και να έχει όμως από τεχνογνωσία είμαστε υπό το μηδέν, οπότε μας έχουν στο χέρι έτσι κι αλλιώς

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειλικρινά δεν ξέρω τα μεγέθη. όπως και να έχει όμως από τεχνογνωσία είμαστε υπό το μηδέν, οπότε μας έχουν στο χέρι έτσι κι αλλιώς
Στο χαλουμονησο ειχαν μεγαλυτερη τεχνογνωσια λες? Η μονη τεχνογνωσια που εχουν εκει ειναι οι διατροφες σε Λευκορωσσιδες...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
έχεις κολλήσει με τη μερσεντές που δεν σε λυπάται και πάει και φτιάχνει εργοστάσια στην ινδία κι όχι στην ελλάδα. εδώ οι έλληνες πάνε και φτιάχνουν στα σκόπια και στη βουλγαρία κι εσύ περιμένεις να σε σώσει η μερσεντές
να φτιαχνανε μονο
εδω πανε και ψωνιζουν και μετα κλαινε για την πεθαμενη αγορα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

εγω δεν περιμένω να με σώσει κανείς.
εσύ έχεις αυταπατες ότι εάν μείνεις στο Ευρώ θα γλιτώσεις...
και δεν είσαι μόνος...
έχει πολλούς μαλάκες αυτή η ράτσα.(συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανέφερες και αυτών που παραθέτω)....

Αθήνα
[size=14pt]Χρεοκοπία, αλλά με παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ[/size]  :headbang: :headbang: :headbang: (μόνο ένας μαλάκας νεοέλληνας μπορεί να φανταστεί μια χρεοκοπημένη χώρα με το ισχυρότερο νόμισμα του πλανήτη), προβλέπει η πλειονότητα των πολιτών σε έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, με αφορμή τα νέα οικονομικά μέτρα. Επίσης, τάσσονται υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών στο Δημόσιο,[size=14pt] λένε «όχι» σε [/size]υψηλότερους φόρους, [size=14pt]έκτακτα τέλη[/size] και µειώσεις συντάξεων, ενώ ένας στους τέσσερις πολίτες δηλώνει ότι δεν θα πληρώσει το ειδικό τέλος για τα ακίνητα.
[size=18pt]
Ειδικότερα, η πλειοψηφία, παρ’ ότι διαφωνεί µε το τέλος ακινήτων (75,3%), δηλώνει ότι αναγκαστικά θα το πληρώσει (60,6%)[/size]. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Ένας στους τέσσερις όµως (το 25,8%) δηλώνει ότι δεν θα πληρώσει τον λογαριασµό της ∆ΕΗ µε το ειδικό τέλος, παρά τον κίνδυνο διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Οι πολίτες εκτιµούν σε ποσοστό 67,3% ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει να αποφύγει τη χρεοκοπία. Το 70,5% των Ελλήνων απαντά ότι θέλει η χώρα να παραµείνει στο ευρώ, ενώ µόλις το 19,7% τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δραχµή.

Στο ερώτηµα ποιο από τα «τρία σενάρια χρεοκοπίας της χώρας που δηµοσιεύθηκαν αυτές τις ηµέρες στον ξένο Τύπο» θεωρούν πιθανότερο να συµβεί, οι Έλληνες επιλέγουν σε ποσοστό 62,4% τη «µερική χρεοκοπία και παραµονή στο ευρώ».

Επίσης, η πλειονότητα των ερωτηθέντων (65,4%) θεωρεί «καθόλου πιθανό» οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να δεχθούν νέες προτάσεις κατά την επαναδιαπραγµάτευση του µνηµονίου στην οποία έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει ο αρχηγός της Ν∆ Αντ. Σαµαράς, ενώ ένα ποσοστό 33,1% θεωρεί «αρκετά και λίγο πιθανό» να δεχθούν οι Ευρωπαίοι νέες προτάσεις.

Το 45,4% των ερωτηθέντων επιλέγει «να παραµείνουµε στο ευρώ και να πάρουµε όσα µέτρα απαιτούνται, ακόµη και αν αυτά δεν είναι τόσο δίκαια», ενώ αντίθετη άποψη έχει το 28,3%, που επιλέγει «να επιστρέψουµε στη δραχµή ακόµη και αν αυτό σηµαίνει οικονοµική υποβάθµιση και πτώχευση της χώρας και των νοικοκυριών».

Όσον αφορά στο θέμα της εφεδρείας για 30.000 δηµοσίους υπαλλήλους ώς το τέλος του 2011, το 58,9% απαντά ότι εγκρίνει το µέτρο έναντι ποσοστού 40,1% που θεωρεί ότι είναι προς τη λάθος κατεύθυνση.

Το 90,7% συµφωνεί µε το µέτρο της «αναδιάρθρωσης και συγχώνευσης φορέων του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα» και το 83% επικροτεί την «καθιέρωση ενιαίου µισθολογίου για τους δηµοσίους υπαλλήλους». Για την ευρύτερη οικονοµία, το 81% των πολιτών εγκρίνει την «άµεση προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών και ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και το άνοιγµα κλειστών επαγγελµάτων».

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Στο χαλουμονησο ειχαν μεγαλυτερη τεχνογνωσια λες? Η μονη τεχνογνωσια που εχουν εκει ειναι οι διατροφες σε Λευκορωσσιδες...
τι συμφωνίες έχουν κάνει αυτοί; δεν θα τους πιάσουν τον κώλο οι αμερικάνοι λες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι συμφωνίες έχουν κάνει αυτοί; δεν θα τους πιάσουν τον κώλο οι αμερικάνοι λες;
ααααααααααχααχαχαχαχχχαχαχαχαχα

πείνα αδερφέ
πίκρα λέμε το χαλουμόνησο που είναι γιομάτο διπλοκάμπινα.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ααααααααααχααχαχαχαχχχαχαχαχαχα

πείνα αδερφέ
πίκρα λέμε το χαλουμόνησο που είναι γιομάτο διπλοκάμπινα.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα

χαχαχαχα. αυτοί λοιπόν πρέπει να είναι χίλιες φορές πιο μαλάκες από εμένα, που με τόσα διπλοκάμπινα πήγαν και διάλεξαν κι αυτοί το ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom