Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ποια ζηλεια αγορι μου?
εγω να ζηλεψω εσένα?
γιατί?
που σε στειλανε στα πανεπιστημια και τροπους δεν εμαθες?
που καθε πεντε γραμμες βριζεις ελλειψει επιχειρηματων?
επειδη απλα αυτα που παραθετεις δεν ειναι ικανα να πεισουν τον εστω και χαζο, ξανθο ή αμορφωτο συνομιλητή σου?

αντιγονούλα μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.  :S

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Τσου,είπαμε αριστερός-αριστερός,προοδευτικός-προοδευτικός αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας. :thefinge:

Τον άντρα τον εθέλω πλούσιο με τέρα μόρφωσης,κάτι σαν τον περσονάκο!!!! :smitten:

δεν πηδάνε αυτοί!!
στο λέω εγγυημένα!!!
:P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι

να δω την ελλάδα αλλά λιβύη με καγιένια κομμένα να κουβαλάνε πολυβολα και τι στον κόσμο..............................

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το ενθαρρυντικο ειναι οτι στα video των ταραχων (you tube) τα περισσοτερα σχολια των λοιπον Ευρωπαιων ειναι για συμπαρασταση. Αυτη την εχθρικη προς την Ελλαδα ατμοσφαιρα δεν την βλεπω πλεον. Τωρα αν ειναι να γινουμε Λιβυη για να ανατρεψουμε τις εξελιξεις, ας γινουμε.

Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί υπάρχουν,για να κάνουν τον μεσάζωντα;;;

Το βρηκες :rockon: :rockon: :rockon:

Να και το βιντεο του μαλακα

Αυτο που λεει στην αρχη για crash ειναι για την Ελλαδα

Επισκέπτης
Μάλλον κάνει μπάφο συχνά!!! :2funny:

Ωραια. Θα την καλεσω να ερθει στο χωριο. Κοψαμε και κατι φρεσκους "παπαδες", η καλυτερη της θα ειναι.

Και για να σοβαρευτουμε λιγακι, εγω δε βλεπω φως στο τουνελ. Και εννοω ότι το γαμησι θα το φαμε ειτε στο ευρω μεινουμε ειτε γυρισουμε στις δραχμες. Μονο που καποιοι θα το νιωσουν πιο πολύ.  Ουτε αντιδρασεις σοβαρες βλεπω. Το μονο που βλεπω είναι να τσακωνονται, αριστεροι και δεξιοι για το ποιος εφαγε τα λιγοτερα. Και κατι αναλυσεις που δεν τις πολύ-καταλαβενω.  Είμαστε μαλακες σαν λαος, λαπαδες, κλαψομουνιδες ? Σε αλλα κρατη που πηγε το ΔΝΤ υπηρχε κοσμος που αντεδρασε δυναμικα, εδώ τι κανουμε ? Κλαιμε τη μοιρα μας. Α, και αυξηθηκαν λεει οι αυτοκτονιες. Ε. οχι ρε τυπε, δεν θα τους κανουμε το χατιρι να χαθουμε. Αν ειναι να χαθω, ας παρουμε οσο περισοτερους μπορουμε μαζι μας. Μπατσους, δικαστες, πολιτικους, τραπεζιτες. Αλλα ως τοτε δεν θα μιζεριαζω ουτε θα κλαψομουνιαζω. Θα απολαμβανω οσο μπορω την καθε μερα και νυχτα μου, εστω και με δανεικα, εστω και χωρις λεφτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ωραια. Θα την καλεσω να ερθει στο χωριο. Κοψαμε και κατι φρεσκους "παπαδες", η καλυτερη της θα ειναι.

Και για να σοβαρευτουμε λιγακι, εγω δε βλεπω φως στο τουνελ. Και εννοω ότι το γαμησι θα το φαμε ειτε στο ευρω μεινουμε ειτε γυρισουμε στις δραχμες. Μονο που καποιοι θα το νιωσουν πιο πολύ.  Ουτε αντιδρασεις σοβαρες βλεπω. Το μονο που βλεπω είναι να τσακωνονται, αριστεροι και δεξιοι για το ποιος εφαγε τα λιγοτερα. Και κατι αναλυσεις που δεν τις πολύ-καταλαβενω.  Είμαστε μαλακες σαν λαος, λαπαδες, κλαψομουνιδες ? Σε αλλα κρατη που πηγε το ΔΝΤ υπηρχε κοσμος που αντεδρασε δυναμικα, εδώ τι κανουμε ? Κλαιμε τη μοιρα μας. Α, και αυξηθηκαν λεει οι αυτοκτονιες. Ε. οχι ρε τυπε, δεν θα τους κανουμε το χατιρι να χαθουμε. Αν ειναι να χαθω, ας παρουμε οσο περισοτερους μπορουμε μαζι μας. Μπατσους, δικαστες, πολιτικους, τραπεζιτες. Αλλα ως τοτε δεν θα μιζεριαζω ουτε θα κλαψομουνιαζω. Θα απολαμβανω οσο μπορω την καθε μερα και νυχτα μου, εστω και με δανεικα, εστω και χωρις λεφτα.
Ωραίος,υποκλίνομαι. :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Και για να σοβαρευτουμε λιγακι, εγω δε βλεπω φως στο τουνελ. Και εννοω ότι το γαμησι θα το φαμε ειτε στο ευρω μεινουμε ειτε γυρισουμε στις δραχμες. Μονο που καποιοι θα το νιωσουν πιο πολύ.  Ουτε αντιδρασεις σοβαρες βλεπω. Το μονο που βλεπω είναι να τσακωνονται, αριστεροι και δεξιοι για το ποιος εφαγε τα λιγοτερα. Και κατι αναλυσεις που δεν τις πολύ-καταλαβενω.  Είμαστε μαλακες σαν λαος, λαπαδες, κλαψομουνιδες ? Σε αλλα κρατη που πηγε το ΔΝΤ υπηρχε κοσμος που αντεδρασε δυναμικα, εδώ τι κανουμε ? Κλαιμε τη μοιρα μας. Α, και αυξηθηκαν λεει οι αυτοκτονιες. Ε. οχι ρε τυπε, δεν θα τους κανουμε το χατιρι να χαθουμε. Αν ειναι να χαθω, ας παρουμε οσο περισοτερους μπορουμε μαζι μας. Μπατσους, δικαστες, πολιτικους, τραπεζιτες. Αλλα ως τοτε δεν θα μιζεριαζω ουτε θα κλαψομουνιαζω. Θα απολαμβανω οσο μπορω την καθε μερα και νυχτα μου, εστω και με δανεικα, εστω και χωρις λεφτα.
μαγκα μη νομίζεις ότι αυτό που έγινε στην αργεντική έγινε απο την αρχή...
πέρασαν περίπου 10 χρόνια μέχρι ο κόσμος να τα κάνει όλα πουτάνα.
να ξέρεις ότι και τόσο σύντομα που αντέδρασαν οι έλληνες περίεργο είναι.....
υπάρχουν χώρες που τους γαμάνε ασάλιωτα δεκαετίες και δε σηκώνουν ποτέ κεφάλι.

μην είμαστε ισοπεδωτικοί αν και συνολικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ποια ζηλεια αγορι μου?
εγω να ζηλεψω εσένα?
γιατί?
που σε στειλανε στα πανεπιστημια και τροπους δεν εμαθες?
που καθε πεντε γραμμες βριζεις ελλειψει επιχειρηματων?
επειδη απλα αυτα που παραθετεις δεν ειναι ικανα να πεισουν τον εστω και χαζο, ξανθο ή αμορφωτο συνομιλητή σου?

Mπα, δε το κάνει από κακία. Είναι που έχεις εσύ ατράνταχτα επιχειρήματα. Οπότε όλα τα άλλα καταρρέουν. Τι να λέμε τώρα ... :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μαγκα μη νομίζεις ότι αυτό που έγινε στην αργεντική έγινε απο την αρχή...
πέρασαν περίπου 10 χρόνια μέχρι ο κόσμος να τα κάνει όλα πουτάνα.
υπάρχουν χώρες που τους γαμάνε ασάλιωτα δεκαετίες και δε σηκώνουν ποτέ κεφάλι.

μην είμαστε ισοπεδωτικοί αν και συνολικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου.

Εμ πρώτα κάνουν μια προεργασία. Σου γαμάνε τον εγκέφαλο και σε κάνουν πρόβατο και μετά εξαπολύουν την επίθεση

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Ειναι θετικο...

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231131101[/url]

Οι ελεγκτές, γράφει χαρακτηριστικά η Welt, όταν φτάνουν στην Ελλάδα «ζουν σε έναν κόσμο... που πρέπει να τους προστατεύει η αστυνομία, να τους φυλάει σε ξενοδοχεία, να συνοδεύει τα οχήματά τους», κάνοντας λόγο για μία «ζωή συνεχούς άγχους, σαν εφιάλτη».

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Mπα, δε το κάνει από κακία. Είναι που έχεις εσύ ατράνταχτα επιχειρήματα. Οπότε όλα τα άλλα καταρρέουν. Τι να λέμε τώρα ... :cheesy:

δεν ειπα οτι εγω εχω ατρανταχτα
αλλωστε τα επιχειρηματα ειναι για να καταρριπτονται
αν μη τι αλλο να υπαρχουν ομως
και επισης εγω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν
εγω την αποψη μου λεω
και σε οποιον δεν αρεσει χεστηκα κιολας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εμ πρώτα κάνουν μια προεργασία. Σου γαμάνε τον εγκέφαλο και σε κάνουν πρόβατο και μετά εξαπολύουν την επίθεση

πάντως μικρέ μου έχει κάνει μια ιστορική διαπίστωση μεγάλη εντύπωση.
οι λαοί γενικά που τρώνε μεγάλες πούτσες γίνονται περισσότερο ανάλγητοι και παρτάκηδες.
παρε παράδειγμα τους γερμανούς.
μετά την πούτσα που έφαγαν στον ΑΠΠ είδες τι έκαναν στον Β.
οι ισραηλίτες μετά την πούτσα που έφαγαν στον ΒΠΠ είδες τι κάνουν στους παλαιστίνιους....
κοινώς θεωρώ ότι όλο αυτό που γίνεται θα έχει μακροχρόνια παρόμοιες συνέπειες στον έλληνα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πάντως μικρέ μου έχει κάνει μια ιστορική διαπίστωση μεγάλη εντύπωση.
οι λαοί γενικά που τρώνε μεγάλες πούτσες γίνονται περισσότερο ανάλγητοι και παρτάκηδες.
παρε παράδειγμα τους γερμανούς.
μετά την πούτσα που έφαγαν στον ΑΠΠ είδες τι έκαναν στον Β.
οι ισραηλίτες μετά την πούτσα που έφαγαν στον ΒΠΠ είδες τι κάνουν στους παλαιστίνιους....
κοινώς θεωρώ ότι όλο αυτό που γίνεται θα έχει μακροχρόνια παρόμοιες συνέπειες στον έλληνα.

Αναμενόμενο. Σου λέω γιατί να κάτσω να είμαι ευαίσθητος? Να ξαναπάθω τα ίδια? ο Έλληνας ακόμη την πούτσα ΔΕ την έφαγε. Το να αφήσει να μπει χωρίς καθόλου αντίσταση θαναι κάτι όχι τόσο συνηθισμένο πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom