Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
εσύ τελευταία πήγες ομόνοια πατήσια ταύρο βοτανικό;
ααααααχαχααχαχχαχαχααχ ρε κοίτα κάτι ευρωπΕες που κάνουν βόλτα μόνο στην κηφισιά για καφέ.....
αααααααααααααχαχααχαχχαχαχαχαχα

εφαγες κι εσυ τον παπα με τα τουρκικα και νομιζεις οτι ολη η τουρκια ειναι σαν την σεχρεζατ και τον εμιρ [πως τον λεγανε τον τυπο δε θυμαμαι]
αληθεια βλεπεις και το καινουριο τωρα?
ερωτας η πολεμος????
χαχαχαχαα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ε το άρθρο είναι της HSBC ντάξει... Για το αφορολόγητο το πα και πιο πριν . Δε κατσαν ξαφνικά να αντιγράψουν τους αυστραλούς. Με τη λογική που υπήρχε στην Ελλάδα, το μεταφέραν για να έχουν ίδια αποτελέσματα.
εγκζάκτλυ

άλλωστε υπάρχουν πολλές ευρωπαικές χώρες που έχουν μηδέν αφορολόγητο χρόνια τώρα.
ο μπένι απλά το μείωσε στο μισό όσο και το μέσο εισόδημα για να μην καταρρεύσουν τα έσοδα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
εσύ τελευταία πήγες ομόνοια πατήσια ταύρο βοτανικό;
ααααααχαχααχαχχαχαχααχ ρε κοίτα κάτι ευρωπΕες που κάνουν βόλτα μόνο στην κηφισιά για καφέ.....
αααααααααααααχαχααχαχχαχαχαχαχα

Τι χαχανίζεις ρε παπάρα που για να βρείς κανένα δρόμο έξω από την Βούλα βάζεις GPS.

Άκου τι είπε το άτομο...

Ταύρο....

Ανάθεμα και αν ξέρει που πέφτει ο Ταύρος.

Edit: Λάθος, ξέρει που πέφτει το Κερατσίνι γιατί μετέφερε τις ψαροκασσέλες στην σκάλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εφαγες κι εσυ τον παπα με τα τουρκικα και νομιζεις οτι ολη η τουρκια ειναι σαν την σεχρεζατ και τον εμιρ [πως τον λεγανε τον τυπο δε θυμαμαι]
αληθεια βλεπεις και το καινουριο τωρα?
ερωτας η πολεμος????
χαχαχαχαα!
μωρή μαλάκω εγώ μένω στο εξωτερικό που οι τούρκοι περπατάνε ανάμεσά μας.
δεν ξέρω ποιά σεχραζάντ λες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πως θα γίνουν πιό ομαλά βρε καραμπουζουκλή;;;;

Πως θα μειωθεί ο Δημόσιος Τομέας, πως θα μειωθεί ο κρατικοδίαιτος δημόσιος;;;

Όταν θα έχουν την πρέσσα και στην πρώτη δυσκολία θα τυπώνουν δραχμές.....

Εδώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και δεν μπορούν να κλείσουν το ΕΤΕΡΠΣ και την ΔΕΠΑΝΟΜ.

Έλα όμως που η οικονομία είναι κρατικοδίαιτη. Και όσο βάζεις στην πρέσσα το δημόσιο τόσο η ύφεση βαθαίνει. Και όσο έχεις ύφεση, 1 γλιτώνεις από το κόψιμο στο δημόσιο 5 λούζεσαι. Και να τα λεγα εγώ, πάει στο διάολο. Οι ίδιοι παραδέχονται πως τα δημόσια έσοδα καταρρέουν και τα δημοσιονομικά πάνε κατά διαόλου. Ξεκινάς μεταρρυθμίσεις αλλά πλέον θέλει με αργό ρυθμό, ΄οχι τα σαρώνουμε όλα.Βρήκαμε παπά να βαφτίσομε 5-6. Αλλιώς για πε ενα τρόπο να ανασυγκροτηθεί η οικονομία. Όχι να πάει σε ανάπτυξη αλλά έστω να στατήσει η ύφεση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny:

Actually τωρα που το θεμα της Ελλαδας εχει παρει τον δρομο του (Θα σκασουμε σαν καρπουζια στο χωμα) ακουγεται επεκταση και σε αλλες Ευρωπαικες χωρες. Ενας μαλακας trader (οτι και αν ειναι αυτο) που εβλεπα χθες, ελεγε οτι δεν μπορει να κοιμηθει απο την χαρα του που θα συναντησει τετοια ευκαιρια στην ζωη του να βγαλει τοσο χρημα...Μιλαγε για καταρρευση την ευρωπης και ελαμπε το προσωπο του :headbang:
Έδω ήθελα να καταλήξω,όλοι μαζί να φουντάρουμε,μην πάμε κ πέσουμε μόνοι μας στον γκρεμό σώζοντας την Ε.Ε. μαλακία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι χαχανίζεις ρε παπάρα που για να βρείς κανένα δρόμο έξω από την Βούλα βάζεις GPS.

Άκου τι είπε το άτομο...

Ταύρο....

Ανάθεμα και αν ξέρει που πέφτει ο Ταύρος.

Edit: Λάθος, ξέρει που πέφτει το Κερατσίνι γιατί μετέφερε τις ψαροκασσέλες στην σκάλα.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βλάκα και πού να ξερες που ψηφίζω....
τώρα που θα γυρίσω και θα πάμε για αγαπουλιές θα σε πάω στην Αγία Σοφία δίπλα στα παλιά σφαγεία ν ανάψεις κεράκι να μη φύγουμε απ το ευρώ.

Επισκέπτης
Ειληκρινα εχω βαρεθει ν΄ακουω και να διαβαζω για την οικονομικη κριση. Ευτηχως που η τηλεοραση που εχω σπιτι δεν πιανει κανενα καναλι, γιατι θα εκοβα τις φλεβες μου καμια μερα. Ακομα και στο καφενειο όταν πηγαινω, αν δω και βαλουν καμια συζητηση στην τηλεοραση, από αυτές  που μαζευονται διαφοροι ειδημονες και αναλυουν τα παντα, τσακονονται σαν κοκορια και στο τελος συμφωνουν στο ότι διαφωνουν, σηκωνομε και φευγω. Περνω την μπυρα μου και καθομε εξω, ας κανει κρυο. Δε γαμιονται και οι αγορες και τα cds και τα ομολογα και η Μερκελ και ο Παπαντρεου ο μπινες. Μπυρα και χασισι να εχω, ένα πιατο φαι στο τραπεζι και ας μην εχω τιποτα στην τσεπη. Ας φοραω το ιδιο παντελονι 5 χρονια κι ας πηγαινω με τα ποδια.
Κρατατε οσο μπορειτε μαγκες και δωστε και κανα χερι βοηθειας αν βλεπετε καποιονα να "πεφτει".

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
μωρή μαλάκω εγώ μένω στο εξωτερικό που οι τούρκοι περπατάνε ανάμεσά μας.
δεν ξέρω ποιά σεχραζάντ λες.

ε ποια πατησια μου λες αγορι μου???
εγω να τα δω ή εσύ???
που ετσι οπως σε κοβω
θα σ΄εχει στειλει ο μπαμπας σου [αυτος των εκατομμυριων] σε καμια οξφορδη να σπουδασεις, κανεις τα case studies σου, δεν εχεις δουλεψει ποτε σου, δεν εχεις πληρωσει φορο ποτε σου
και μιλας κιολας για το τι θα κανουμε
οταν γυρισεις πισω και γραφτεις στη νεολαια του κομματος θα σε παρουμε συμβουλο να μας πεις
προς το παρον κανε μας τη χαρη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειληκρινα εχω βαρεθει ν΄ακουω και να διαβαζω για την οικονομικη κριση. Ευτηχως που η τηλεοραση που εχω σπιτι δεν πιανει κανενα καναλι, γιατι θα εκοβα τις φλεβες μου καμια μερα. Ακομα και στο καφενειο όταν πηγαινω, αν δω και βαλουν καμια συζητηση στην τηλεοραση, από αυτές  που μαζευονται διαφοροι ειδημονες και αναλυουν τα παντα, τσακονονται σαν κοκορια και στο τελος συμφωνουν στο ότι διαφωνουν, σηκωνομε και φευγω. Περνω την μπυρα μου και καθομε εξω, ας κανει κρυο. Δε γαμιονται και οι αγορες και τα cds και τα ομολογα και η Μερκελ και ο Παπαντρεου ο μπινες. Μπυρα και χασισι να εχω, ένα πιατο φαι στο τραπεζι και ας μην εχω τιποτα στην τσεπη. Ας φοραω το ιδιο παντελονι 5 χρονια κι ας πηγαινω με τα ποδια.
Κρατατε οσο μπορειτε μαγκες και δωστε και κανα χερι βοηθειας αν βλεπετε καποιονα να "πεφτει".
Παραλίμνιε τα πόστ σου είναι εκπληκτικά,το δε avatar σου τα σπάει,από τις cult μορφές του site. :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ε ποια πατησια μου λες αγορι μου???
εγω να τα δω ή εσύ???
που ετσι οπως σε κοβω
θα σ΄εχει στειλει ο μπαμπας σου [αυτος των εκατομμυριων] σε καμια οξφορδη να σπουδασεις, κανεις τα case studies σου, δεν εχεις δουλεψει ποτε σου, δεν εχεις πληρωσει φορο ποτε σου
και μιλας κιολας για το τι θα κανουμε
οταν γυρισεις πισω και γραφτεις στη νεολαια του κομματος θα σε παρουμε συμβουλο να μας πεις
προς το παρον κανε μας τη χαρη
έτσι ακριβώς γόνη.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σκάσεις απ τη ζήλεια μαζί με τη σάβρα σταχυομαλλούσα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
εις βάρος των φτωχων
Ενω εμεις τα παιρνουμε απο τους πλουσιους για να αγοραζουμε οπλα :rolleyes:

Έδω ήθελα να καταλήξω,όλοι μαζί να φουντάρουμε,μην πάμε κ πέσουμε μόνοι μας στον γκρεμό σώζοντας την Ε.Ε. μαλακία.

Αν παιξει αυτο που ελεγε ο μαλακας στο bbc, εμεις ειμαστε το πρωτο βημα. Κατι σαν κερκοπορτα να μπουν στην ΕΕ και να τα γαμησουν ολα, για μια χουφτα δολλαρια. Ενταξει, για ενα καραβι δολλαρια....

Ειπε και το αλλο...Μην περιμενετε λεει απο τις κυβερνησεις να σας σωσουν, τα funds δεν τους δινουν καμμια σημασια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελπιζω να μην μου την "πεφτεις" ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot:
Τσου,είπαμε αριστερός-αριστερός,προοδευτικός-προοδευτικός αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας. :thefinge:

Τον άντρα τον εθέλω πλούσιο και τέρας μόρφωσης,κάτι σαν τον περσονάκο!!!! :smitten:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν παιξει αυτο που ελεγε ο μαλακας στο bbc, εμεις ειμαστε το πρωτο βημα. Κατι σαν κερκοπορτα να μπουν στην ΕΕ και να τα γαμησουν ολα, για μια χουφτα δολλαρια. Ενταξει, για ενα καραβι δολλαρια....

Ειπε και το αλλο...Μην περιμενετε λεει απο τις κυβερνησεις να σας σωσουν, τα funds δεν τους δινουν καμμια σημασια.
Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί υπάρχουν,για να κάνουν τον μεσάζωντα;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι

να δω την ελλάδα αλλά λιβύη με καγιένια κομμένα να κουβαλάνε πολυβολα και τι στον κόσμο..............................

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
έτσι ακριβώς γόνη.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σκάσεις απ τη ζήλεια μαζί με τη σάβρα σταχυομαλλούσα.

ποια ζηλεια αγορι μου?
εγω να ζηλεψω εσένα?
γιατί?
που σε στειλανε στα πανεπιστημια και τροπους δεν εμαθες?
που καθε πεντε γραμμες βριζεις ελλειψει επιχειρηματων?
επειδη απλα αυτα που παραθετεις δεν ειναι ικανα να πεισουν τον εστω και χαζο, ξανθο ή αμορφωτο συνομιλητή σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom