Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Τερυ,ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Καρλιτο.
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
....τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  ??????????       Κατάλαβες    απο  τα  λεγομενα  μου   οτι  ειμαι με  τον  Τσιπρα ?    Ρε   πας  καλα    :uglystupid: :idiot:?     Μηπως   με  μπερδεψες  με  αλλον ?     Βρε   παπαρα    ειμαι   απο  αυτους   που   βριζω   τον   Αλαβανο   που   δικαιολογει  τα  μαλακισμενα   που   νομιζουν  οτι  με  το  να καινε   το  μαγαζακι  του  βιοπαλαιστη  χτυπανε τον καπιταλισμο !!!

συγνωμη....σε περασα για υφισταμενο του Βολταιρου... που μεσα απο ενα φιλολαικο προφιλ θελουν να ξανακαψουν την αθηνα....
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Τερυ,ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Καρλιτο.

Εχει ζητησει ο "παραλιακος" συγνωμη απο αυτους που σκοτωνε?... Ας μιλαμε για συγνωμη...σε οσους γνωριζουν την αξια της μετανοιας και της συγχωρεσης.
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
συγνωμη....σε περασα για υφισταμενο του Βολταιρου... που μεσα απο ενα φιλολαικο προφιλ θελουν να ξανακαψουν την αθηνα....


...η   αποψη  μου  φιλε  ειναι  οτι  τα  συνθετα   προβληματα  της   εποχης  μας   δεν  λυνονται   ουτε   με   μολοτωφ   που  πετανε  οι  καραγκιοζηδες  των  Εξαρχειων  ,  ουτε  με  ανταρτες πολεων  της  πορδης  οπως  ο   Φουντας  κι  ο  Μαζιωτης.......εγω  με  το    φτωχο  μου  το  μυαλο   ξερω  οτι   καθε  λογης    οικονομικη χουντα  ,  ειτε  τοπικη(βλ.Μπομπολας,Κοκκαλης)  ειτε  ΗΠΑ ,   φοβουνται  την  αντιδραση  ενος  κοσμου  σε  μαζικο  επιπεδο.....
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66

Ποντικέ με αυτά και με αυτά

ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ το βλέπω  :uglystupid:


ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ (την έχουμε ήδη δηλαδή) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έξω η λέσχη ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και standard & poor's...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ αλλά χρειάζεται ανθρώπους και ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ



 

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
6.476
Like
11
Πόντοι
66
Εγω λεω εξοικονομιση και ατομικη λιτοτητα....δεν μπορει..ο μεση ελληνιδα να χαλαει σε καλλυντικα το μισο της μισθο και μετα να φταινε οι τραπεζες...

Τα βλαχαδερα του 60 που ηρθαν στην αθηνα φτιαξανε 1-2 σπιτακια οταν οι γηγενεις αθηναιοι του 60 πηγαιναν στα μπαρακια και τωρα οι ιδιοι αυτοι παραπονιουνται για την συνταξη.

Και να φερουμε και καμμια μεγαλη εταιρια στην ελλαδα, να δουλεψει ο πολιτης...

Συμπέρασμα: να βάλει ο ελληνάρας τον κώλο του κάτω και να δουλέψει, όπως ο γερμανός μετά τον Β΄ ΠΠ... Σωστό. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται... ο γερμαναράς ένιωσε τη ντροπή στο πετσί του και γι' αυτό έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε για να ξορκίσει το κακό. Ενώ κάπου αλλού, με τη νωοτροπία του περιούσιου λαού νομίζουμε πως όλι μας χρωστάνε...
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Συμπέρασμα: να βάλει ο ελληνάρας τον κώλο του κάτω και να δουλέψει, όπως ο γερμανός μετά τον Β΄ ΠΠ... Σωστό. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται... ο γερμαναράς ένιωσε τη ντροπή στο πετσί του και γι' αυτό έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε για να ξορκίσει το κακό. Ενώ κάπου αλλού, με τη νωοτροπία του περιούσιου λαού νομίζουμε πως όλι μας χρωστάνε...




....η  αιτια   των  βασανων  που  ταλανιζουν  την  Ελλαδα.....καποιον   που  δουλευει στην Ελλαδα  τον  λενε  κοροιδο ή  τον  λοιδορουν ,  στην  Γερμανια   τον  θαυμαζουν και του  δινουν  κινητρα.....κι  αυτο  παρατηρειται   απο  το  σχολειο  μεχρι  το  γραφειο......εγω   βλεπω   τους  νεους  παντως  κι  ακομα  ελπιζω....
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Μηνύματα
6.872
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, απελπισίας και πανικού βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η χώρα μας, που συνεχίζει να δέχεται «θανατηφόρα χτυπήματα» από τους οίκους αξιολόγησης, τις διεθνείς αγορές και τους Ευρωπαίους «εταίρους».

Το πρώτο ηχηρό μήνυμα ήλθε, όταν νέα επίπεδα ρεκόρ κατέγραψαν τόσο τα spreads των ελληνικών δεκαετών ομολόγων όσο και τα πενταετή ελληνικά CDS, τα οποία πλέον καταδεικνύουν ότι η Ελλάδα συγκεντρώνει τις υψηλότερες πιθανότητες πτώχευσης παγκοσμίως, ακόμα και σε σχέση με την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

Tο spread των 10ετών ελληνικών ομολόγων σκαρφάλωσε πάνω από τις 670 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε (μετά και την υποβάθμιση από την S&P) στις 674 μονάδες βάσης, υψηλότερα κατά 22,7 μονάδες εν συγκρίσει με το νέο ιστορικό υψηλό των 652 μονάδων βάσης που σημειώθηκε στο χθεσινό κλείσιμο.

Την Τρίτη, τα ελληνικά CDS (όπως παρακολουθούνται από την CMA Datavision) παρουσιάζουν νέο ιστορικό υψηλό, στις 797 μ.β., επίπεδο που υποδηλώνει πιθανότητα πτώχευσης 46,07% για την Ελλάδα, ακολουθεί η Βενεζουέλα (43,65%), η Αργεντινή (43,15%), ενώ χαμηλότερα στην κατάταξη βρίσκονται χώρες όπως το Πακιστάν (36,61%), η Ουκρανία (32,08%), η Πορτογαλία (26,11%) και το Ιράκ (25,79%).

Λίγο αργότερα ακολούθησε η εκτίμηση, ότι οι σκέψεις των αξιωματούχων απέναντι στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δείχνουν να αλλάζουν τις τελευταίες ημέρες, την οποία εξέφρασε σε σχετικό report ο επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs για την Ευρώπη, Erik F. Nielsen.

«Ενώ για καιρό απορρίπτουν αυτή την ιδέα, υπό το φόβο της διάχυσης του προβλήματος, για να αποφευχθεί τελικά αυτό το αποτέλεσμα, δύο πράγματα γίνονται τώρα ξεκάθαρα» αναφέρει. «Το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας πρέπει να χρηματοδοτηθεί πλήρως, ήτοι η αγορά πρέπει να βγει εντελώς από την εξίσωση για κάποιο διάστημα. Την ίδια στιγμή, το ελληνικό πρόγραμμα σταθερότητας, κυρίως λόγω της ανάγκης για μεγάλη ονομαστική μείωση μισθών (15%-20%), θα χρειαστεί να επεκταθεί κατά πολύ σε διάρκεια, σε σχέση με τα τρία χρόνια που προβλέπονται αρχικά» αναφέρει ο Nielsen.

Κάτι ήξεραν στο Χρηματιστήριο και πουλούσαν από το πρωί

Οι «κακές συνήθειες» δεν κόβονται στην Ελλάδα, όσο δύσκολη και εάν είναι πλέον η κατάσταση για όλους.

Από το πρωί άρχισαν μαζικές ρευστοποιήσεις τραπεζικών κυρίως τίτλων στο ελληνικό χρηματιστήριο, σαν ορισμένοι να γνώριζαν τι θα επακολουθούσε λίγο μετά το μεσημέρι. Τις ημέρες μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers θύμισε η σημερινή συνεδρίαση του Χ.Α., μόνο που αυτή τη φορά ο κίνδυνος δεν προέρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά εντοπίζεται εντός των συνόρων.

Πρωτοφανούς έντασης πωλήσεις κυριολεκτικά «βύθισαν» μετοχές και δείκτες στο ελληνικό ταμπλό, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί ενδοσυνεδριακά σε ποσοστό έως και 7,40% στις 1.671,27 μονάδες, τη στιγμή που ο τραπεζικός δείκτης υποχρεωνόταν σε κατακόρυφη πτώση 11,47%, στα επίπεδα των 1.635,99 μονάδων. Εν τω μεταξύ, οι απώλειες του Γ.Δ. έφτασαν το 22,74% εντός του 2010, καθώς ο Δείκτης ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της τρίτης με πτώση 6,00% στις 1.696,68 μονάδες, κατά 41,43% χαμηλότερα σε σχέση με τα υψηλά του Οκτωβρίου. Ο δείκτης των τραπεζών έχει υποχωρήσει εντός του 2010 κατά 36,98%, ενώ σε σχέση με τα υψηλά του Οκτωβρίου βρέθηκε σήμερα χαμηλότερα κατά 59,4%!

Τρία «σκαλοπάτια» υποβάθμιση της Ελλάδας

Η Standard & Poor΄s Ratings Services υποβάθμισε σήμερα τη μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας σε «BB+» και «B» αντίστοιχα, από «BBB+» και «A-2» που ήταν προηγουμένως. Το outlook είναι αρνητικό.

Την ίδια στιγμή αναθέτει αξιολόγηση ανάκτησης (recovery rating) «4» στις ελληνικές εκδόσεις χρέους, υποδεικνύοντας την εκτίμηση της για «μέση» (30%-50%) ανάκτηση για τους ομολογιούχους, σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους ή αθέτησης πληρωμών.

Η αξιολόγηση «AAA» στη μεταφορά και μετατρεψιμότητα παραμένει αμετάβλητη.
Κατά την άποψη των αξιολογητών, οι πιέσεις για πιο επιθετικά και ευρεία μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής αυξάνονται, εν μέρει λόγω της πρόσφατης ανόδου στα επιτόκια της αγοράς.

Στις αναθεωρημένες προβλέψεις τους «βλέπουν» το δημόσιο χρέος της Ελλάδας να αυξάνεται στο 124% του ΑΕΠ το 2010 και 131% του ΑΕΠ το 2011.

Ο οίκος εκτιμά, παράλληλα, ότι το πολυετές πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής θα γίνει πιο αυστηρό στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας Ε.Ε. και ΔΝΤ. Αυτό, προσθέτει, αναμένεται να επιβαρύνει περαιτέρω τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο των αναθεωρημένων εκτιμήσεων της S&P, το πραγματικό ΑΕΠ θα μείνει σχεδόν αμετάβλητο την περίοδο 2009-2016, ενώ το επίπεδο του ονομαστικού ΑΕΠ, ενδεχομένως, να μην επιστρέψει στα επίπεδα του 2008 πριν από το 2017.

Νέα υποβάθμιση είναι πιθανή, αναφέρει ο οίκος, εάν η ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων υπονομευτεί από την εγχώρια πολιτική αντιπολίτευση ή αποδυναμωθεί ουσιαστικά για άλλους λόγους.

ΥΠΟΙΚ: Η υποβάθμιση δεν αντανακλά τα πραγματικά δεδομένα

Ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι η σημερινή υποβάθμιση της Ελλάδας από την S&P δεν αντανακλά τα πραγματικά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Το τραπεζικό σύστημα είναι σταθερό και με την απαιτούμενη ρευστότητα συνεχίζει η ανακοίνωση, στην οποία γίνεται αναφορά και σε ενεργοποίηση τις επόμενες ημέρες του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας, με τον οποίο «η χώρα μας θα μπορεί να συνεχίζει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις δανειακές τις υποχρεώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών έχει ως εξής:

«Η σημερινή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας δεν αντανακλά τα πραγματικά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ούτε την πρόοδο στα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη. Οι σημερινές εξελίξεις είναι δε μέρος ευρύτερων κινήσεων στις αγορές που έχουν αγγίξει πολλές χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα μετά και με την επέκταση του προγράμματος των 28 δις για άλλο ένα εξάμηνο παραμένει σταθερό και με την απαιτούμενη ρευστότητα. Εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα άντλησης όλης της απαιτουμένης ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Για τη χώρα μας παραμένει εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός της ύπαρξης του μηχανισμού στήριξης, ο οποίος έχει αποφασιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το πλαίσιο των πολιτικών και της χρηματοδότησης προχωρούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Με την ολοκλήρωσή τους θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός και η χώρα μας θα μπορεί να συνεχίζει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις δανειακές τις υποχρεώσεις.»

Υποβαθμίζει Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και ETE η S&P

H S&P ανακοίνωσε πως υποβαθμίζει τις αξιολογήσεις της για τέσσερις ελληνικές τράπεζες, ύστερα από την υποβάθμιση των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου κατά τρεις βαθμίδες.

Πιο συγκεκριμένα, υποβαθμίζει τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας της Efg Eurobank, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς σε «ΒΒ» από «ΒΒΒ» και τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας σε «Β» από «Α-2».

Επίσης, ο οίκος υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας της Εθνικής σε «ΒΒ+» από «ΒΒΒ+» και τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας της τράπεζας σε «Β» από «Α-2».

Το outlook σε όλες τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις είναι αρνητικό, αντανακλώντας την πιθανότητα περαιτέρω υποβάθμισης σε περίπτωση χαμηλότερης αξιολόγησης της Ελλάδας ή αν η ρευστότητα, η ποιότητα των παγίων ή η κερδοφορία των τραπεζών επιδεινωθεί περισσότερο από το αναμενόμενο.

«Προχωρήσαμε στην υποβάθμιση μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της βουλγαρικής θυγατρικής της ΕΤΕ, Bulgarian Bank A.D. (UBB) σε “BB” από “BBB-” και της βραχυπρόθεσμης σε “B” από “A-3”. Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψή μας πως ο βαθμός της προσδοκώμενης στήριξης από την ΕΤΕ έχει υποχωρήσει λόγω των πιέσεων στην εγχώρια αγορά. Το outlook είναι αρνητικό».
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ
ΤΕΛΟΣ
ΚΑΠΟΥΤ
ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

καραμανλη γαμω την μανα σου
γαμω την οικογενεια σου
τα ηξερες ολα αυτα αλλα.....
 

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
6.476
Like
11
Πόντοι
66
....η  αιτια   των  βασανων  που  ταλανιζουν  την  Ελλαδα.....καποιον   που  δουλευει στην Ελλαδα  τον  λενε  κοροιδο ή  τον  λοιδορουν ,  στην  Γερμανια   τον  θαυμαζουν και του  δινουν  κινητρα.....κι  αυτο  παρατηρειται   απο  το  σχολειο  μεχρι  το  γραφειο......εγω   βλεπω   τους  νεους  παντως  κι  ακομα  ελπιζω....

Δε θέλω να σου τη σπάσω, αλλά κακώς ελπίζεις... είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που ανακάλυψε την τάξη των "χλιδάνεργων". Προσωπικά θυμάμαι την καζούρα που έτρωγα όταν στα 26 μου, έχοντας ήδη το πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό πήγα για δουλειά ως υπάλληλος καταστήματος σε γνωστή αλυσίδα super market...
 

Επισκέπτης
Το προσωπικό του εργοστασίου ποδηλάτων στο Thuringian Nordhausen της Γερμανίας έχει καταλάβει το εργοστάσιο και ήδη έχει πάρει την παραγωγή στα χέρια του σε αυτοδιαχειριστική βάση.Οι 135 εργαζόμενοι του εργοστασίου Bike Systems GmbH στο Thuringian Nordhausen, έχουν καταλάβει το εργοστάσιο ,αποφασισμένοι να αναλάβουν την παραγωγή ποδηλάτων σε αυτοδιαχειριστική βάση.Για περισσότερους από δύο μήνες, το προσωπικό κρατά κατειλημμένο το εργοστάσιο, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της οροσειράς Harz, δουλεύοντας σε 3 βάρδιες. Οι εργαζόμενοι, με την κίνηση αυτή θέλουν να αποτρέψουν την αποφασισμένη από την εργοδοσία διάλυση και πώληση του εργοστασίου.Κατά τη διάρκεια της κατάληψης και των συζητήσεων ανάμεσα στο προσωπικό έγιναν επισκέψεις αλληλεγγύης από διάφορες ομάδες και άτομα, όπου οι εργαζόμενοι συζήτησαν μια πρόταση-σκέψη να πάρουν την παραγωγή στα χέρια τους. Και επειδή το θέμα δεν ήταν να προλάβουν μόνο να αντιταχθούν στη μεταφορά και των τελευταίων μηχανών από τις εγκαταστάσεις και να περιμένουν για κάποιον νέο επενδυτή, ρίχθηκε η ιδέα της αυτοδιαχειριστικής παραγωγής ποδηλάτων με την επωνυμία «Strike-Bike» («Το ποδήλατο της Απεργίας») η οποία έτυχε πολύ καλής ανταπόκρισης από τους εργαζόμενους. Έτσι, τώρα έρχεται η ευκαιρία να αποδειχθεί εάν υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης ή όχι μιας αυτοδιαχειριστικής παραγωγής και διανομής.Οι καταληψίες εργαζόμενοι έχουν όλη την αλληλεγγύη και υποστήριξη από την πλευρά της αναρχοσυνδικαλιστικής ένωσης FAU, η οποία ενεργοποιείται ήδη σε ολόκληρη τη Γερμανία για να διαδώσει τον αγώνα των εργαζομένων αυτών και να προκαλέσει μια περισσότερο και πιο μαζική αλληλεγγύη μέσω των πωλήσεων του «Strike-Bike».
 

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Μηνύματα
643
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Συμπέρασμα: να βάλει ο ελληνάρας τον κώλο του κάτω και να δουλέψει, όπως ο γερμανός μετά τον Β΄ ΠΠ... Σωστό. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται... ο γερμαναράς ένιωσε τη ντροπή στο πετσί του και γι' αυτό έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε για να ξορκίσει το κακό. Ενώ κάπου αλλού, με τη νωοτροπία του περιούσιου λαού νομίζουμε πως όλι μας χρωστάνε...

Αυτή η νοοτροπία θα μας χαντακώσει ή μας έχει ήδη (?) αποτελειώσει...
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
"Απίστευτη κατάντια απο τις ειδήσεις του καναλιού , που έχει καταντήσει χειρότερο και απο την κρατική σε προπαγάνδα. Ανακοίνωσαν την 48ωρη απεργία των τεχνικών στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και μόνο που δεν απαίτησαν τον δημόσιο...
λιθοβολισμό τους . Βγήκε μία δημοσιογράφος ( ο θεός να την κάνει ) και είπε οτι δεν επιτρέπετε σε τέτοιες εποχές που ο κόσμος δεν ξέρει εαν θα έχει δουλεία , να υπάρχουν κάποιοι να ζητάνε αυξήσεις σε μισθούς , ενώ ακόμα τόνισε οτι δεν επιτρέπετε να αφήνουν την χώρα χωρίς ενημέρωση, εδω γελάμε... Ρε καταντήσατε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ...ΝΤΡΟΠΉ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1838.html[/url]


Kαλά το τι παίζει το Αλαφουζέικο αυτές τις ημέρες είναι απίστευτο.
Το συγκρότημα με όλες τις πούστρες και τις αγάμητες έχει ξεσαλώσει νομίζωντας οτι φτάνει η προπαγάνδα για να σωθεί ο Τζέφρυς.
Το τι θαψιμο ρίχνουν στους συνδικαλιστές τις τελευταίες μέρες δε λέγεται.
Τις προάλλες κράζαν τους συνδικαλιστές της...Πειραικής Πατραΐκής. :headbang: :2funny:
Ελα Μονικ στο τόπο σου..
Αυτοί είναι ικανοί να ξηλώσουν για χάρη του Τζέφρυ τη μεγαλύτερη παραμύθα των τελευταίων χρόνων,τη περίφημη "εξέγερση του Δεκεμβρη" :2funny: :grin:
Τότε που έκαναν αναμετάδοση των επεισοδίων λες και ήταν στη Βαγδάτη
Βρε λαμόγια όσο και να φωνάζετε εσείς πρέπει ο ίδιος ο καθυστερημένος να αποφασίσει να  συγκρουστεί με τους Πασοκικούς μηχανισμούς που λέγονται συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Αν και όταν αποφασίσει να αρχίσει τις απολύσεις...
 

Επισκέπτης
Σωστά ρε ποντικα...

Αλλά μας έχουνε ταράξει στο ΨΕΜΑ

να μην τους τα ΧΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :tickedoff:
Γιορταζεις μα ουτε που το φωναζεις ? ? ?
Μα πως να φωναξεις αφου καραδοκει ο Δημητρης Ιωαννιδης ΕΑΤ - ΕΣΑ να σε στειλει σε καμια Γυαρο ή Λερο ή AwayLand  MpouΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Σωστά ρε ποντικα...

Αλλά μας έχουνε ταράξει στο ΨΕΜΑ

να μην τους τα ΧΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :tickedoff:
Τι να χώσεις και σε ποιόν??
Πάρε και μια άλλη άποψη απο κάποιον που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν καίγεται και ο κώλος του έτσι όπως τα έχουν στρώσει στην πατρίδα του.
Πρόσεξε και το www.faz.net/s/Rub99C3EECA60D84C08AD6B3E60C4EA807F/Doc~E31357324617146CAB2B6C7303E804328~ATpl~Ecommon~Scontent.html]μέσο[/url] που διάλεξε  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Kαλά το τι παίζει το Αλαφουζέικο αυτές τις ημέρες είναι απίστευτο.
Το συγκρότημα με όλες τις πούστρες και τις αγάμητες έχει ξεσαλώσει νομίζωντας οτι φτάνει η προπαγάνδα για να σωθεί ο Τζέφρυς.

Εντάξει, αυτή την εποχή οι μόνοι που ξεσαλώνουν είναι τα μανάκια. Ξέρεις τι είναι να περνάς τις πολιτικές σου με ντιρεκτίβες του ΔΝΤ, όταν σε εκλογές ποτέ δεν πήρες πάνω από 2%; Έχε χάρη που βρήκαν το ηλίθιο το gap που νομίζει ότι ο εισοδισμός είναι χωριό στην Ινδονησία...
 

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
6.476
Like
11
Πόντοι
66
Εντάξει, αυτή την εποχή οι μόνοι που ξεσαλώνουν είναι τα μανάκια. Ξέρεις τι είναι να περνάς τις πολιτικές σου με ντιρεκτίβες του ΔΝΤ, όταν σε εκλογές ποτέ δεν πήρες πάνω από 2%; Έχε χάρη που βρήκαν το ηλίθιο το gap που νομίζει ότι ο εισοδισμός είναι χωριό στην Ινδονησία...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
Τι να χώσεις και σε ποιόν??
Πάρε και μια άλλη άποψη απο κάποιον που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν καίγεται και ο κώλος του έτσι όπως τα έχουν στρώσει στην πατρίδα του.
Πρόσεξε και το www.faz.net/s/Rub99C3EECA60D84C08AD6B3E60C4EA807F/Doc~E31357324617146CAB2B6C7303E804328~ATpl~Ecommon~Scontent.html]μέσο[/url] που διάλεξε  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Σύμφωνοι ότι το ευρώ δεν είναι για την Ελλάδα..

Αλλά το θέλαμε πολύ... :headbang: :headbang: :headbang:

Α ρε δραχμούλα που είσαι.....

PS: Εγώ τα χώνω σε άτομα που κοροϊδεύουν εις γνώση τους το λαό  :uglystupid:

ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ..
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε παμε στο νησι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom