Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι όχι; αφού γράφεις:
επί της ουσίας ο μαλάκας ο έλληνας νομίζει οτι θα φορολογείται με βάση το μέσο εισόδημα του 2008 που ήταν 24 χιλιάρικα.

ας το εξηγήσουμε στον απλό μαλάκα λοιπόν.

το 2008 αφορολόγητο ήταν το 50% του μέσου ετησίου εισοδήματος.
ΕΡΩΤΗΣΗ γρίφος για τον μέσο πανέξυπνο έλληνα που θέλει ευρώ........

πόσο έχει θεωρηθεί το μέσο ετήσιο εισόδημα των ελλήνων με βάση το αφορολόγητο των 5 χιλιάδων;

ααααααααααααααααχαχαχαχααχαχχαχαχαα χαιβάνια το νούμερο είναι προφανές και τρομακτικό.

δεν είναι υποχρεωτικό....

τι δεν καταλαβαίνεις;
αντιγόνη το παίζεις;
μέχρι τωρα ήταν στο 50% του μέσου ετησίου.
και εάν παρέμεινε ακόμα είναι για λόγους ψυχολογικούς.
απ το 2013 θα καταργηθεί τελείως λογικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

επειδή εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαινω
θα μας πεις τι ειναι η εναλλακτική καταναλωτική συημπεριφορά μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
www.tovima.gr/finance/article/?aid=422600]HSBC: «Τι θα γινόταν αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ;»[/url]

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΓΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ.....
μια ευγενική προσφορά των ξεπουληταριών των ΜΜΕ και των τραπεζών που ακολουθούν το μοτό ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα μας πεις τι ειναι η εναλλακτική καταναλωτική συημπεριφορά μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων;
σημαίνει οξυζενάτη ότι εάν παίρνεις σε 12 δόσεις 1500 τα χριστούγεννα δε θα έχεις 22 του μηνός μαζεμένα 1200 ευρώ για πέταμα......

ξέρω είναι απειροστικός λογισμός για σένα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
δεν είναι υποχρεωτικό....

τι δεν καταλαβαίνεις;
αντιγόνη το παίζεις;
μέχρι τωρα ήταν στο 50% του μέσου ετησίου.
και εάν παρέμεινε ακόμα είναι για λόγους ψυχολογικούς.
απ το 2013 θα καταργηθεί τελείως λογικά.

ρε μεγάλε μου, τι αντιγόνες και παπαριές; εγώ δεν καταλαβαίνω; εσύ γράφεις ότι το αφορολόγητο ήταν στο 50% του μέσου ετήσιου. του κατά κεφαλήν να το πούμε για να συμφωνούμε με τους οικονομολόγους. άρα το κατα κεφαλήν = αφορολόγητο Χ 2. και λες εσύ, αφού πήγε το αφορολόγητο 5000 ==> κατακεφαλήν = 5000 Χ 2 = 10000. εσύ τα γράφεις. εγώ δεν τα καταλαβαίνω;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΓΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ.....
μια ευγενική προσφορά των ξεπουληταριών των ΜΜΕ και των τραπεζών που ακολουθούν το μοτό ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/images/sized/images/sized/articles/medium-425x286.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν είναι μόνο οι τράπεζες ρε, σοβαρέψου. :birdman:

Με την δραχμή γαμιέσαι κανονικά κ με τον νόμο,εκτός αν πιστεύεις κανείς σοβαρά ότι θα ισοσκελίσουμε πουλώντας ραπάνακια κ ντομάτες ή ότι θα τρέξουν όλοι να επενδύσουν.......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δες πόσο σου έχουν υποτιμήση το μισθό με βάση αυτό που σου παρέθεσα.
το κλάμα μπορείς να το αρχίσεις είτε τώρα είτε απο το 2012.
δε θα αλλάξει κάτι.

Κατά κεφαλήν εισόδημα από 25 000 πάει στα 10 000. Αλλά φοβούνται την δραχμή πάλι λέμε!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κατά κεφαλήν εισόδημα από 25 000 πάει στα 10 000. Αλλά φοβούνται την δραχμή πάλι λέμε!
Τα +/- δεν βγαίνουν μάνα μου....πολλές οι απώλειες με την δραχμή +πολλαπλασιασμός του χρέους.

Και δεν είναι το πιο πιθανό να μας ερωτευτούν ξαφνικά όλοι οι επενδυτές,ούτε να το ισοσκελίσεις πουλώντας ραπανάκια κ ντομάτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Βγάλε τον σκασμό και διάβασε και λίγο:

www.tovima.gr/finance/article/?aid=422600]HSBC: «Τι θα γινόταν αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ;»[/url]

Άντε, έχουμε πήξει με τους ξερόλες εδώ μέσα.

Αν βέβαια είχες διαβάσει το κλασσικό κείμενο του techie chan το οποίο έχω λινκάρει 2-3 φορές μέχρι τώρα δεν θα ξεφούρνιζες αυτές τις μπούρδες.

Το έχω πει, είναι αναγκαίο ανάγνωσμα (παρόλο που δεν συμφωνών με όλα):

TEOTWAYKI

Και τώρα διασκέδασε μας με καμία ρηξικέλευθη πρόταση όπως ότι οι εφοπλιστές θα απαιτούν τα ναύλα σε δραχμές για να ισχυροποιηθεί το εθνικό νόμισμα ............

Θα γαμηθουν οι τράπεζες. Για νέο μας το λες?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Δεν είναι μόνο οι τράπεζες ρε, σοβαρέψου. :birdman:

Με την δραχμή γαμιέσαι κανονικά κ με τον νόμο,εκτός αν πιστεύεις κανείς σοβαρά ότι θα ισοσκελίσουμε πουλώντας ραπάνακια κ ντομάτες ή ότι θα τρέξουν όλοι να επενδύσουν.......

με το που γυρνάς στη δραχμή, μεγάλε μου, το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι θερμό επεισόδιο με τους γείτονες. και θα τρέξεις αμέσως να αγοράσεις τανκς και υποβρύχια σε τιμές... μην πω καλύτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μεγάλε μου, τι αντιγόνες και παπαριές; εγώ δεν καταλαβαίνω; εσύ γράφεις ότι το αφορολόγητο ήταν στο 50% του μέσου ετήσιου. του κατά κεφαλήν να το πούμε για να συμφωνούμε με τους οικονομολόγους. άρα το κατα κεφαλήν = αφορολόγητο Χ 2. και λες εσύ, αφού πήγε το αφορολόγητο 5000 ==> κατακεφαλήν = 5000 Χ 2 = 10000. εσύ τα γράφεις. εγώ δεν τα καταλαβαίνω;

εγώ γραψα ότι το αφορολόγητο επι της ουσίας μειώθηκε όσο χρειαζόταν ώστε με βάση τη μείωση του κατακεγαλήν ετήσιου το κράτος να μπορέσει να εισπράξει περίπου όσα εισέπραξε τα ετη μέχρι το 2009.
πρόχειρα μπας και το κατανοήσεις.
το οικονομικό επιτελείο έχει προυπολογισμένο το μέσο μισθό σου. εάν το αφορολόγητο ήταν 12 και συ έπαιρνες μέχρι δώδεκα το χρόνο τότε απο φόρους εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων το 2013 θα ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

εάν το 2008 έδωσες φόρο για τα 12 υπόλοιπα χιλιάρικα τώρα θα δώσεις για τα υπολοιπα 5 απο του χρόνου για ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ώστε η φορολογική εισφορά σου να είναι περίπου ίδια με του 2008 αλλα με το ΜΙΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
με το που γυρνάς στη δραχμή, μεγάλε μου, το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι θερμό επεισόδιο με τους γείτονες. και θα τρέξεις αμέσως να αγοράσεις τανκς και υποβρύχια σε τιμές... μην πω καλύτερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1428d8aa53b14fc193901b715ca2418d_XL.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θερμό επεισόδειο με τους γείτονες γιατί να γίνει παίκτη;;;Εμείς μια χαρά καθόμαστε ήσυχα-ήσυχα στο Αιγαίο,κάτι Κύπριο κουνιούνται..... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Άλλο πάλι και τούτο. Πως το βγαλες αυτό πουλάκι μου ότι θα γίνει και θερμό επεισόδιο? Σε λίγο θα πείτε ότι θα γίνει και η αποκάλυψη.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Xωρις να θελω να μπω αναμεσα σας, νομιζω οτι ουσιαστικα ειναι μεγαλυτερη καταναλωση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άλλο πάλι και τούτο. Πως το βγαλες αυτό πουλάκι μου ότι θα γίνει και θερμό επεισόδιο? Σε λίγο θα πείτε ότι θα γίνει και η αποκάλυψη.
Ένα θερμό επεισόδιο με τα μεμέτια είναι πάντα ''must'' δεν τα ξέρεις,τώρα θα τα μάθεις;;; :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom