pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ποιος ακριβώς είναι ο τομέας σας(ναυτιλιακά,γούνες,πετρέλαιο);;;σε ζώσανε ....
Ποιος ακριβώς είναι ο τομέας σας(ναυτιλιακά,γούνες,πετρέλαιο);;;σε ζώσανε ....
ΚΑΤΙ παλιοι βαρυμαγκες λεγανε, αντι για μιλφ οπως εμεις- στερφομηλιωρες -τις ωριμες κυριες![]()
![]()
μαγκες οποιος δεν εχει να φυτεψει κατι για να τρωει τα βασικα θα πεσει τρελη πεινα.θα δουλευουμε για να συντηρουμε το κρατος.πρψην εσσδ θα γινουμε.το καλο βεβαια ειναι οτι τοτε τα αβγαλτα κοριτσακια εγιναν πουτανες με πονο καρδιας ενω οι ελληνιδες ειναι ηδη πουτανεςοι οικογενειες και τα κονακια τα παλια τα χρονια ηταν αυτοδιαχειριζομενα και αυταρκη
νεαρε μου
Και ελιες και προβατα και γιδες και αλογομουλαρα και χοιρινο για τα Χριστουγεννα και
κοτερα-γαλιά,και αμπελια...Αγοραζαμε οτι δεν μπορουσαμε να φτιαξουμε-πραξουμε,οπως ζαχαρη
και αλατι...Και ο παππους πεθανε 97 χρονων σαν την περδικα,περπατωντας,εν αντοθεσει με την
γενια μας που θα τιναξουεμ τα πεταλα πριν τα 60,οπως μας πανε
Καιρος ηταν.και οποιος ειναι ετοιμος θα ζησει,οι αλλοι καλο χωραφι...
οοοουυυυυυυυυυυυυυυυ γιδιιιιιιιιιιιιιιι
Καλώς,κάτσε να γλείψω λίγο τον νάτσο μπας κ με δίνει λίγο καλαμπόνι να τρώω...
Ποιος ακριβώς είναι ο τομέας σας:ναυτιλιακά,γούνες,πετρέλαιο;;;
Φιδεμποριο.Ποιος ακριβώς είναι ο τομέας σας:ναυτιλιακά,γούνες,πετρέλαιο;;;
Με τον κώλο;;;να πηδαω χρεωκοπημένα λαμόγια
και τα μιλφ τα παλια τα χρονια μεταφορικα...ειχα ενα γειτονα που ζαχαρωνε μια και μας ελεγε ολο αυτη η στερφομιλιωρα...παει αυτοςστερφο μιλιωρα ειναι η στερφα προβατινα που δεν γεννησε-γκαστρωθηκε στον πρωτο χρονο της
ζωης της (και εμεινε στερφα,εκτοτε)
Ποιος ακριβώς είναι ο τομέας σας(ναυτιλιακά,γούνες,πετρέλαιο);;;
Με τον κώλο;;;
Πάντως καλό θα ήταν να μαζευτούμε λίγο φίλτατε,μιλάμε με την μελλοντική εξουσία αυτού του τόπου κ δεν το χουμε πάρει χαμπάρι.Ξέρει το Ρωσσάκι που τον στραπόνιασε... γιατί λες να πήγε ένα 500ρι η δουλεια...
Ξέρει το Ρωσσάκι που τον στραπόνιασε... γιατί λες να πήγε ένα 500ρι η δουλεια...
Πάντως καλό θα ήταν να μαζευτούμε λίγο φίλτατε,μιλάμε με την μελλοντική εξουσία αυτού του τόπου κ δεν το χουμε πάρει χαμπάρι.
[size=4pt]αχαχαχαχαχα στανταρ[/size]
Με τον κώλο;;;
σε ζώσανε ....
Φιδεμποριο.
Ξέρει το Ρωσσάκι που τον στραπόνιασε... γιατί λες να πήγε ένα 500ρι η δουλεια...
Πες το ρε μαλάκα και δε μου έβγαιναν τα νούμερα..
εξουσια σου θα ειμαι εγω και ο Ραλλης,ενα τραγι καψαλο που εχω στο χωριο
ετοιμασου