Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kougilg.jpg

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Bien que membre de l'Europe communautaire depuis 30 ans, la Grèce est un des trois pays les plus corrompus de l'Union européenne. L'Organisation non gouvernementale Transparency International précise que l'Indice de perception de la corruption de la Grèce en 2009 est de 3,8 sur 10, comme la Bulgarie et la Roumanie entrées dans l'UE en 2007.

Comment les autorités politiques de l'Union européenne ont-elle pu admettre que la Grèce pratique un tel niveau de corruption pendant aussi longtemps ?

Comment a-t-on pu accepter voici 10 ans que la Grèce entre dans la zone euro en truquant les données communiquées aux autorités communautaires ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Xάθηκε κ ο trusworth ο businessman να μας έδινε καμιά δουλίτσα. :P

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Bien que membre de l'Europe communautaire depuis 30 ans, la Grèce est un des trois pays les plus corrompus de l'Union européenne. L'Organisation non gouvernementale Transparency International précise que l'Indice de perception de la corruption de la Grèce en 2009 est de 3,8 sur 10, comme la Bulgarie et la Roumanie entrées dans l'UE en 2007.

Comment les autorités politiques de l'Union européenne ont-elle pu admettre que la Grèce pratique un tel niveau de corruption pendant aussi longtemps ?

Comment a-t-on pu accepter voici 10 ans que la Grèce entre dans la zone euro en truquant les données communiquées aux autorités communautaires ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ θα χάσεις!!!! :birdman:

ΤΕΛΟΣ,τώτα κ να με παρακαλάς δεν έρχομαι!!!! :birdman:

ελα σε μενα ρε,δεν εχω τετοιες ευαισθησιες

θα σε εχω με τα στερφα χειμωνα καλοκαιρι στην ραχη του βουνου

αααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Επισκέπτης

Γιατί είστε μαλάκες και μας πλερώωωωωωωωωωωωω
Τώρα πουστράκια που σας τα φάγαμε, πάμε όλοι φούντο.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΤΟΙ!!

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Κάτσε στις ελιές εσύ ρε... πρέπει το τραστ να το 'χουμε κλείσει από παντού. Αμπέλια έχει κανείς?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Τί είναι αυτό ρε βλάχε;;; Είμαι παιδί της πόλης δεν τα ξέρω αυτά!!! :birdman:

Επισκέπτης

Τι λεει ο μαλακας?Δεν ξερω γαλλικα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Γιατί είστε μαλάκες και μας πλερώωωωωωωωωωωωω
Τώρα πουστράκια που σας τα φάγαμε, πάμε όλοι φούντο.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΤΟΙ!!

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν θα επιτρέψουμε την χρεοκοπία ή την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε την Πέμπτη ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Olli Rehn.

«Ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα έφερνε τεράστια οικονομική και κοινωνική καταστροφή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία συνολικά», δήλωσε χαρακτηριστικά από την Ουάσιγκτον ο Olli Rehn.

Geithner: Η Ευρώπη δεν θα αφήσει την Ελλάδα να γίνει η νέα Lehman

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Timothy Geithner αρνήθηκε σήμερα να συζητήσει τις συνέπειες από μια πιθανή πτώχευση της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι η Γερμανίδα καγκελάριος έχει δεσμευτεί πως "η Ευρώπη δεν θα επιτρέψει η Ελλάδα να γίνει η Lehman Brothers της Ευρώπης".

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιμετωπίζουν θέματα που είναι "πολύ μεγαλύτερα από την Ελλάδα", δήλωσε ο  Geithner μιλώντας σε συνέδριο της National Journal, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Ευρώπη, πρόσθεσε, είναι να δημιουργήσει τις δημοσιονομικές και οικονομικές προσθήκες στην αρχική νομισματική ένωση.

"Υπάρχει μια ευρύτερη αναγνώριση ότι χωρίς αυτές τις προσθήκες το πλαίσιο τους δεν πρόκειται να δουλέψει", σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ.

Σημείωσε πάντως ότι η ζώνη του ευρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια "υπαρξιακή" απειλή και σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να ενισχύσει το οπλοστάσιο της.

Εξέφρασε πάντως τη βεβαιότητα του ότι δεδομένων των κινδύνων για το ευρώ, η Ευρώπη θα κάνει περισσότερα για να συγκρατήσει την κρίση και να διασφαλίσει την παγκόσμια σταθερότητα. "Θα τους δείτε να παρεμβαίνουν με μεγαλύτερη δύναμη τις  επόμενες εβδομάδες και μήνες", δήλωσε.

Πηγή:
Μαζί μας στο λάκο πουστράκια

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα μου απαντήσει κανένας από εσάς τους χωριάτες τί είναι ''τα στέρφα'';;; :birdman:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τράστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy, δήλωσε ότι μια ελληνική χρεοκοπία θα αποφευχθεί, καθώς «δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, σε χθεσινή του ομιλία σε Πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη, ο Van Rompuy δήλωσε ότι «οι κίνδυνοι της μετάδοσης, της χρεοκοπίας, της αναδιάρθρωσης, της εξόδου από το ευρώ, είναι τόσο μεγάλοι, που δεν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο».

Πηγή:
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom