Stefanos83
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εντελώς σωστο και ηθικοτατο!
Τι ηθικό ρε φίλε; Μαζί τα βγάλαμε ή τα χάρισε το κράτος στους συγγενείς μου; Τώρα, παίρνω 900 ευρώ με πτυχίο - μεταπτυχιακό, δύο άριστες ξένες γλώσσες, δύο πτυχία υπολογιστών και φυτοζωώ σε μία ιδιωτική εξαγωγική επιχείρηση στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια υπάρχει πιθανότητα να μου έρθει κληρονομιά που θα μου ανεβάσει κάπως το βιωτικό επίπεδο, θα ζήσω σε άνετο σπίτι δηλαδή (ακόμα ζω με τους γονείς μου ρε γιατί δεν μπορώ να ορθοποδήσω οικονομικά). Το σπίτι χτίστηκε πριν 50 χρόνια σε περιοχή που τώρα έχει μεγάλη αξία. Αφού είδα ότι σε αυτό το μπουρδέλο της αδικίας που διαβάζεις, διαβάζεις, δουλεύεις, δουλεύεις δεν γίνεται να βγάλεις χρήματα, αυτή η κληρονομιά (!) έφτασε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μου αξιοποίησης για το μέλλον. Και το γαμωκράτος πάει να μου ψαλιδήσει ακόμα και αυτή την ευκαιρία. Ουστ ρε! Πολλοί σκέφτονται όπως εσύ άλλοι πάλι ζητάνε να βάλουμε πλάτη σε ένα σύστημα που εγώ προσωπικά βρίσκω άδικο και τύποι όπως εσύ δεν έχουν πρόβλημα να ζητάνε από το κράτος να με ξαναγαμήσει στην φορολογία στα πρώτα μου βήματα, λες και τα 900 ευρώ τα παίρνω επειδή φίλαγα κατουρημένες ποδιές για να μπω σε stage και μετά να κλαψομουνιάζω. Έννοια σου, θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου για να μη δώσω ούτε cent σε τύπους όπως κι εσύ.