Επισκέπτης
Μίμης Ανδρουλάκης: Πέντε επιλογές δημοκρατικής νομιμοποίησης
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.myfacewhen.net/uploads/428-puking-guy.jpg[/img[/URL]])
Μίμης Ανδρουλάκης: Πέντε επιλογές δημοκρατικής νομιμοποίησης
http://[URL unfurl="true"]www.myfacewhen.net/uploads/428-puking-guy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα,αλλά θέλω κ την γνώμη του ΦΠ που βρήκε πολύ οκ κ σοβαρή την άποψη του Μίμη.
Εμένα προσωπικά για τάσεις φυγής μου φάνηκαν κ οι 5 λύσεις....τα πόδια στην πλάτη ένα πράγμα κ την κοπανάμε να μην φάμε το ξύλο. :D
Συμφωνώ απόλυτα,αλλά θέλω κ την γνώμη του ΦΠ που βρήκε πολύ οκ κ σοβαρή την άποψη του Μίμη.
Εμένα προσωπικά για τάσεις φυγής μου φάνηκαν κ οι 5 λύσεις....τα πόδια στην πλάτη ένα πράγμα κ την κοπανάμε να μην φάμε το ξύλο.![]()
Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης δεν γίνεται...μη εφικτό,το προτείναν άλλωστε κ δεν έπιασε.Ποιος τρελός άλλωστε θα θελήσει να γκρεμοτσακιστεί μαζί με τους πασόκους τώρα;;;Σε σχέση με το τί ποστάρεις συνεχώς, ε, ναι αυτό ήταν σοβαρό.
Όσον αφορά στο ερώτημά σου είμαι μεταξύ του 2 και του 3.
ε, συγγνώμη κι όλαςΠοια δάνεια ολυμπιάδας ρε αδερφέ? Η ελλάδα δανειζόταν τότε με τα τρέχοντα επιτόκια ανάλογα τη ζήτηση των ελληνικών τίτλων. Οι ευρωπαίοι τι θες να κάνουν με τα ελληνικά στραβά? Τόσο καιρό σε μπούκωναν με χρήμα και εσύ ως έλλην μαλακιζόσουν. Γιατί δε τα λυνες τόσες δεκαετίες? Τώρα που μπήκε το αγγούρι στον κόλο φταίνε οι ευρωπαίοι που δε μας βοηθάνε? Άσε το μεγάλο δημόσιο που είναι θέμα που το συζητάμε. Εδώ μιλάμε γινόντοσαν κανονικές κλοπές του κοινού ποινικού δικαίου στο κράτος. Νοσοκομεία ,φάρμακα, προμήθειες σε διάφορους άλλους τομείς , μίζες κλπ. Με τα ασφαλιστικά ταμεία κλοπές. Μαιμού συντάξεις , επιδόματα κλπ κλπ. Φοροδιαφυγές.
Φταίνε οι ευρωπαίοι? Εμείς τώρα θυμηθήκαμε να τα λύσουμε? Τόσο καιρό δε τα βλέπαμε γιατί βόλευαν ε? Αλλά ακόμη και τότε άμα βάζαν χέρι θα κλαίγαμε σα πουτάνες και θα λέγαμε " ααα παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία" και τα @@ του καράμπελα. Πούτσα λοιπόν και λίγα μας κάνουν.
Όσον αφορά στο ερώτημά σου είμαι μεταξύ του 2 και του 3.
Kυβερνηση εθνικης αναγκης=Χουντα(στις τωρινες συνθηκες ειδικα).Δεύτερη επιλογή είναι η μετεξέλιξη σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, ενδεχομένως με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, με επιφάνεια στην ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση, η οποία όπως υπογραμμίζει, πρέπει να έχει θητεία το ελάχιστο ενός χρόνου μέχρι την προκήρυξη εκλογών ώστε να ενταχθεί ομαλά η χώρα στο νέο ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.
Τρίτη λύση είναι η άμεση προκήρυξη εκλογών.
Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης δεν γίνεται...μη εφικτό,το προτείναν άλλωστε κ δεν έπιασε.Ποιος τρελός άλλωστε θα θελήσει να γκρεμοτσακιστεί μαζί με τους πασόκους τώρα;;;
Όποτε ναι,ας πάμε σε εκλογές,μάλλον πλησιάζει κιόλας αυτή η περίπτωση όλο κ περισσότερο.
Άντε να δούμε κ τον Σαμαρά τον μάγο!!!![]()
Με ''κυβέρνηση εθνικής ενότητας'' τί θα αλλάξει πιστεύεις;;;Θα σου εξαφανίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο... Τεσπα
Αν και σοβαρεύτηκε στη ΔΕΘ και δεν πέταγε παπαριές, τέτοιες μαλακίες ΜΕΝΟΥΝ!
Γιατί ρε;;; δε παίζει να γυρίσετε κ η γη να τρέμει λες;;;Διαβάζω απο το πρωι ότι οικονομικο και πολιτικό site υπάρχει διότι τηλεόραση δε βλέπω. Αύτο που έχω καταλάβει είναι ότι η μηχανή προπαγάνδας του πασοκ δουλεύουν φουλ κανεις τους δεν έχει τα ίδια μέτρα όλοι βγάζουν κάτι. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε ιστορικά παρα πολύ ενδιαφέροντες καιρούς και αυτο ειναι πολύ μα πολύ κακό
Με ''κυβέρνηση εθνικής ενότητας'' τί θα αλλάξει πιστεύεις;;;
Τα ίδια δε θα αποφασίζουν;;;
ξέχασες τις τηλεπικοινωνίεςτι έκαναν φιλαράκι? Για πες μου τις επενδύσεις τους? Ή μήπως άλλοι δε παίρνουν. Γιατί το λιμάνι το πήραν κινέζοι και τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα θα την έχουν άραβες. Και την εξέδρα υγροποίησης αερίου στην αλεξανδρούπολη ρώσοι. Α και στρατηγικός εταίρος για τη ΔΕΗ στις ανανεώσιμες κινέζοι πάλι.
Οι πολεμικες αποζημιώσεις τώρα τις θυμηθήκαμε? Μήπως τις απεμπολήσαμε κάποτε? Αυτά ή τα διεκδικείς όταν πρέπει ή μετά το πουλάκι πέταξε. Δεν είναι όποτε μας καβλώσει το διεκδικούμε, και όποτε θέλουμε το γράφουμε στα απαυτά μας για να πάρουμε κάποιο άλλο αντάλλαγμα.
Φυσικα.Με ''κυβέρνηση εθνικής ενότητας'' τί θα αλλάξει πιστεύεις;;;
Τα ίδια δε θα αποφασίζουν;;;
Οχι βεβαια.γιατί έχεις να προτείνεις κάτι άλλο (εκτός τις παπαρίες περί πτώχευσης, δραχμής κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ )
γιατί έχεις να προτείνεις κάτι άλλο (εκτός τις παπαρίες περί πτώχευσης, δραχμής κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ )
Είναι πολύ μπροστά ο Τάσος..Kυβερνηση εθνικης αναγκης=Χουντα(στις τωρινες συνθηκες ειδικα).
Ο Τελογλου τωρα δικαιωνεται,με ενα φιλικο χτυπηματακι στην πλατη απο τον λατρη του κοινοβουλιου.
"Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν "εκτός" η να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου , πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς"
Αυτα τα ελεγε ο Τελογλου τον Απριλη του 2010.
Πριν το πρωτο μνημονιο,ε?
Τελευταιες τουφεκιες ειναι αυτες.Υ.Γ. Γαμιούνται πατόκορφα τα πουλητάρια της ΟΛΜΕ..
μέσω τηλεπάθειας;; νο, νο μεσιέΜα'στα!
Για πες μας εσύ που βγάζεις συημπεράσματα μέσω τηλεπαθείας...
Εγίνε; Ποιός το έκανε; Με τί αντάλλαγμα; Ποιός του είπε να το κάνει; Με τί απώτερο σκοπό;
Εσύ φαίνεται έχεις τις απαντήσεις σε όλα... Λαγωνικό
E αυτό λέω και εγώ. Όμως ο πολίτης και να μη τα κανε, εφόσον επέτρεψε να γίνουν? Δεν έχει καμιά ευθύνη? Πάντως το σίγουρο είναι πως δε φταίνε οι κακοί ευρωπαίοι . Εδώ εμείς τους δόσαμε το δικαίωμα να επέμβουν.