Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οι Ευρωπαιοι αφου ειμαστε τοσο καθικια οσο λες γιατι δεν μας αφηνουν να βγουμε απο το Ευρω??? και γιατι μας εβαλας στο Ευρω??? πιστευεις παραγματικα οτι τους κοροιδεψε ο κοντος με τις ελιες?????

Λες??? :think: Οι Ευρωπαιοι μας ειχαν για σωστους ανθρωπους, τωρα τι εκανε ο κοντος ειναι αλλο θεμα. Τα τλευταια 30 χρονια κοπροσκυλα γιναμε και το πληρωνουμε ολοι τωρα.

ΥΓ. Η επιστρογη στην δραχμη θα ειναι πολυ δυσκολη και καταστροφικη για τον μεσο Ελληνα, αλλα εκει οδηγουμαστε στο τελος.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι τους ηταν αδυνατον να συλαβουν το μεγεθος της λαμογιας, της ανυποληψιας και καθικισμου που ειχαμε ως potential.
Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι μας εβαλαν (οχι μονο εμας αλλα και αλλες χωρες) για να ελεγχουν την οικονομια μας να μην μπορουμε να κανουμε εξαγωγες, να αγοραξεις τοματες Βελγιου και πιπεριες Ολλανδιας, ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες. Απο το 74 μας ηξεραν τι λαμογια ειμαστε αλλα δωσαμε κωλο για να μπουμε για να γλιτωσουμε τις χουντες παλιες αμαρτωλες ιστοριες....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι μας εβαλαν (οχι μονο εμας αλλα και αλλες χωρες) για να ελεγχουν την οικονομια μας να μην μπορουμε να κανουμε εξαγωγες, να αγοραξεις τοματες Βελγιου και πιπεριες Ολλανδιας, ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες. Απο το 74 μας ηξεραν τι λαμογια ειμαστε αλλα δωσαμε κωλο για να μπουμε για να γλιτωσουμε τις χουντες παλιες αμαρτωλες ιστοριες....

H Eλλάδα ξέρεις έκανε αίτηση να μπει δε στείλαν στρατό να μας καταλάβουν. Που ησασταν εσείς ρε πατριωτάρες τότε να το αποτρέψετε? Που ήσασταν τότε να διορθώσετε τα στραβά . Δε βλέπατε που στην Ελλάδα υπήρχε διαφθορά και σαπίλα? Αλλά υπήρχε η κουτάλα ( του "κακού ευρωπαίου") και στήναμε κόλο. Και τώρα γκρινιάζουμε σα κακομαθημένα.
Δε λέω να υποστούμε την κατάργηση σχεδόν του κράτους αλλα να εντοπίσουμε της κύριες αιτίες της αιμορραγίας της ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Και αυτές είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ και όχι ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τι έκαναν φιλαράκι? Για πες μου τις επενδύσεις τους? Ή μήπως άλλοι δε παίρνουν. Γιατί το λιμάνι το πήραν κινέζοι και τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα θα την έχουν άραβες. Και την εξέδρα υγροποίησης αερίου στην αλεξανδρούπολη ρώσοι. Α και στρατηγικός εταίρος για τη ΔΕΗ στις ανανεώσιμες κινέζοι πάλι.
Οι πολεμικες αποζημιώσεις τώρα τις θυμηθήκαμε? Μήπως τις απεμπολήσαμε κάποτε? Αυτά ή τα διεκδικείς όταν πρέπει ή μετά το πουλάκι πέταξε. Δεν είναι όποτε μας καβλώσει το διεκδικούμε, και όποτε θέλουμε το γράφουμε στα απαυτά μας για να πάρουμε κάποιο άλλο αντάλλαγμα.

κοιτα να σου πω κατι.. δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες..

τιθονται και αλλα βεβαια ετσι..

γιατι ποιος αποβιομηχανησε την ελλαδα απο το 80 και μετα ;;;
ποιος την υπερχρεωσε;;;
Ποιος γιγαντωσε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ..
++
++
+

πολλα...

το ξερεις οτι

Η Ελλάδα κατέχει σημαντική θέση όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και παγκοσμίως καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες βωξιτοπαραγωγές χώρες. Η εξόρυξη του βωξίτη στη χώρα μας γίνεται κατά 65% με υπόγειες και 35% με υπαίθριες εκμεταλλεύσεις. Τα βέβαια αποθέματα βωξίτη της Ελλάδας ανέρχονται περίπου σε 130.000.000 τόννους και η ετήσια παραγωγή ξεπερνά τους 2.400.000 τόννους. Οι εξαγωγές ελληνικού βωξίτη ξεπερνούν τα 30 εκατ. € ετησίως. Οι Ελληνικές εταιρείες παραγωγής βωξίτη είναι τέσσερις και απασχολούν περί τα 700 άτομα.

αλλα τον στελνουμε εξω για να εισαγουμε αλουμινιο..

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ....

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ;;;;

Μην τρελαθουμε δικε μου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις δικιο.... η μονη λυση
1. Καταρευση της υπαρχουσας κυβερνησης απο οσα πατριωτικα στοιχεια υπαρχουν στο ΠΑΣΟΚ (αν υπαρχουν)
2. Συγκροτηση κυβερνησης εθνικης ενοτητας με προκυρηξη εκλογων, επιστροφη στη Δραχμη, δυστυχως η καλυτερη λυση εδω που μας εφεραν, και απογορευση εξοδου απο τη χωρα των μελων της κυβερνησης που εφερε τη χωρα σε αυτο το σημειο.
3. Εκλογη νεας κυβερνησης που θα ΠΡΕΠΕΙ να διαγραψει μεγαλο μερος του εξωτερικου χρεους και να ΔΙΚΑΣΕΙ αυτους που εφεραν τη χωρα ως εδω.

ΣΥΜΠΠΕΡΑΣΜΑ για εμας αλλα και για αλλους λαους, προσεχουμε τη ψηφηζουμαι και κυριως ποιους επιλεγουμε για φιλους μας στο εξωτερικο.
news flash για τους υπεραισιόδοξους

ΔΕΝ υπάρχουνε άμεμπτοι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.
ΔΕΝ υπάρχουνε ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι που θα έπαιρναν απόφαση να ΚΑΤΑδικάσουνε αυτούς που μας έφεραν εδώ (και μιλάω ακόμα και για ασυτούς που έχουνε αποσυρθεί )
ΔΕΝ υπάρχει λύση ΠΟΛΙΤΙΚΗ - που να προέρχεται από εκλογική διαδικασία, γιατί απλά είναι οι ίδιοι άνθρωποι
ΔΕΝ υπάρχει λόγος να αφήσεις κάποιον από αυτούς να ξαναβάλει υποψηφιότητα - όπου τους βρίσκουμε μόνο ξύλο
.....
σόρρυ, δεν μου αρέσει ούτε εμένα να ξεβολευτώ και να νιώσω πως βρίσκομαι σε ευνομούμενο κράτος, αλλά αυτούς που καταστρατηγούνε τους νόμους και μου επιβάλλουν αυτούς που τους βολεύουν και όχι δίκαιους...δεν πρόκειται να τους αφήσω να το κάνουνε

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
news flash για τους υπεραισιόδοξους

ΔΕΝ υπάρχουνε άμεμπτοι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.
ΔΕΝ υπάρχουνε ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι που θα έπαιρναν απόφαση να ΚΑΤΑδικάσουνε αυτούς που μας έφεραν εδώ (και μιλάω ακόμα και για ασυτούς που έχουνε αποσυρθεί )
ΔΕΝ υπάρχει λύση ΠΟΛΙΤΙΚΗ - που να προέρχεται από εκλογική διαδικασία, γιατί απλά είναι οι ίδιοι άνθρωποι
ΔΕΝ υπάρχει λόγος να αφήσεις κάποιον από αυτούς να ξαναβάλει υποψηφιότητα - όπου τους βρίσκουμε μόνο ξύλο
.....
σόρρυ, δεν μου αρέσει ούτε εμένα να ξεβολευτώ και να νιώσω πως βρίσκομαι σε ευνομούμενο κράτος, αλλά αυτούς που καταστρατηγούνε τους νόμους και μου επιβάλλουν αυτούς που τους βολεύουν και όχι δίκαιους...δεν πρόκειται να τους αφήσω να το κάνουνε

Χώσε μοικανέ, χώσε λέμε  :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
κοιτα να σου πω κατι.. δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες..

τιθονται και αλλα βεβαια ετσι..

γιατι ποιος αποβιομηχανησε την ελλαδα απο το 80 και μετα ;;;
ποιος την υπερχρεωσε;;;
Ποιος γιγαντωσε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ..
++
++
+

πολλα...

το ξερεις οτι

Η Ελλάδα κατέχει σημαντική θέση όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και παγκοσμίως καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες βωξιτοπαραγωγές χώρες. Η εξόρυξη του βωξίτη στη χώρα μας γίνεται κατά 65% με υπόγειες και 35% με υπαίθριες εκμεταλλεύσεις. Τα βέβαια αποθέματα βωξίτη της Ελλάδας ανέρχονται περίπου σε 130.000.000 τόννους και η ετήσια παραγωγή ξεπερνά τους 2.400.000 τόννους. Οι εξαγωγές ελληνικού βωξίτη ξεπερνούν τα 30 εκατ. € ετησίως. Οι Ελληνικές εταιρείες παραγωγής βωξίτη είναι τέσσερις και απασχολούν περί τα 700 άτομα.

αλλα τον στελνουμε εξω για να εισαγουμε αλουμινιο..

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ....

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ;;;;

Μην τρελαθουμε δικε μου...

E αυτό λέω και εγώ. Όμως ο πολίτης και να μη τα κανε, εφόσον επέτρεψε να γίνουν? Δεν έχει καμιά ευθύνη? Πάντως το σίγουρο είναι πως δε φταίνε οι κακοί ευρωπαίοι . Εδώ εμείς τους δόσαμε το δικαίωμα να επέμβουν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
E αυτό λέω και εγώ. Όμως ο πολίτης και να μη τα κανε, εφόσον επέτρεψε να γίνουν? Δεν έχει καμιά ευθύνη? Πάντως το σίγουρο είναι πως δε φταίνε οι κακοί ευρωπαίοι . Εδώ εμείς τους δόσαμε το δικαίωμα να επέμβουν.

Οχι ρε φιλαρακι διαφωνουμε σε αυτο ΚΑΘΕΤΑ

Δεν τους το δωσαμε εμεις τους το δωσανε οι απεσταμενοι τους οικονομικοι δολοφονοι που μας "κυβερνουν"

και αυτοι που παιζουν ενα φτηνιαρικο θεατρο ψευτοδιλληματων.

και αυτοι που κανανε τον κοσμακη κρατικοδιαιτο Δ/Υ.. γιατι τα αλλα τα γαμησανε πρωτα, και τωρα γαμηθηκε και αυτο

και μην ακουσω οτι εμεις τους ψηφίζαμε και οτι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι θα παρω ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ  :cheesy:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οχι ρε φιλαρακι διαφωνουμε σε αυτο ΚΑΘΕΤΑ

Δεν τους το δωσαμε εμεις τους το δωσανε οι απεσταμενοι τους οικονομικοι δολοφονοι που μας "κυβερνουν"

και αυτοι που παιζουν ενα φτηνιαρικο θεατρο ψευτοδιλληματων.

και αυτοι που κανανε τον κοσμακη κρατικοδιαιτο Δ/Υ.. γιατι τα αλλα τα γαμησανε πρωτα, και τωρα γαμηθηκε και αυτο

και μην ακουσω οτι εμεις τους ψηφίζαμε και οτι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι θα παρω ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ  :cheesy:

Να σου θυμισω το "μαζι τα φαγαμε" ??????? :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μίμης Ανδρουλάκης: Πέντε επιλογές δημοκρατικής νομιμοποίησης

Έρχεται μια στιγμή στη διαχείριση της κρίσης που τίθεται ένα πολιτικό ζήτημα ηγεσίας σε εθνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα, ένα ζήτημα δημοκρατικής νομιμοποίησης, σημειώνει σε άρθρο του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης και αναφέρει πέντε επιλογές δημοκρατικής νομιμοποίησης των αποφάσεων που είναι αναγκαίο να ληφθούν.
O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.

Μία επιλογή είναι να κερδίσει η κυβέρνηση de facto νομιμοποίηση στην κοινωνία για να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάτι όμως που όπως επισημαίνει, απέτυχε να κάνει η σημερινή κυβέρνηση. «Σ’ ένα βαθμό το πέτυχε προσωρινά όπως έδειξαν οι δημοτικές εκλογές :2funny:. Ωστόσο για σειρά λόγους, όχι μόνο με δική της ευθύνη, απέτυχε να δημιουργήσει στην κοινωνία μια τραγική συναίσθηση μιας κοινής μοίρας», αναφέρει ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και συμπληρώνει: «Δε συγκεντρώθηκε στο "λιγότερα και καλύτερα" crisis management, στα χειροπιαστά αποτελέσματα αλλά κατά καιρούς χάνεται, μη μπορώντας να ξεκοπεί από τις αρχικές ψευδαισθήσεις της. Έκαψε αρκετό κοινωνικό και πολιτικό κεφάλαιο».

Δεύτερη επιλογή είναι η μετεξέλιξη σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, ενδεχομένως με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, με επιφάνεια στην ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση, η οποία όπως υπογραμμίζει, πρέπει να έχει θητεία το ελάχιστο ενός χρόνου μέχρι την προκήρυξη εκλογών ώστε να ενταχθεί ομαλά η χώρα στο νέο ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης. Το μειονέκτημα, σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης, πιθανόν να είναι ότι «όλοι θα βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και θα επιδοθούν σε μια παρατεταμένη ανεύθυνη προεκλογική εκστρατεία. Το πρόβλημα εδώ είναι η γνωστή αθλιότητα του ευρύτερου πολιτικού συστήματος και η απουσία κουλτούρας συνεννόησης και στοιχειωδώς συναίνεσης που θα ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας».

Τρίτη λύση είναι η άμεση προκήρυξη εκλογών. «Η κυβέρνηση δυστυχώς έχασε το timing να υποβάλλει στο εκλογικό σώμα τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός αν θέλει διάσωση εντός του ευρώ ή άμεση χρεοκοπία και αποχώρηση από το κοινό νόμισμα», αναφέρει ο βουλευτής, επισημαίνοντας πως το μειονέκτημα αυτής της «καθαρής» -όπως τη χαρακτηρίζει- λύσης είναι η πολιτική αστάθεια στο κρίσιμο τρίμηνο που ακολουθεί και «οι κίνδυνοι μιας τυφλής εξέλιξης προς τη χρεοκοπία και της εγκατάλειψης μας και από πολύτιμους εταίρους». «Το κλίμα», σημειώνει, «ήδη έχει γίνει βαρύ για την Ελλάδα στην κοινή γνώμη και παραδοσιακών φίλων μας. Την ανησυχία εντείνει η τυχοδιωκτική ηθελημένη άγνοια της κατάστασης που έδειξε στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης και η υψηλού κινδύνου αναφορά του σε ενδεχόμενο διπλών απανωτών εκλογών. Δηλαδή μιας επικίνδυνης περιπέτειας στην πιο τραγική στιγμή του Ελληνισμού μετά το χαοτικό πραξικόπημα στην Κύπρο και την εισβολή της Τουρκίας».

Τέταρτη επιλογή αποτελεί το δημοψήφισμα, «για να αποφασίσει ο λαός στο ιστορικό δίλημμα διάσωση πάση θυσία εντός του ευρώ ή επιστροφή στη δραχμή». Το μειονέκτημα, τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης, «είναι ότι δεν υπάρχει βιωμένη κουλτούρα δημοψηφισμάτων και είναι πολύ δύσκολο να μορφοποιηθεί με ευρύτερη συναίνεση το σχετικό ερώτημα. Ενδεχόμενα μπορεί να εντείνει τον εθνικό διχασμό ενώπιον των μεγάλων κινδύνων».

Τέλος, πέμπτη λύση εκτιμά πως είναι η ανάδυση νέων δυνάμεων έξω από το καθιεριωμένο πολιτικό σκηνικό που θα έβγαζαν τη χώρα από την κρίση. Μέχρι στιγμής όμως και στο αμέσως επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα, επισημαίνει, παρά τη ρευστότητα, τις ζυμώσεις, και την αναταραχή, οι δυνάμεις αδράνειας είναι ισχυρότερες και δεν προβλέπεται σύντομα η ανάδυση μιας αξιόπιστης νέας εναλλακτικής πρότασης.

Όλες αυτές οι επιλογές, αναγνωρίζει ο κ. Ανδρουλάκης, έχουν σημαντικό ρίσκο, και εκτιμά πως η δεύτερη λύση, υπό προϋποθέσεις, είναι η πιο πρόσφορη και με την ευρύτερη αποδοχή στην κοινωνία και την ευρωζώνη. «Λογικά, έτσι είναι, αλλά το παράλογο κυριαρχεί εδώ και καιρό στη ζωή της Ελλάδας», καταλήγει ο βουλευτής.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγείρεται θέμα. Μείζον και κρείσσονος σημασίας μπορώ να πω...

Εάν έγινε κάτι τέτοιο, ποιός το έκανε και με τί σκοπό...
καλά ... δεν υπάρχεις...
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το απλό:
οκ...ζεις σε ένα σύννεφο και μόλις ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από αυτό
πόσο κοντά είναι το γαμημένο σύννεφο στο έδαφος που ξανανεβαίνεις τόσο γρήγορα και ξαναπέφτεις τόσο συχνά;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλά ... δεν υπάρχεις...
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το απλό:
οκ...ζεις σε ένα σύννεφο και μόλις ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από αυτό
πόσο κοντά είναι το γαμημένο σύννεφο στο έδαφος που ξανανεβαίνεις τόσο γρήγορα και ξαναπέφτεις τόσο συχνά;;

Μα'στα!

Για πες μας εσύ που βγάζεις συημπεράσματα μέσω τηλεπαθείας...

Εγίνε; Ποιός το έκανε; Με τί αντάλλαγμα; Ποιός του είπε να το κάνει; Με τί απώτερο σκοπό;

Εσύ φαίνεται έχεις τις απαντήσεις σε όλα... Λαγωνικό

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
@Chevalier Fidèle

και κατι τελευταιο γιατι πρεπει να παω να δουλεψω  :cheesy:

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οτι ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΛΑΟΣ  :uglystupid:

ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.. ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ
  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
@Chevalier Fidèle

και κατι τελευταιο γιατι πρεπει να παω να δουλεψω  :cheesy:

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οτι ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΛΑΟΣ  :uglystupid:

ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.. ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ
  ;)

Α φεύγεις! Μόνο με το σαβρα συνομιλείτε αγαπητε? :cheesy:

Επισκέπτης
στήν δραματική κατάσταση πού φτάσαμε η μεγαλύτερη βοήθεια πού θά μπορούσε νά μάς δοθεί είναι η διακοπή τής 6ης δόσης για κανένα δύο μήνες.
1.τότε θά καταρεύσει η ποιο άχρηστη κυβέρνηση  από τήν εποχή τής επανάστασης
2.θά γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας η προσωπικοτήτων μέ εκλογές η χωρίς
3.θα διαλυθουν τά 2 μεγάλα κόμματα διότι δέν θά μπορέσει νά τά βάλει η νδ μέ τήν νδ και τό πασοκ μέ τό πασοκ δηλαδή τά δικά τους παιδιά τού δημοσίου πού διορίζαν από τό 1950 καί μετά
4.θά υλοποιηθούν ταχύτατα οι δεσμεύσεις ΄πού έχει λάβει η τρόικα καθώς και αυτά πού έχουν ψηφιστεί από τήν βουλή
5.θα λιτσαριστούν κάτι ζώα τύπου φωτόπουλου καί θά ξυλοκοπυθουν κάτι μυαλά τύπου παπαρήγα τσίπρα κλπ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ  γιά νά διακοπεί η δόση.
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΙς ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
είαναι η μόνη μας ελπίδα νά σωθούμε από την χρεοκοπία
I rest my case.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πού και πού βλαμμένο ποστάρεις και τίποτε της προκοπής...
Για πες ποια από τις 5 λύσεις που προτείνει ο Μίμης σου φαίνεται πιο καλή;

Εεεε κοίτα θα μπορούσα κ συχνότερα αλλά δεν θέλω να μου χαλάσει το όνομα που με τόσο κόπο έφτιαξα εδώ μέσα!!!! :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και εγώ μαζί σου επιστροφη στη δραχμή αλλά... την επόμενη μέρα ποιος θα κρατησει το τουρκο και πως θα αγοράσουμε πυραύλους. Για μένα η μόνη λύση είναι επιστροφή στη δραχμή και δήμευση των καταθέσεων για να έχει ή χώρα να κινείται εως ότου να στρώσουν λίγο τα πράγματα και να μη ξεμείνουμε από πετρέλαιο και εξοπλιστικά
μπααααααααααααα;;;
δηλαδή...
αφού έχουμε ξεκωλιάσει τον κοσμάκη στους φόρους
μετά του παίρνουμε και τις καταθέσεις (μην μου πεις πως κανείς από αυτούς που έχουνε τα πολλά τα έχουνε στην Ελλάδα στις τράπεζες - αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε θέμα με τις τράπεζες)

ωραιότατα...ό,τι θέλει ο καθένας πετάει

μήπως καλύτερα να δημεύσουμε μονομιάς τις περιουσίες από τους μαλάκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom