Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
ετσι γαμαει το ΠΑΣΟΚ  :zfuck:

πεστα στον υπερποντικα που νομιζει οτι θα κανει τα τρια δυο στο μεγαλο κεφαλαιο ο μπεννυ  :2funny:

Κοίτα μέμο.
Δε θέλω να στο χαλάσω,αλλά ο πόντικας δεν πίστεψε ποτέ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.
Κάτι άλλους υπερασπιστές του θα τους σκίσει τα κωλοβάρδουλα..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοίτα μέμο.
Δε θέλω να στο χαλάσω,αλλά ο πόντικας δεν πίστεψε ποτέ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.
Κάτι άλλους υπερασπιστές του θα τους σκίσει τα κωλοβάρδουλα..
αν θεωρει δικαιο το ξεζουμισμα των μικρομεσαιων την ιδια στιγμη που οι πραγματικα εχοντες και κατεχοντες γελανε στη μουρη του, τοτε θα πρεπει να το κοιταξει λιγο  ;) Και οπως βλεπεις δεν βλεπω "πονηρα" ακομη τη σταση του αυτη  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν θεωρει δικαιο το ξεζουμισμα των μικρομεσαιων την ιδια στιγμη που οι πραγματικα εχοντες και κατεχοντες γελανε στη μουρη του, τοτε θα πρεπει να το κοιταξει λιγο  ;) Και οπως βλεπεις δεν βλεπω "πονηρα" ακομη τη σταση του αυτη  ;)
Ζήτω ο σοσιαλισμός,το πε κ ο ΓΑΠ άλλωστε,είναι σοσιαλιστής!!!!!!! :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σοσιαλιστής σολίστας
τύπου, μούχλας, αριβίστας !
Τι κατάντημα κι αυτό
τι ποιο Ελλεϊνικό ;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μιά ερώτηξη :

Αφού είναι βέβαιη η Χρεωκοπία, η επόμενη (ή, η μεθεπόμενη), μας βρίσκει με δραχμάς ?????

Για να ξέρω, να τα ξοδέψω στις πουτάνες τα ευράκια που έχω ή να τα φυλάξω για να διπλοπηδάω σε 3-4 μήνες ?????
(Κατά Γενάρη μεριά, σαν τα γατιά ;)

:grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πλακα-πλακα, που εχει εξαφανιστει ο Τσαντ? εδω γινεται ο κακος χαμος, δε βγαινουν τα νουμερα, παμε για φουντο, ανακοινωνουν νεα μετρα, οι Τουρκοι ειναι μια ανασα απο το να κανουν πολεμικη επιθεση....

που στο διαολο εχει χαθει ο τυπος??? Λετε να τον στειλανε στη Μινεσσοτα απο τωρα για να γλυτωσει? Γιατι αν ανακοινωσει αυτα που λενε οτι θα ανακοινωσει σημερα ο Μπεννυ, απο αυριο που εχει παλι συγκεντρωση στο Συνταγμα,  δε μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι εξασφαλισμενη η σωματικη τους ακεραιοτητα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.962
Πόντοι
2.606
Μιά ερώτηξη :

Αφού είναι βέβαιη η Χρεωκοπία, η επόμενη (ή, η μεθεπόμενη), μας βρίσκει με δραχμάς ?????

Για να ξέρω, να τα ξοδέψω στις πουτάνες τα ευράκια που έχω ή να τα φυλάξω για να διπλοπηδάω σε 3-4 μήνες ?????

ΔΩΣΕ τσιμπουκιε :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Η μεγαλη πλακα ειναι πως τα ακινητα που λεει το αξιοπιστο αρθρο που παρεθεσε ο Σαυρουκος σε λεει πως:

1. H ακινητη περιουσια των φυσικων προσωπων ειναι περι τα 100 δις και ολα τα αλλα ειναι νομικα προσωπα, ιδρυματα, off shore κ.λ.π.

2. το μετρο της εκακτης εισφορας αφορα μονο τα φυσικα προσωπα

Με λιγα λογια, θα πλερω ο ανεργος, ο συνταξιουχος, ο αναπηρος, ο μισθωτος για ενα σπιτακι 80-100 τμ που εχει και βαζει την οικογενεια του αλλα οι τεραστιες περιουσιες οι οποιες αποφερουν και κερδη απο τη χρηση τους δε θα πλερω δεκαρα τσακιστη!

Ισχύει αυτό στα αλήθεια γαμώ το σπίτι τους ;;;;;

ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ;;;;;;;;

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μιά ερώτηξη :

Ερχεται και αλλο αγγουρι στις επομενες μερες για να μην χρεωκοπησουμε! Οσο για την δραχμη δεν ειναι στον οριζοντα ακομα αλλα ψιθυριζεται εντονα σαν λυση στο μελλον.

Ανεμενουμε τα καινουργια μετρα αγγουρια χωρις βαζελινη!  :grin:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μιας και ανησυχείτε...
Στις νέες δραχμές, ε πως να το κάνουμε, δεν γίνεται να βάλουμε τα πρόσωπα παλαιών ηρωών/σπουδαίων ανδρών κλπ κλπ.
Ποζάρουν τώρα τα παιδιά που ψάχνετε  :2funny: :tits2: :2funny: :tits2:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βεβαια, ακομη δεν εχει ερθει ο Σαυρουκος να μας πει πως:

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ!!!

ΠΑΣΟΚ πρωτα η βαζελινη  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στις νέες δραχμές θα φιγουράρουν οι σκατόφατσες των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΡΔΩΝ :jerking: του 20αιώνα

Μπένι-Γερου-Παπαναστασίου-Ανδρεα-Καουτσοκωτσο-Φυσαρμόκυρκο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Στις νέες δραχμές θα φιγουράρουν οι σκατόφατσες των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΡΔΩΝ :jerking: του 20αιώνα

Και του ΓΑΠ !  :grin: :grin: :grin: :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

αμα τις τυπωσει η σεχτα του υπερποντικα θα εχουνε πανω ασφαλιτες , εμενα και τον ισιο και απο κατω αντι για in god we trust θα λεει φατε τα φασιστακια  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom