tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Οι παόκοι ζουν σε μια γυάλα δε παίρνουν χαμπάρι. 30 χρόνια εξουσιας είναι αυτά.
λίγα λόγια για τους ΠΑΟΚτζήδες

Οι παόκοι ζουν σε μια γυάλα δε παίρνουν χαμπάρι. 30 χρόνια εξουσιας είναι αυτά.
Οι φοροι που ειναι να μπουν θα μπουν κανονικα και στην ωρα τους.Και πώς θα επιβληθουν μετα φοροι με βαση τις αντικειμενικες?
Θα ψηφισθει δηλαδη το ανωτερω, απο 151 βουλευτες?
Συγνωμη, αλλά ΔΕΝ το νομιζω πια. Εδω μπαινει και θεμα αυτοσυντηρησης των βουλευτων. Εγω ειλικρινα πια θα φοβομουν. Θα ελεγα ΟΧΙ και θα πηγαινα σπιτι μου. Ζωντανος! Γιατι να πρεπει να ζεις με το φοβο? ΕΝΑΣ απελπισμενος αρκει για να σε τιναξει στον αερα. Στο κατω κατω λεγοντας ΟΧΙ θα γινω και ηρωας και θα εκλεγομαι ΜΙΑ ΖΩΗ, ακομη κι αν κατεβω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! Ο Κουρουμπλής δηλαδη δεν θα παρει 100.000 σταυρους την επομενη φορα?
Νεο Γουδη σημαινει εθνικο κομμα και"ελα καλο μου κρατος να με σωσεις".Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε ένα νέο Γουδή, ώστε να αρχίσουμε από την αρχή εντός της αστικής δημοκρατίας. Αντ' αυτού ακούω απόψεις τύπου Τέρας και ΦΠ ότι το παρόν σύστημα έχει την λύση, λες και θα γίνει ποτέ το σκατό λιβάνι.
Οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να επιβιωσουν.Παρατηρώ δυστυχώς ότι μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, ακόμα και αν κανένα από τα νέα αυτά μέτρα δεν εφαρμοστεί, και στον οποίο θα δοκιμαστούν πολλές αντοχές, και στον οποίο λύσεις τύπου κονσερβοκούτι που ευαγγελίζονται κάποιοι θα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτές.
Έγραψα ότι προσωπικά θεωρώ ότι είναι περισσότερο φληναφήματα απλά για να φοβίσουν, να κόψουν αντιδράσεις και στο τέλος να περάσουν πολύ πιο λάιτ εκδοχές των μέτρων και σαν σωτήρες βέβαια. Αυτό το κόλπο εφαρμόζει ο θιάσος τον τελευταίο χρόνο. Ίσως και κάποια μέτρα να τα πρότεινε η τρόικα απλά για να κάμψει τις αντιδράσεις όσων έλεγαν ότι δεν θα πουλήσουμε δημόσιες επιχειρήσεις σε σκοτωμένες τιμές, κάτι το οποίο ήταν πιστεύω ο βασικός στόχος του όλου σόου από την αρχή.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μιθριδατισμός έχει κάποια όρια. Και μην ξεγελιέσαι ότι ο αντωνάκης θα την γλιτώσει, η οργή διογκώνεται και στοχεύει πλέον ΟΛΟ το κοινοβούλιο. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε ένα νέο Γουδή, ώστε να αρχίσουμε από την αρχή εντός της αστικής δημοκρατίας. Αντ' αυτού ακούω απόψεις τύπου Τέρας και ΦΠ ότι το παρόν σύστημα έχει την λύση, λες και θα γίνει ποτέ το σκατό λιβάνι. Παρατηρώ δυστυχώς ότι μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, ακόμα και αν κανένα από τα νέα αυτά μέτρα δεν εφαρμοστεί, και στον οποίο θα δοκιμαστούν πολλές αντοχές, και στον οποίο λύσεις τύπου κονσερβοκούτι που ευαγγελίζονται κάποιοι θα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτές.
Στο μεταξύ η μαλακία κάποιων βαράει πλέον κόκκινο. Διαβάζω στα φόρουμς διάφορα ΟΡΚ, και καλά ΙΥ οι οποίοι επιχαίρουν με τα νέα μέτρα. Συμβαίνουν δύο τινά: ή είναι η τελευταία γράμμη στήριξης των μπαστόκων, ή προφανώς είναι τελείως ηλίθιοι. Η ΕΣΕΕ εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση, πριν βγουν στην φόρα τα νέα μέτρα, στην οποία έκανε σαφές ότι το ξήλωμα της μεσαίας τάξης είναι πρωτοφανές, και ότι δεν υπάρχει πλέον ανοχή για νέα μέτρα. Και εμμέσως πλην σαφώς απαντά και στους ηλίθιους που επιχαίρουν (οι μπαστόκοι το κάνουν κατ' επάγγελμα, οπότε "συγχωρούνται"), ότι ο νέος γύρος της ύφεσης φυσικά θα οδηγήσει στις απολύσεις των περισσοτέρων από αυτούς, οπότε θα καταλήξουν να γελάνε με την μαλακία τους.
Δεν απετυχε, γιατι πολυ απλα δεν γινεται να αποτυχεις οταν δεν εχεις κανεναν απολυτως στοχο.Νεο Γουδη σημαινει εθνικο κομμα και"ελα καλο μου κρατος να με σωσεις".
Το εργο το ειδαμε στο συνταγμα το περασμενο καλοκαιρι,μια φαση που στην αρχη τα media την εσπρωχναν με τα χιλια,και ευτυχως ΙΜΟ απετυχε παταγωδως. Οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να επιβιωσουν.
Τι να πω εγω στον αλλον δηλαδη?"κατσε ψοφα για να μη σε πει κακο ο ΦΠ"?
Ειχε στοχο:"Ελα καλο μου κρατος να σωσεις τον μικρομεσαιο σου..."Δεν απετυχε, γιατι πολυ απλα δεν γινεται να αποτυχεις οταν δεν εχεις κανεναν απολυτως στοχο.
νά δείς πού θά πάνε οι μισθοι όταν γυρίσουμε στήν δραχμή.....καλα το οτι πηγες ΤΟΥΡΚΙΑ για διακοπες δεν το σχολιαζω...
προφανως χαθηκανε οι φθηνοι και σεξυ προορισμοι και εγινε μονο η τουρκια φθηνη
Και δεν μου λες εσυ ρε καπιταλα γιατι δεν φτιαζεις ενα τετραστερο ξενοδοχειο 1000 κλινων εν ελλαδι και να δινεις
10 Ευρω το δωματιο και να βαλεις και πουτανακια ALL NIGHT LONG με 20 Ευρω;;;;;
μηπως θελεις και να παραμεινουμε στο ευρω με μισθους 250(μειον) ευρω για να πληρωθουν οι δανειστες μας
που τα εδιναν στην "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"
ποιος σου φταιει εσενα οι Δ/Υ και δεν το κανεις το ξενοδοχειο ή το 6,5% ΦΠΑ στα ξενοδοχεια;;;
και σου εχω πει οτι εισαι εκτος κλιματος αλλα εσυ συνεχιζεις να θελεις ευρω και δανεια...
νταξ καλα το πας ;)
Όχι που δεν θα υποστήριζες τον τούρκο!!!λίγα λόγια για τους ΠΑΟΚτζήδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι' αυτο και στις επομενες εκλογες,το 2013,θα ψηφισω ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕ με τα χιλια.θα δουλεύεις στην επιχειρησή μου για ένα χιλιαρικο.δηλαδή 3 ευρώ ημερησίως...
νά δείς πού θά πάνε οι μισθοι όταν γυρίσουμε στήν δραχμή.....
υπολόγισε από την βενζίνη κλπ
φυσικά τότε θά κατσω στην ελλάδα δέν θα πάω τουρκία....
θα δουλεύεις στην επιχειρησή μου για ένα χιλιαρικο.δηλαδή 3 ευρώ ημερησίως...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.Γι' αυτο και στις επομενες εκλογες,το 2013,θα ψηφισω ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕ με τα χιλια.
θα δουλεύεις στην επιχειρησή μου για ένα χιλιαρικο.δηλαδή 3 ευρώ ημερησίως...
Ολοι ΠΑΣΟΚ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
Είσαι σκληρός,είσαι αδίστακτος,εξαιρετικά!!!!Γι' αυτο και στις επομενες εκλογες,το 2013,θα ψηφισω ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕ με τα χιλια.
Γι' αυτο και στις επομενες εκλογες,το 2013,θα ψηφισω ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕ με τα χιλια.
μήν διαστρευλώνεις αυτά πού γραφωΟλοι ΠΑΣΟΚ.
Αποθανετω η ψυχη μου μετα του κοπρονακου,που θελει εργαζομενους με 3 ευρω τη μερα.