Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
χαχα σωστος. Ο δαίμων του γαπ χτύπησε

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
papandreou2.jpg

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θα ψηφισθει δηλαδη το ανωτερω, απο 151 βουλευτες?
Συγνωμη, αλλά ΔΕΝ το νομιζω πια. Εδω μπαινει και θεμα αυτοσυντηρησης των βουλευτων. Εγω ειλικρινα πια θα φοβομουν. Θα ελεγα ΟΧΙ και θα πηγαινα σπιτι μου. Ζωντανος! Γιατι να πρεπει να ζεις με το φοβο? ΕΝΑΣ απελπισμενος αρκει για να σε τιναξει στον αερα. Στο κατω κατω λεγοντας ΟΧΙ θα γινω και ηρωας και θα εκλεγομαι ΜΙΑ ΖΩΗ, ακομη κι αν κατεβω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! Ο Κουρουμπλής δηλαδη δεν θα παρει 100.000 σταυρους την επομενη φορα?

Έγραψα ότι προσωπικά θεωρώ ότι είναι περισσότερο φληναφήματα απλά για να φοβίσουν, να κόψουν αντιδράσεις και στο τέλος να περάσουν πολύ πιο λάιτ εκδοχές των μέτρων και σαν σωτήρες βέβαια. Αυτό το κόλπο εφαρμόζει ο θιάσος τον τελευταίο χρόνο. Ίσως και κάποια μέτρα να τα πρότεινε η τρόικα απλά για να κάμψει τις αντιδράσεις όσων έλεγαν ότι δεν θα πουλήσουμε δημόσιες επιχειρήσεις σε σκοτωμένες τιμές, κάτι το οποίο ήταν πιστεύω ο βασικός στόχος του όλου σόου από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μιθριδατισμός έχει κάποια όρια. Και μην ξεγελιέσαι ότι ο αντωνάκης θα την γλιτώσει, η οργή διογκώνεται και στοχεύει πλέον ΟΛΟ το κοινοβούλιο. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε ένα νέο Γουδή, ώστε να αρχίσουμε από την αρχή εντός της αστικής δημοκρατίας. Αντ' αυτού ακούω απόψεις τύπου Τέρας και ΦΠ ότι το παρόν σύστημα έχει την λύση, λες και θα γίνει ποτέ το σκατό λιβάνι. Παρατηρώ δυστυχώς ότι μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, ακόμα και αν κανένα από τα νέα αυτά μέτρα δεν εφαρμοστεί, και στον οποίο θα δοκιμαστούν πολλές αντοχές, και στον οποίο λύσεις τύπου κονσερβοκούτι που ευαγγελίζονται κάποιοι θα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτές.

Στο μεταξύ η μαλακία κάποιων βαράει πλέον κόκκινο. Διαβάζω στα φόρουμς διάφορα ΟΡΚ, και καλά ΙΥ οι οποίοι επιχαίρουν με τα νέα μέτρα. Συμβαίνουν δύο τινά: ή είναι η τελευταία γράμμη στήριξης των μπαστόκων, ή προφανώς είναι τελείως ηλίθιοι. Η ΕΣΕΕ εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση, πριν βγουν στην φόρα τα νέα μέτρα, στην οποία έκανε σαφές ότι το ξήλωμα της μεσαίας τάξης είναι πρωτοφανές, και ότι δεν υπάρχει πλέον ανοχή για νέα μέτρα. Και εμμέσως πλην σαφώς απαντά και στους ηλίθιους που επιχαίρουν (οι μπαστόκοι το κάνουν κατ' επάγγελμα, οπότε "συγχωρούνται"), ότι ο νέος γύρος της ύφεσης φυσικά θα οδηγήσει στις απολύσεις των περισσοτέρων από αυτούς, οπότε θα καταλήξουν να γελάνε με την μαλακία τους.

Επισκέπτης
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε ένα νέο Γουδή, ώστε να αρχίσουμε από την αρχή εντός της αστικής δημοκρατίας. Αντ' αυτού ακούω απόψεις τύπου Τέρας και ΦΠ ότι το παρόν σύστημα έχει την λύση, λες και θα γίνει ποτέ το σκατό λιβάνι.
Νεο Γουδη σημαινει εθνικο κομμα και"ελα καλο μου κρατος να με σωσεις".
Το εργο το ειδαμε στο συνταγμα το περασμενο καλοκαιρι,μια φαση που στην αρχη τα media την εσπρωχναν με τα χιλια,και ευτυχως ΙΜΟ απετυχε παταγωδως.
Παρατηρώ δυστυχώς ότι μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, ακόμα και αν κανένα από τα νέα αυτά μέτρα δεν εφαρμοστεί, και στον οποίο θα δοκιμαστούν πολλές αντοχές, και στον οποίο λύσεις τύπου κονσερβοκούτι που ευαγγελίζονται κάποιοι θα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτές.
Οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να επιβιωσουν.
Τι να πω εγω στον αλλον δηλαδη?"κατσε ψοφα για να μη σε πει κακο ο ΦΠ"?

Επισκέπτης
Έγραψα ότι προσωπικά θεωρώ ότι είναι περισσότερο φληναφήματα απλά για να φοβίσουν, να κόψουν αντιδράσεις και στο τέλος να περάσουν πολύ πιο λάιτ εκδοχές των μέτρων και σαν σωτήρες βέβαια. Αυτό το κόλπο εφαρμόζει ο θιάσος τον τελευταίο χρόνο. Ίσως και κάποια μέτρα να τα πρότεινε η τρόικα απλά για να κάμψει τις αντιδράσεις όσων έλεγαν ότι δεν θα πουλήσουμε δημόσιες επιχειρήσεις σε σκοτωμένες τιμές, κάτι το οποίο ήταν πιστεύω ο βασικός στόχος του όλου σόου από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μιθριδατισμός έχει κάποια όρια. Και μην ξεγελιέσαι ότι ο αντωνάκης θα την γλιτώσει, η οργή διογκώνεται και στοχεύει πλέον ΟΛΟ το κοινοβούλιο. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε ένα νέο Γουδή, ώστε να αρχίσουμε από την αρχή εντός της αστικής δημοκρατίας. Αντ' αυτού ακούω απόψεις τύπου Τέρας και ΦΠ ότι το παρόν σύστημα έχει την λύση, λες και θα γίνει ποτέ το σκατό λιβάνι. Παρατηρώ δυστυχώς ότι μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, ακόμα και αν κανένα από τα νέα αυτά μέτρα δεν εφαρμοστεί, και στον οποίο θα δοκιμαστούν πολλές αντοχές, και στον οποίο λύσεις τύπου κονσερβοκούτι που ευαγγελίζονται κάποιοι θα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτές.

Στο μεταξύ η μαλακία κάποιων βαράει πλέον κόκκινο. Διαβάζω στα φόρουμς διάφορα ΟΡΚ, και καλά ΙΥ οι οποίοι επιχαίρουν με τα νέα μέτρα. Συμβαίνουν δύο τινά: ή είναι η τελευταία γράμμη στήριξης των μπαστόκων, ή προφανώς είναι τελείως ηλίθιοι. Η ΕΣΕΕ εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση, πριν βγουν στην φόρα τα νέα μέτρα, στην οποία έκανε σαφές ότι το ξήλωμα της μεσαίας τάξης είναι πρωτοφανές, και ότι δεν υπάρχει πλέον ανοχή για νέα μέτρα. Και εμμέσως πλην σαφώς απαντά και στους ηλίθιους που επιχαίρουν (οι μπαστόκοι το κάνουν κατ' επάγγελμα, οπότε "συγχωρούνται"), ότι ο νέος γύρος της ύφεσης φυσικά θα οδηγήσει στις απολύσεις των περισσοτέρων από αυτούς, οπότε θα καταλήξουν να γελάνε με την μαλακία τους.

Μέσες άκρες είσαι μέσα.
Δε γίνεται να συμφωνήσω με το Γουδή,αλλά σε καμία περίπτωση το σύστημα που πρκάλεσε ότι προκάλεσε δε μπορεί να δώσει τη λύση. το σύστημα αυτό βούλιαξε,τελείωσε.
Δε μπορεί να περιμένουμε να έχουμε κάποιο σιγουράκι για να ξαποστείλουμε αυτό.
Ποτέ δεν υπήρξε plan b στην ιστορία της ανθρωπότητας..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Νεο Γουδη σημαινει εθνικο κομμα και"ελα καλο μου κρατος να με σωσεις".
Το εργο το ειδαμε στο συνταγμα το περασμενο καλοκαιρι,μια φαση που στην αρχη τα media την εσπρωχναν με τα χιλια,και ευτυχως ΙΜΟ απετυχε παταγωδως. Οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να επιβιωσουν.
Τι να πω εγω στον αλλον δηλαδη?"κατσε ψοφα για να μη σε πει κακο ο ΦΠ"?
Δεν απετυχε, γιατι πολυ απλα δεν γινεται να αποτυχεις οταν δεν εχεις κανεναν απολυτως στοχο.

Επισκέπτης
Δεν απετυχε, γιατι πολυ απλα δεν γινεται να αποτυχεις οταν δεν εχεις κανεναν απολυτως στοχο.
Ειχε στοχο:"Ελα καλο μου κρατος να σωσεις τον μικρομεσαιο σου..."

ΥΓ Και συμβολο ειχε,την γαλανολευκη:Τυχαιο?Δε νομιζω.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
καλα το οτι πηγες ΤΟΥΡΚΙΑ για διακοπες δεν το σχολιαζω...   :cheesy:

προφανως χαθηκανε οι φθηνοι και σεξυ προορισμοι και εγινε μονο η τουρκια φθηνη  :uglystupid:

Και δεν μου λες εσυ ρε καπιταλα γιατι δεν φτιαζεις ενα τετραστερο ξενοδοχειο 1000 κλινων εν ελλαδι και να δινεις
10 Ευρω το δωματιο και να βαλεις και πουτανακια ALL NIGHT LONG με 20 Ευρω;;;;;

μηπως θελεις και να παραμεινουμε στο ευρω με μισθους 250(μειον) ευρω για να πληρωθουν οι δανειστες μας
που τα εδιναν στην "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"

ποιος σου φταιει εσενα οι Δ/Υ και δεν το κανεις το ξενοδοχειο ή το 6,5% ΦΠΑ στα ξενοδοχεια;;;

και σου εχω πει οτι εισαι εκτος κλιματος αλλα εσυ συνεχιζεις να θελεις ευρω και δανεια...

νταξ καλα το πας  ;)
νά δείς πού θά πάνε οι μισθοι όταν γυρίσουμε στήν δραχμή.....
υπολόγισε από την βενζίνη κλπ
φυσικά τότε θά κατσω στην ελλάδα δέν θα πάω τουρκία....
θα δουλεύεις στην επιχειρησή μου για ένα χιλιαρικο.δηλαδή 3 ευρώ ημερησίως...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
νά δείς πού θά πάνε οι μισθοι όταν γυρίσουμε στήν δραχμή.....
υπολόγισε από την βενζίνη κλπ
φυσικά τότε θά κατσω στην ελλάδα δέν θα πάω τουρκία....
θα δουλεύεις στην επιχειρησή μου για ένα χιλιαρικο.δηλαδή 3 ευρώ ημερησίως...

δηλαδη εσυ θελεις ευρω για να μου δίνεις 10 Ευρω την μερα δηλαδη 3,400 ΔΡΧ ή 300 Ευρω το μηνα ;;;

και να ψωνιζω εγω με τιμες ευρω 50 Ευρω το Δωματιο ας πουμε και 10 Ευρω Δυο πιτογυρα και μια κοκα..

ΜΠΡΑΒΟ θα ξεπεινασουμε ετσι..  :cheesy:

ΕΥΓΕ ΛΕΜΕ  :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Εδω που τα λεμε το πασοκ εχει κανει και κατι "ΚΑΛΟ"...

δεν εδιωξε μονο τους ελληνες επιχειρηματίες - εφοπλιστες, e.t.c, εδιωξε και του ελληνες τουριστες
με το ευρωπαικο του ΟΡΑΜΑ... πηγαν όλοι εκτος ευρωπης..

Ρε ζητω το ΕΥΡΩ και η Ε.Ε λεμε μας "ΕΣΩΣΕ"  :uglystupid:

α... να μην το ξεχασω  :grin:  ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ --> ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ  :uglystupid:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
Ολοι ΠΑΣΟΚ.

Αποθανετω η ψυχη μου μετα του κοπρονακου,που θελει εργαζομενους με 3 ευρω τη μερα.
μήν διαστρευλώνεις αυτά πού γραφω
είπα χίλιες δραχμές.
καί ενοώ ότι εάν γυρίσουμε στήν δραχμή θά πτωχεύσουμε....πολυ ποιο πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom