Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όχι ρε αδερφέ.
προς θεού.
αααααααααααααααχχαχααχαχαχχα

πράγματι .... είσαι η προσωποποίηση της ελληνικής ηλιθιότητος λαμογιάς και κουτοπονηριάς ....

τιποτένιε ....  

θα λιώσεις ....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μαλλον κανεις πλακα ε?
Εγω παλι γιατι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, γκρινιαζαν οι Ελληνες για φτωχεια και λιτοτητα?
Πότε ηταν ρε γμτ αυτη η περιοδος που ζουσαμε με χρυσα κουταλια και δεν την πηρα χαμπαρι, και την πληρωνουμε τωρα?

ωραια κ αφου δεν ειναι ετσι γιατι βρισκομαστε πλεον σε αυτη την κατασταση?
επειδη τα τρωγανε τα λαμογια οι 301?
μονο αυτοι φταινε?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τσόγλανοι νεοέλληνες ρε συ,που να μάθουν τρόπους...γέμισαν απότομα λεφτά,αποτρελάθηκαν.....

Για πες μου τώρα: από τον Bill Gates την έχεις μεγαλύτερη (την περιουσία);;;

βαλκάνιοι .....

Επισκέπτης
Μαλλον κανεις πλακα ε?
Εγω παλι γιατι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, γκρινιαζαν οι Ελληνες για φτωχεια και λιτοτητα?
Πότε ηταν ρε γμτ αυτη η περιοδος που ζουσαμε με χρυσα κουταλια και δεν την πηρα χαμπαρι, και την πληρωνουμε τωρα?

Πάντως περὶ τὸ fin de siècle δὲν ἐσκεπτόμασταν πολὺ προτοῦ καταθέσομεν 100.000 δρχ. (600€ σήμερον) εἰς ἀθλία καταστήματα συνοδείᾳ μπουζουκοβαρυτόνων καὶ ἑλεεινιδῶν...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Πάντως περὶ τὸ fin de siècle δὲν ἐσκεπτόμασταν πολὺ προτοῦ καταθέσομεν 100.000 δρχ. (600€ σήμερον) εἰς ἀθλία καταστήματα συνοδείᾳ μπουζουκοβαρυτόνων καὶ ἑλεεινιδῶν...

εγινε τετοιο πραμα στο ευρω???

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον κανεις πλακα ε?

1980-2009

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και γω η αρβύλα που σε λιώνει .... κυριολεκτικά ....

ενημερώνω σε κάθε ευκαιρία φίλους τραπεζίτες για τον τροπο που ζουν οι νεοέλληνες ....

ξανα- έχυσα.

νάτσε με λιώνει σήκωσε τ άρβυλο
αααααααααααααααααααααααααααααααχχχααχχαχα

Επισκέπτης
Τράαααααααστ.
Που είσαι?
Σε παρακαλώ μην παίρνεις τον Ζαν κλωντ, δεν το ξανακάνω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τράαααααααστ.
Που είσαι?
Σε παρακαλώ μην παίρνεις τον Ζαν κλωντ, δεν το ξανακάνω..
μηηηηηη ρε μαλάκα;
μου έ-τρισε τα δόντια ο πούστης και είμαι και ανατριχιάρης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
είσαι μαλάκας;
ο βασίλης θύρας αυτοπροσώπως είναι.
Ρώτα τον σε παρακαλώ ποιο antivirus είναι το καλύτερο για φέτος εκ μέρους μου γιατί είμαι πολύ λίγος για να του απευθύνω τον λόγο.

Ευχαριστώ.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο Πρόεδρος της Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας κ.Κόκλας κατήγγειλε χθές ότι η αναπαραγωγή των cds που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από την εταιρεία... «Διόφαντος» που εδρεύει στην Πάτρα, και θα στοιχίσουν 5€ το ένα.
Η εταιρεία ανήκει στον σύζυγο της Υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου.!!

Με 220.000 ευρώ επιχορηγείται το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» που εδρεύει στην Πάτρα για την παραγωγή των DVD που θα δοθούν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, για την... αναπλήρωση των σχολικών βιβλίων που, λόγω πρωτοφανών καθυστερήσεων από τον ΟΕΔΒ, δεν έχουν ακόμη τυπωθεί!
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, στην οποία αναφέρεται ότι τα DVD θα έχουν «το περιεχόμενο των διδακτικών βιβλίων του Γυμνασίου - Λυκείου σε ψηφιακή μορφή και τη διανομή τους σε όλα τα Γυμνάσια - Λύκεια της χώρας έως την έναρξη του σχολικού έτους 2011 2012, με την πλέον πρόσφορη διαδικασία»!
• Η αναπαραγωγή των cds των βιβλίων που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρεία του συζύγου της Υπουργού Παιδείας με το απαραίτητο υπερκέρδος.
"Ο Πρόεδρος της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας κ.Κόκλας κατήγγειλε σήμερα ότι η αναπαραγωγή των cds που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρεία του συζύγου της Αννούλας και θα στοιχίσουν 5 ε το ένα (τιμή αγοράς ενός κενού στην αγορά 0,75ε)” Το συνολικό κόστος παρεπιπτοντως για το υπουργείο θα είναι 220.000 ευρώ."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom