Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έχετε έχετε ,.,,, τα σκυλάδικα και τα μπουζούκια είναι γεμάτα ... τα εστιατόρια και οι ταβέρνες επίσης ,.... κοιτα ποσοι επιστρ΄'εφουν κυριακή βράδυ απο weekend - χιλιάδες αυτοκίνητα .... πεταμένο χρήμα απο νεοέλληνες ...

γιατι δεν καθεστε σπιτια σας ?  εχετε απαράδεκατ υψηλό βοιωτικό επίπεδο που πρέπει να ελαττωθεί .. να ζησετε όπως οι υπολοιποι βαλκάνιοι ,,,, και αυτο θα συμβεί ΑΜΕΣΑ .... μην αμφιβάλετε ....

κλάαααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

και πλήρωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ευρωπαίος πολιτης που χρηνατοδοτεί την ελλάδα

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπορει να μας ενοχλει συνηθως αλλα εχει απολυτο δικιο σε αυτο.

αγαπητέ ... οτι αναφέρω αντανακλά και ανταποκρίνεται στην οπτική του μέσου ευρωπαιου για την σημερινή ελλάδα ...

δεν κανω πλάκα και δεν ειμαι εδω για να λύσω τα ψυχολογικά μου προβλήματα .... περισσότερο ειναι ενας διάλογος με την σύγχρονη ελλάδα και τον έλληνα ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άμα είσαι από Λονδίνο,μην ξεχνάς και τις καλοκαιρινές πληρωμές σε....είδος!!!!!νωπό κρέας!

και αυτές μπαίνουν στο λογαριασμό!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αύριο θα ανακοινώσει δια του μπένυ ο παπανδρέου υιός την αρχή του θανάτου για το δημόσιο??
Δημοσίου-τέρας που ο πατέρας του δημιούργησε??? :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν ειμαι τοσο μεγαλος για να εχω ιδια αποψη, αλλα απο οτι βλεπω στις παλιες Ελλ ταινιες τα μπουζουκια παντα τιγκα ηταν. Ακομα και οταν ο Χ''χρηστος περναγε το κουλουρι στο χαρτι της τυροπιττας για να παρει γευση.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ γιατί μου φαίνεται ότι άμα σε γυρίσουμε ανάποδα,δεν θα πέσουν ούτε κέρματα????

πρωτα πόλα μάθε σωστά ελληνικά ....

εμένα γιατι μου ....  οχι εγω γιατι ....

κατόπιν ... με ξυγίζεις με το βάρος της τσέπης και όχι των ιδεών μου ?  

τι σημασία έχει η οικονομική μου κατάσταση ?   αντικειμενικά αλλάζει τιποτα αν ο συνομιλητής σου εχει η όχι οικονομική επιφάνεια ?   απάντησε ειλικρινά ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν κανω πλάκα και δεν ειμαι εδω για να λύσω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ....
όχι ρε αδερφέ.
προς θεού.
αααααααααααααααχχαχααχαχαχχα
έχετε έχετε ,.,,, τα σκυλάδικα και τα μπουζούκια είναι γεμάτα ... τα εστιατόρια και οι ταβέρνες επίσης ,.... κοιτα ποσοι επιστρ΄'εφουν κυριακή βράδυ απο weekend - χιλιάδες αυτοκίνητα .... [size=18pt]πεταμένο χρήμα απο νεοέλληνες ...
[/size]
[size=18pt]γιατι δεν καθεστε σπιτια σας ?  εχετε απαράδεκατ υψηλό βοιωτικό επίπεδο που πρέπει να ελαττωθεί[/size] .. να ζησετε όπως οι υπολοιποι βαλκάνιοι ,,,, και αυτο θα συμβεί ΑΜΕΣΑ .... μην αμφιβάλετε ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πρωτα πόλα μάθε σωστά ελληνικά ....

εμένα γιατι μου ....  οχι εγω γιατι ....

κατόπιν ... με ξυγίζεις με το βάρος της τσέπης και όχι των ιδεών μου ? 

τι σημασία έχει η οικονομική μου κατάσταση ?  αντικειμενικά αλλάζει τιποτα αν ο συνομιλητής σου εχει η όχι οικονομική επιφάνεια ?  απάντησε ειλικρινά ...

είναι ιδίωμα αυτό σαλονικιώτικο σε συνδυασμό με σέρρες και λίγο κιλκίς

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κλάαααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

και πλήρωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν έχω πρόβλημα ....

στα ακίνητά μου θα προσπαθήσω να χρεώσω το τέλος στους ενοικιαστές .... ηδη υπάρχει σχετική ρητρα στο συμβόλαιο .... (σύμβαση μεταξύ τοπικού και αλλοδαπού νομικου προσώπου -LLC, επιβάλλει ρήτρα απαλλαγής απο τροποίηση νομικού πλαισίου, εγαρμόζεται σε χώρες 3ου κόσμου όπως συμβουλευει η εταιρεία ακινήτων που έχω αναθέσει στη διαχείριση ....)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν έχω πρόβλημα ....

στα ακίνητά μου θα προσπαθήσω να χρεώσω το τέλος στους ενοικιαστές .... ηδη υπάρχει σχετική ρητρα στο συμβόλαιο .... (σύμβαση μεταξύ τοπικού και αλλοδαπού νομικου προσώπου -LLC, επιβάλλει ρήτρα απαλλαγής απο τροποίηση νομικού πλαισίου, εγαρμόζεται σε χώρες 3ου κόσμου όπως συμβουλευει η εταιρεία ακινήτων που έχω αναθέσει στη διαχείριση ....)

έχυσα...
πώε τα κατάφερες ρε παικταρά να υπογράψεις τέτοιο συμβόλαιο για γκαρσονιέρα και δυάρι;  :helpplea:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
έχετε έχετε ,.,,, τα σκυλάδικα και τα μπουζούκια είναι γεμάτα ... τα εστιατόρια και οι ταβέρνες επίσης ,.... κοιτα ποσοι επιστρ΄'εφουν κυριακή βράδυ απο weekend - χιλιάδες αυτοκίνητα .... πεταμένο χρήμα απο νεοέλληνες ...

γιατι δεν καθεστε σπιτια σας ?  εχετε απαράδεκατ υψηλό βοιωτικό επίπεδο που πρέπει να ελαττωθεί .. να ζησετε όπως οι υπολοιποι βαλκάνιοι ,,,, και αυτο θα συμβεί ΑΜΕΣΑ .... μην αμφιβάλετε ....
Μαλλον κανεις πλακα ε?
Εγω παλι γιατι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, γκρινιαζαν οι Ελληνες για φτωχεια και λιτοτητα?
Πότε ηταν ρε γμτ αυτη η περιοδος που ζουσαμε με χρυσα κουταλια και δεν την πηρα χαμπαρι, και την πληρωνουμε τωρα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα λάθη ανθρώπινα ... ειδικά οταν με βομβαρδίζετε όλοι σας με κακόβουλα μηνύματα ....
Τσόγλανοι νεοέλληνες ρε συ,που να μάθουν τρόπους...γέμισαν απότομα λεφτά,αποτρελάθηκαν.....

Για πες μου τώρα: από τον Bill Gates την έχεις μεγαλύτερη (την περιουσία);;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom