Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτοί που λένε για μνημόνιο κλπ ότι έκανε κακό μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί η Πορτογαλία και η Ιρλανδία με το μνημόνιο πλέον τα πάνε μια χαρά? Η Ιρλανδία μάλιστα δείχνει να απογειώνεται και σύντομα θα βγει στις αγορές. Εκεί δλδ δε τις οδηγεί στι χρεοκοπία το κακό μνημόνιο και μόνο εμείς εδώ είμαστε οι υπερευαίσθητοι στις κακές συνταγές?

Επισκέπτης
Αυτοί που λένε για μνημόνιο κλπ ότι έκανε κακό μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί η Πορτογαλία και η Ιρλανδία με το μνημόνιο πλέον τα πάνε μια χαρά? Η Ιρλανδία μάλιστα δείχνει να απογειώνεται και σύντομα θα βγει στις αγορές. Εκεί δλδ δε τις οδηγεί στι χρεοκοπία το κακό μνημόνιο και μόνο εμείς εδώ είμαστε οι υπερευαίσθητοι στις κακές συνταγές?
Σε εμάς είναι  ο μάγειρας της συνταγής σκράπας βασικά.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μπαγασάκο, πλάκα κάνεις εεεεεεεε???  :grin: :grin: :grin: :grin:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δει την Ιρλανδία? τους ρυθμούς ανάπτυξης και εξαγωγών κλπ? ΑΠΟ τοτε που μπήκε στο μνημόνιο?
Βρε το ΜΟΝΟ καλό που έχουν και οι 2 είναι οτι δεν ακούγεται το όνομα τους αυτή την ώρα.
Απο κει και πέρα...EUROPEAN statistics  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αφήστε τα τώρα αυτά. Το βασικό θέμα είναι.... ποιος πιάνει τον πάπια, τώρα που η πατρίδα του γάμησε στο μπάσκετ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Βρε το ΜΟΝΟ καλό που έχουν και οι 2 είναι οτι δεν ακούγεται το όνομα τους αυτή την ώρα.
Απο κει και πέρα...EUROPEAN statistics  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

www.publicserviceeurope.com/article/790/ireland-set-for-strong-recovery-after-bail-out]http://www.publicserviceeurope.com/article/790/ireland-set-for-strong-recovery-after-bail-out[/url]

Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αφήστε τα τώρα αυτά. Το βασικό θέμα είναι.... ποιος πιάνει τον πάπια, τώρα που η πατρίδα του γάμησε στο μπάσκετ.
ααααααααχααχχαχααχχαχαχα

σλάβος μαύρος απόγονος του μεγαλέξαντρου.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχχαχααχαχχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τους ιρλανδούε τους ρώτηξες;
ή μόνο στους πρετεντάιρλαντερς εναποθέτεις την πληροφόρησή σου;

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ένα ξέρω, οτι δεν ξέρω τίποτα  :grin: :grin:
"Likewise finance minister Michael Noonan, speaking to a parliamentary committee, said there was no room for complacency. "Our deficit remains unsustainably high and economic recovery alone will not be sufficient to correct this," he said, warning of further spending cuts and tax rises to come."
Το παραπάνω μου αρκεί, θα έρθει πάλι η σειρά τους μετά απο εμάς  :grin:
[size=1pt]Μπορούμε να επαναφέρουμε το παλιό νικ? Δεν νοιώθω και τόσο καρ;αμήτρος πλέον[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μέρκελ-Σαρκοζί-Παπανδρέου:«Αναπόσπαστο μέρος της ευρωζώνης η Ελλάδα»
URL]]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ένα ξέρω, οτι δεν ξέρω τίποτα  :grin: :grin:
"Likewise finance minister Michael Noonan, speaking to a parliamentary committee, said there was no room for complacency. "Our deficit remains unsustainably high and economic recovery alone will not be sufficient to correct this," he said, warning of further spending cuts and tax rises to come."
Το παραπάνω μου αρκεί, θα έρθει πάλι η σειρά τους μετά απο εμάς  :grin:
[size=1pt]Μπορούμε να επαναφέρουμε το παλιό νικ? Δεν νοιώθω και τόσο καρ;αμήτρος πλέον[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε φιλαράκι το θέμα είναι ότι εκεί επέρχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Τα δημοσιονομικά μεγέθη δηλαδή αποκλιμακώνονται ομαλώς και δε γαμάνε την οικονομία. Και μήπως υπάρχει καμιά σύγκριση με εμάς εδώ που κοντεύει αν υπάρξει καμμένη γη? Το θέμα είναι ότι δεν ευθύνεται το μνημόνιο σαν να ήρθε από μόνο του αλλά πολιτικές που οδήγησαν σε αυτό και ακόμη δεν έχουν αλλάξει και οφείλονται σε ντόπιους παράγοντες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλα,αμα ηξεραν οτι θα παιζοντουσαν επιχειρηματα σε στυλ"και πουτανες εχουμε αμαλαχει"διακοσα χρονια μετα παιζει και να τουρκευαν οι τυποι...

Δεν ξέρω αν θα τουρκευαν αλλά το φορολογικό σύστημα επί τουρκοκρατίας φαντάζει starship enterprise από άποψη ευχρηστίας και αξιοπιστίας μπροστά στο ανοσιούργημα παπακ- μπένυ...

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλαράκι το θέμα είναι ότι εκεί επέρχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Τα δημοσιονομικά μεγέθη δηλαδή αποκλιμακώνονται ομαλώς και δε γαμάνε την οικονομία. Και μήπως υπάρχει καμιά σύγκριση με εμάς εδώ που κοντεύει αν υπάρξει καμμένη γη? Το θέμα είναι ότι δεν ευθύνεται το μνημόνιο σαν να ήρθε από μόνο του αλλά πολιτικές που οδήγησαν σε αυτό και ακόμη δεν έχουν αλλάξει και οφείλονται σε ντόπιους παράγοντες.
Καλή και άγια η ανάπτυξη αλλά και εκεί κούρεμα χρειάζονται.
Διαφορετικά όσο και να αναπτύσονται... :zfuck:

Στο επόμενο κομμάτι δεν διαφωνώ.
Απο την αρχή θα έπρεπε να υπάρχει όμως και ο κουρέας της Σεβίλλης  :grin: :grin:

Για λεγε,για λεγε...
ΕΚΟΦΙΝ και πάει απρόσκλητος (μα εντελώς στην μουνάρα του, αυτός είπε γειά σας θα είμαι κι εγω εκεί) ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ Τίμα Γκαϊτνερ  :grin:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν θα τουρκευαν αλλά το φορολογικό σύστημα επί τουρκοκρατίας φαντάζει starship enterprise από άποψη ευχρηστίας και αξιοπιστίας μπροστά στο ανοσιούργημα παπακ- μπένυ...
Πληροφοριακα,οι φοροι στην Οθωμανικη αυτοκρατορια,τον 16ο αιωνα τουλαχιστον,ηταν ελαφρυτεροι απο εκεινους στην Δυση,σε Γαλλια πχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom